Premier League - preview 35. kola: Fulham má poslední šanci

07.05.2021, 08:52, aktualizováno 10.05.2021, 08:51
Previews
Craven Cottage (© AFP)
Fulham znovu nevyhrává, jeho situace je kritická a dnes večer může být definitivně zpečetěn osud londýnského klubu v Premier League. Cottagers hrají doma s Burnley a nesmějí prohrát, vzhledem k situaci by pro ně velkou "výhru" nepředstavovala ani remíza...
Fulham FC - Burnley FC  (pondělí 21:00)
Fulham má zřejmě poslední šanci odvrátit sestup. Na Craven Cottage totiž dorazí Burnley, které před "Chalupáři" drží první pozici nad pásmem sestupu. Cokoliv jiného než výhra domácích zřejmě definitivně rozluští, které mančafty se budou pakovat do League Championship.

Po vítězství na půdě Liverpoolu na začátku března se zdálo, že by Fulham ještě mohl zamotat boj o udržení v nejvyšší anglické soutěži. Od nečekaného úspěchu však Cottagers ani jednou nezvítězili a v tabulce neučinili žádný progres. Po šesti zápasech bez výhry se zkrátka zdá, že mužstvo z Londýna zachrání v Premier League už pouze mimořádná souhra zdánlivě nepravděpodobných okolností.

Klíč k možné záchraně vede pouze přes úspěšné zvládnutí pondělního duelu. Burnley totiž sídlí v tabulce o jednu příčku výše než Fulham, k dobru má ale komfortní devítibodový náskok. Také Clarets ovšem v poslední době sbírají především porážky, což je pro Cottagers dobré znamení. Hostům každopádně stačí neprohrát a o jejich záchraně v podstatě nebude pochyb.

Domácí na Burnley vyrukují v téměř kompletním složení, zdravotní problémy řeší pouze záložníci Harrison Reed s Tomem Cairneym. Clarets dlouhodobě postrádají středopolaře Robbieho Bradyho a obránce Kevina Longa, nejisté jsou navíc starty brankáře Nicka Popea a útočníka Chrise Wooda.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Reed, Lemina - Reid, Loftus-Cheek, Lookman - Maja
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Cork, Westwood, McNeil - Wood, Vydra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.43 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion  (neděle 13:00)
Wolverhampton Wanderers hostí v duelu 35. kola anglické nejvyšší soutěže Brighton. Domácí jsou na dvanácté příčce, hosté jsou patnáctí a na svého soka ztrácí pět bodů.

Wolverhampton Wanderers sice v minulém kole promarnil vedení v derby s West Bromwichem, když remizoval 1:1, ale i nadále zůstává jediným týmem v Premier League, který neprohrál v žádném utkání, ve kterém se prosadil jako první. V posledních devíti kolech však Wolves vyhráli jen dvakrát a vstřelili pouze dva góly během prvního poločasu.

Doma na Molineux se "Vlci" budou snažit odčinit poslední prohru 0:4 s Burnley, která byla jeho nejtěžší domácí ligovou porážkou od března 2012, nicméně dvakrát v řadě zde neskórovali naposledy v lednu 2019. Pět z předchozích šesti domácích vítězných duelů Wolves v lize skončilo rozdílem jediné branky a ve čtyřech udrželi domácí čisté konto. Těsné to tedy může být i tentokrát.

Brighton porazil v minulém kole Leeds a udělal velký krok k záchraně, přičemž vyhrál teprve třetí utkání v roli favorita. Hosté přerušili sérii čtyř zápasů bez výhry a udrželi své již dvanácté čisté ligové konto, což dosud překonaly pouze čtyři týmy.

Svěřenci kouče Pottera získali více bodů venku než doma, ale gólů v těchto duelech moc nepadá. V osmi z předchozích jedenácti venkovních vystoupení Brightonu totiž padly maximálně dva. Seagulls navíc prohráli šest ze sedmi venkovních ligových klání, v nichž inkasovali jako první.

Poslední vzájemný zápas skončil divokou remízou 3:3.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Semedo, Coady, Saids, Nouri - Dendoncker, Neves - Otasowie, Ferreira, Traore - Silva.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Webster - Veltman, Gross, Bissouma, Burn - Maupay - Trossard, Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.22 - 3.33 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (neděle 15:05)
Manchester City v sobotu odmítl oslavit mistrovský titul, další teoretickou možnost má ale v neděli v případě, že by Rudí ďáblové prohráli na půdě Aston Villy. Svěřenci Ole Gunnara Solskjaera sice mají v nohách těžký program - a před sebou navíc nevídaně těžké závěrečné dva týdny sezóny - přesto by ale bylo překvapením, kdyby na půdě v posledních týdnech nepříliš výrazné Aston Villy zaváhali.

Aston Villa v polovině sezóny vypadala, že se pořádně popere o účast v pohárové Evropě. Svěřenci Deana Smithe nebývale šlapali, nacházeli se na prvních pěti místech tabulky a i čísla hodnotící jejich hru odpovídala celku, který by se mohl bít o nejlepší ligovou čtveřici. Jenže od té doby se toho už hodně změnilo - Aston Villu zasáhla nejprve pandemie koronaviru, následovala také ztráta formy některých hráčů a v neposlední řadě také zranění klíčového hráče Jacka Grealishe, což v celkovém součtu znamenalo propad až na momentální jedenáctou příčku. V lize to poslední dobou také není žádná sláva, Villans z posledních šesti klání vyhráli jen dvě, když porazili Fulham a překvapivě Everton, krom toho se jim ještě podařilo v nastavení zachránit remízu s West Bromwichem, načež pak podlehli Tottenhamu, Liverpoolu a Manchesteru City.

To Manchester United může sezónu hodnotit jako povedenou, i když k tomu, aby se dala kompletně označit za úspěšnou, ještě Ole Gunnar Solskjaer potřebuje vyhrát finále Evropské ligy proti Villarrealu a přinést tak na Old Trafford opět nějakou tu trofej. V týdnu jeho svěřenci zvládli odvetu semifinále proti AS Řím, kde se jim i přes prohru 2:3 podařilo uhájit vysoký náskok z prvního duelu - pravdou ale je, že defenziva hostí rozhodně nefungovala tak, jak by si její lodivod představoval, jelikož soupeři nabídla až překvapivě vysoké množství šancí. V ligové soutěži se pak Rudí ďáblové nachází na druhé příčce s třináctibodovou ztrátou na první Manchester City, zároveň však mají odehráno o dva zápasy méně. Dohnat se jim už svého městského rivala stoprocentně nepodaří, čeho však ještě United mohou docílit, to je oddálení mistrovských oslav svého městského rivala - pokud by Manchester United vyhrál své nejbližší tři zápasy, pak se Citizens z titulu nebudou radovat dříve než příští pátek, kdy na svém stadiónu hostí Newcastle.

Aston Villa bude i nadále postrádat zraněného kapitána Grealishe, k dispozici pak nebude ani záložník Morgan Sanson. V táboře hostí nejsou hlášeny žádné nové zdravotní potíže, Solskjaer tak má k dispozici takřka kompletní kádr, nicméně vzhledem k náročnému programu se dá čekat výrazná rotace základní sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.44 - 3.96 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Everton FC  (neděle 17:30)
Velmi důležitý zápas v boji o Champions League čeká na fotbalisty West Hamu United. Sobotní překvapivá výhra londýnské Chelsea na půdě Manchesteru City znamená, že i v případě výhry Hammers zůstane rozdíl mezi oběma celky tříbodový. Co je ale pro Kladiváře zajímavější, je páteční prohra Leicesteru - na ten se mohou Kladiváři dotáhnout už na pouhé dva body a vzhledem k těžkému losu svěřenců Brendana Rodgerse tak je reálně možné, že je West Ham do konce sezóny v ligové tabulce předežene.

West Ham zažívá skutečně báječnou sezónu, ačkoliv před jejím startem jen málokdo čekal, že by fotbalisté z východního Londýna mohli až do konce sezóny bojovat o účast v Lize mistrů. Taková je však realita a navíc to vypadá, že svěřencům Davida Moyese nedochází dech. Ti sice před čtrnácti dny překvapivě padli na půdě Newcastlu, o týden později pak těsně nezvládli duel s londýnským rivalem Chelsea, zpátky na vítěznou vlnu se ale dostali opět v pondělí, když se jim díky brankám Antonia podařilo přehrát Burnley 2:1. Hammers navíc mají do konce sezóny příznivý los, duel s Evertonem je rozhodně tím nejtěžším, který je ještě čeká - a pokud by se jim ho podařilo zvládnout, měli by do závěrečných 14 dní dobrou výchozí pozici a zejména Leicester by se musel opravdu strachovat, aby je tento londýnský celek nepředehnal.

Everton po letech trápení zažívá také povedenější sezónu, navzdory tomu se asi od závěrečných týdnů čekalo více. Svěřenci Carla Ancelottiho ztratili formu a z posledních sedmi duelů se jim podařilo vyhrát jen jediný, když se jim s obrovským štěstím podařilo vyhrát na půdě Arsenalu. Jinak si na své konto připsali tři porážky s Chelsea, Burnley a Aston Villou a další tři remízy s Tottenhamem, Brightonem a Crystal Palace. Everton stále může atakovat pohárové příčky - může se dotáhnout na sedmý Tottenham, přičemž toto místo by zajišťovalo vstupenku do nové Konferenční ligy - nicméně boj o Ligu mistrů z toho již letos nebude.

West Hamu se do tréninku v týdnu vrátil kapitán Declan Rice, nedělní zápas však s největší pravděpodobností ještě nestihne. Připraveni jsou ale už Aaron Cresswell a Michail Antonio, David Moyes by tak měl mít k dispozici takřka kompletní kádr. Evertonu se vrací záložník Doucoure, Carlo Ancelotti však bude stále postrádat záložníka Jamese Rodrigueze.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.64 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (neděle 20:00)
Nedělní program anglické Premier League uzavře duel Arsenalu s West Bromwichem Albion, který již tak trochu postrádá patřičnou dávku dramatičnosti. Oba celky sice pořád mají teoretickou naději na kvalifikaci do evropských pohárů, respektive udržení prvoligové příslušnosti, ovšem tyto cíle se již pohybují spíše v teoretické rovině a s největší pravděpodobností tak závěrečná ligová kola představují pouhou dohru nezdařeného ročníku, na nějž budou chtít tyto kluby rychle zapomenout.

Arsenalu se tato sezona definitivně zbořila ve čtvrtek, kdy v semifinále Evropské ligy nedokázal zvrátit prohru 1:2 z prvního duelu na půdě Villarrealu a do rozhodujícího zápasu o trofej i postup do Ligy mistrů tak na úkor "Kanonýrů" postoupil jejich bývalý kouč Unai Emery. V lize se Arsenal pohybuje až na desátém místě se sedmibodovým odstupem na sedmý Tottenham, odkud lze postoupit alespoň do kvalifikace nově vytvořené Evropské konferenční ligy, což by samo o sobě bylo jen velmi chabou náplastí.

Také West Bromwich již bude zbylá utkání dohrávat spíše z povinnosti, neboť z devatenáctého místa ztrácí na záchranu čtyři kola před koncem propastných deset bodů a v případě prohry na Emirates Stadium bude jeho přesun do druhé ligy zpečetěn i matematicky, což by pro manažera Sama Allardyce znamenalo vůbec první sestup v jeho letité trenérské kariéře. Birminghamský klub se sice v posledních týdnech výrazně zvednul a prohrál jediný z posledních pěti zápasů, avšak na záchranu sezony se tak již stalo příliš pozdě.

Na straně domácích lze očekávat výraznou rotaci kádru oproti čtvrtečnímu duelu, kde naopak kouč Mikel Arteta nasadil všechny přední hráče takřka bez ohledu na jejich chatrný zdravotní stav. Zůstává však otázkou, jak španělský manažer se zbytkem sezony naloží a zda například dostanou větší šanci mladí odchovanci či se začne stavět na hráčích, s nimiž Arteta počítá pro příští sezonu, pokud ovšem u londýnského klubu do té doby sám vydrží. Baggies se pro tento duel budou muset obejít bez Ainsleyho Maitlanda-Nilese, jenž zde hostuje právě v Arsenalu a nemůže tak proti svému mateřskému klubu nastoupit.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Holding, Gabriel, Cédric - Elneny, Ceballos - Willian, Smith Rowe, Pépé - Martinelli
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Yokuslu, Gallagher - Phillips, Pereira, Robinson - Diagne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.50 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Nový lodivod přinesl do Tottenhamu svěží sílu, díky níž "Kohouti" pořád doufají, že se po letní pauze opět představí v Evropě. Pokud však londýnský tým hodlá udržet naději, měl by uspět také v Leedsu, který přitom nedávno obral o body ještě větší ryby.

Leeds se v březnu nadechl k šestizápasové šňůře bez porážky, která skončila až minulý víkend. V Brightonu vyšli "Whites" gólově již podruhé v řadě naprázdno, čímž jen potvrdili, že střelecký apetit v poslední době hledají. Manažer Marcelo Bielsa je přitom vyhlášen zábavnou kopanou, která zpravidla přináší branky na obou stranách hřiště.

Pří zkoumání výsledku Whites je však důležité se podívat, proti komu Bielsova družina hrála. Leeds se před výletem do Brightonu utkal s oběma celky z Manchesteru i Liverpoolem a ani v jednom případě neprohrál, přičemž na hřišti Manchesteru City dokonce překvapivě zvítězil. I tak mančaft z West Yorkshire osciluje mezi první a druhou polovinou tabulky a na příčky zajišťující postup do pohárové Evropy již ztrácí.

Tottenham se naopak po odvolání kouče Josého Mourinha oklepal a nakročil k tomu, aby si pro následující sezonu zajistil účast alespoň v Evropské lize. Spurs pod novým manažerem Ryanem Masonem nejprve otočili utkání se Southamptonem a následně díky hattricku Garetha Balea rozdrtili již stoprocentně sestupující Sheffield.

Londýnský klub tak poskočil na šesté místo, z něhož by po konci ročníku postoupil do již zmíněné Evropské ligy. Mason a spol. každopádně nemají nic jistého. Na rozdíl od stíhajících Liverpoolu a Tottenhamu odehráli o jeden zápas navíc, musí tedy čekat, jak týmy od řeky Mersey odpoví. Po odchodu Mourinha se nicméně v Tottenhamu viditelně pročistil vzduch, což fanoušci rozhodně kvitují.

Příznivce Spurs může rovněž těšit pohled na marodku jejich oblíbeného mužstva, neboť kromě krajního obránce Bena Daviese má Mason k dispozici kompletně zdravý kádr. Na straně Leedsu je situace poněkud komplikovanější. Kapitán Liam Cooper se sice po disciplinárním trestu vrací do hry, avšak křídelník Hélder Costa si v probíhající sezoně již nezahraje. Nejisté jsou navíc starty záložníků Kalvina Phillipse s Raphinhou.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Alioski - Koch - Harrison, Phillips, Roberts, Dallas - Bamford
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón - Lo Celso, Højbjerg - Son, Alli, Bale - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.95 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Crystal Palace sice čekají tři zápasy na bodový zisk, záchrana by jim už ale neměla uniknout. To osud Sheffieldu byl již dávno zpečetěn a "Blades" již hrají jen o pár čestných bodů před návratem do Championship.

Tři zápasy, skóre 2:8. Palace to v poslední době moc nejde ani na jednom konci hřiště. Přesto "Eagles" být v klidu. Na osmnáctý Fulham mají jedenáctibodový náskok a do pásma sestupu by je dostala již jen v podstatě nereálná souhra okolností.

Sheffield zase od zmíněného Fulhamu dělí bodů deset, nikoliv však k dobru, ale ke škodě United. "Blades" v probíhající sezoně bodovali jen v sedmi utkáních a z Premier League se po dvouleté anabázi rozloučí jako zpráskaní psi.

Manažera Sheffieldu Paula Heckingbottoma může těšit alespoň to, že do hry se mu vrací obránce Kean Bryan a záložníci Chris Basham se Sanderem Bergem. Palace zase vítají zpět uzdravené zadáky Jamese Tomkinse s Nathanielem Clynem.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Baldock, Egan, Basham - Bogle, Norwood, Fleck, Osborn, Stevens - McGoldrick, Brewster
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Dann, Mitchell - Townsend, Milivojević, Riedewald, Eze - Benteke, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.18 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Pikantní souboj uvidí v sobotu anglická Premier League, na Etihad Stadium se totiž odehraje kopie finále Champions League - proti sobě se totiž postaví celky Manchesteru City a Chelsea. A aby toho nebylo málo, domácí celek může v případě výhry začít oslavovat mistrovský titul! Thomas Tuchel však rozhodně nedá kůži lacino, na lavičce Chelsea zatím prohrál jen dva soutěžní duely a v zápasech proti těm největším klubům si zatím vede na výbornou.

Manchester City to konečně dokázal! Po venkovní výhře 2:1 na hřišti PSG si Pep Guardiola do odvety připravil konzervativnější taktiku, jeho celek strávil větší množství času bez míče a vyrážel do rychlých kontrů - a jak ukázalo výsledné skóre, španělskému kouči tento záměr vyšel na výbornou. Díky dvěma brankám Mahreze tak Manchester City svého soka přehrál 2:0 a postoupil do svého vůbec prvního finále Ligy mistrů v historii. V ligové soutěži se zase Citizens před týdnem přiblížili oslavám mistrovského titulu, když zdolali Crystal Palace pohodlně 2:0 a momentálně jim tak chybí jedna jediná výhra, aby dali svému ligovému prvenství definitivní razítko. Zda to přijde hned v sobotu proti Chelsea, to se uvidí.

Thomas Tuchel zažívá na lavičce londýnského celku také výborné časy. V posledních týdnech zvládl všechny těžké duely - v semifinále FA Cupu jeho celek přehrál Manchester City a postoupil do finále, v důležitém ligovém klání na půdě West Hamu zase díky brance Wernera zvítězil 1:0 a posunul se do první čtyřky. Německého kouče musela potěšit i páteční ztráta Leicesteru, díky které by Chelsea v případě výhry mohla poskočit na třetí příčku tabulky.

V Champions League si zase Chelsea vyšlápla na slavný Real Madrid a celkové skóre 3:1 neodráží průběh obou zápasů - Chelsea totiž měla vstřelit minimálně o dvě branky více. Německého stratéga jistě těší, že návrat do formy hlásí jak Timo Werner, tak Kai Havertz, tak ale i Christian Pulišič a Thomas Tuchel tak má opravdu široký výběr ofenzivních možností. V podstatě jen s jedinou věcí momentálně nemůže být lodivod Chelsea spokojený - a tou je nízká produktivita. Není totiž zápas, kde by fotbalisté Chelsea nezahodili alespoň dvě vyložené šance - přitom pokud hráči Chelsea chtějí sezónu zakončit se dvěma poháry na kontě, musí být před brankou soupeře daleko přesnější.

Manchesteru City bude chybět vykartovaný stoper John Stones, který si odpyká poslední ze svého třízápasového trestu za vyloučení ze zápasu s Leedsem. K dispozici nebude ani španělský stoper Garcia, kterého trápí vysoké horečky. Na straně hostí nemůže Thomas Tuchel počítat se zraněným záložníkem Kovačičem, jinak má ale k dispozici kompletní kádr. Vzhledem k náročnému programu a faktu, že jeho svěřenci měli o jeden den odpočinku méně než domácí, však kouč Chelsea naznačil, že bude muset učinit několik změn v základní sestavě.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinčenko - Rodri, Gündogan - Mahrez, De Bruyne, Foden - Bernardo Silva
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Alonso - Ziyech, Pulišič - Havertz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.35 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 21:15)
Fotbalisté Liverpoolu hostí v utkání 35. kola Premier League Southampton. Domácí by potřebovali zabrat v boji o top čtyřku, momentálně jsou na sedmém místě. Hosté jsou patnáctí a stále trochu namočení do boje o záchranu.

Loňský mistr Liverpool neprohrál už pět zápasů v Premier League v řadě, i když v posledních dvou jen remizoval, a stále bojuje o první čtyřku. "Merseysiders" ale nebudou z posledních dvou výsledků nadšeni, protože v obou případech inkasovali vyrovnávací branku po 75. minutě hry, včetně té poslední, kterou dostali na Anfieldu v čase 94:58. Jednalo se o nejpozději inkasovaný ligový gól, který zde Liverpool dostal minimálně od sezóny 2006/07. Zranitelnost v závěrech poločasů v domácích duelech není pro svěřence kouče Kloppa bohužel ničím novým, protože tři z předchozích čtyř branek zde dostali mezi 40. minutou a poločasovou přestávkou. Liverpool udržel letos doma v lize jen tři čistá konta a žádné v minulých osmi případech, takže nebude velkým překvapením, pokud něco podobného uvidíme i tentokrát.

Southampton vyhrál od poloviny prosince na půdě soupeře v Premier League jen jednou, ale v případě zisku tří bodů by si mohl definitivně zajistit záchranu. Hosté ovšem nedali venku ve zmíněných předchozích 11 případech gól hned šestkrát a na stadionu Liverpoolu se jim to nepovedlo již čtyřikrát v řadě. V minulém kole nicméně dokázali uhrát remízu s Leicesterem ačkoliv už v prvních deseti minutách přišli o vyloučeného hráče, což se jim letos stalo již dvakrát. Svěřenci kouče Hasenhüttla inkasovali ve venkovních ligových zápasech již čtrnáct branek po 60. minutě hry, zatímco sami dali v tomto úseku jen dvě. I proto letos ztratili v případě, že v ligovém utkání vedli, nejvíce bodů ze všech.

Minulý vzájemný duel skončil v lednu překvapivou výhrou Southapotonu 1:0. Jediný gól utkání si připsal útočník Danny Ings, který je zároveň s deseti brankami nejlepší střelec týmu. Jeho start je však zatím nejistý kvůli zranění stehna.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Stephens - Diallo, Ward-Prowse - Armstrong, Tella - Redmond, Adams.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 6.00 - 9.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Newcastle United  (pátek 21:00)
Fotbalisté Leicesteru City vyzvou v předehrávce 35. kola Premier League Newcastle United. Oba celky dělí v tabulce propastných 27 bodů, domácí jsou třetí, hosté na sedmnáctém místě, které je zároveň poslední nesestupové.

Třetí Leicester potřebuje k jistotě druhého postupu do Ligy mistrů v historii uhrát v závěrečných čtyřech kolech osm bodů. Foxes body v obou předchozích zápasech Premier League zachraňovaly a letos získaly v duelech, ve kterých prohrávaly, už 19 bodů, což předčil pouze Manchester United. V letošních ligových utkáních Leicesteru padlo už 100 branek, více jich fanoušci viděli jen v zápasech Leedsu. I tentokrát se tak jistě můžeme těšit na zajímavou podívanou.

Leicester nepodává doma úplně přesvědčivé výkony a nedokázal zde zvítězit v téměř polovině všech utkání, přičemž jen jedno jeho domácí střetnutí ale skončilo nerozhodně, což je společný nejnižší počet v lize. Proti současným posledním osmi týmům tabulky se na domácí půdě ovšem svěřencům kouče Rodgerse daří a v pěti případech vyhráli dokonce minimálně o dva góly.

I přes nevýrazné výkony v posledních kolech chybí Newcastlu k jistotě záchrany pouhé čtyři body. Kouč Steve Bruce ale ještě současné nejlepší čtyři celky nedokázal porazit a Newcastle letos ve všech šesti soubojích s nimi inkasoval minimálně dva góly. Hosté ostatně dostali gól ve 29 ze všech letošních 34 utkání. Jen dva týmy získaly letos venku méně bodů než Newcastle, který v těchto zápasech nebyl moc produktivní. Méně branek dal venku pouze Sheffield, přičemž Newcastle se na půdě soupeře v prvním poločase trefil jen dvakrát, což představuje velmi malý podíl z jeho čtrnácti venkovních tref. V osmi z devíti případů, kdy prohrál, to navíc bylo minimálně o dva góly.

Poslední vzájemný zápas Leicesteru s Newcastlem se odehrál na začátku ledna v 17. kole a Lišky zvítězily 2:1. Skóre otevřel po přestávce James Maddison, poté navýšil vedení svého celku Youri Tielemans. Branku naděje vstřelil v 82. minutě Andy Carroll, to však bylo ze strany Magpies vše.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Fofana - Castagne, Ndidi, Tielemans, Thomas - Maddison - Iheanacho, Vardy.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Fernández, Clark, Dummett - Murphy, Willock, Shelvey, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.03 - 8.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City34255471:2480
2.Manchester United331910464:3567
3.Leicester City34196961:3963
4.Chelsea FC341710753:3161
5.West Ham United341771055:4458
6.Tottenham Hotspur341681060:3856
7.Liverpool FC33159955:3954
8.Everton FC331571145:4252
9.Arsenal FC341471346:3749
10.Aston Villa331461348:3848
11.Leeds United341451550:5247
12.Wolverhampton Wanderers341191433:4642
13.Crystal Palace331081534:5638
14.Brighton & Hove Albion348131335:3937
15.Southampton FC331071641:5937
16.Burnley FC34991631:4736
17.Newcastle United34991636:5636
18.Fulham FC345121725:4527
19.West Bromwich Albion345111831:6526
20.Sheffield United34522718:6017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (812)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wilson předvede a little touch of magic a vyhrajem. West Ham do LM

Reagovat
smazaný uživatel

k čomu by tam boli tí tragédi. Zase by beztak vypadli s Astrou Giurgiu

Reagovat
salami

Nebo Dinamem Zahreb...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo je kvalitný tím

Reagovat
salami

Ten by se mohl herne probrat, po tom zraneni se mi vubec nelibi, hodne kazi bere to zbytecne na sebe a dost se vzteka.

Reagovat
Coutinho10

on sice ne, ale takto by to slo

Reagovat
kissak

Ty kráso Willock to je forma. Škoda, že teď se zase zatáhneme a přestaneme hrát.

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester tu LM zase projebe

Reagovat
RKBoy

easy 3. miesto a easy win v FA cupe pre nás.

Reagovat
salami

Leicester je dneska dozadu uplne prisernej, ty tu LM zase nechtej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na Newcastle byl tak přehnany az sem ho musel dat sólo za 100....ted jen otázka zda to není Scaplarova past

Reagovat
Salfovic

Kolik ?

Reagovat
Salfovic

to je teda hodně přestřelený, čekal jsem maximálně 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tak 5 a když sem zhodnotil poslední výkony Newcastle,tak jsem to zkusit musel....jako není ještě není konec ale nacaty to je pěkně

Reagovat
Salfovic

Teď už je. Škoda, že mi to uniklo, to bych taky zkusil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RKBoy

deja vu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

slusne

Reagovat
kissak

Ty vole to je extáze a satisfakce, my se snad opravdu zachráníme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle kdyby hrali pořád, tak Bruce nikomu nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hrajeme hovno, Leicester hral na 5%, totalni podceneni od Rosgerse.

Reagovat
smazaný uživatel

V tyhle fazi sezóny v postavení lišek mi přijde podceneni jsko velkej amaterismus

Reagovat
kissak

Ale jo musí se nechat, že dnes se na to dalo i dívat. Samozřejmě Lester neměl svůj den.

Reagovat
kissak

Hlavně, že máme EPL i pro další sezónu.

Reagovat
kissak

Dnes to bylo spis o štěstí a náhodě než o Bruceovi ten se jen tak nevykoupí.

Reagovat
Basty

Ty straky dneska ?Jako že respekt i baví mě se na ten fotbal dívat , obránci jako Söyüncü či fofana ? dneska ukázali svůj lvl ...

Reagovat
kissak

Dneska to náhodou vyšlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Tak Vardy už to má jedinej gól za posledních 15 zápasů, všechny v základu.

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers další fail na konci sezony

Reagovat
Miguel19

Co si budeme povídat, dnes by to chtělo minimálně bodík

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4

City

United

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry sem zapomněl na 3 místě Chelsea

Tottenham, Leicester EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Error

Halo, dnes je matchday, piste tady neco

Reagovat
eder

Čert vem matchday, všichni slaví výročí konce WW 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc team vs. @LUFC: Lloris. Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón. Højbjerg, Lo Celso, Dele. Bale, Son, Kane.

Pojďme si pro 3 body

Reagovat
kulych

2 zápasy ve stejné (a dokonce snad nejlepší možné) sestavě, to se stalo naposledy ještě za pochettina

Reagovat
smazaný uživatel

COYS, pojďme ještě o to 4. místo zabojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

11:59 Tottenham nehodlá řešit Kanea

Tottenham prý nebude v létě posuzovat žádné nabídky na přestup útočníka Harryho Kanea. Okolo budoucnosti klíčové postavy Spurs se v posledních měsících rojily nejrůznější spekulace a často se mluvilo o tom, že pokud chce v kariéře vyhrávat cenné trofeje, musí z Tottenhamu přestoupit jinam. Sedmadvacetiletý forvard je ale přesvědčen, že to zvládne i se svým současným klubem.

Reagovat
Busby babes

pockej za mesic.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Nieuwendyk

Go Leeds, MOT!

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier a Reguilon sú parodiou na bekov.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý útok Leedsu po strane smrdí gólom. Aurier je uplne v lese. Bale mu tiež nič nepomože. Lo Celso detto.

Reagovat
smazaný uživatel

To je offiside, veď to je výsmech.

Reagovat
Shottack

Ofsajd bez komentáře.

Ale Dele žije, to je pro mě nová informace...

Reagovat
FUnk

toto offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto offside? Tak to jděte do piče. Dele bůh.

Reagovat
popltak

milimetrový ofsajd je stejný jak metrový, nebreč,

Reagovat
Lembju

Tak to fakt neni

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že tě to čtvrteční vypadnutí sere, ale mohl by ses už přes to přenést a nefňukat.

Reagovat
Front hell

Já s ním moc nepočítal po našich posledních výkonech,takže mě to nějak nepřekvapilo. To ty tady brečíš nad ofsajdem

Reagovat
smazaný uživatel

Harry byl přímo na lajně. Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza bojuje o udržení s Derby, zatím 0-0 a to by nestačilo, snad vyhrají

Reagovat
Mimalu

jsem vůbec netušil že Derby je na tom až tak bídně

Reagovat
mithro

uz tecu

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak Derby to uz otocil

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dal fén

Reagovat
Tommy the Gunner

a uz zas tecou

Reagovat
Mato178178

teraz drzia zachranu ... rotherham si to pokazil pred koncom taize je to medzi nimi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

ach jo, tak sheffield teda ten odpocet poslal dolu....

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak tohle může být ofsajd fakt nepochopím.

Reagovat
Nieuwendyk

Fantazieeee

Reagovat
smazaný uživatel

úple zaslúžené vedenie Leedsu. tá obrana nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier je tak strasne spatnej hrac. Absolutne nechapu, proc se porad drzi v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso je k ničomu v tom strede poľa. Kraje obrany nám horia, Reguilon je fakt veľmi zlý. Leeds hraje dobre, no my mu to uľahčujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Former Manchester United midfielder Luke Chadwick:

"When I moved to Manchester at 16 I was embarrassed about not having a girlfriend. So I cut out the most attractive girl from my school year book [and] kept it in my wallet in case anyone asked! I got so into the lie I was even having fake phone calls with my imaginary girlfriend in digs."

Reagovat
nani92

VAR hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl někdo 300 Kč slevu na wolt, tak https://1url.cz/@wolt nebo kód UPAE493

Reagovat
smazaný uživatel

V kombinaci s kódy: UKULATEHOSTOLU a REALTALK máte jídlo zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi to a udelam to.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyskytl se problém s promo kódem, kontaktujte, prosím, podporu Wolt. Ideálně přes chat v aplikaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že se snažíš registrovat na již registrované tel. číslo. Doporučuju přidat kódy k již existujícímu profilu.

Reagovat
RKBoy

Allimu sa niekto vysral na hlavu?

Reagovat
tony223

Alespoň tu sračku na hlavě nemá žlutou jako James

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier. šak to nie je možné toto. Najhorší prestup v historií Tottenhamu

Reagovat
kulych

Tim je Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie. Koľko bodov nás už stál ten zmrd Aurier, to nikto nedá dokopy.

Reagovat
Cobra

lol. Jsi úplně mimo.

Reagovat
masly008

Soldado o světelné léta

Reagovat
Ranoth

Kane, utekaj odtial prec pokial mas este cas, ved to je žumpa

Reagovat
Nieuwendyk

On sám tomu dost přispívá

Reagovat
Ranoth

Bez neho by boli tak na 10-12. mieste

Reagovat
Nieuwendyk

Což si myslím je ideální hřadlo pro slepice

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Mimalu

Leeds

Reagovat
Nieuwendyk

Leeds! Leeds! Leeds!

Žádnej offside samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerní hráči, mizerný tím. Hnus. Leeds úplne zaslúžene. V Európe nemáme čo robiť, len hanbu by sme tam urobili.

Reagovat
Nieuwendyk

Správně. Vyhoďte ty přeplácené hvězdy, ubrečeného Korejce zpět do Hyundai a třeba to zase půjde!

Reagovat
smazaný uživatel

Do EL se ale asi dostaneme.

Reagovat
Ranoth

To vam len vracia karma za to ako ste sa zachovali ku trenerovi ktory vas vybudoval a vy ste mu vrazili dyku do chrbta hned pri prvej zlozitejsej situacii

Reagovat
smazaný uživatel

Už čekám, až se za to samé bude vracet Liverpoolu za Rodgerse.

Reagovat
Kincl

Ti ale dokázali dát titul a LM, takže i kdyby se jim to vrátilo 2x víc, tak jim to nemusí tak vadit jako týmu co nikdy nic nevyhrál v tomto tisíciletí

Reagovat
smazaný uživatel

Pocheho mám rád, ale po prehranom finále a mizernej forme, ktorá trvala od Januára 2019 do Novembra 2019, už fakt bol čas na zmenu. Z toho tímu vymačkal maximu, bohužiaľ ho vedenie nepodržalo na prestupovom poli.

Reagovat
Ranoth

Aj my mame tuto sezonu velmi slabu, zislo sa vnej snad vsetko najhorsie co sa pocas 1 sezony moze stat ale urcite by sme Kloppa nevyhodili, ani keby sme skoncili na 10. mieste... Poche (rovnako ako nas Klopp) vas budoval niekolko rokov tak si myslim, ze aspon do konca sezony ste ho mali podrzat a nie po 1 zlom polroku ho vyhadzovat...

Reagovat
Talker

Spíš za to, že vzali neúspěšnou portugalskou mrdku potom, co viděli, jak si vedl u nás a united.

Reagovat
jk

Při první složité situaci, která trvala rok?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Derby 3-3 když to udrží jsou zachránění

Reagovat
Nieuwendyk

Přál bych mu to. Aby se udrželi, samozřejmě.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kincl

Nesleduji je, ale je to pro vedení dostačující nebo ten tým ani neměl kvalitu na to zabojovat o postup?

Reagovat
mithro

RIO DO U WANT PICKING UP IN TE MORNING PAL

Reagovat
Ligter

je to tam

Reagovat
vladis271

OT: rozumie sa tu niekto byciklom? Konkrétne horským? Rozmýšľam nad kúpou, robím si research.

Čo je zlé na tomto kuse, lebo tá cena vyzerá super.

http://www.favorit.sk/jizdni-kola/horska-kola/esperia-7500u-seattle-29-detail

Inak nehľadám nič náročné. Žiadne 300 km výlety.

Dík za odpoved vopred.

Reagovat
vladis271

*bicyklom.

Reagovat
Talker

Podle mého je jedním z důvodů hliníkový rám, což je "starší" technologie a může to být těžká kurva. Trošku mě děsí, že tam právě neuvádí hmotnost zrovna u tohohle kola.

Osobně pokud bych měl možnost, tak jdu do karbonového rámu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

kolo za 255e a ty mu tu radíš karbonový rám

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mimalu

No s tím rozpočtem bude mít tak na pěknou zarámovanou fotku kola s karbonovým rámem...

Ale jinak jak píšeš, při takové ceně hrozí výrazný nárůst hmotnosti a jízda do kopce na tom bude za trest a jízda dolů bez aspoň základních kotoučových brzd zase o hubu

Reagovat
Talker

Já kolo kupoval pěkně dávno, takže ceny nějak neregistruji v tuhle chvíli.

Reagovat
vladis271

ja som nič o rozpočte nepísal.

Reagovat
patas92

A jaký je rozpočet? Upřímně, já bych za to kolo nahoře nedal ani těch 250 éček.

Reagovat
Mimalu

Já to nemyslel nijak zle, ale tak ty nejlevnější karbonová kola začínají někde na 1500 eurech což mi vzhledem k tvému původnímu dotazu přišlo že není kategorie kam úplně směřuješ

Reagovat
vladis271

Tak to urcite nie. Cokolvek nad 600e povazujem pre mna za zbytocne. A myslim, ze sa skor budem tlacit k 400 euram.

Reagovat
Gazdo

Za 400 euro ani nejazdi do hor to si skor ublizis a natrapis sa

Reagovat
vladis271

celkovo dlho mám v merku tento.

https://www.alza.sk/sport/romet-mustang-m1-white-vel-xl21-d6262812.htm

tamten hore ma zaujal cenou a dizajnom.

Reagovat
sintha

Obecně je dobré začít tím, že si určíš, na co to kolo chceš. Jízda terénem může znamenat polní cesty a louky, ale taky brutální sjezdy a velkou divočinu. Tři základní kategorie horských kol by se dali určit jako:

XC (cross-country) - lehčí terén, louky a lesní cesty. Obecně jsou kola s menším odpružením třeba do 100mm zdvihu vidlice, s užšími plášti a jezdivou geometrií. Stručně řečeno, nejrychlejší z horských kol, ale taky nejmíň terénní. Většinou pouze přední odpružení.

Trailové kolo - něco mezi, můžeš jezdit pohodlně lehčím terénem a na výlety s přítelkyní, ale už zvládneš sjet i nějakej divočejší terén a lehčí traily. Takové univerzální kolo. Dražší varianty už mají zadní odpružení. Např tohle: https://www.merida-bikes.com/cs-cz/bike/2014/bigtrail-200

Enduro/allmountain - sjezdová kola, už vysoká cenová kategorie, zadní odpružení je standartem, to asi ani nechceš.

Pak taky záleží, jestli chceš mít teleskopickou sedlovku (dá se zasunout páčkou na řídítkách při jízdě z kopce), lepší kotoučové brzy a kvalitní komponenty, ale to už je cenová kategorie třeba okolo 1000€.

Doporučuju si přečíst pár článku ohledně typů kol a ujasnit si, co bys rád jezdil a podle toho zúžit kategorii výběru. :) Otázka je, co najdeš, protože kola obecně téměř nejsou.

Tady posílám pár odkazů:

https://www.trailhunter.cz/jak-vybrat-kolo/

https://youtu.be/nM4vCT434tg

http://www.bajkarna.cz/blog/2017/08/30/jak-vybrat-horske-kolo-ii-druhy-mtb-kol/

Reagovat
vladis271

Diky moc. vecer sa na to pozriem.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
hitZor

Já tak trochu čekal, že bude Tuchel experimentovat, aby případně měl více možností do finále LM, ale čekal jsem spíš Odoie na RWB, než Gilmoura.

Reagovat
Svatej

Ja věděl, ze ho zlomim.

Reagovat
Mimalu

trochu překvapení, ale příjemné. Jenom toho Odoie bych tam viděl raději než Ziyecha, byť jeho nasazení chápu

Reagovat
Talker

Zasloužený odpočinek pro pár hráčů, ale fakt jsem nečekal, že budeme šetřit v posledních zápasech ligy, kdy nám jde o umístění, klíčové hráče.

Reagovat
Mimalu

tak zas to svým způsobem s ohledem na finále dává smysl nenasazovat to úplně nejlepší

Reagovat
Talker

Já to chápu, na druhou stranu WHU a Liverpool jsou na dostřel a oba kluby mají velmi vlídný los.

Oba týmy mají jednoho silného soupeře, přičemž to nejsou žádné obrovské cíle pro ně - MU jde o udržení 2. místa (a bude to derby) a Evertonu proti WHU půjde možná o EL a o to skončit v TOP6, ale na LM už nedosáhnou. Jinak hrají se sestupujícími týmy nebo s těmi ,které se už zachránily a skončí na 12.-17. místě téměř s jistotou.

Já to neberu jako rezignaci k zápasu a někteří hráči fakt potřebovali odpočinek, ale ztráta bodů nás může potenciálně mrzet.

Reagovat
spider_8

Super, přesně takhle jsem si to představoval

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

tvl ,to čo sú za zostavy. šachové hry pred LM započali.

Reagovat
RKBoy

to je snád najdefenzívnejšia zostava ,akú som pod Pepkom videl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MCFC_8

Rotaciu som ocakaval, ale ze Pep spravi taky experiment KDB ani na lavicke, ale radsej nech teraz experimentuje ako vo finale...

Reagovat
Talker

Tak oba týmy šetří nejlepší hráče - my Mounta, vy KdB

Reagovat
diastan

3 hráči našeho ,,základu,,

Reagovat
blade115

Pepek takový hoody boy ... To i já na home officu jsem občas oblečenej vhodněji

Reagovat
RKBoy

obleky ,kravaty a košele sú precenované..a hlavne nepohodlné.

Reagovat
blade115

Kravatu chápu, ale kvalitní košile jsou úžasně pohodlné.

Reagovat
j_mrazik

To často říkají lidé, kteří na sobě neměli kvalitní košili nebo oblek.

Reagovat
RKBoy

bohužial mal.. nie je to nič pre mna.. ja som typ človeka, ktorý je schopný príst na svadbu či nejaké firemné stretnutie v kratasoch a krátkom tričku.

Reagovat
j_mrazik

Když jsou s tím lidi v okolí v pohodě, tak proč ne. Pokud ne, tak je mi líto partnerky.

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

kravaty jsou zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

And who cares?

Reagovat
blade115

Já.

Reagovat
John Obi Mikel

To měl střílet Alonso.

Reagovat
ajouki

Werner první dotyk jak kůň. Jindy by to byla gólová šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Timo

Reagovat
John Obi Mikel

Až budeš příště střílet, představ si, že jsi v ofsajdu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mimalu

vzhledem k jeho rychlosti by si fakt mohl dát ten půl metr rezervy

Reagovat
j_mrazik

Werner v těch situacích ve vápně pokaždý vypadá, jako by se v takové situaci ocitl poprvé v životě.V jeho věku a s jeho zkušenostmi už přece musí vědět, jak se chovat, jak zakončovat, aby působil aspoň trochu jako útočník a ne jako stoper "na výletě", co se tam objevil náhodou....

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOl

ale nechme si to na LM

Reagovat
Mimalu

Christensen

Reagovat
diastan

Sterling to ale zkušeně vyžral

Reagovat
Miguel19

Christensen se posral ne? Proč to jako chtěl hrát nohou

Reagovat
Svatej

ale byly to hezky 3 mesice bez jeho zhroucení

Reagovat
John Obi Mikel

Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už tady dlouho nebylo.

Reagovat
Talker

Ty vole... Pár měsíců hraje výborně a pak to zkurví takhle. Snad je to ojedinělý fail.

Reagovat
vitasrp

Christensen klasika, on ten důležitej zápas prostě úplně vždycky nějak zamrdat musí. Tohle bylo navíc už podruhý, kdy ten balón špatně odhadl a musel to hrát na dlouhou nohu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
diastan

To je konec polovacu

Reagovat
Svatej

Dobrá finta. Na fotbale jsem driv taky pri uplne posrany střele predstiral, ze me zabolel ten starej bolavej kotnik

Reagovat
diastan

Staré zranění z Vietnamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Ja to delam do dneska a to uz mam za par let 30

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
Talker

Krásný závěr poločasu

Reagovat
Mimalu

Aguero

Reagovat
hitZor

Typičo, to je zas penalta, borec skočí úplně mimo balon přímo do hráče a spadne

Reagovat
diastan

Proč

Reagovat
spider_8

Ty vole, ale tohle neni penalta

Reagovat
hitZor

To byla taková ta typická "kopnu si balon doprava a neběhnu doleva před běžícího soupeře"..

Reagovat
Miguel19

Aguero

Reagovat
vitasrp

Ty píčo

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
r.mrazik

Aguero má super zápas...to je jouda

Reagovat
Svatej

Brzo se dostaneme do situace, kdy zkrátka bude reálně zakázaný hrace ve vápně bránit...

Reagovat
blade115

Kuna cením, asi cítil, že to penalta být neměla.

Reagovat
John Obi Mikel

Aguero Věděl, že neměla být.

Reagovat
Svatej

ten bude vystridanej

Reagovat
spider_8

Menďouš

Reagovat
Talker

Mendy Který golman pohodlně sebere penaltu jednou rukou?

Worldclass!

Reagovat
vitasrp

Jinak ta penalta. Gilmour stál, respektive normálně běžel, Jesus udělal pohyb do něj a je to penalta, tohle fakt nedávám. Od Jesuse to nebylo vůbec úmyslný (jakože by to byla simulace), prostě tam ten krok udělal, protože to vyplývalo ze hry, ale nevím, jestli se tohle má pískat.

Reagovat
Talker

Tak ono tohle je takové to neúmyslné z obou stran - Gilmour nestihl zareagovat, aby uhnul.

Reagovat
Svatej

Je to cesta do pekla...

Obcas si rikam, jak by dneska vypadali na hřišti stoperi jako Maldini, kteří tenkrát umeli dost těžit i z nádherných tacklu. Dneska se protihráče proste NESMÍŠ dotknout, jinak je to piskatelny... V hajzlu

Reagovat
vitasrp

To je klasika, stejná penalta jako na Arsenalu, ale ani VAR to nezruší, protože VAR jede linku je tam kontakt, může se to pískat. Jako tohle je katastrofa.

Reagovat
Svatej

Jojo, ja pri tom jeho volani o zavedeni VARu absolutně nepremyslel nad tim, ze v jistým ohledu se posuzování potenciálních faulů ještě zhorší.

V podstatě se ten princip vyhodnocení změnil na Kontakt=záminka=to je obhajitelny

Reagovat
Talker

Tak ono jde u VAR o opravení špatných (=neobhajitelných) rozhodnutí. Pokud to rozhodčí pískne, koukne se na to VAR a pokud to není velká chyba, tak to stojí.

Takže nerozhoduje VAR, ale rozhodčí, jestli to pískne a podle toho se to následně posuzuje.

Reagovat
r.mrazik

Gilmour mu zabránil v zakončení...bohužel pro Chelsea penalta.

Reagovat
hitZor

Nemůže mu zabránit v zakončení, když on sám zakončit nechtěl.

Reagovat
RKBoy

to fakt toto nechali ako penaltu?

Reagovat
j_mrazik

Co se stalo? Mně se sekl stream.

Reagovat
Svatej

Aguero panenkovskou penaltou nedal. Mendy si pockal

Reagovat
smetos

Mendy super! Aguero uz je mysli v barce a vysral se na to. O ten titul uz neprijdou, ikdyz dnes padnou. Dnes je to o studii soupere na finale

Reagovat
r.mrazik

Zkusil panenku a gólman zůstal stát

Reagovat
blade115

Každopádně už to, že takový zápas píská ten diletant Taylor je na pováženou, ale když už to muselo být, tak tam má aspoň u videa borec sedět a radši kontrolovat úplně všechno 100x nejmíň z 10 úhlů. Ale místo toho tam to plešatý hovado zas vymyslí penaltu z ničeho...

Reagovat
fenixLFC

tak v prvom kole playoff brentford-bournemouth to sa nemohli stretnut az vo finale aby postupil aspon jeden sympaticky tim z champu?

Reagovat
MCFC_8

Tie nase penalty...ale srat na to, polcas do titulu!

Reagovat
Miguel19

Proč hraje Pulda vpravo a Ziyech vlevo?

Reagovat
j_mrazik

Asi aby to nehráli přes nohu a mohli to sypat Wernerovi za obranu a nemuseli zasekávat jak vemena.

Reagovat
spider_8

To taky nechápu, oba celkem marní.

Reagovat
bandwagoner

Snad si to Christensen vybral a nepredvede neco podobnyho ve finale.

Reagovat
Miguel19

Tam hrát nebude, tak je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nehrál?

Reagovat
Miguel19

Se zranil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli to nebylo nafejkované, aby nebyl za dementa Ale jestli je to natáhlý sval, tak na finále by mohl být ready.

Reagovat
Salfovic

Panenkova noční můra

Reagovat
vladis271

Jedna z najhoršie kopnutých paneniek čo som za posledné roky videl. Mendy si kľudne mohol ešte o sekundu, dve dlhšie poležať na zemi aj tak by to chytil.

A komu tým prospejete. Nedáme ani Soton, a v súčasnej forme vylúpiť OT? Z ríše snov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosím, nepočítej za jakých okolností se můžeme to top 4 dostat, akorát se zase naštveš nad těmi zbytečnými remízami a prohrami. Je to pro tvoje dobro.

Reagovat
vitasrp

Není to extra atraktivní fotbal, je tam málo šancí, nakonec je dost možný, že to posere hrubka Christensena. Jasný, je to smůla, že se při tom zákroku zraní, ale tohle byl už druhý jeho zákrok za poločas, kdy ten balón neodhadl a kvůli tomu propadl. Taková ta jeho klasika, kdy jede tři měsíce senzačně, aby to nakonec nějakou takovou pitomostí zazdil.

Jinak mě v průběhu poločasu bavilo sledovat, jak jsme se snažili řešit to přečíslení Citizens v záloze, poněvadž ti tam mají tři hráče (Rodri, Sterling, Torres), přičemž si tam ještě odskakuje jeden z útočníků, zatímco Chelsea tam má jenom dva (Gilmour, Kanté), poněvadž Ziyech tu dvojroli Mounta, aby byl platný i při bránění, hrát nemůže.

V úvodní fázi jsme se City snažili presovat, takže ta naše ofenzivní trojka dostupovala jejich stopery, jeden střední záložník se vytáhl na Rodriho, druhý se nasunul k druhému střednímu záložníkovi blíže do hry, problém ale byl v tom, jak pak kontrolovat toho vysunutějšího záložníka na druhé straně - v tom byl výborný Rüdiger, který zaujímal hodně agresivní pozici a Torrese nenechal míč v klidu převzít. Potíž ale nastala, když si k tomu ještě odskočil i útočník, pak měli najednou City volnýho hráče a mohli rozjet útok skrz ten náš presink, což se jim v prvních patnácti minutách asi třikrát povedlo.

Od půlky poločasu jsme pak vzdali presink, zatáhli jsme se a Werner se staral o Rodriho, takže City sice měli často míč před tím blokem, už ale nebylo tak snadný najít volnýho hráče a rozvinout ten útok. Trochu škoda, že u toho gólu udělal Rüdiger dva kroky dopředu a uvolnil za sebou ten prostor, do kterýho pakj přišla přihrávka a náběh Jesuse, to v tu chvíli dělat nemusel, mohl zůstat v linii s obranou, protože o Torrese by se dokázal postarat Gilmour.

Jinak se mi vůbec nelíbí Ziyech, tomu se krom té střely za poločas nepovedlo snad vůbec nic.

A díky za Agüera, jjinak by v druhé půli už nebylo, o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Mount a to hodně.

Reagovat
Talker

Kdo by to byl před rokem řekl, že budeme ve sračkách, když není Mount na hřišti.

Reagovat
MCFC_8

Nic ine som ani necakal...vzhladom na zostavy, cakal som X a vysledok 0:0, finale bude o niecom inom a uplne ine zostavy

Reagovat
Kincl

Má finalista LM jistotu LM do dalšího roku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Mimalu

ne, pouze vítěz

Reagovat
John Obi Mikel

Nemá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Chybí mi tam nasazení z předchozích zápasů, přijde mi jako by to byl přátelák a ne zápas, kde bojujeme o TOP4 proti mistrovi.

Reagovat
Svatej

Sterling je fakt hroznej srac, nemam ho hrozne rad

Reagovat
Talker

To si dělá Werner prdel... Puli tlačí na obranou linii, on je jediný, kdo je na +- té úrovni a stojí metr nebo dva v jasném ofsajdu.

Reagovat
Csaplárova past

Jsem teď přišel domů .. ten Aguero přestřelil nebo penaltu Mendy chytil?

V minulosti byly na livesportu videa

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy chytil.

Reagovat
Csaplárova past

Nějaký brilantní zákrok nebo zoufale zahraná penalta?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokažená panenka.

Reagovat
Talker

panenkovská, kdy si nepočkal na pohyb golmana a prakticky mu to hodil do ruky.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Mimalu

tvl Werner, ten byl asi jedinej na celém stadionu kdo netušil že je v ofsajdu

Reagovat
Miguel19

Jak ten Mendy mohl stát 50 mega tvl..

Reagovat
vitasrp

Ten Hakim je ale šíleně špatněj.

Reagovat
Talker

Ani jeden z té trojice se mi dneska úplně nelíbí upřímně.

Reagovat
Csaplárova past

Havertz měl dobré poslední 2 zápasy, čekal jsem ho v základu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

Respektive každý je špatný jiným způsobem.

Pulimu chybí agresivita a to, aby ukázal touhu, že má fakt být v základu.

Werner se schovává v ofsajdu a technicky je dneska úplně šílený, odlítává mu to od nohy.

Ziyech vypadá, jako by se vrátil po ročním zranění a tohle je první zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
icka

Klasika

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Táhni z toho ofsajdu kurva už

Reagovat
blade115

V Německu snad vůbec nehrají na ofsajdy, Werner často vypadá, že se s tímhle pojmem setkal poprvé v Anglii.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš to vypadá, že nám Lipsko poslalo nějaké Wernerovo dvojče. Tenhle Werner vypadá, jako by se v Anglii poprvé setkal s fotbalem.

Reagovat
icemike

V Německu mu ten balón poslali hned, my se s Nima vždycky serem

Reagovat
Svatej

Vystridej Puldu uz... Co musi kruci Odoi na treninku delat?

Reagovat
Mimalu

Ziyeeeeeeeeeeeech kdo jiný

Reagovat
Talker

Reagovat
Miguel19

H A K I M !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech Azpi

Reagovat
vitasrp

Proč já ho kritizuju, samozřejmě dá gól.

Reagovat
Miguel19

Jdeme kritizovat další

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě zkritizuj Pulišiče. (Na Wernera to moc nefunguje)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
Talker

Ale co si budeme povídat, při té první přihrávce od Azpiho to lítalo jak mohlo a sotva to poslal spoluhráči.

Každopádně zakončení parádní

Reagovat
Svatej

Hned jsi me napadl jako prvni osoba, ktery můžeme poděkovat

Reagovat
Miguel19

Rodri teda rychlost něco mezi želvou a hlemýžděm...

Reagovat
Kixi Syhimour

A Alonsem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

ale fotbalista jinak topka

Reagovat
Miguel19

Upřímně, mně se moc nelíbí.

Reagovat
Mindas

Posledni dva mesice neuveritelny traged. V zapase na PSG byl v polocase na vystridani.

Reagovat
RKBoy

Jorginho je oproti nemu Usain Bolt.

Reagovat
Talker

Každopádně James je dneska skvělý, především na míči. Ta jeho kontrola, technika, síla v soubojích.

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že do finále půjdeme s James-Azpi-Thiago-Rudi-Chilwell

Reagovat
Talker

Pokud je AC zraněný, tak nejspíš ano. Jedinou jinou variantou je Zouma na stoperu v základu a myslím, že by byl upřednostněn James.

Reagovat
Csaplárova past

co to tam ten Rodri nacvičoval při tom vyvážení míče ...

dobře jim tak ....

Reagovat
Talker

Tuchel to dneska brutálně rotuje. Fakt jsem nečekal, že stáhne i Kanteho relativně brzo.

Reagovat
Svatej

Tak jsme dostali tu nejvic nepredpokladanou kombinaci v zaloze docela brzo

Reagovat
Svatej

Kam presne jsi dostal do obliceje Timo? Pověz mi to prosimtě.

Reagovat
RKBoy

v spomalenom zábere to bolo vidiet.

Reagovat
Svatej

Ja to teda neviděl

Reagovat
Miguel19

Spíš ukazoval že mu leze moudrák.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba se mu tím zlepší řešení útočných situací.

Reagovat
Miguel19

James si s Mendym vytírá slušně čokolívanec...

Reagovat
John Obi Mikel

Timo

Reagovat
Kixi Syhimour

Werner bude letos nejkomentovanější hráč na EF.

Reagovat
Svatej

James mendHo pěkně trhá v zubech

Reagovat
Svatej

Defenzivní utocnik Werner

Reagovat
Mass

Takovej rychlejší Tecl

Reagovat
RKBoy

fascinuje ma ,že Mendy je ešte stále v City.. taký ich Alonso.

Reagovat
vitasrp

A jako James tam celou druhou půli toho Mendyho solidně vaří.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že tam nemáme nějakýho útočníka na centry.

Reagovat
Mindas

Takovy ten pocit, kdyz vidis Mendyho a se slzou v oku vzpominas na Clichyho.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

James je delo.

Reagovat
Svatej

Toho kameramana, co ted zabral Jesuse zblízka, bych normálně vyhodil

Reagovat
Mimalu

on je v ofsajdu úplně jiný hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl když je v ofsajdu, tak mu to najednou jde.

Reagovat
Horcmen

Alisson, Trent Phillips Williams Robertson, Fabinho Wijnaldum Thiago, Jota Salah Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč jsme kupovali toho Daviese?

Reagovat
Horcmen

asi na to nemá, na lávce Koumetio

Reagovat
Kixi Syhimour

až takhle, tak to je možná snad i zraněný

Reagovat
Horcmen

Kabak, Milner, Keita and Davies out with minor fitness concerns.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to je?

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
Miguel19

Pičoooo to je škoda, to byla mega akce..

Reagovat
Svatej

To fakt není normální, on je v v tom offsidu vážně neustále. Takovej Inzaghi s fotbalovým talentem Heskeyho

Reagovat
icka

Tak snad dotretice to vyjde, Werner opet rozhodne

Reagovat
Talker

Ty vole...

Reagovat
Whitemedia

Tohle prostě ne, na ty jeho ofsajdy já už nemám.. to je kruciprdel línej se z něj vrátit a nebo nerozumí fotbalu?

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole ten Timo je v těch ofsajdech skoro stejně často jako Morata

Reagovat
Miguel19

Zouma

Reagovat
Svatej

Jinak dnes uz tri goly z offsidu

Reagovat
Svatej

Nepsal sem jeste nedavno nekdo, ze Zouma je prisernej v tacklingu?

Reagovat
Whitemedia

v tom byl vždy špičkovej, to musel psát nějaký blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
RKBoy

remízu by som bral pred začiatkom zápasu, ale po takomto priebehu bude sklamanie ak nevyhráme.

Reagovat
Csaplárova past

Komedie VAR

Dycky řeší centimetry v ofajdu a druhý den ve 3 zápasech nepísknou penaltu

Reagovat
Svatej

Pepntan pěkně zatančil z toho bude nejakej gif

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teda:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Thiago, Mane, Salah, Jota.

Subs: Adrian, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Woodburn, N. Williams, Koumetio.

Ozan Kabak, James Milner, Naby Keita and Ben Davies are ruled out due to minor injury concerns.

Reagovat
Csaplárova past

Každý se může posrat ze současného CIty ale FA CUp a dnešní zápas jsou jasnou ukázkou toho, že jsou City hratelný soupeř.

Ale pokud v LM dojde na penalty, tam nemáme šanci ....

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem myslel, že si dnes viděl názornou ukázku z penaltové umu City

Reagovat
Csaplárova past

Bohužel ne, ale musel to být dobrý trapas takhle ji zahrát. Já Fotbal zapl až někde v 60. minutě bohužel. A v 90. minutě spadl stream a 92. minutě 2:1 vole, kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Zouma

Reagovat
r.mrazik

No...tohle byla spíš penalta...

Reagovat
Svatej

To proslo Diasem?

Reagovat
J0EL

Toto akoze nie je penalta? ved este mensi nezavineny doty odpiskal VAR Luizovi dpc

Reagovat
Svatej

Tak to neznamená, ze to u Luize bylo ok

Reagovat
J0EL

Zrazu

Reagovat
Svatej

Ja bych nepisknul temer polovinu penalt v tomhle rocniku, takze kdykoliv budes nespokojenej s odpískáním a ja budu na blizku, muzes cekat mou podporu

Reagovat
Miguel19

Jako z Rudigera je pod Tuchelem regulérně top stoper.

Reagovat
vitasrp

To je ale hroznej zákrok, trefit ho takhle na koleno.

Reagovat
blade115

U City je zajímavé, že čím víc mají útočníků na hřišti, tím menší je pravděpodobnost, že dají gól.

Reagovat
FC Porto FC

Já nevím.... Kontakt tam určitě byl ale takovej že jen běžel za ním a tlačil ho, hodně divný a sporný

Reagovat
J0EL

Vravis teda, ze to bol taky isty zakrok ako spravil Luiz a VAR z toho urobil penaltu?

Reagovat
Kantos

Jenze tam z toho neudelal VAR penaltu, tam si ji pisknul rozhodci rovnou, v tom je rozdil. Tady kdyby si ji Taylor pisknul, tak mu do toho VAR taky nepujde.

Reagovat
J0EL

A presne tu sa ukazuje ako je to na pi*u vyuzivane.

Reagovat
Kantos

A jak bys chtel, aby to bylo vyuzivane?

Reagovat
J0EL

Jednoducho, nerozlislovat ci ide o zjavnu alebo "nezjavnu" chybu pri posudzovani VARom (vid tieto dva priklady, bud obe penalty alebo ani jedna).

Reagovat
Kantos

No, dobre. Ale nevim, jestli jsi hral fotbal nebo hrajes, ale kdyz mas nejakou spornou situaci a zeptas se více lidi (muzou to být oba rozhodci a nemusí), tak se stane, ze ti jeden rekne, že by penaltu piskl a jeden ze ne. Proste nic takovyho jako "nezjevna chyba" neexistuje.

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Horcmen

Alonsoooo

Reagovat
RKBoy

JE TO TAM!

Reagovat
Miguel19

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
icka

Werner

Reagovat
r.mrazik

Ten VAR je fakt občas k smíchu...tohle byla mnohem víc penalta než ta v prvním poločase

Reagovat
spider_8

Tahle jasna, ta v prvni puli naopak jasne nebyla. Nechapu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

tak tu první callnul hlavní a vzhledem k tomu kontaktu takové VAR neodvolává

Reagovat
r.mrazik

Oni mají skvělý nástroj, ale jeho použití je psycho

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

Alonsooooooooooooooooooooo

Werner

Reagovat
Talker

Alonsoooo

Reagovat
blade115

Madafakaaaaaaaaa goooooool

Reagovat
mithro

ajajajaaaaaj

Reagovat
Svatej

JOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
diastan

Koledovalo se..

No dnes Chelsea chtěla a hlavně potřebovala víc

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

za ten 2. polčas sme si to zaslúžili.

Reagovat
Switchback

pěkná krádež

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý, furt je šance na titul

Reagovat
mithro

a liverpool sa tesi na EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Každopádně CHO parádně.

Reagovat
Svatej

musí hrát

Reagovat
Miguel19

Tuchel má fakt smlouvu s Luciferem tvl...to není možný.

Reagovat
Svatej

A uz i staví Gilmoura!!

Reagovat
Gazdo

Uz ho mas rad? Ci stale je to chcipak?

Reagovat
Svatej

Furt malo!!!

Reagovat
Gazdo

Thomas je super on ta zlomi

Reagovat
RKBoy

? celý 2. polčas sme ich prehrávali, čím viac sme sa blížili ku koncu zápasu, tým viac to vyzeralo na to ,že vyhráme.. 3 goly z offsidu to len podtrhujú..

samozrejme diskutabuilne neodpískaná penalta, ale taktiež za mna ovela viac diskutabilne odpískaná na konci 1. polčasu.

Reagovat
Mimalu

no, tak ty 2 góly Wernera z ofsajdu při troše sebevědomém pomezním by byly za normálních okolností odmávány hned, to bych úplně jako důkaz nebral

Reagovat
Gareth Bale 11

VAR opět mimo, zase to pekně otočilo výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
MCFC_8

Radsej dnes ako vo finale...

Reagovat
RKBoy

aj vo finále, len si počkaj.

Reagovat
MCFC_8

Tam budu hrat asi 3 hraci co dnes hrali v zaklade, bude to uplne iny zapas...

Reagovat
Svatej

Je fakt, ze porazit vás třikrát za sebou nepovazuju za pravděpodobný

Reagovat
RKBoy

už by si ten pesimizmus mohol troška prekonat.

Reagovat
Svatej

nemuzu si pomoct

Reagovat
diastan

On to bude hlavně úplně jiný zápas, ne jen proto že z naší dnešní 11 budou hrát asi 3 hráči...bude to podle mě dost opatrnější

Reagovat
Svatej

To ještě jde? Mi to prislo dost priposrany dnes

Reagovat
diastan

Opatrnější....obezřetnější. Hlavně nasazení bude úplně jinde a boj o každý centak..priposrany to dnes bylo

Reagovat
Mimalu

Fakt? Mně ani ne. To i to semifinále mi přišlo opatrnější, dneska spíš ten první poločas měl takové zvláštní tempo, spíš takový bez nasazení než opatrný. No a v druhém mi přišlo že to bylo poměrně otevřené na obě strany akorát my jsme byli řekl bych nebezpečnější ale situace tam mělo i City

Reagovat
LyEX

Sterling, Jesus, Mendy musia ist, predat, potriast rukou a viac uz nikdy nevidiet. Cancelo dnes tiez vypluty, Aguero nic, Torres sa ma ukazat, ak chce hrat a dnes neviditelny. Bohuzial kostra muzstva je dana a tito hraci nemaju sancu preniknut realne do zostavy.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jackmaker1989

Tuchela som skoro nikdy nevnímal. Vedel som o ňom ale to čo predvádza teraz, tak to je neskutočné. A to na tom ihrisku po zápasoch s hráčmi, tak to je super.

Reagovat
Mindas

Ne, City opravdu nema dve silne jedenactky. Ten rozdil mezi “zakladem” a hraci z lavicky je propastny. Nejen v individualni kvalite, ale i v nasazeni. To krasne ukazalo cele stridajici trio.

Reagovat
LyEX

Reagovat
Svatej

Konečně zas trochu prispiváš alespoň

Reagovat
diastan

On je rozdíl když protocis 3 hráče nebo skoro celou 11, kde je půlka hráčů bez formy V prvním případě se tem rozdíl ztrati, případne se hráči vezou se zbytkem týmu. Pořád dle mě máme nejlepší lavičku v lize..

Reagovat
Mindas

Nejlepsi maximalne papirove, ale problemem je, ze ti hraci nejsou vubec hladovi. Ukazalo to semifinale FA Cupu, ale i dnes. Jako tu ztratu motivace bych pochopil v tymu, kde manazer nerotuje, ale u Pepka?! Staci se podivat na Mahreze, Zincenka a nebo Fodena... Ti si to misto museli take vydrit a nyni si bez nich moc sestavu nedokazi predstavit. Pak vidis hrace na pomezi zakladni sestavy a nekolikaty zapas nic. Jako jo, osm hracu zakladni sestavy je veliky zasah do sehranosti, ale dnes to nebylo jen o tom, no.

Reagovat
Dawon

Jakoze to ze ta druha jedenactka by nebyla prvni ale treba 4. znamena, ze neni silna? Dpc fakt

Reagovat
Mindas

Jj, presne tohle jsem napsal. Zavidim tve cteni mezi radky.

Reagovat
Manik...

Aha, takže když střídající hráči neporazí finalistu LM, je to špatně.. (a že mohli..)

Reagovat
Mindas

To jsem napsal kde?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mindas

Par lidi zde dlouho tvrdilo, ze Pep ma dve rovnocenne, spickove jedenactky, kde neni problem hrace nahrazovat a ma to tak jednodussi apod. Ja si to treba nikdy nemyslel. Nedavno to zde take nekdo z fanousku City zminil, ze City ma spickovou zakladni jedenactku a “pouze” kvalitni lavicku. Ja bych jeste dodal, ze tech kvalitnich, kteri mohou adekvatne, dlouhodobe nahradit hrace ze zakladni sestavy jsou tak tri. U zbytku chybi nejen kvalita(tech hracu ze “zakladu”), ale hlavne i nasazeni(krome Jesuse), coz je jednak docela sokujici a navic o tom mel byt ten puvodni muj komentar.

Reagovat
cristiano.K.

Nechci slovíčkařit, ale kádrově jste nad všemi a tuhle sezonu jste to potvrdili i bodově.

Ono ani nemůžeš po některých hráčích chtít, aby podávali kvalitní výkony, když prostě hrajou sporadicky. Když hráč hraje každej čtvrtej zápas, tak je zkrátka nerozehranej a musí to být znát.

Myslím, že to v minulosti říkal i Mourinho, když změníš víc jak tři hráče základu, tak změní celý herní projev. Třeba nemáte dvě "11", ale máte 8-9 hráčů z těch jedenácti, což je furt luxusní nadstandart.

Reagovat
Mindas

To bych bral, a proto treba Jesusovi tezko neco vycitat, protoze u neho je to evidentne o te rozehranosti, jinak zapas vzdy odjezdi. Ale porad je to spise lavickovy hrac. Jenze takovy Sterling s Mendym jsou nebo by meli byt hraci na hranici zakladni sestavy a tam to nasazeni je zalostne. Sice finale poharu byl Sterling slusny, ale treba v zapase s Leedsem byl uplne sileny. Ze se mu dlouhodobe nedari, tak ok, ale on ma casto ten zapas u zadku. On by mel byt zakladnim prvkem sestavy a nyni je spatny i z lavicky. Vcera nastoupil Gundo a hned ho bylo cele hriste. Ja tam proste u nekterych hracu nevidim tu chut poprat se o misto, coz je u Pepeho rotace nepochopitelne. Jako muze to byt jen muj dojem, ale neco podobneho jsem vcera cetl i u britskych fanousku. I kdyz tam spis spilali Pepovi za experiment.

Reagovat
cristiano.K.

Gundo je skvělý případ hráče. Vypadá lenivě, ale když maká jeho cítit. Možná největší objev sezony u vás. Je to rarita mít na lavičce Aguera a Jesuse. Upřímně se mi to nelíbí, ale výkony jsou koukatelné a výsledky máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Saints 3 body

Reagovat
montaigne33

Výborný 2.pol. Chelsea ale domnívám se, že selhal rozhodčí i VAR(v PL až překvapivě častá selhání...), v zavěru měl MC zahrávat 2.penaltu (možná by ji opět zazdili, ale to je věc jiná).

Reagovat
M0rb1D4S

Vzhledem k tomu, že první penalta byl úplný nesmysl a Sterling mohl být dávno ve sprchách je to celkem v pořádku.

Reagovat
montaigne33

První byla přísná- druhá jasná... CFC odehrála super 2.pol., ale rozhodčí chybovali...

Reagovat
M0rb1D4S

Chybovali hodně. Třeba právě Sterling měl jít do šaten už v 5. minutě. Za úplně stejný zákrok dostal v zápase s Leicesterem červenou Vestergaard.

Reagovat
Kantos

No, zrovna červená Vestergaarda byla po zápase komisí opravena.

Reagovat
vitasrp

Hodně důležitý vítězství, to je velkej krok k tý první čtyřce a není špatný před finále toho soupeře dvakrát porazit, pro hlavu je to určitě výhoda. Na druhou stranu - ve finále už nebude Agüero, kterej by takhle podělal penaltu, tam už žádný takový dárek určitě nedostaneme.

Přišlo mi, že od nějaký tý 60. minuty Citizens začali odcházet fyzicky. Najednou jim všechno trvalo o sekundu déle, střední záložníci už tolik nechtěli běhat a přebírat si třeba Pulišiče, když si ze středu sbíhal do lajny, hráčům taky trvalo, než přepnuli z defenzivy do ofenzivy a naopak, zkrátka to od nich najednou bylo dost utahaný. Pep sice rotoval, ale asi se na tom týmu podepisuje, kolik zápasů mají odehráno.

Kdybych měl u Chelsea kritizovat, tak to dost nejistý bylo od obou středních stoperů - Christensen dělal hrubky v první půli, Zouma v té druhé, protože tam dvakrát při souboji se Sterlingem nestíhal, při startu nabral pětimetrovou ztrátu a v prvním případě ho sice zvládl dohnat, v druhém měl ale obrovský štěstí, že se nepískala penalta. Tam nás zachránilo akorát to, že to nezapadlo do tý škatulky clear and obvious, Zouma ho totiž několikrát postrčil a zatlačil, naštěstí ani jednou tak, aby ten kontakt byl fakt velkej a videorozhodčí to tak mohl opravit.

Do gólu se mi nelíbil ani Ziyech - nicméně to je jedno, on je tam od produktivity a tu teda zvládl - a po středečním představení mě nějak neoslovil ani Pulišič, od kterýho to nebyla žádná katastrofa, ale spíš takovej průměr.

Naopak oceňuju Gilmoura, ten v druhý půli vyrostl, začal tu hru hodně pěkně kontrolovat a byl prakticky všude, do střídání mu teda taky dost pomáhal Kanté, no a pak jsem teda fakt žral Jamese, který Mendyho v druhý půlce brutálně trhal a před kasu dával senzační míče, na který ale Werner buď nedosáhl, nebo jej trefil Odoi v ofsajdu.

A po delší odmlce se ukázal Hudson a bylo to z jeho strany perfektní, tu hru pěkně oživil a jsem rád, že měl velký podíl na té rozhodující brance.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Já spíš nechápu nás po té fyzické stránce, poslední pár zápasů v tomhle soupeře neskutečně válcujeme. Fakt nevím, kde se to bere, sice tu ofenzivní trojku neustále rotujeme, ale zbytek týmu má za sebou víceméně normální zátěž v rámci sezony. Asi je to spíš tím, že někteří hráči jsou po fyzické stránce fakt beasts. Takoví Kanté, Mount, Werner, Azpi, James jsou fakt nenormální úkazy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Trochu vzpomínka na zlatý starý časy

Kdy a kde jste byli naposledy živě na stadionu?

(u mě to bylo těsně před koronou v lednu Lazio)

Reagovat
Miguel19

Leden 2019 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Proti strakam? Na tech jsem byl v lednu 19 ja

Reagovat
Miguel19

Yes

Reagovat
Horcmen

22.2.2020 CHE-TOT a 23.2. ARS-EVE, ideální načasování

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkný zápasy.

Reagovat
Kinky7

Louceni Robberyho.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
RKBoy

December 2018 , Stamford Bridge , proti Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
martin.b

Listopad 20, na Pražačce, Hanspaulská 7. liga

Reagovat
Freedo

Neděle, Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

asi slavie, ale tahle sezona to nebyla

Reagovat
Trand

Já byl poprvý na tomhle skvostným stadionu v roce 2011, Pardubice - Sparta pohár. https://cs.wikipedia.org/wiki/Stadion_Pod_Vinic%C3%AD

A pak v Kolíně nad Rýnem, Arsenal tam hrál přípravný zápas, těsně předtím než RvP přestoupil do United. Někteří fanoušci po zápase říkali, že RvP zůstane, že jim to naznačil nějakým gestem a že rozhodně nepřestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten slavnej přestup do United.

Reagovat
Greny

Něco pro fajnšmekry... Zbrojovka - Bohemians ... Bez gólu a srdíčko zaplesalo fanoušek fanklubu defenzivního fotbalu byl spokojen

A včera jsem ještě byl na stadionu.... Nehrálo se nic ale pivo měli dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

8.3.2020 = Slavia - Sparta 1:1 (90+3 Musa - 83 Tetteh)

posledni prazske derby, ktere atmosferou je asi nerealne zazit v dobe korony...slo o poslesdni kolo pred koronou a v dobe, kdy se spekulovalo, ze uz tento zapas bude bez divaku, ale nastesti nas nechali si takto velky zapas jeste uzit a timto zapasem se vlastne odstartovala nase slavna serie bez prohry v lize, ktera bezi az do ted

Reagovat
Nikikrew

2.12.2018 - NLD 4:2

Reagovat
8lampard8

1.3.2020 Partizan Crvena Zvezda, 7.3.2020 HSV Regensburg

Reagovat
smazaný uživatel

Srbsko musel být skvělej zážitek

Reagovat
8lampard8

Jedinecnej, strely ohnostroje mirici z kotle jsem necekal a za celou dobu jsem snad nepotkal osklivou holku. kazdopadne je tam poznat, ze i tam je to do jisty miry brany jako “atrakce pro turisty”. Divaci na hlavni tribune si to fotili jak divi, vcetne me

Reagovat
smazaný uživatel

a žádný bitky? Každopádně věřím, že to musel být neskutečnej zážite. A Srbky jsou tak pěkný jo?

Reagovat
8lampard8

No mel jsem docela nahnano, ale bitky byly jen mezi policistama a fandama Partizanu, coz bylo v pohode, protoze jejich kotel jsem mel pres cely stadak. Cely den pred zapasem jsem stravil ve meste a nikde zadny poticky. Akorat kontrola pred stadakem byla dukladnejsi nez na na jinych stadionech, kde jsem byl. Srbky top, vsechny pekny oblicej i postava, navic chodili snad porad ve dvou s dalsi holkou, skoro nikdy s partnerem

Reagovat
Freedo

A lístky sis zajišťoval sám?

Reagovat
8lampard8

Tentokrat jsem to resil pres agenturu, komplet ubytovani, dopravu i listky. Nechtel jsem nic riskovat, protoze se jednalo o docela neznamou. A vyslo to komplet asi na 3,500kc, coz je zadarmo jinak listky treba do Nemecka nebo Anglie si zarizuju sam, tam je to jednoduchy

Reagovat
Freedo

Myslel jsem si, že sportravel, nebo něco takovýho. Já jsem to taky tenkrát právě zvažoval - zatímco top ligy mají spíš předražený, na tenhle zápas by se lístek sháněl těžko.

Reagovat
8lampard8

Presne tak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
papos182

Leden 2020, WHU-LFC a predstaveni Soucka divakum

Reagovat
smazaný uživatel

2.11.2019 Real - Real Betis 0:0

Reagovat
havrys99

Arsenal - City 0:3 (prosinec 19), v ČR Plzeň - Budějky 1:0 (březen 20)

Reagovat
Mastný Chobot

december 2019 - Watford - Crystal Palace. krásnych 0-0

Reagovat
Bukaj LFC

Poslední zápas s plným Anfieldem v PL. LFC-Bournemouth 2:1 hodně jsem se modlil, aby se to ještě odehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězné rozloučení před Covidem.

Reagovat
Busby babes

Manchester United - Burnley - 0:2, 22.1.2020.

Nejhorsi zapas ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Stává se.

Reagovat
Busby babes

to byl snad posledni zapas nez prisel Bruno nebo tak nejak.

Iamek tam byl taky. Kazdopadne, hnusne, zima, chcalo a jeste takovej zapas. Budu vzpominat velmi dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej zápas je zážitek, občas holt to skóre nevyjde. Teď se každopádně na United kouká pěkně.

Reagovat
Hlahart

Naopak. Poslední zápas pre-Bruno éry. To jednou budeš vyprávět, že jsi ukončoval dobu temna

Reagovat
Busby babes

ano, takhle se na to musim koukat.

Reagovat
fenixLFC

Na stadione tvl to byde uz hoodne davno asi ale zbrojovka sparta este pod stramacconim a legendarne vitazstvo 1:0 ale ked ma clovek k dispozicii len brno tak sa da ckat ze moc nebude chodit. A teda mal som listky na villu minulu sezonu, vsetko nachystane a mesiac pred zapasom sa zavreli sutaze

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, konečně jsme na té úrovni, kde máme být. Konečně člověk nemusí odcházet za stavu 1:0 od zápasu, protože ví, že Chelsea má sílu s Tuchelem na to ty zápasy otáčet. Konečně hrajeme s týmy jako City, které je nejlepším týmem Anglie o parník, zase vyrovnané zápasy a co víc, my je i porážíme. Snad je to start období, kdy se začneme zase bít o titul v Pl......

Reagovat
Coutinho10

Jota..musi bejt gol

Reagovat
Coutinho10

konecne to Mane prolomil

Reagovat
Horcmen

1 - Mohamed Salah's assist for Sadio Mané's header was the first time the duo have combined for a goal in the Premier League this season, last doing so vs Crystal Palace in June 2020. Friends. #LIVSOU

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

ani me to neprekvapuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak zatím hraje Thiago? Čtu docela chválu a dneska se nedívám.

Reagovat
Coutinho10

nejenom on, ale celkove hrajeme dobre, jsou tam sance a jenom skoda, ze tech golu nebylo vic

Reagovat
Kixi Syhimour

To už jsem někde četl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale díky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude zaver

Reagovat
Coutinho10

Thiaaagoo yes

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne dal ten čurák gól. Diky, ostatní šampióni.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to tak to vážne, bro.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak musím si udržet tvář

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ďalší priemerný výkon, okrem gólu, ten hráč je totálne vyhasnutý a naštartovať ho môžu fakt len jeho spoluhráči a zlepšenie celého tímu, keďže tento hráč líder nie je.

Wijnaldum na odchode hral lepšie, a to by nemusel mať už žiadnu motiváciu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
pospec7

Thiago no konecne

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiagooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Thiago neuvěřitelný gól

Reagovat
smazaný uživatel

aspon uz konecne par curakov nebude otravovat ohladom Thiaga, ze ma 0+0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

1+0 legenda

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok v Bundeslige mal 3+0 v Bayerne, ktory celu sezonu dominoval a curak ti stal uz od prveho drbu, ze ma prist do LFC

Reagovat
pingla

šíleně dobrý hráč v tak tragickém týmu

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Fred, McT, Pogba, Fernandes, Greenwood, Rashford

Reagovat
martin.b

Takže proti Leicesteru nasadíte slabší sestavu = větší šance pro lišky bodovat, a proti nám opět v plné palbě

Reagovat
Luc-Luc

na druhou stranu byt to naopak, tak udelame to same

Reagovat
martin.b

Však jo, to není stěžování si, spíš smutný konstatování

Reagovat
fenixLFC

To asi ano, ale nakoniec sme trestani za to vycinanie ich fans my a nie oni...

Reagovat
Tolstobik

Ole a nasadit slabsi sestavu....neblazni, on tam ten zaklad bude na silu cpat i kdyby meli 90% riziko zraneni.....

Reagovat
Makiii

Doufejme, ze Rash bude primarne na hrotu a ne vpravo, kde je fakt polovicni…

A Mason z lajny, je mnohem nebezpecnejsi, nez prave z hrotu…

Snad nam vynahradi, ten tragicky zapas ze Rima. Pogba se ocividne zabydlel na LCM, kde je nejsilnejsi, ale zas tim ztracime sve nejlepsi kridlo a to Rashe na LW.

Reagovat
Salfovic

Bruno Fernandes se může těšit na dvojnásobný plat, pokud nabídku přijme, bude týdně vydělávat 200 tisíc liber.

Tak málo

Reagovat
John Obi Mikel

Dunk from hero to zero.

Reagovat
Grahf

uplne z ničoho

Reagovat
Salfovic

Spíš z několika zbytečných chyb. Ale takhle by to trefil tak jednou z tisíce pokusů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je fakt sračkovy stoper to neni mozne ani snad

Reagovat
Miguel19

Abychom nedali ještě druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné s našim nahuštěným programem

Reagovat
John Obi Mikel

Jste si ho nahustili sami.

Reagovat
iamek

Reagovat
Diskostu

Omg Villa grc...

Reagovat
Mato178178

tak to sa staci hodit o zem pri sanci supera a rozhidca to orerusi tao ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Watkins je dobre hovado

Reagovat
Grahf

musíme niečo robiť s tými prvými polčasmi. Zas musíme otáčať, tak snáď to vyjde, sme lepší, ale musíme premieňať. Villa nás porazila len 1 zo 44 duelov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je blazon aj ta rozohravka na konci cez stred wtf, to uz je u mna stav, ze ho nemozem ani vidiet v zostave, strasne nieco.

Reagovat
iamek

Jak to vypadá herně? Náš klasický první poločas? Pokud dneska nebodujeme, tak EL ceka <3

Reagovat
smazaný uživatel

co ceka?

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt myslíš že skončíme mimo top 4

Reagovat
iamek

Dokud to není na 100%, tak ano . A teda rad bych udržel druhy flek

Reagovat
pingla

první poločas bída, dopředu strašně nekonstruktivní, vzadu hloupé chyby...

Reagovat
MessiRooney10

Prehrávame cez polčas o gól, takže to máme presne tam, kde sme chceli a môže sa otáčať

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pentle

Reagovat
Grahf

pencla

Reagovat
smazaný uživatel

Maaassooon!!

Reagovat
pingla

masooooooooon už z té otočky šlo vidět, že tohle bude smrdět gólem

Reagovat
Grahf

a je otočené

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych písknul penaltu na Rashe už jenom proto jak po něm sáhl

Reagovat
John Obi Mikel

United, mistři otáčení.

Reagovat
Infernoqt

Neměla být penalta za ruku Greenwooda?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ten rozhodčí už na to i zapomněl jak se po tom dlouho nepřerušovalo

Reagovat
NathanD

Měla

Reagovat
Busby babes

mohla byt.

Reagovat
kolouch

West Ham line up: Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell -Soucek, Lamzini - Fornals, Lingard, Benrahma - Antonio

Reagovat
Miguel19

Hodně ofenzivní teda...snad toho Everton využije

Reagovat
kolouch

Je to stejna sestava jako proti Brightonu. I kdyz to bylo zase drama, tak jsme hrali i ve druhe puli, ne jen odkopavali mic

Reagovat
MessiRooney10

Hráte finále Ligy Majstrov a bojíte sa West Hamu

Reagovat
Kantos

Reagovat
Coutinho10

chce to byt tentokrat vice efektivnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire může být zraněný

Reagovat
Grahf

Harry v rejži

Reagovat
Busby babes

zaver sezony s dvojici Lindelof - Bailly. to je jak zvednout si o level obtiznost.

Reagovat
Grahf

rash zajebáva tie brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Já miluju zakončení Ediho! Krásně!

Reagovat
Grahf

Ediii

Reagovat
smazaný uživatel

Watkins dobře mu tak

Reagovat
pingla

za tu redku sudímu palec hore

Reagovat
Grahf

watkins :D

Reagovat
iamek

To se jako Harry zranil? Tak to je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

No player has scored more Premier League goals as a substitute in a single season for #mufc than Edinson Cavani (5) #mulive [sky]

Reagovat
Grahf

to je zaujímavé, lebo taký Ole, alebo Chicharito boli vyhlásení žolíci :) Ale asi nie v lige :)

Reagovat
Error

https://www.eurofotbal.cz/hraci/javier-hernandez-13088/kariera-klub/?data=280-248-6

Tady jich ma Chicharito taky 5, vic hledat nejdu. Kazdopadne pokud to neni uplna lez, tak to prvni misto je minimalne delene.

Reagovat
Busby babes

tak ono ten prvni rika: nikdo nedal vic. ale nerika to uz, nekdo dalsi dal stejne.

Reagovat
Error

Jasne no, ale hodilo by se to zminit.

Reagovat
Coutinho10

tak tady Dawson asi trochu zaspal

Reagovat
vladis271

DCL!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PhilipS

Mě se to líbí. Aktivní fotbal od West Hamu. Benhrama už by to mohl protrhnout. Tohle bude rozhodující poločas sezóny pro WH.

Reagovat
Coutinho10

no ale jinak tech sanci moc nebylo

Reagovat
Coutinho10

Cufe skodaaaaa

Reagovat
PhilipS

Chjo West Hamu odešly standardky

Reagovat
montaigne33

Bohužel, ZCELA odešly...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, clovek da do fantasy Lingarda a zrazu 2,2,1.

Reagovat
Counter

Lingard jel celou dobu nad plán, jeho góly ani trochu neodpovídaly xG a bylo to dlouhodobě neudržitelné. Už to, co předvedl, je nemalý zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

moje xP bolo, ze ok zadarilo sa mu uz tolko bodov neda a dal znovu 12 tak som si povedal to iste a nabuduce dal 14 tak som si povedal, ze uz ked da buduce kolo gol ma nasere a nasral.

Reagovat
Counter

jj, já ho taky celou dobu ignoroval a tiše trpěl, ale naštěstí jsem vytrval!

(ne že by to hrálo roli, tak jako tak je moje fantasezona marná)

Reagovat
smazaný uživatel

tato covidova sezona sa aj tak nepocita

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jacobT

Tiež som ho priviedol len preto, že ma už sral a chcel som ho zničiť. Stálo to za to

Reagovat
Counter

Reagovat
PH8

Tak ho pls vyndej

Reagovat
Whitemedia

Willian základ, kdyby to někoho zajímalo.

Reagovat
Busby babes

hrozne slaba sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

willian zaklad, ceballos zaklad, nelson ani na lavicka, grcam

Reagovat
smazaný uživatel

tiez balogun ani na lavicke

Reagovat
Heisenberg

Snad William falešná devítka, aby mě nasral ještě víc, čůrák.

Reagovat
Nikikrew

Nechcem moc Arsenal riešiť ale prečo hrá Ceballos? Shit player, sám povedal že sa ku nám už nevráti tak prečo v dead game musi hrať? Arteta je fakt clueless. Prečo nie je na lavičke Nelson?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Chápe někdo tu sestavu? Napadá mě jen, že Artetovi přeskočilo.

Reagovat
Whitemedia

Já ji chápu, Tuchel mě zničil.

Reagovat
Counter

Jsem ještě ani nekoukal do diskuze, co tam bude za reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna zostava, taka ze kaslem to vyhodte ma

Reagovat
REPLIKATOR

rozlučková

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o hovno tak zkouší hráče

Reagovat
Heisenberg

Zkoušet odpad typu Ceballos, Elneny, Willian, to je taktická genialita.

Mladíky zkoušet nemůže, protože je poslal na hostování nebo je ignoruje.

Reagovat
Counter

Právě že nezkouší. Ledaže by do příští sezony počítal s Ceballosem, Elnenym, Willianem. Teda on asi s Willianem počítá na cokoli, ale to je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Heisenberg

Saka na LB je a) snaha Saku zranit, b) forma sebemrskačtví, kdy si uvědomil, že namísto toho experimentování s Xhakou mohl hrát celou dobu Saku.

Cedric taky super nákup. Podepsal se na 4 roky a dost vysoký plat, ale tak prý zahraje oba kraje. Chvíli hrál dobře, teď už je před ním napravo i Chambers.

Reagovat
Tommy the Gunner

Nechapu, ze jsme ho jeste nevyhodili.

Reagovat
Counter

Já ani nevím, kdo by ho měl vlastně vyhodit. Vinai? Edu? Josh? Druhá věc je, že do Artety hodně "investovali", povýšili ho z head coache na manažera, dali mu maximální důvěru... Je pak těžké tohle překousnout a odpálit ho. Stačí vzpomenout, jak dlouho trvalo, než vyhodili Emeryho - i já jsem s přehledem stihl změnit názor a přát si jeho konec

Druhá věc je, kdo by to teď chtěl převzít, přední kouči se k nám hádám nepohrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Simoleone

Reagovat
Counter

Možná tak Simone Inzaghi

Reagovat
Tommy the Gunner

Jako jo, je jasny, ze se do nej investovalo a ze to je tezky rozhodnuti. Ale trenuje Arsenal rok a pul a nema ani vysledky (krome FA Cupu), ani nehrajeme pohledny fotbal. Letos to vypada bez poharu a to pro tym jako Arsenal je neakceptovatelne. Arteta sel do Arsenalu v podstate bez jakykoliv zkusenosti a byl to risk, ktery nevysel.

Top trener k nam nepujde, ale nejakyho slusnejsiho bychom mohli sehnat.

Reagovat
Counter

Já souhlasím, ale je podle mě pořád pravděpodobnější, že Arteta zůstane.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
jacobT

Chce ponížiť Big Sama, nech si dobre zapamätá, aký na hovno tím ho konečne poslal do druhej ligy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

On tam jebne Ceballose

Reagovat
montaigne33

Dnes WHU odehrál zápas s výraznou převahou v držení míče- bohužel, se nedařilo zakončení, mizerné byly standardky... Škoda, že Cufova rána skončila na tyči, gol by si rozhodně zasloužil... Benrahma zahodil jasnou gol.šanci=stále se hledá... Po dnešku se LM stává spíš jen utopií... a do pohárů se tlačí další konkurenti... Uvidíme, WHU se musí rvát dál!!!

Reagovat
Zdechlina

Zatím sa mně chce z našeho "výkonu" docela blut....

Reagovat
Tommy the Gunner

Jsem rad, ze o nic neprichazim

Reagovat
Zdechlina

Jako já snesl aj Slovácko za Soukupa, ale toto....to nedávám Já se fakt nedivím že se nám všichni smějí jací jsme dementi

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

ty to jeste letos sledujes?

Reagovat
Zdechlina

Jo sleduju. A nehledě na skóre, ta naše hra stojí fakt za hovno....

Reagovat
Minister

Penalta

Reagovat
masly008

Willian jdou 3 na 3 a on hned první jednoduchou zadrbe

Reagovat
Whitemedia

Elneny místo hraní někde za Nitru hraje za Arsenal.

Reagovat
Heisenberg

I přímáky ze středu radši zahrajeme na centr Raus, los, los!

Reagovat
tony223

Co to bylo?

Reagovat
Heisenberg

Saka krásně, tak jak to dělal loni z levýho beka. ESR miláček, první gól v lize?

Reagovat
Counter

Reagovat
Minister

Pepe dpc to si nemohol vo štvrtok tak zavesiť?

Reagovat
Counter

Villarreal k tomuhle nepouštěl.

Reagovat
Minister

Jasné, však to ja len tak.

Reagovat
masly008

kdo mu tam svým oběhem zmátl 2 hráče a dal mu čas si to navést na střelu.bels to prostě už nedělá, Calum to udělal.

Reagovat
Heisenberg

Konečně se našli dva dementi, kteří Pepému nechali prostror na střelu

Reagovat
Counter

Pepe byl do té chvíle naprosto marný, ale tohle prostě umí

Reagovat
masly008

A kdo nebyl? Saka max

Reagovat
Counter

Jasně no. Ale jsou hráči, od kterých už prostě nic nečekáš, zatímco já si pořád od Pépého slibuju, že nás potáhne, takže na něj mám vyšší nároky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
tony223

Proti druholigistům to docela jde

Reagovat
Counter

Přijde mi zvláštní, že Martinelli zůstává během rohů vzadu mimo šestnáctku. Jasně, není tak vysoký, ale pořád je to útočník a ve vzduchu je velmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

zvlast kdyz tam chodi lidi jako je holding, kteri gol z rohu nikdy nedaji

Reagovat
Gunner14

Celou sezonu střídá pozdě jak ocas a teď když o nic nejde tak v 60 minutě stáhne zrovna Martinelliho

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Setri ich na Chelsea, pochopitelne

Reagovat
Gunner14

Celou sezonu střídá pozdě jak ocas a teď když o nic nejde tak v 60 minutě stáhne zrovna Martinelliho

Reagovat
smazaný uživatel

ceba uz vypadni, tohle je trapeni.. a hlavne proc proboha hraje, kdyz z nam o nic nejde a stejne odchazi, proc?

Reagovat
tony223

Ten Arsenal je proste naprosto příšerný.

Reagovat
Whitemedia

Jsem přepnul na zápas AC - Juve a to se nedalo, Arsenal s WBA daleko kvalitnější mač.

Reagovat
smazaný uživatel

ja prepl na ligue 1, to ma jasne vyssi kvalitu, rennes tam ted psg dobre toci

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem co by sme my robili v lm

Reagovat
Counter

Díky LM by aspoň byly peníze a prestiž, takže by se dalo doufat, že se povede něco zachránit. Tzn. z nuly by to šlo někam na pět procent

Reagovat
mistr129

Willian

Reagovat
captain18

Willian..Dokazuje ze ma hrat castejsie

Reagovat
Liveral

Sakra, Willian si právě koupil místo v základu do kopce sezóny

Reagovat
Liveral

Ale primak teda exkluzivní

Reagovat
smazaný uživatel

dozivotna zmluva a kazdy zapas v zaklade

Reagovat
Nikikrew

Vdaka Willian za krasny gol, po sezone ale prec pls

Reagovat
smazaný uživatel

willi

Reagovat
Whitemedia

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

willian prvy pokus o strelu v sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

wow no dokonca gol...oplatilo sa do neho investovat

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Nikikrew

napisane po 2 mesiacoch?

Reagovat
Busby babes

Tak United prej ma noveho sponzora, Ceskou zbrojovku. Teda Colt.

Glazerove se asi chystaj na dasli protesty.

Reagovat
Coutinho10

Vydra famozni acko...bravo Mateji

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tony223

Parkera mi je docela líto.

Reagovat
REPLIKATOR

Dřevo jaký gól

Reagovat
gazza62

Vydrys se pěkně rozehrál .Jen tak dál .

Reagovat
REPLIKATOR

Areaola ruka mimo vápno nic?

Reagovat
tony223

A před tím jasná penalta pro Fulham

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
gazza62

Hlavně jasná červená pro gólmana Fulhamu za faul na Vydru v jasné gólovce ,když už.

Reagovat
iamek

Prý zase unikla sestava, tak uvidíme - De Gea, Williams, Bailly, Tuanzebe, Telles, Matic, van de Beek, Mata, Amad, Greenwood, Elanga

Reagovat
Hlahart

dobrá

Reagovat
John Obi Mikel

Odkud to uniká?

Reagovat
Busby babes

dobra.

Reagovat
iamek

Just arrived at Old Trafford for #MUFC v #LCFC. There’s a lot of riot vans around the place

Peach na TW. Snad se to těm kretenum nepovede zapas zase přesunout/zrušit

Reagovat
Busby babes

fanousci. ne kreteni.

Reagovat
mithro

protest ma byt vo stvrtok.

Reagovat
vladis271

zas?? ak to zas prerušia, narušia tak kontumácia bezdpodmienečná.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Freedo

Elanga dá gól.

Reagovat
fenixLFC

U ited klasicky na zmrda ale to nevadi. Skor serie ze za vycinanie ichcans budeme de facto trestani my a to dvojnasobne...

Reagovat
ManUnited

kampaň

Reagovat
fenixLFC

Ta je predsa proti vam podla toho jak ole rumazgal

Reagovat
Busby babes

nebrec

Reagovat
fenixLFC

Tak snad vasi fanusikovia zas vtrhnu na stadion aby ste si oddychli

Reagovat
Hlahart

*kreténi

Reagovat
Busby babes

hele, my jsme neprohrali 6x za sebou doma, tak si muzem dovolit postavit becko...

Reagovat
mithro

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

koukam, ze Brandon ty nabehy na zadni brani uplne stejne jako AWB

Reagovat
mithro

on je uplne mimo tuto sezonu.

Reagovat
Infernoqt

Paradoxně mu to na pravém beku nikdy moc nešlo, když jsem ho tam viděl.

Reagovat
mithro

krasny golik

Reagovat
Hlahart

Masooon nádherně... musí na Euro..

Reagovat
mithro

Mata, Amad, Mason

Reagovat
pingla

amad skvele greenwooduv snad prvni gol, kdy si to takhle dlouho chystal

Reagovat
Miguel19

Co tam jako reklamovali? Faul?

Reagovat
Hlahart

Ruku Dialla

Reagovat
Miguel19

a jo

Reagovat
Hlahart

Jinak se zdá, že Oleho přístup ke Greenwoodovi ze začátku sezony byl zase správnej...

Reagovat
Busby babes

Mason paradne.

Reagovat
mithro

Old Trafford roof leaking again - onto seats ordinarily occupied by fans. If/when Joel Glazer and his family invests in the stadium, a new roof is essential.

novinarom tam prsi na notasi. Glazers IN

Reagovat
Busby babes

snad nejaci kreteni nebudou protestovat...

Reagovat
mithro

nie nie, pojdu minut co najviac penazi do megastoru, novy styl protestu

Reagovat
aragorn

Nemáte vyhazovat prachy za hráče a opravit stadion

Reagovat
r.mrazik

Styl hry matice, kdy se sere mezi stopery mě hrozně rve koule.

Reagovat
mithro

dnes tam ale musi byt, keby to tam nehasil, tak tam leicester uz dva/trikrat prejde. obaja hraju jak bez zhlavy. a kraje rovnako.

Reagovat
r.mrazik

nejde o to haseni,ale on tam chodi porad...a pak tlaci vsechny pred sebou a v zaloze to neni komu dat...

takhle to hrajou starsi hraci v okrese...

Reagovat
mithro

2006 - Amad Diallo Traore assisting Mason Greenwood is the first time two teenagers have combined for a Premier League goal since May 2006, when David Wheater set up Adam Johnson for Middlesbrough against Bolton. Dirtbags

Reagovat
Hlahart

Ooof.. Williams je hroznej.. nevím, jakou bude mít statistiku úspěšných nahrávek, ale soupeř přihrává fakt v blbých situacích...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

on i Telles vypadaji, ze si ted moc neveri. Nervozni...

Reagovat
Hlahart

Telles taky, no

Reagovat
iamek

Amad bude dělo

Reagovat
Grahf

no vypadá to jak keby hrali prvýkrát spolu...tentokrát oprávnene

Matič tam vypadá jak masyer sveta medzi nimi :) Naopak, VDB s Matom sú hrozní furt. Dopredu by to chcelo viac odvahy, Amad aj Elanga musia byť trochu dravší.

Reagovat
Busby babes

jsem dost zvedavej na nominaci na Euro. Protoze v tehle forme by tam Mason mel byt. Jenze misto koho...

Reagovat
ajouki

Místo Rashforda.

Reagovat
ManUnited

souhlas

Reagovat
mithro

ta obrana

Reagovat
mithro

Rashford potrebuje hernu prax

Reagovat
ACSMan

Tak riskovalo by se že se mu zahojí zranění, kdyby nenastoupil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

gol z rohu, klasika

Reagovat
Grahf

to už asi neotočíme

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...matic...ten už je fakt zralej akorát do staré gardy

Reagovat
Busby babes

co mel jako s timhle delat? vsak to posral Rashford

Reagovat
mithro

striedat pred rohom je tiez imho zbytocny risk. a presne striedajuci hrac sa dival.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Vyskočit

Reagovat
Tomanatura

Brandon skonci stejne jak Borthwick-Jackson atd. Ten vubec nevi

Reagovat
r.mrazik

Brandon ztratil rok, protože vůbec nehrál...to je pro mladého kluka extra těžký

Reagovat
Greny

Jinak jak koukáte na tu sestavu United? Za mě je to prasarna... Hrají během pár dní s týmy co bojují celý rok o LM a můžou to takhle jednoduše ovlivnit pokud v dalším zápase půjdou v plné palbe

Reagovat
r.mrazik

Vyhrajou lišky tak Liverpool...

Reagovat
Swarley

Liverpool kontumacne

Reagovat
r.mrazik

Konzumacne

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Tak se směj ale představ si že budete hrát o titul se City a Liverpool proti City nastoupí s Beckem prohraje a tři dny na to na vás plné palbě a vyhrají ... A rozdíl bude v celkové tabulce třeba bod...

Ještě bych to bral kdyby to bylo za normální situace ale ne za situace kdy jste měli jasné prohrát kontumačně protože jste nedokázali zajistit bezpečnost hráčů na stadionu

Reagovat
mithro

*2 dni.

Reagovat
iamek

To má nastoupit v plné palbě ve 4 zápasech v 7 dnech?

Reagovat
Greny

Tak mohli šetřit s AV a ty zápasy v sedmi dnech ... Je to jejich chyba ne nikoho jinýho..

Reagovat
mithro

preco by to robili, zapas s Villou zabezpecil LM, tieto zapasy uz su viac menej nepodstatne.

Reagovat
Greny

Může být .. můžu napsat že se velkoklub jako United dobrovolně vzdal naděje na titul ? I když byla minimální

Reagovat
mithro

videl si ten zapas? ziadny odovzdany zapas to nebol, prehrali po super gole a gole z rohu. na konci tam bol bruno, cavani, aj rashford. rozhodne sa to dalo a mohlo vypustit viac.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Venkovní zapas vypustit? Jde nám o rekord a zajistilo se 100% liga mistrů.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Nemáš argument, tak ze sebe zase děláš kokota?

Reagovat
fenixLFC

Jde nám o rekord, uzasny argument

Reagovat
iamek

Tak proč jste vy tak řešili sezónu, kde se mohl překonat rekord ligy v bodech?

Dropping points at home to the likes of Burnley, Brighton, Fulham, Newcastle & West Brom isn’t what’s cost Liverpool a place in the Champions League for next season, but Ole Gunnar Solskjaer making 10 changes vs Leicester City has.

Reagovat
fenixLFC

jojo porovnatelna situacia a riesili to tak max fans, nie tim ale whatever

Reagovat
puji

Od fanouška Liverpoolu to zní kouzelně

Reagovat
fenixLFC

iamek: To má nastoupit v plné palbě ve 4 zápasech v 7 dnech?

also iamek: Venkovní zapas vypustit? Jde nám o rekord

napis este nieco o kouzelnom pls

Reagovat
John Obi Mikel

Mužstvo musí mít právo vybírat vlastní základní sestavu.

Že to takhle může ovlivnit je pravda, ale proti tomu nic neuděláš.

Že měli asi kontumačně prohrát je věc druhá.

Reagovat
Salfovic

Za mě super

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Pool prohral 9 zapasu, za to taky muzem? Leicester vyhral dalsich 20...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

a jinak k sestave:

DDG - porad spicka

Bailly - 30 milionovej obrance

Telles - 15 mega a v lete ho chteli i jini

VDB - 45 mega

Matic - 40 mega

Mata - 45 mega

Greenwood - bezne zaklad

Reagovat
martin.b

Vždyť je to jeden zápas, jen kvůli tomu, že je to na konci sezony a každej už ví jak se může dostat do top4, tak se bude řešit "vypuštění" zápasu. Pro Leicester sice klika, ale není to jejich problém.

Reagovat
r.mrazik

Voe kurva...jde mezi stopery...zkurvi dlouhy pas a pak chybí na odrazeny míč uprostřed...voe prdele

Reagovat
eder

Mrdky prašivý prodejný...

Reagovat
Grahf

daj tam bruna a pogbu, nemáme žiadnu kreativitu

Reagovat
Salfovic

Jen ať se šetří na Pool.

Reagovat
r.mrazik

A znova to zmrvil...ještě už o nic nejde. Tohle mít v základu je šílený

Reagovat
ACSMan

Beek je zatím ničem

Reagovat
r.mrazik

Bohužel tam běhá sám, protože matic je mezi stopery

Reagovat
mithro

Reagovat
NathanD

Ten je o ničem vždy. Nechápu proč všichni chtějí aby hrál víc.

Reagovat
ACSMan

Jak je vůbec ten vývoj Pokémonů? Mata Matič Matovič?

Reagovat
John Obi Mikel

Mata - Matič - Matovič - Matušovič

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Grahf

ta prehra sa bude dať ospravedlniť, ak sa pool nedostane do lm :)

Reagovat
mithro

no nic, snazili sme sa, co to slo. nie kazdy zapas sa da vyhrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Diskostu

omg United posunul do LM Lester.... kladné radšej teraz mohli vyhrat a štvrtok vypustiť načo v LM taky team ako lester

Reagovat
stiflerovamama

Mrdky

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

modlitba za fans Poolu v techto tezkych chvilich...

Reagovat
vladis271

čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a to ještě nezačal brečet Klopp, to teprve bude...

Reagovat
Salfovic

Zejména když u vás rupnou, to bude něco

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

City práve vyhralo 5 ligu v 9tich posledných rokoch. Minulý rok ju vyhral LFC, 2 roky predtým LM. City vyhrá LM asi tento rok. Fanúšik MU ide hovoriť niečo o ťažkých chvíľach fans Liverpoolu? A to je ešte pomerne slušná šanca, že tú LM ukopeme.

Reagovat
Busby babes

prave, tak proc se tu resi neregulernost nasi sestavy?

Reagovat
iamek

Přitom hrál jeden nováček

Reagovat
vladis271

to mi je u prdele. Ja som nič také neriešil. Musíme si to ukopať sami, s malou pomocou Chelsea alebo Spurs. Ja som od vás dnes nič nečakal.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

idealny zapas ; hlavne uhrat aspon remizu s Poolom

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto musíme nad manure tiež vyhrať

... Koho má ešte lester?

Reagovat
Greny

Nás a slepice

Reagovat
vladis271

Chelsea vonku a Spurs doma... nechápem čo tu všetci hádžu flintu do žita.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mul

Chelsea, Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všetkým.

Reagovat
stiflerovamama

Chelsea von, Tottenham doma. My môžeme získať max 69 bodov, Leicester má 66. Majú o 3 góly lepšie skóre. Kľudne podľa mňa nemusia z tých zápasov získať viac ako 2 body. Aj na tom skóre och môžeme predbehnúť ak by získali 3 body. Ale musíme všetko vyhrať no.

Reagovat
vladis271

Jeden z tých 2 zápasov musia prehrať. My musíme vyhrať všetky 3 a verím, že v taskom prípade by sme ich na skóre dobehli. Vzhľadom na ich súperov je to, že získajú 3 a menej bodov možné až pravdepodobné. Oveľa väčší problém vidím u nás. Klopp ešte na OT nevyhral. A vyhrať tam musíme.

Reagovat
stiflerovamama

Kľudne je podľa mňa možné, že Leicester nezíska z tých zostávajúcich zápasov viac ako 2 body, ale to by sme my museli všetko vyhrať.

Reagovat
vladis271

Počítalo sa s tým. Líšky padnú na SB. Ide len o to, či dokážeme vyhrať na OT, plus zvyšné zápasy. Skóre je mínus 3 v náš neprospech. S tým sa dá niečo robiť ak sa bude vyhrávať.

Reagovat
Salfovic

Pěkně ManU, teď ještě porazit Pool

Reagovat
Diskostu

To bol odpad zo strany United nech to takto pustia aj Poolu....

Reagovat
mithro

Reagovat
Diskostu

akože ja sympatizujem s United ale takéto čachre machre nemám rad takto sa ponížiť... pritom ešte pomôcť úbožiakom ako Lester ...

Reagovat
mithro

pozri si ten zapas, nikto nic nepustal. rotacia musela byt, neda sa hrat 48h s tou istou zostavou. a znovu za 48 dalsi zapas.

Reagovat
fenixLFC

holt vam mali ten zapas s poolom skntumovat a nemali by ste tak nahusteny program

Reagovat
Busby babes

ale vazne. od mladych to bylo fajn, ale ten propad v kvalite za zakladni 11 je fakt velkej. Tezko soudit, zda to bylo dane i tou nesehranosti a tak, ale treba Telles dneska spatnej, VDB strasnej, Matic ok, i kdyz druhej polocas slabsi...

My tu resime, jestli kdyz prijde Sancho, jestli si zahraje Mason a tak... a kouknete na to, koho v utoku muze zarotovat City a Chelsea... ja bych se teda asi nebal toho, ze si zahraje dost i kdyz prijde hrot a RW.

Reagovat
mithro

a to leicester nic extra neukazal teda podla mna, dake sance tam boli ale pokojne sa to dnes dalo min remizovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
j_mrazik

Jak já nesnáším, když hráč padá ještě před kontaktem a je z toho penalta. Já bych dal Zahovi žlutou a jdi do prdele.

Reagovat
j_mrazik

A navíc ji nedali... Aspoň nějaká spravedlnost.

Reagovat
havrys99

ON THIS DAY IN 2013

“Knockaert takes, Almunia saves, Knockaert follows in, Almunia saves again! Absolutely astonishing! Now here come Watford... Forestieri... here’s Hogg... DEENEEEYYYYYY! DO NOT SCRATCH YOUR EYES!

Reagovat
martin.b

Klopp: "It was the line-up I expected. He has to make these changes. I said it 500 times - to play Sun-Tue-Thu is a crime. It's not Solskjaer and the players' fault. Would I have done the same? Yes. You have to."

Docela jsem se bál nějakýho rýpnutí z jeho strany, naštěstí řekl přesně to, co měl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele