Anglická Premier League souhrn - 20. kolo

29.12.2007, 17:59, aktualizováno 30.12.2007, 19:05
Komentáře a souhrny
Neuvěřitelná podívaná se udála na White Hart Lane, kde Tottenham přestřílel Reading 6:4. Samotný domácí útočník Berbatov skóroval hned čtyřikrát. Chelsea zachránila tři body těsně před koncem a stáhla náskok Manchesteru United, který prohrál na půdě West Hamu. Arsenal psychicky posílen prohrou úhlavního rivala deklasoval v posledním sobotním utkání Everton 4:1.

West Ham United - Manchester United 2:1

29.12.2007 16:00

Góly: 77. Anton Ferdinand, 82. Matthew Upson - 14. Cristiano Ronaldo

Manchester nedokázal ani dnes West Ham porazit a už potřetí v řadě s ním prohrál. United sice vedli, ale stav se v závěru utkání otočil a Kladiváři zaslouženě vyhráli 2:1.

Domácí fotbalisté začali pěkně zostra a jejich tlak vyvrcholil stoprocentní šancí. Chyby obrany United nejprve dokázal využít Mullins, toho ale Kuszcak vychytal excelentním zákrokem, míč se však odrazil úplně k volnému Nobleovi. Ten zhruba z deseti metrů netrefil naprosto odkrytou bránu.

První gól ovšem vstřelil Manchester. Ve 14. minutě se dostal centr Giggse až k hlavě Cristiana Ronalda, který svou tvrdou hlavičkou nedal Greenovi šanci. Portugalský záložník si tak upevnil první místo v tabulce střelců, na kontě má nyní už třináct branek. Za dalších patnáct minut předvedl domácí záložník Solano nádherné sólo, zastavit jej dokázal až Rio Ferdinand. Podle hráčů Kladivářů nedovoleně, avšak rozhodčí byl jiného názoru.

Jediný domácí útočník Carlton Cole se v 32. minutě objevil v dobré palebné pozici, ale jeho střela byla zblokována. V průběhu 37. minutě viděli diváci v Upton Parku hned tři velké šance! Nejprve dalekonosnou střelu vyrazil Solana vyrazil reflexivním zákrokem polský gólman ve službách Manchesteru mimo bránu. Po následném rohu se ve skrumáži před bránou dostal ke střele Spector, opět se však vyznamenal Kuszczak a z následného protiútoku se hnal do velké příležitosti Giggs, jenže předkopnul si míč moc dopředu a ten lapil domácí gólman Green.

Také druhý poločas odstartovali mnohem lépe domácí, vyloženou příležitost si však nevypracovali. Dlouhou dobu se nic nedělo, jelikož Manchester vědom svého vedení se už tolik nepouštěl do ofenzívy a raději pečlivě bránil. Alespoň mále vzrušení přišlo v 57. minutě, kdy trenér Curbishley poslal na hřiště Antona Ferdinanda, bratra slavnějšího Ria, který hraje právě za Rudé Ďábly.

Další klíčový okamžik přišel v 66. minutě. Spector zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Cristiano Ronaldo. Svou střelu ovšem poslal mimo bránu. I v dnešním zápase platilo pravidlo, nedáš - dostaneš. Po rohovém kopu nejprve srovnal hlavou právě Anton Ferdinand a zanedlouho padl z obdobné situace i druhý gól Kladivářů, střelcem byl tentokrát Upson. Manchester se sice snažil o vyrovnání, ale jeho snaha gólem neskončila.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Aston Villa 1:2

29.12.2007 16:00

Góly: 28. Titus Bramble - 55. Curtis Davies, 70. Gabriel Agbonlahor

Pohledný zápas se v neděli odpoledne odehrával na JJB Stadium. Utkali se zde Wigan a Aston Villa a přestože padly jen tři góly, šancí bylo k vidění habaděj. O výhře hostí rozhodl dvacet minut před koncem mladý forvard Agbonlahor.

Hned v 8. minutě spálil ohromnou šanci Bent, jemuž zakončení příliš nesedlo, a Carson bez problému zasáhl. O pět minut později podobně bídně jako Bent zakončoval i Sibierski. Po nudnější pasáži konečně přišla 29. minuta a s ní první gól utkání. Rohový kop rozehrával Taylor, do vzduchu se ve vápně pověsil obr Bramble a hlavou usměrnil míč za záda Carsona. Wigan se zaslouženě ujal vedení.

Pak začala vyvíjet žádoucí tlak na soupeřovu obranu Aston Villa a z něj nejprve vytěžil Maloney jen dalekonosnou střelu, kterou snadno zlikvidoval Kirkland, a nepovedený přímý kop.

Do druhého dějství opět vlétlo aktivněji domácí mužstvo, jenže v totožné situaci jako té gólové tentokráte hlavičkoval Bramble mimo. Ovšem pak přišel nešťastný okamžik pro domácí. Villans prakticky jedinou opravdu gólovku dokázali využít a vsítil ji letošní premiant. Mladý stoper Davies vyskočil nejvýše a podobně jako Bramble na druhé straně hlavou zavěsil. Villa se dostala do sedla a hned z další příležitosti udeřila znovu. Bravurní práce s míčem Younga předcházela lahodnému centru do vápna, kde se do míče hlavou opřel Agbonlahor a vystřelil hostům důležité tři body.

Wigan se v závěru ještě vzchopil. Nejlepší hráč Wiganu Taylor vystřelil tak šikovně, že polovina obecenstva uvěřil v gól. Na poslední chvíli se ale o slovo přihlásil Carson a neskutečným skokem míč vyrazil do bezpečí. Následně se ukázalo, že to byl jeho nejdůležitější zákrok v tomto utkání, jelikož zachránil pro Aston Villu cenné vítězství na hřiště houževnatého Wiganu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Bolton Wanderers 3:1

29.12.2007 16:00

Góly: 13. Kieran Richardson, 32. Kenwyne Jones, 90. Daryl Murphy - 41. El-Hadji Diouf

Sunderland porazil na Stadium Of Light v důležitém souboji Bolton v poměru 3:1. Před tímto duelem předposlední tým trenéra Roye Keana se díky třem získaným bodům posunul mimo sestupové pozice na sedmnáctou příčku. Naopak Wanderers počtvrté v řadě prohráli na hřišti soupeře a v tabulce se propadli na šestnáctou pozici. Oba soupeři mají po dnešním zápase na kontě sedmnáct bodů, Bolton je na tom v tabulce lépe díky lepšímu skóre.

Black Cats vstoupili do utkání na výbornou. Už ve třinácté minutě si Richardson naběhl na levé straně na Jonesův pas a přesnou střelou nedal šanci hostujícímu brankáři Jaaskelainenovi. Ve 32. minutě to bylo už 2:0, Richardson, který se vrátil do sestavy Sunderlandu po více než čtyřech měsících strávených na marodce, oplatil gólovou přihrávku Jonesovi, jenž hlavičkou doklepl míč za záda Jaaskelainena. Až do 41. minuty se hosté v čele s kanonýrem Anelkou nedokázali přes pevnou domácí obranu prosadit, čtyři minuty před koncem poločasu však Davies našel v pokutovém území Dioufa, jenž se štěstím překonal brankáře Gordona.

Na začátku druhé půle musel zasáhnout Jaaskelainen proti pokusu agilního Richardsona, jenž se dostal ke střele po akci Colea. A neprosadil se ani na druhé straně Diouf, kterému zmařil šanci Leadbitter. Další příležitosti hostů si vypracoval Davies, ale brankář Gordon si s jeho střelou poradil. Wanderers se neustále pokoušeli o vyrovnání, Anelkova střela však skončila těsně mimo domácí branku a domácí hráči poté hostující fotbalisty k ničemu nepustili. Navíc v samém závěru pečetil výhru Sunderlandu střídající Murphy.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Reading FC 6:4

29.12.2007 16:00

Góly: 7. Dimitar Berbatov, 63. Dimitar Berbatov, 73. Dimitar Berbatov, 76. Steed Malbranque, 79. Jermain Defoe, 84. Dimitar Berbatov - 16. Kalifa Cissé, 53. Ívar Ingimarsson, 69. Dave Kitson, 74. Dave Kitson

Na dnešní zápas fanoušci Tottenhamu jen tak nezapomenou. Jejich klub tahal dlouhou dobu v utkání s Readingem za kratší konec, avšak díky vydařenému závěru svého soupeře přestřílel v poměru 6:4. Zazářil především kanonýr Berbatov, který se prosadil hned čtyřikrát.

Právě bulharský reprezentant otevřel už v sedmé minutě skóre. Ovšem neuběhlo ani deset minut a stav se měnil podruhé, pro změnu ale na druhé straně. Odražený míč po centru Nickyho Shoreye se dostal až k Cissemu, jenž už ho dokázal dopravit za Robinsonova záda. Právě domácí brankář si po zápase stěžoval, že při prvním gólu neviděl přes vlastní hráče. Reading měl první půli mírnější převahu a častokrát zaměstnával obranu Tottenhamu svými průniky, avšak bezúspěšně.

Druhý poločas nabídl divákům střelecké hody. Dohromady padlo přesně osm branek! Robbie Keane si dokonce dovolil zahodit penaltu. Ovšem velký šok pro White Hart Lane přinesla 53. minuta. Na roh Shoreye si naskočil nejvýše Ingimarsson a poslal svůj tým do vedení. Zásluhou Berbatova sice dokázali domácí fotbalisté opět vyrovnat, avšak hosté šli zase do vedení. Podobně jako při druhém gólu v tom měl prsty Shorey. Tentokrát si na jeho roh naskočil útočník Kitson.

Berbatov dokonal svůj hattrick v 73. minutě, a to když usměrnil hlavou za záda Hahnemanna centr Chimbondy z rohového kopu. Ani tentokrát ale nevydržel vyrovnaný stav dlouho. The Royals zvýšili zásluhou Kitsona. V rozmezí od 76 – 83. minuty vstřelili Kohouti tři góly a rozhodli o vítězi. Postupně se trefili Malbranque, Defoe a Berbatov. Robbie Keane mohl pro svůj tým zařídit dokonce sedmigólovou výhru, neproměnil ale penaltu.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Middlesbrough FC 0:1

29.12.2007 16:00

Góly: 20. Tuncay Şanli

Přestože různé předzápasové diskuse mírně favorizovaly domácí celek, hosté, kteří si letos v Premier League nevedou nijak zářně, dokázali hned na začátku zápasu vytvořit mírný tlak. Odměnou za to se jim podařilo ve 20. minutě vstřelit jediný gól zápasu, když po pěkné souhře doklepl míč do prázdné branky turecký útočník Sanli.

Náskok hostí mohl navýšit Lee, ale míč mu na poslední chvíli uzmul domácí bek Hreidarsson. Portsmouth celou první půli působil naprosto bezzubým dojmem a když ani Middlesbrough už nepředvedlo žádnou vydařenou akci, diváci mohli na druhou půli čekat pouze se smíšenými pocity.

Ani přestávka neudělala s mužstvy žádný zázrak a hra připomínala fotbal pouze z dálky. Jedinou světlou chvilkou domácích v druhém poločase byl Taylorův parádně zahraný přímý kop. Ale když Kanu nebyl schopen dopravit míč z bezprostřední vzdálenosti do prázdné branky, zápas skončil upachtěnou, hubenou výhrou Middlesbrough.

Pro Portsmouth prohra 0:1 znamená prodloužení série domácích zápasů bez vstřelené branky na neúnosných 540 minut. Naopak pro Middlesbrough by výhra mohla znamenat vzpruhu po posledních třech prohraných zápasech.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Fulham FC 1:1

29.12.2007 16:00

Góly: 55. Sebastian Larsson - 8. Carlos Bocanegra

Vzhledem k dosavadním výsledkům obou týmů se od tohoto duelu nedal očekávat žádný krásný fotbal. Za favority byl sázkovými kancelářemi označen domácí tým.

O to větším překvapením se po dobře zahraném rohovém kopu hostí stala přesná hlavička zadáka Bocanegry, která krásně zaplula do branky Birminghamu a poslala hosty do vedení. Birmingham odpověděl zvýšenou útočnou aktivitou, ale jeho snaha o vyrovnání se tříštila o dobré fulhamské beky, brankáře Niemiho a v neposlední řadě také o střeleckou impotencí vlastních útočníků. První poločas tak skončil těsným, leč zaslouženým vítězstvím Fulhamu.

Do druhé půlky naskočili domácí jako vyměnění a jejich útočný tlak byl korunován úspěchem v 55. minutě, když Larsson využil dostatek času, který mu svou takřka geniální nahrávkou dokázal zajistit Muamba, a bezchybně poslal míč do dolního rohu Niemiho branky. Vstřelená branka domácí tým ještě více "nakopla" a Fulham může vděčit za fakt, že nedostal další góly, pouze výborně chytajícímu Niemimu. Posledním hřebíčkem do pomyslné fulhamské rakve bylo vyloučení Bouazzy po druhé žluté kartě. Hosté tak byli nuceni se stáhnout ještě hlouběji do defenzivy. Ale když se domácím nepodařilo využít početní převahu a vsítit tak další branku, která by jim zajistila kýžené tři body, zápas skončil smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 2:1

29.12.2007 16:00

Góly: 29. Michael Essien, 87. Salomon Kalou - 56. Nicky Butt

Chelsea málem po remíze 4:4 s Aston Villou připustila překvapení i v dnešním zápase. Dlouhou dobu hrála s Newcastlem vyrovnanou partii a až do 87. minuty byl stav 1:1. Poté však zaúřadoval útočník Kalou a vybojoval svému týmu nesmírně cennou výhru.

Diváci dnes sledovali skutečně zajímavé utkání. Po žluté kartě Givena za protesty mohli například vidět k nepříčetnosti rozzuřeného hostujícího kouče Allardyce nebo řadu gólových příležitostí, při kterých byla v proměňování úspěšnější Chelsea a díky dnešním třem bodům stáhla náskok na vedoucí Manchester United už jen na čtyři body.

Newcastle měl sice impozantní nástup do utkání, inkasoval však jako první. Úspěšným střelcem se stal Michael Essien, který dorážel míč do brány po střele Kaloua. Zanedlouho zahrozili Blues podruhé. Tentokrát střela Wright-Phllipse letěla mimo bránu. Obdobně si vedl na druhé straně i útočník Obafemi Martins. Ani jeden tým už vstřelit gól nedokázal, takže po prvním poločase svítilo na světelné tabuli 1:0 pro Chelsea.

V 56. minutě přišlo nečekaně vyrovnáno. Nicky Butt si nejprve málem vstřelil vlastní gól, ale z následného protiútoku střílel už na správnou bránu a byl úspěšný. Newcastle se najednou dostal na koně, svůj tlak ovšem v přetavit v rozhodující branku nedokázal a krutě na to doplatil. Tři minuty před koncem normální hrací doby zajistil pro Blues další zisk tří bodů útočník Salomon Kalou.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 1:4

29.12.2007 18:15

Góly: 19. Tim Cahill - 47. Eduardo, 58. Eduardo, 78. Emmanuel Adebayor, 90. Tomáš Rosický

Krásný zápas byl k vidění v Goodison Parku, kde domácí Everton přivítal v podvečer druhý Arsenal, který byl namotivován předstihnout Manchester a vstoupit do nového roku jako lídr soutěže. Toho se mu nakonec povedlo dosáhnout, jelikož přejel Everton jasně 4:1. Gólem k debaklu šestého týmu tabulky přispěl v poslední minutě i Rosický, který překvapivě spolu s Adebayorem začali na lavičce náhradníků.

Do zápasu, který nakonec s přehledem prohráli, však nevstoupili domácí vůbec špatně, ba naopak - výtečně. V 19. minutě přeletěl centr z rohu na zadní tyči Bendtnera a z toho následně těžil Yakubu, jehož pokus zblízka ještě raději doklepl za brankovou čáru Cahill.

Arsenal se ovšem dočkal hned na začátku druhé půle vyrovnání, které asi nikdo nečekal. Hned ve 47. minutě minul Clichyho centr Jagielka a Eduardo, jenž nečekaně dostal přednost před Adebayorem, levačkou uklidil míč do sítě. V minutě 56. bravurním centrem našel Lescott v šestnáctce úplně osamoceného Yakubua, který ovšem hlavičkoval trestuhodně mimo. No a trest opravdu přišel a jaký! Eduardo si zpracoval parádně na hrudi dlouhý míč z vlastní poloviny, prohodil si Jagielku, nešťastníka i z předchozí gólové situace, a následně nedal Howardovi šanci. Chorvatský útočník se chopil své příležitosti dostat se do základní sestavy nastálo opravdu vehementně.

Následných několik minut se hrál klidný zápas, obě mužstva se víceméně oťukávala a zvláště Arsenal se nikam nehnal. Paradoxně ale ani Everton nehrál nikterak nátlakový fotbal a nepomohlo mu ani vyloučení Bendtnera v 73. minutě. Naopak. Wenger akorát včas poslal na hřiště svěžího Adebayora. Ten hned po pěti minutách pobytu na hřišti skóroval a to možná nejjednodušeji ve své kariéře. Katastrofálního nedorozumění mezi Yobem a Howardem naprosto bez problémů využil k potvrzení vedení svého týmu. V 83. minutě byl ještě vyloučen Arteta za faul loktem na Fabregase a vyrovnání poměru sil na hrací ploše možná přispělo k dalšímu gólu v síti Evertonu. Znovu bylo klíčové střídání Wengera. Adebayor se Sagnou poslali balón do pokutového území Evertonu, kde se k němu dostal Rosický a přízemní střelou k tyči rozhodl.

Arsenal je zpátky v čele o dva body před Manchesterem United, Everton zůstává šestý.

Více informací k zápasu

Derby County - Blackburn Rovers 1:2

30.12.2007 14:30

Góly: 27. Matt Oakley - 39. Roque Santa Cruz, 42. David Bentley

Derby sice hraje lépe než na začátku sezony, ovšem opět nebodovalo. Proti Blackburnu zaznamenalo už svou patnáctou prohru v tomto ročníku. Berani dokonce vedli brankou Oakleyho, jenže Santa Cruz hned minutu poté, co neproměnil penaltu domácí Howard, vyrovnal a dalekonosná bomba Bentleyho pak rozhodla o výhře Rovers 2:1.

Derby zpočátku jen tak tak přečkalo tlak soupeře, když nejprve hlavičkoval mimo Santa Cruz a když už vstřelil gól, nebyl pro změnu uznán kvůli jeho postavení mimo hru. Pak však přišel blesk z čistého nebe v podobě branky Derby. Lewisovu diagonálu ještě sklepl Barnes na Oakleyho, jehož 250. ligový zápas tak nabyl sladkou příchuť gólové radosti. Tento gól z ojedinělé šance domácí povzbudil a po chvíli fauloval ve vápně Nelsen Millera a Howard mohl kopat penaltu. Přízemní střela útočníka Derby však mířila doprava, kam se rozhodl skočit i Friedel a stav utkání tak zůstal neměnný.

Následoval úporný tlak hostí a také góly. Nejprve branka Santa Cruze, k jehož nohám nešťastně vyrazil ránu McCarthyho Price a paraguayský střelec neměl problém s rozvlněním sítě. O tři minuty později se výstavně z necelých 25 metrů trefil Bentley a Blackburn se tak ujal vedení. To bylo těsně před koncem první půle.

Derby už se v druhém dějství na nějaký výraznější vzdor nezmohlo, hosté prakticky po celou dobu druhého poločasu kontrolovali hru a soupeře k ničemu nepouštěli. Derby tak už ztrácí na předposlední příčku osm bodů, zatímco Blackburn se posunul na devátou příčku před West Ham.

Více informací k zápasu

Manchester City - Liverpool FC 0:0

30.12.2007 17:00

Góly: -

Manchester ani v tomto kole nepoznal porážku na domácím hřišti. Naopak Liverpool nevyužil možnosti přiblížení k vedoucí dvojici Arsenal - Manchester United a na vedoucí Kanonýry nyní ztrácí deset bodů, má však zápas k dobru.

Jak naznačuje výsledek, průběh zápasů nijak zajímavý nebyl, jelikož oba týmy si uvědomovaly důležitost tohoto utkání a raději se soustředily na bezchybnou defenzívu. Více ze hry měli přesto hosté, kanonýr Torres si dokonce vypracoval hned dvě stoprocentní příležitosti, jenže pokaždé selhal na dnešním hrdinovi – brankáři Hartovi. Ten předváděl výborné zákroky a hlavně mu může dnes Manchester děkovat za remízu.

Anglický gólman ve službách domácích se poprvé vyznamenal už v úvodu utkání, kdy musel likvidovat nebezpečnou střelu liverpoolského obránce Aurelia. Za chvíli se z ničeho nic objevil v gólové příležitosti Darius Vassel, jeho pokus byl ovšem zblokovaný. Úspěšný nebyl k závěru poločasu ani hostující kapitán Steven Gerrard a obdobně si vedl i jeho protějšek Martin Petrov.

Vstup do druhého poločasu se Liverpoolu skutečně povedl. Vypracoval si dvě velké příležitosti a v obou se ocitl kanonýr Torres. Při první šanci nastřelil pouze gólmana Harta a při druhé utekl obraně, ale přes vyběhnuvšího brankáře Manchesteru nedokázal zamířit přesně. Blízko gólu byl také záložník Benayoun, z voleje ale nastřelil pouze tyč. V posledních minutách utkání zachránil Manchester stoper Dunne, který odkopl hlavičku Kuyta až z brankové čáry a následně dokázal zblokovat i dorážku Gerrarda.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC20145140:1647
2.Manchester United20143337:1145
3.Chelsea FC20125331:1541
4.Liverpool FC19107233:1237
5.Manchester City20106427:2236
6.Everton FC20103735:2233
7.Aston Villa2096535:2633
8.Portsmouth FC2087529:2031
9.Blackburn Rovers2086627:2830
10.West Ham United1985625:1729
11.Newcastle United2075827:3126
12.Tottenham Hotspur2066841:3624
13.Reading20641029:4222
14.Middlesbrough FC20551018:3320
15.Birmingham City20541122:3119
16.Bolton Wanderers20451122:3217
17.Sunderland AFC20451120:3917
18.Wigan Athletic20441220:3616
19.Fulham FC2029921:3515
20.Derby County20141510:457

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (140)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

manchester

Reagovat
smazaný uživatel

málem bych zapomnel na

Reagovat
Slejdy

ty si mega traged proste fakt

Reagovat
PJ

mysman

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Slejdy

Tottenham muselo byt peklo

Reagovat
smazaný uživatel

sice dali sest golu ale 4 dostali takze nic moc...

Reagovat
Slejdy

ach jo

Reagovat
Shevchenko

Toho si nevsimej

Reagovat
M11

tady to nekdo zase nepochopil prekvapive

Reagovat
-Kopy-

Chelsea dala vítěznej gól z dvoumetrovýho ofsajdu .

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nekdy sudí v prospěch Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy,spis vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

jn..asi tak Chelsea je dycky podporovana rozhodcima

Reagovat
smazaný uživatel

a v zápase s villans jim vůbec nepřipískával, ee ;) za prvý vymyšlená červená karta pro knighta (aj ta penalta byla kontroverzní, páč tomu pádu ballack 140% přihrál) ještě k tomu minutu po avizovaném nastavovaném čase... tím vlastně pomohl villans, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

blbečku, kdyby si se pořádně díval viděl bys, že rozhodčí udělal chyby na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale kdybys ses poradne koukal ty tak spis pripiskal chelsea.Protoze podle me ta prvni chyba rozhodla zapas ta pentle nemusela bejt kdyby to nebyla chelsea a neprohravala by,jinejm tymum by to nepiskli.A ta cervena byla nesmysl.Ale ty cerveny pro chelsea byli opravneny,carvalho jasna a tu ruku cunta sem poradne nevidel ale myslim ze taky.

Kdyby nepisk tu penaltu tak si to Villans pohlidaj(podle me)-do ty doby byla cukotka naprosto neskodna...

Reagovat
Devil

Presne tak !

Reagovat
smazaný uživatel

v prospech nekdy??co proti liverpoolu??ta penalta??hm?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nekdy??co proti liverpoolu ta penalta vole??

Reagovat
smazaný uživatel

Chvala panu bohu ze ten West Ham zaslouzene vyhral.Cristiano nejlepsi hrac Manchestru bohuzel pro nej se mu asi vymstilo to simulovani.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis zafoukal vítr a oprel se mu do jeho nagelovaný ofiny.Navíc v tý rychlosti se proste stabilita udrzte nedá.Chudák krasavec takle ho tady vsichni pomlouvany,kdyz on za to simulovani nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tyhle výpady trochu naznačují komplex z vlastního vzhledu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemam koplex z vlastniho vzhledu,já jen nesnášim nagelovaný kluky-me to prijde slizký.

Reagovat
smazaný uživatel

a co nagelovaný holky?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je taky nějak moc nemusím, ale to co tady předvádíš směrem k Ronaldovi je otevřená antikampaň, která neútočí na jeho schopnosti, ale na jeho vzhled, který je upřímě řečeno velmi atraktivní a co já (a dovolím si tvrdit že ty taky) bych za něj dal ....Proto mi odpusť, ale ta doměnka komplexu je přímo nasnadě

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldův vzhled je famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

i když přiznám se, že to přehání. Všeho s mírou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Slejdy

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi co Ronaldovi zavidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Tottenham je teda sila. Manchester me celkem prekvapil, ale jakozto fanousek Cheslea me to mile prekvapilo. Dale me sokovalo, kdyz sem zjistil, ze Liverpool je o jeden zapas po zadu, takze to bude jeste maso. Chelsea hrala dobre, i pres to ze nam chybi spoustu hracu. Shrnuti: Doufam ze to projede i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhraje

Musime se zas dostat do čela...

Reagovat
smazaný uživatel

nene v evertonu bude zlaty bod...na cele budeme my

Reagovat
smazaný uživatel

a my sme kdo? smim li se zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
smazaný uživatel

nejak to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju za vsechny Gunners West Hamu,mate u nas pivka

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuj taky Ronaldovi, kdyby dal penaltu, Manchester si to pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi, tady si někdo věří... Neříkej hop, dokud Gunners nevyhráli ....Proti Evertonu...mno....hádám remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem sledoval prubezne ten Tottenham a neveril vlastnim ocim.Asi by meli koupit toho Ujfyho.Jinak tolik branek nepadne ani v Silvestrovskem derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham!

Z tou Čukotkou a jejími haluz góly z 2 metrových offsidů už fakt běžte někam do prdele....

Hammers docela překvapili, na Účka si prostě věří...

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov!

Reagovat
-Kopy-

No Diaby si pobrečel a Rosa na lavičce .

Reagovat
smazaný uživatel

Program je náročný, je dobře, že to Wenger rotuje. Rosický toho odehrál dost, snad pětkrát 90 minut. Musí taky někdy odpočívat nebo si zas něco utrhne...

Reagovat
-Kopy-

To by zmakl, v pohodě - 4 zápasy ve 13 dnech, respketive v 7 dnech tři zápasy, lepší než trénovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Aspoň u mě to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zku*vená Chelsea. Gól z minimálně metrového offsidu, a to tam byli 2 hráči. Let´s go Magpies!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton musí vyhrát,věřím jim

Reagovat
smazaný uživatel

jo musí vyhrát....at Arsenal nejde do čela

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nezbláznil ....Za ten dnešek by si zasloužili do jednoho nakopat řitě, byl bych rád, kdyby to čelo opustili

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle mě Kuszcak zachytal dobře,za goly nemohl

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš?? Jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

reaguju na to ze by podle tebe zaslouzili seci nakopat do riti,tak rikam ze Kuszcak ne

Reagovat
smazaný uživatel

, (::5x smajlík bušící hlavou do zdi::),

Reagovat
smazaný uživatel

everton to musí dat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tady Cahill. Everton jedem!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta chelsea byla beztak podplacená

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

c-ronaldo7:si peknej curaak man.united prohraje a chelsea vyhraje i kdyz z ofsajdu a hned te o nasere co se da delat no a hned sem vytahujes nejaky podplaceni podle me nerozumis fotbalu!!!

Reagovat
Shevchenko

Co to ten Reading vyvádí? Útok ok, ale ta obrana Portsmouth 4:7 a Tottenham 4:6

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeste nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To vis asi chcou aby o titul hralo vic muzstev?

Reagovat
-Kopy-

Ten Fabregas je ale z formy, si tam z něj dělaj někteří hráči Evertonu prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada ze je z formy celej tým,je to naprosto tragickej výkon.Vubec nebehame,bez nápadu.

Nekdo by je mel poradne servat...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal sem ti, že si nemáš bejt tak jistej.....budeš tu prosím i po konci zápasu, abych se ti moh pořádně vysmát?

Reagovat
smazaný uživatel

aby se ti nevysmal nahodou Mysman

Reagovat
smazaný uživatel

To mě by nevadilo, kdyby Arsenal vyhral, mě je to celkem jedno, ale zatím je zjevné, že mysman si tu počíná mnohem suveréněji, než Arsenal na hřišti ...A navíc ani nevedou a i remíza je ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

uz vedou no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se asi nezasměju, nevadí, nejsem přece škodolibá povaha.....No ale i tak můžu s klidem říct, že lepší tým prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

ROSA 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak ke konci už to byla totální demoralizovanost a ani se nedivím, ten průběh byl dost smolný....no ale i když Arsenal uhrál výsledek, tak ta jejich atraktivní hra, kterou se vždy mohli chlubit a pro kterou jsou obdivovaní jde v posledních týdnech celkem do háje....Uvidíme, co předvedou příště....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v posledni dobe jsou ty vyhry hodne upracovany uz to nejde tak lehce jak na zacazku sezony, ale z Evertonu zlaty body

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je právě to, co každý tým k titulu potřebuje.. Prostě ranec štěstí a vyhrávat aj zápasy, v kterých není lepším týmem.. A to zatim Gunners mají.. uvidíme jak to bude pokračovat..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tottenham-hotspur.estranky.cz/ - tam jsou přímé linky na download celého zápasu...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

...sa prebudil a je mozne , ze rozhodne tazky zapas s este tazsim superom. V diskusii par clankov dozadu sa mu este s gustom vysmievali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam dostal tu cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

N. Bendtner...www.livescore.com

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra uz vedou 3:1. To sou *****. A ja uz se tesil ze to projedou, nebo aspon remizujou. . Stejne za chvili jim ta formicka uz vypadne. Maj jen stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou jenom keci, nemůžeš mít dvacet zápasů štěstí, prostě letos hrajou ok a přicházejí konečně výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky ja to mam na telephounu a vidim jenom cas a jmeno a propo vcera jsem tady cetl nejake narazky na Eduarda.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ale na prvni misto se zase vratime

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Arsenal získá titul,tak to bdue ostuda pro anglický fotbal,nemá jim ani kdo zvednout pohár,ale Manchester snad zabere

Reagovat
Zizou10

co to kecáš???

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

nemá jim ani kdo zvednout pohár

dostavas cenu Blábol týdne,gratulujeme.

Vis my si pronajmem jeřáb i s jeřábníkem-ty nam ten pohár zvednou o to bych se nebal.

Nemas kontakt na Wayna?Potrebujem toho jeřábníka...

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
M11

oleee

Reagovat
smazaný uživatel

No a není to pravda?Jediný Angličan tam je a to walcot,jinak azdny jiny anglican,jestli vyhraje tento tym,tak je to pro anglii ostuda a ty se zamysli nad tema svyma kecma ty debile,tady urazis ronalda jen pro to ze si potrpi na svuj vzled,ty asi si nejaka poradna vesna,ktera ma komplex ze sveho vzledu co:-)

Reagovat
smazaný uživatel

no a co ze tam neni zadnej anglican,to snad nevadi.kdyz na to anglicani nemaj aby se dostali do tymu tak je to jejich chyba

Reagovat
Devil

Kurva to jsou nekdy keci !! Tady se clovek fakt pobavi !

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevis kolik sme meli anglicanu v týmu,a co dokazali?Jeden nas např. zradil a sel si za lepsima prachama,dalsi chodili do bordelu,chlastali a meli problemy s policii.

Tak mi rekni proc bysme meli dalsi kupovat kdyz stojej dvakrat vic nez jiny narodnosti a delaj vetsi problemy?

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea opět jen díky sudímu,víra,že Portsmouth konečně prolomí negativní sérii se bohužel nepotvrdila,Manchester opět úlet,tak snad Liverpool snad zítra zabere.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vede Anglickou ligu???????

No Manchester to není.....

protože na to nemá, ¨ten Portugalskej gay nedal penaltu protože to nenasimulovcal on:D:D:D:D

Reagovat
-Kopy-

demente.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel ze fandis Arsenalu...

Reagovat
-Kopy-

Já fandím Valencii, žádnej jinej klub neexistuje.

V dalších ligách je to spíše o sympatiích.

A v Anglií se mi líbí jak hra Liverpoolu, tak hra ManU a i Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se da rict ze ses dost nestranej,a to ze si fan valenciennes to ti taky nezavidim:-D

Reagovat
-Kopy-

SEMPRE VALENCIANS!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje hrozně.

Reagovat
-Kopy-

Z té trojky předvádí nejhorší fotbal, ale jde to. Líbí se mi hlavně kvůli Torresovi a Babelovi.

Reagovat
Slejdy

buzna si tak ty .. beztak tomu hovno rozumis ..

Reagovat
M11

yes

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi s ním spal, že to víš tak jistě nebo ti to řekla maminka? Promiň ten výpad proti. Man Utd. můj oblíbený klub není, ale to mě neopravňuje abych jeho nejlepšího hráče tituloval takovými přízvisky, naopak uznávám Cristianovu kvalitu a dovednosti i to že Man Utd. je klub na světové úrovni. Takže příště svoje názory podpoř raději argumenty než nadávkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Mates.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle chyby se nám nemůžou stávat a už vůbec ne doma proti týmu jako je Arsenal,dnešní zápas nám ukázal,hlavně zadním řadám,že se mají dost co učit,naše hra v posledních měsících byla sice velmi kvalitní,ale nesmíme se uspokojovat pár povedenými zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

...mna to poriadne vytočilo!!! Tofees mali dneska na Arsenal, neviem čo sa stalo cez prestávku, ale zápas mali dobre rozbehnutý, 1:0 po polčase, bol som sklamaný taktikou, Yakubu bol na hrote osamotený...Arsenal dneska nič extra-výkon, predsa dal 4 góly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no je to pravda hrali sme spatne,chapu ze ses nastvanej.

Ale pro nas je to pokrok,minulou sezonu sme meli prevahu kazdej zapas a byli sme lepsi a stejne sme treba prohrali se slabsima 0:1.A ted dokazem vyhrat zapasy ve kterejch nejsme lepsi...

Everton ma moji poklonu protoze sou to fakt borci,hrali pekne.Nekdy akce alá Arsenal...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.x-fotbal.ic.cz/ - najlepsi portal o futbale na Slovensku.Prosim pozrite sa.Sice to ma este daleko od Eurofotbal.cz ale pomaly sa to rozbieha.Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester to dneska riadne do...bal.Skoda tej penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

6:4 strašně fotbalový výsledek anglie upadá liga i repre dyt se nedostali na euro

Reagovat
Devil

Co to meles jak muzez rict ze upada liga ty osle ! Vzdyt prave naopak kvuli takovejm spilum se chodi na fotbal . Nejlepsi pro oko divaka . Co by jsi jako chtel , aby kazdej spil skoncil 1:0 nebo co !!

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jsem zápas neviděl, ale dle sestřihu jeden gól za druhým a ne žádné šmudly jako u nás. A že jednou vyjde takovýhle výsledek? To je přeci dobře. My diváci chodíme na fotbal právě kvůli gólům a hezkým akcím i když třeba neskončí brankou je potřeba je ocenit aby si to hráč příště dovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takhle debilni prispevek sem uz dlouho necet

Reagovat
Shevchenko

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to nebylo na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tottenham a arsenal taky hlavně rosa posledních ani ne deset minut adal gola a Chelsea taky dobře ale hlavně pomezní rozhočí.Dobře West ham takovej obrat a proti man.u.

Reagovat
smazaný uživatel

Není náhoda,že CHelsea je nejméně oblíbený klub na ostrovech. Klub velmi často podporovaný sudími a arogance hráčů dělají své. Nyní opět doslova nezaslouženě získal tři body. Ať vyhraje Premier League kdokoli,jen když to nebude CHelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to už snad není možné, jakou ma to Derby smůlu ....Takhle prohrát zápas, ještě když jsopu na tom tak, jak jsou, se dá nazvat menší sportovní tragédií....Snad bude proti Boltonu štěstí na naší straně....

100%Rams

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě Derby rozhodčí tlačil. Opět jsem se utvrdil v tom, že tohle mužstvo na Premier League prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

proste nedaríse a nedarí ..každou sezonu se najde v PL.neaký takový tým ...vetšinou nováček ..Watford ten byl taky furt poslední ..ale hral rozhodne líp nez Derby ..Sunderland ten s tím má taky celkem zkušenosti ..když ze čtyř sezon dvakrát sestoupil..a pak treba Bratford ..tak ten zmizel uplne myslim ze hral PL v roce 2001 ..ted hraje league2...pad pres tri ligy trochu pruser ne ...Derby toho stestí moc nema jink mohlo mít tech bodu trochu víc ..potrebujou sázet goly ..coz se darí kurwa malo ..mohl by trener privedst neakeho dobreho strelce ..jinak Derby moc sancím na zachranu nedavam ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají na to. Ačkoliv někdy zahrajou slušně, ta kvalita jim prostě chybí a je to až do očí bijící jak velká propast je mezi Derby County a zbytkem soutěže. Hlavně bych se pozastavil nad obranu Derby - přestože tam mají celkem urostlé chlapíky, je až k neuvěření jak jsou ve vlastním pokutovém území nedůrazní, zápas proti Blackburnu byl ukázkovým příkladem, jak se bránit nemá.

Derby do Premier League bohužel nepatří, i když bych je v Pl viděl rozhodně radši než takový Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

urostlí ale tragicky neobratní a pomalí.. v tom je tak chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nedá nic jiného než souhlasit....Doufám, že PJ přivede do týmu tvořivé hráče, protože ten přechod je hrozně kostrbatý a neobratný....Jewell už dokázal, že s podprůměrným týmem dokáže dělat divy a ta záchrana ještě není nemožná, ale jak jsem říkal, chce to hráče, nejlépe středního záložníka, který má nápad a umí přihrát, protože takový Leacock v té záloze spíš překáží....

Jinak ale musím připomenout pravidlo moderního fotbalu - Všechno je jen o penězích. To, že Derby nedisponuje takovými prostředky jako ostatní týmy PL dokazuje už jenom to, kolik mají anglických hráčů...Je to klub s tradicí, který se snaží kvalitativní rozdíly dohnat bojovností, ovšem to je dneska bohužel už málo. ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nesouhlasím,že zápas M.City-Liv. nebyl zajímavý. Naopak to bylo výborné utkání a kór závěr neměl chybu. Pro Liverpool je bod ztráta-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele