LaLiga - souhrn 31. kola: Na čele nic nového

21.04.2021, 20:53, aktualizováno 22.04.2021, 23:54
Komentáře a souhrny
Lionel Messi (© AFP)
Atlético zvládlo druhý domácí zápas v řadě, po Eibaru porazilo i Huescu a drží se na čele tabulky, navíc získalo potřebné sebevědomí. Real Madrid neměl problémy v Cádizu, tři body má i Sevilla a zahanbit se nenechala ani Barcelona, ta nastřílela Getafe pět branek. V boji o poháry si polepšil Real Sociedad...

FC Barcelona - Getafe CF 5:2

22.04.2021 22:00

Góly: 8. Lionel Messi, 28. Sofian Chakla (vl.), 33. Lionel Messi, 87. Ronald Araújo, 90+3. Antoine Griezmann (pen.) - 12. Clément Lenglet (vl.), 69. Enes Ünal (pen.)

Getafe o víkendu obralo o body Real Madrid, ale něco podobného se mu na Camp Nou zopakovat nepodařilo. Barcelona zvítězila jasně 5:2 a odpověděla na vítězství svých hlavních konkurentů Atlética a Realu. Výhru Katalánců neřídil nikdo jiný, než "božský" Lionel Messi, ovšem prosadili se i Griezmann nebo Araújo.

Atlético i Real Madrid svá utkání vloženého kola zvládly, a tak byla na tahu Barcelona. S Getafe měla navíc nevyřízené účty za říjnovou nečekanou porážku 0:1.

Nizozemský trenér Ronald Koeman vsadil na sestavu s ofenzivním trojúhelníkem ve složení Messi, Griezmann, Pedri a stejně jako ve finále Copa del Rey nechyběl ani uzdravený kapitán Gerard Piqué. I sestava Pepeho Bordaláse byla dle očekávání.

Pro Barcelonu byl klíčový rychlý gól. V 8. minutě si to Messi naštrádoval do pokutového území a jeho střelu jen škrtl rukavicemi Soria do branky. Barcelona vedla a to ještě čtyři minuty předtím skončila jiná Messiho střela na břevně i brankové čáře. Getafe se úvodního náporu nezaleklo a přichystalo překvapivě rychlou odpověď. Cucurellův střílený centr zasáhl Rodríguez a od něho se balón šťastně odrazil do Lengleta a do branky. Ter Stegen pochopitelně neměl moc šancí zareagovat. A nezůstalo jen u tohoto vlastence. Ještě "výstavnějšího" si vstřelil ve 28. minutě Sofian Chakla, který ve snaze přihrát brankáři poslal v nedorozumění balón do branky. Soria byl v momentě jeho přihrávky venku z branky, a tak s tím nemohl nic udělat.

Barcelona si vzala vedení zpátky a zanedlouho zvýšila už na 3:1. Prsty v tom měl opět Lionel Messi. Argentinec nejprve poslal balón do vzdálenější tyče a z následné dorážky v pohodě trefil odkrytou branku. Ronald Koeman mohl být s výsledkem prvního poločasu naprosto spokojený, jeho Barcelona udávala tempo a vedla o dva góly.

Oba celky udělaly na začátku druhé půle změny a Getafe se ještě jednou vrátilo do hry kontaktní brankou. Po faulu Araúja sudí odpískal pokutový kop a sám postižený Enes Ünal ho bezpečně proměnil. Náskok Barcelony se ztenčil, ale ta si vítězství stejně ujít nenechala. V 87. minutě se po rohovém kopu prosadil na přední tyči předchozí hříšník Ronald Araújo a poslední hřebík do "rakve" zatloukl v nastavení Antoine Griezmann, který také proměnil pokutový kop nařízený po faulu Chakla. Pro obránce Getafe to byl velice smolný zápas s bilancí vlastního gólu a zaviněné penalty.

Více informací k zápasu

Granada CF - SD Eibar 4:1

22.04.2021 21:00

Góly: 21. Roberto Soldado, 37. Antonio Puertas, 77. Roberto Soldado, 81. Kenedy - 64. Kike

Po třiadvaceti kolech zůstává Eibar na posledním místě a jeho ztráta na nesestupové pozice se ještě zvýšila. Duel v Granadě měl jednoznačný průběh, domácí skórovali čtyřikrát, zatímco Eibar rozvlnil síť jen jednou. Dvakrát se trefil útočník Roberto Soldado.

Granada ještě nevzdává boj o evropské poháry a aby se přiblížila šestému Villarrealu, potřebovala v zápase s posledním Eibarem uspět za tři body. Hosté zase sledují jiný cíl - záchranu. Začátek utkání sice nepřinesl pohlednou podívanou, zato se však už po dvaceti minutách měnilo skóre. Puertasovu přihrávku si převzal na hranici vápna Roberto Soldado a přesnou střelou k tyči zajistil Granadě vedení. Eibar se nachomýtl k odpovědi po půlhodině hry, ale Gil špičkou kopačky trefil jen střed branky, kde operoval Rui Silva. Úspěšnější byla v koncovce domácí Granada a ve 37. minutě díky Puertasově brance vedla už o dva góly. Obrana Eibaru při rohovém kopu neodvrátila balón do bezpečí a parádní rána Puertase ze střední vzdálenosti skončila v síti.

Eibar ztrácel dva góly a potřeboval minimálně vstřelit kontaktní branku, aby se vrátil do zápasu. V 55. minutě byl blízko, ovšem volej Sergia Álvareze skončila trestuhodně nad a totožně dopadlo i technické přehození Leóna. Tlak hostů se ale vyplatil a po hodině hry vyškolil Kike García jesličkami Valleja a chladnokrevně zakončil.

Hosté vykřesali naději, ovšem Granada ji rychle zadusila dalšími dvěma góly. Čtvrthodinu před koncem se podruhé v zápase prosadil Roberto Soldado, když přihrávku Kenedyho uklidil v pádu placírkou do branky. Vzápětí na druhé straně hlavičkoval těsně nad Oliveira a nevyužitou příležitost Granada okamžitě ztrestala čtvrtým gólem. Cote ve snaze přihrát brankářovi vyrobil obrovskou hrubku a Kenedy následně prostřelil Dmitroviće. O vítězství Granady už nikdo nepochyboval a Eibar na veškerou snahu v závěru rezignoval.

Granada zvítězila vysoko 4:1 a stále může pomýšlet na evropské poháry. Hosté zůstávají poslední a jejich boj o záchranu se komplikuje.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 2:1

22.04.2021 21:00

Góly: 25. Cristian Portu, 39. Adnan Januzaj (pen.) - 22. Hugo Mallo

Po třech zápasech bez výhry Real Sociedad zabral a rázem se posunul na klíčové páté místo tabulky. Utkání se Celtou Vigo přineslo branky jen v prvním poločase. La Real skóroval dvakrát, Celta jen jednou.

Zejména pro Basky to bylo důležité utkání. Od odloženého finále Copa del Rey totiž nevyhráli a v bojích o evropské poháry ztratili. Zpátky na páté místo je mohla posunout jen výhra nad Celtou Vigo.

Utkání se mohlo zlomit už ve 13. minutě, kdy sudí posuzoval ostrý zákrok Elustonda na protihráče. Domácímu hráči hrozilo vyloučení, ale měl štěstí, protože pan Manzano vyndal jen žlutou kartu. I tak se zápas vyvíjel pro Basky nepříznivě. Ve 22. minutě si naskočil na rohový kop hlavou Hugo Mallo, takže Celta Vigo vedla 1:0.

To však vydrželo pouhé tři minuty. Fernández šikovně přihrávkou vysunul Cristiana Portuguése a ten poslal balón za Villarova záda - 1:1. Za dvě minuty mohl Real Sociedad dokonat obrat, protože sudí nařídil pokutový kop. Alexander Isak ale neuspěl, Villar skvěle zasáhl a gólem neskončila ani bezprostřední dorážka. Obrovská příležitost domácí nemusela zas tolik mrzet, protože ještě v prvním poločase byl obrat dokonán. Ve 37. minutě nařídil sudí další penaltu a tu už Adnan Januzaj proměnil.

Na začátku druhého poločasu už to mohlo být o dva góly, ale Realu Sociedad se postavila do cesty branková konstrukce. Celta Vigo nebyla směrem dopředu tolik nebezpečná jako v minulých zápasech a to jí nakonec stálo body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Huesca 2:0

22.04.2021 19:00

Góly: 39. Ángel Correa, 80. Yannick Carrasco

Atlético Madrid se vrátilo na první příčku před městského rivala, protože zvládlo utkání s Huescou. Do každého poločasu si schovalo jednu branku. Obranu Huescy načal Ángel Correa a v závěru zápasu pečetil snadnou výhru colchoneros Yannick Carrasco.

A přitom stačilo málo, aby se utkání vyvíjelo úplně jinak. Ve třetí minutě se totiž málem dostalo do vedení hostující mužstvo. Centrovaný míč skončil na zadní tyči u úplně volného Dimitrise Siovase, který pálil pod víko. Vtom se ale vymrštila ruka brankáře Oblaka, který předvedl famózní zákrok a zachránil svůj tým!

O chvíli později hlavičkoval slibnou šanci José Giménez jen do míst, kam se brankář Fernández stihl natáhnout, aby vzápětí Fernándeze napálil dobíhající Saúl. První ránu Carrasca vyrazil Fernández právě k Saúlovi, jenže odchovanec Atlética mířil pouze do brankářových nohou. Po chvíli oddechu už Atlético definitivně prolomilo hradbu hostující defenzivy.

Psala se 39. minuta, když domácí začali akci dlouhým nákopem vpřed. Balon se po akci Carrasca dostal k Ángelu Correovi, který nezmatkoval, ale ve vápně udržel míč i proti třem protihráčům. Pak vypálil na pravou tyč do protipohybu brankáře Fernándeze a colchoneros vedli.

Zvýšit domácí vedení mohl opět Saúl, jenže ten si dneska ais nevzal správné kopačky. Ve 48. minutě totiž po Correově nahrávce úplně sám před brankářem napálil pouze Fernándeze! Přesto se Atlético dočkalo druhé, uklidňující trefy. Deset minut před koncem Siovas chyboval, malou domů poslal tak pomalou, že na Fernándeze šli tři hráči soupeře! Tím šťastným byl nakonec Carrasco, který po nesobecké nahrávce od Llorenteho zakončil do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Madrid 0:3

21.04.2021 22:00

Góly: 30. Karim Benzema (pen.), 34. Álvaro Odriozola, 40. Karim Benzema

První poločas stačil Realu na to, aby svého soupeře jednou pro vždy vyřídil. Cádiz tentokrát na obhájce titulu nestačil a ten se tak znovu bodově dotáhl na vedoucí Atlético. Na všech brankách se podílel Karim Benzema, francouzský útočník vstřelil dvě sám a jednu připravil Álvaru Odriozolovi.

Cádiz v prvním zápase na stadionu Alfréda di Stéfana zvítězil k překvapení všech 1:0, ale tentokrát dostal lekci už za poločas. Real Madrid vstoupil do zápasu velmi aktivně a brzy začal sklízet plody své práce.

Po čtrnácti minutách mohl poprvé udeřit stoper Militao, ale hlavou těsně minul. Real se dočkal po půlhodině hry. Carcelen škobrtl o nohy Viníciuse a na světě byl pokutový kop. K němu se postavil Karim Benzema a i když Ledesma vystihl směr, utaženou střelu k tyči neměl. Za další tři minuty vstřelil Real uklidňující druhou branku. Benzema tentokrát v roli nahrávače našel před brankou Álvara Odriozolu a ten na zadní tyči hlavou zavíral na 2:0.

Hra Cádizu se sesypala a Real uzavřel smrtící desetiminutovku třetím gólem. Vinícius v obležení udržel balón, přihrál jej Casemirovi a ten lehkým obloučkem našel pro změnu Benzemu, který hlavou uklízel do branky. Krátce předtím ještě nebyla Realu uznána branka, nicméně vliv na průběh to nemělo.

Cádiz byl v nelichotivém postavení, čekal ho ještě celý druhý poločas a zápas už byl rozhodnutý. Domácí kouč se proto rozhodl hned pro trojí střídání. V 59. minutě měl jednu z mála šancí Lozano, dobře si sice naskočil na balón, ale Courtoisovu branku netrefil. Na druhé straně zase Marcelo z úhlu nevyzrál na Ledesmu. To se povedlo až Díazovi, který se v samostatném úniku zbavil Ledesmy, ale prázdnou branku z mírnějšího úhlu netrefil. I když Cádiz ve druhém poločase vyrovnal hru, branku vstřelit nedokázal a s Realem prohrál o tři branky. Hosté se tak dotáhli na vedoucí Atlético a budou čekat, jak odpoví.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Villarreal CF 2:1

21.04.2021 21:00

Góly: 17. Joselu, 80. Edgar Méndez - 50. Paco Alcácer

Překvapivý výsledek se zrodil ve středu večer na Mendizorrotze. Domácí Deportivo porazilo pátý tým tabulky Villarreal 2:1. Zaváhání hostů dává velkou šanci Realu Sociedad posunout se na páté místo, které zaručuje Evropskou ligu. Alavés si zase polepšil v boji o záchranu.

Pro semifinalistu Evropské ligy je to určitě nepříjemná porážka. Žlutá ponorka ještě nemá jistotu pohárů v příští sezoně a přinejmenším v domácí soutěži si situaci komplikuje. Alavés se pátého týmu tabulky nezalekl a získal důležité tři body.

Hrálo se hodně ofenzivní utkání a už v první minutě měl obrovskou šanci na změnu skóre Chukwueze, jehož hlavičku z malého vápna odhlavičkoval na brankové čáře bránící Laguardia. Na druhé straně Alavés podnikl brejk a výsledkem byla střela doprostřed branky, kterou Rulli bez problému chytil. A nezůstalo jen u ní. Joselu za chvíli prověřil Rulliho podruhé a v 17. minutě se do třetice dočkal. Přetažený centr vrátil před branku Peleteiro a Joselu trefil cíl - 1:0.

Villarreal okamžitě zvýšil aktivitu a výsledkem byla velká šance Álcacera, u které stál Pacheco na správném místě. Těsně vedle šla pak hlavička Albiola a pět minut před koncem nevyzrál na Pacheca ani Gerard Moreno.

Žlutá ponorka se prosadila až po změně stran. V 51. minutě se na hranici ofsajdu zmocnil balónu Paco Álcacer a již v úhlu dokázal propasírovat balón do sítě - 1:1. Následně se s šancemi doslova roztrhl pytel. Po rohovém kopu nebezpečně zakončoval Lejeune a v další hraniční situaci si Álcacer vylámal zuby na Pachecovi.

Deportivo si to s Villarrealem rozdalo na "férovku" a možná i díky tomuto přístupu nakonec slavilo tři body. Deset minut před koncem zatáhl Joselu balón k rohovému praporku a po jeho centru trefil Edgar Méndez rozhodující gól.

Více informací k zápasu

Elche CF - Real Valladolid 1:1

21.04.2021 21:00

Góly: 22. Fidel - 86. Lucas Olaza

Elche sice dlouho vedlo a už to vypadalo, že konečně zase oslaví tři body, jenže zápas má minimálně 90 minut. A dnes ho až do konce dohrál Real Valladolid, který srovnal krok i výsledek tři minuty před koncem.

Domácí celek vstoupil do utkání mnohem aktivněji než jeho soupeř, ale chvíli se mu nedařilo vytvořit si kromě převahy i nějakou větší šanci. Udeřilo vlastně hned z první velké šance, kterou mělo ve 23. minutě. Stačila mu k tomu jediná přesná nahrávka na křídlo, po níž se Fidel dostal až do vápna. Tam pohybem oklamal prvního bránícího hráče a střelou na zadní tyč po rychlé kličce překonal i brankáře Masipa - 1:0.

Prapor Realu Valladolid se několikrát snažil zvednout Guardiola, ale tomu se dnes v zakončení vůbec nedařilo. Elche naopak diktovalo tempo hry i ve druhé půli. Lucas Boyé svým pohybem zvlášť "otravoval" život hostujícím zadákům.

Zlomový moment utkání nastal v 86. minutě. Emiliano Rigoni se hnal sám za míčem a už měl před sebou jen brankáře, jenže laxní zakončení znamenalo neúspěch. A to doslova, protože hned z následujícího brejku domácí srovnali! Centrovaný míč od rohového praporku uklidil hlavou do sítě zakončující Lucas Olaza a Real díky tomu veze z Elche aspoň bod.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 0:0

21.04.2021 20:00

Góly: -

Betis byl sice proti Bilbau velkým favoritem, jenže nakonec mohl být za remízu rád. Už po jedenácti minutách se totiž nechal hloupě vyloučit Nabil Fékir a domácí měli velké štěstí, že Bilbao nedokázalo tak dlouhou přesilovku využít lépe.

Dost možná nejvýraznější postavou prvních patnácti minut se stal hostující záložník Vencedor. Nejprve tvrdou ranou z asi dvaceti metrů pořádně vyplašil brankáře Brava, který nakonec jen s vypětím všech sil zvládl míč vyboxovat. Mnohem víc promluvil Vencedor do utkání v 11. minutě. To jej totiž kolíky pořádně dojel Nabil Fékir a sudí jej po shlédnutí videa po právu vyloučil!

Pro Betis nastalo dlouhých 80 minut početního oslabení. Takže se mnohem víc začal spoléhat na kontry, popřípadě chyby hostujícího celku. Baskové hráli přirozeně prim. De Marcosovu vybídku Sancet napálil vedle, stejně tak nemířil přesně ani Morcillo.

Další hlavičku Sanceta vyrazil Bravo mimo a do šaten se šlo s remízovým výsledkem. Moc zajímavého utkání nenabízelo a především béticos se soustředili hlavně na obranu.

Takže záživnost utkání dost trpěla. Snad až patnáct minut před koncem se Raúl García dostal ke střele zpoza vápna, kterou ale Bravo viděl dostatečně dopředu a kryl ji. A když v nastavení pálil Gómez jen do boční sítě, bylo rozhodnuto. Bilbao prohospodařilo množství šancí a s Betisem remizovalo i přes dlouhou početní výhodu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Sevilla FC 0:1

21.04.2021 19:00

Góly: 53. Youssef En-Nesyri

Seville to proti Levante trvalo poměrně dlouho a nutno říct, že Levante svému soupeři nedalo ani píď hřiště zadarmo. Ale nakonec přeci jen zvítězil lepší tým. Sevillu zase jednou zachránil ostrostřelec Youssef En-Nesyri, autor jediné branky zápasu.

Domácí brankář Cardénas se musel od začátku utkání docela ohánět, často doslova, aby zastavoval útoky Sevilly popřípadě dirigoval vlastní obránce. V deváté minutě mu navíc pomohla i branková konstrukce. Po skvělé nahrávce Navase na hranici pokutového území otřel svou ránu z prvního doteku o břevno Joan Jordán. S tímhle produktivním záložníkem se Cardénas setkal ještě několikrát a vždy si věděl rady.

Hrál se vcelku slušný fotbal bez zbytečných faulů a emoce nevzbuzovalo ani dění na hřišti. Lucas Ocampos se několikrát prosmýkl až k vápnu, jak on to tak dělává, jenže přesně seřízená mířidla dnes neměl stejně jako dostatek prostoru od soupeře. Levante toho směrem dopředu moc nepodnikalo a spoléhalo spíše na nějaký povedený kontr.

Jenže Sevilla své území velmi dobře hájila. Svou převahu dokumentovala až v 54. minutě, kdy se krásně prosadil Youssef En-Nesyri. Ten totiž dokázal perfektně obejít brankáře Cardénase, pak udělal kličku i dobíhajícímu Vezovi a posunul míč do prázdné brány - 1:0.

Levante sice nenechávalo Sevillu dostat se do tlaku, ale samo se před její bránou příliš neohřálo. Svou aktivitu nezvýšilo nijak zásadně ani po inkasované brance a tak se nelze divit, že hostující Sevilla nakonec vyhrála.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 3:1

21.04.2021 19:00

Góly: 13. Javi Martínez, 32. Jonathan Calleri, 67. Roberto Torres (pen.) - 30. Kévin Gameiro

V Pamploně se budou ještě hodně dlouho radovat, protože fanoušci domácího celku viděli perfektní představení. Osasuna totiž nasázela svému soupeři z Valencie bez milosti tři branky a mohla jich přidat ještě daleko víc.

Zase to Valencii nevyšlo. Tým, který se místo na poháry už dávno aklimatizoval na boj o první desítku, zasel vyšel bodově na prázdno. Domácímu tým trvalo jen pouhých 13 minut, než prolomil chatrnou hradbu hostující obrany. Brankář Doménech neodkopl míč úplně ideálně, ten se dostal na kopačky domácích a Calleri vymyslel brilantní nahrávku do vápna na Javiho Martíneze - 1:0.

S tímhle stavem ještě Valencia byla schopná něco málo udělat. Po třiceti minutách a jedné nenápadné akci dokázal portugalský šikula Guedes udržet míč a prostrčit jej do vápna. Kévin Gameiro si míč převzal, přehodil jej na silnější nohu a propálil brankáře Herreru!

Jenže odpověď Osasuny byla stejná jako reakce Saurona na porážku u Helmova žlebu - rychlá a drtivá. Gayá i přes své zkušenosti špatně nahrál vlastnímu brankáři, jeho vybídku sebral vděčný Martínez a přihrál do vápna na Jonathana Calleriho. Ten střelu z první poslal na zadní tyč tak přesně, že se Doménech natahoval úplně zbytečně.

Domácí mohli pohodlně zvýšit ještě v první půli, jenže Calleri pálil pouze do Doménecha a dorážející Torro mířil příliš vysoko nad. Drama pokračovalo po přestávce ve stejném duchu. Nejprve se Valencia nedočkala po Gameirově ráně vyrovnání jen proto, že francouzský střelec mířil do tyče.

Valencia dnes podrážela nohy sama sobě a další chybu v rozehrávce od Wasse mohl potrestat Oier. Jenže Doménech byl připraven a skvěle zakročil. Mladý brankář držel Valencii nad vodou i v 64. minutě, kdy domácí po ruce ve vápně zahrávali penaltu. Jenže Torresovu ránu Doménech chytil!

Minuty hrůzy Valencie ale pokračovaly. O pouhých 60 vteřin totiž zahrál rukou i Diakhaby a tentokrát už se Roberto Torres trefil bezpečně. Doménech se jej sice snažil rozhodit pokusem o tanec, ale nevyšlo to. V samém závěru pak ještě Ante Budimir pálil pouze do Doménecha, takže čtvrtou branku Osasuny nepřidal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid32227359:2073
2.Real Madrid32217456:2470
3.FC Barcelona31215574:2868
4.Sevilla FC32214747:2567
5.Real Sociedad321311850:3450
6.Villarreal CF321213749:3649
7.Real Betis321471142:4549
8.Granada CF311261340:5142
9.CA Osasuna3210101230:3740
10.Athletic Bilbao319111139:3338
11.Levante UD329111238:4538
12.Celta Vigo329111242:5038
13.Cádiz CF32991427:4836
14.Valencia CF328111340:4735
15.Getafe CF327101524:3931
16.Deportivo Alavés32791627:4830
17.Real Valladolid315131328:4228
18.SD Huesca325121531:4827
19.Elche CF325121528:4927
20.SD Eibar324111723:4523

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (107)

Přidat komentář
Slavia10

Kolikrát má šanci získat titul někde mimo Real, Barcu nebo Atletico? A kolik šanci bude v příštích 10, 20 letech ? Teď by všechny týmy měli bojovat a pomoct Seville k titulu, za tuhle sezónu si to hodně zaslouží, Lope je fantastický, jede se Sevillou a moc bych mu přál tuhle satisfakci za Real, pojďme Sevilla, pojďme se nebát pro ten titul si dojít!!!!

Reagovat
kattos

těch šancí bylo tolik ale vždy to někdo ze.ral

Reagovat
Pharrell

Reagovat
icemike

Myslíš zesreal?

Reagovat
Kily8

Real v základe 5 brazílčanov, inak ako pohodovým víťazstvom to skončiť nemohlo, opakujem, nemohlo!

Reagovat
Jordi Alba

Tvl, ten Alavés se zase zachrání snad.

Reagovat
Israha

No, poslední zápasy jasně ukazují, proč Zidane nevěří Marianovi. To je úplně stejná bída a psychické dno, jak Jović, jen Mariano není navíc k tomu problémový fracek. Podle letošní sezony to skoro vypadá, že (pokud nebude posila) by tihle dva měli jít o dům dál a dvojku dělat Mayoral. Na druhou stranu pokud chce ZZ hrávat častěji na wingbacky, tak by místo v týmu ještě mohli mít Marcelo s Odriozolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu střelu z 30 metrů, kdy tam měl v náběhu dva spoluhráče, bych ho nejradši vyfackoval. Neskutečný sobec. To, že místo do prázdné brány poslal míč pomalu do autu bylo taky něco...

Reagovat
Israha

Tváří se a zkouší hrát sebevědomě, ale zjevně je to jen maska a roli dvojky na hrotu v Realu mentálně nedává. Letos sice má jen cca 700 minut, ale za tu dobu tak či tak nepodal jediný dobrý výkon.

Reagovat
vagneris

Ronaldo to dělal taky a nikdo ho za to nekritizoval.

Reagovat
valloire

Ronaldo dal mraky golů. Messiho taky nikdo nekritizuju kromě pár lidí, když má za zápas mraky ztrát.

Reagovat
smazaný uživatel

O Mayoralovi se moc nemluvi ale on ma v Rime vic nez slusnou sezonu. 15 golu, 7 asistenci za 2000 odehranych minut je bomba. On je hlavne herne dost podobny Benzemovi, takze si dovedu predstavit, ze by mu Zidane mohl i verit. Jedina prekazka tam je, ze Rim (pokud se nepletu) na nej ma opci, kterou skoro jiste bude chtit uplatnit.

Reagovat
Israha

Kamarád, co sleduje Řím, říká, že vlastně jediný jeho nedostatek je výrazně nižší efektivita proti silnějším soupeřům. To ale vzhledem k tomu, že by stejně u nás byl jen dvojka, nevidím jako klíčový problém. Já jsem ho nikdy moc nemusel, neprosadit se do základu Levante není kdovíjaká vizitka, ale u něj je evidentně ten kvalitativní růst postupný.

Btw ta opce není povinná, nebo jo? Protože pokud není, tak Řím může chtít, co chce, ale pokud ho Peréz nebude chtít prodat, mají smůlu. A nebo jsem blb a nevím, jak fungujou opce ve fotbale

Reagovat
Slavia10

Ne, povinny znamená že se aktivuje prostě automaticky po sezoně. Nepovinna že je na Rimu jestli jo nebo ne.

Reagovat
Israha

Tak jsem zas o něco chytřejší, chápal jsem opci jako kombinaci "zkušebního období" a předkupního práva.

Reagovat
mistr129

Ono "povinná opce" z teoretického hlediska úplně opcí není

Reagovat
Israha

To je taky pravda.

Reagovat
Slavia10

Povinna opce je trik na FFP

Reagovat
Anacron

To jste asi už zapomněli co u nás předváděl ne Takoví hráči u nás fakt nemají co dělat.

Reagovat
Israha

Mayoral, co za nás nastupoval před pár lety, určitě ne. Letošní Mayoral, co má z pozice náhradního hrota 15 gólů za sezonu v týmu, co hraje evropské poháry, by mohl.

Reagovat
CHONG

Jen tři písmena: RDT

Reagovat
Israha

To by nejprve někdo musel chtít Joviće nebo Mariana . Ale možnost prodeje Mayorala do Říma a obratem investice do De Tomáse, to nezní vůbec jako zlá idea.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to nemyslel asi. Skôr, že vtedy pred rokmi sme ho pustili iba tak preč..

Reagovat
Israha

Zas po bitvě je snadné být generálem. Optikou současných výkonů by RDT byl spolehlivá dvojka na hrot, ale tehdy bych si nevsadil na to, že upřednostnění Joviće místo něj bude chyba.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Trosku si zaprehanim ale Antonio Blanco mi vcera trosku pripominal Xabiho

Reagovat
zasranej malíř

Byl dobrej

Reagovat
misinho7

No vraj UEFA tvrdo pracuje aby nas este tento rok dostala z LM. A suspendacia na dalsi...Marca vsak pise ze Real vsetko prehodnotil s pravnikmi a nie je ziadna legalna cesta nas z tamat dostat. Ceferin a ten zmrd z PSG sa urcite nejako posnazia.

Reagovat
smazaný uživatel

Len to nie vidieť vo finále Chelsea by som nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ich nevyhodí, medialne spolocnosti a partneri ich zastavia. rovnako tie prazdne reci ze PSG to dostane lebo vyjebe city, chelsea a real...

Reagovat
LAM

Je tohle normální aby jsme v těhlech jasnejch zápasech dokázali soupeřům vždy darovat gól z ho.na.Letos strašnej evergreen

Jinak jsme fakt hráli do tohodle momentu dobře a pak tohle.Přitom dát Getafe 5 golů je velmi dobrej počin.

Reagovat
smazaný uživatel

S Piquem a Lenglethem to normální je a asi i dál bude.

Reagovat
Mercury

Leo ten hattrick proste nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo vidět, že Leo dokonce umí i popoběhnout, když tedy chce !! Sice ho soupeř popostrčit, čímž získal rychlost a jelikož nechtěl padnout tak musel zakmitat nohama, ale pak běžel ještě několikrát.

Kdyby jako včera hrál i v utkáních, která bez zájmu odchodil, vedla by Barcelona ligu o 20 bodů.

A úplně nejvíc mě dostalo, když nechal Grieze kopat penaltu a těsně předtím mu přihrál do situace, když ten faul vznikl.

Neumím si představit, co ho k takové velkomyslnosti vůbec vedlo.

Reagovat
ttopi

Messi pustil na penaltu Griezze, ačkoliv mohl uzavřít hat-trick. V tomhle je výbornej a ukazuje, že mu nejde primárně o svoje čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Což je nesmysl, protože to už mohl udělat dávno a neudělal to nikdy. Dokonce ho ani nenechá zahrávat ani občas rohy, když je známo, že po Griezových centrech dává francouzská repre branky.

Co se včera v Leově mysli hnulo asi nikdo nezjistí, ale je to naopak. Griez je týmový hráč, hráč jemuž je jedno, kdo dá branku, hlavně když jí dala Barcelona. A Messi hraje hlavně na své osobní statistiky, což mu v Barceloně žerou. Ale např. spoluhráči v argentinské repre mu to nežerou a proto taky s reprezentací nikdy ničeho velkého nedosáhli.

Reagovat
drussbarb

Udělal to víckrát, ten fotbal prostě nesleduješ dost pozorně

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nechal někdy před včerejškem kopat Grieze penaltu nebo roh či přímý kop? Tak to asi bylo v utkáních, kdy byl zraněný a nehrál.

Reagovat
drussbarb

Neymara

Reagovat
torcida

griezmann už raz nechal v dobe keď mu to moc nešlo (nie že by mu teraz išlo) a ten somár zahodil ešte aj to

Reagovat
ttopi

První věta mi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi takový pozorný sledovatel - já španělsky neumím, takže komentáři nerozumím, nezachytil jsi, proč včera Koeman nadával Mingezovi a proč ho nakonec i stáhl?

Reagovat
smazaný uživatel

nasral sa na neho ze sa nesustredil a potom to zahovoril ze chcel mat frenkeho v pravo a arauja v strede.

Reagovat
Petrinho17

Išlo o to že Mingueza veľmi riskoval a vyťahoval sa príliš na krídlo. Aspoň tak to vysvetlil Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Mercury

Nevysazuj ty prášky, nedělá ti to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi byl u toho očního doktora?

Reagovat
Mercury

Krabičku s léky máš hned vedle svého oltáře s fotkama Antoána a jeho koní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ti roků Mercury? Já si tě představuju jako 13tiletého fracka, který paří pořád u počítače a veškerý volný čas věnuje psaní příspěvků, jak je třeba vyházet starší hráče odkudkoli a nasadit 16tileté kluky, protože jedině ti jsou opravdu dobří. Jen bych ti připomněl že to udělal se Spartě Holoubek a dopadl tak, že ho nakonec vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Psát v PD sekci největší hovna už chce fakt talent... a tím talentem rozuměj trochu slabší IQ.

Reagovat
smazaný uživatel

Těma hovnama myslíš Mercuryho a dalších fakanů bezmezný obdiv Lea?

Reagovat
Mercury

wtf

Reagovat
remeslnik

Nic si z toho nedělej, on za to nemůže.

Reagovat
Zlatko28

Škoda jen, že jen za poslední dva zápasy má víc vytvořených šancí jak někdo v Itálii

Reagovat
Anacron

A co to s ním má společného? Ty si normálně posedlej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

ty prostě strašně moc chceš vyhrát idiota roku na EF. ale to se budeš muset fakt ještě hodně snažit. je to pořád slabé. ale zlepšuješ se.

Reagovat
remeslnik

Nebuď závistivý a dej mu šanci, on to zvládne. Vidíš, jak na tom maká

Reagovat
valloire

když napíše pan prezident inženýr Miloš Zeman a volte SPD do anglický sekce, tak to má v kapse

Reagovat
Mercury

Co rikas na posledni Zemanovy aktivity a postoje? Porad je to tak super prezident hajici nase zajmy? Rad bych rekl, ze "znam" aspon jednoho cloveka, kteremu ten zapskly dedek jeste neleze krkem.

Reagovat
valloire

Co má dělat s evidentně podivnou a vylhanou zprávou po 7 letech? Má bez rozmyslu jako debilblok vyhlašovat Rusům válku? Má naskočit na hru zpravodajských služeb jako ostatní rusofilové?

Reagovat
Mercury

Proc mi zas odpovidas otazkou. Takze chapu to, ze ano?

Reagovat
valloire

samozřejmě že hájí naše zájmy...na rozdíl od tvých oblíbenců knížete a Drahoše

https://www.expres.cz/zpravy/karel-schwarzenberg-top-09-migracni-politika-eu-stredni-evropa-ostuda.A201102_091424_dx-zpravy_vlt

Reagovat
Mercury

Nepodsouvej mi prosim nikoho, o mych preferencich vis hovno. Zeman haji nase zajmy. Ok, to mi staci, soudruhu.

Reagovat
valloire

Já sem soudruh? Já? Sám si soudruh. Když jsi nevolil Miloše, volil jsi toho druhýho klauna. Jednoduchý.

Reagovat
Mercury

No momentalne si myslim, ze by urcite nebyl horsi. Ale to zrejme nikdo. Ta latka je az potupne nizko. Bude lip

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
vagneris

My ale nejsme Rusko, dědo!

Reagovat
drussbarb

Proč občan ČR nevěří našim zpravodajským službám?

Reagovat
kubys

Protože je očividně jednodušší věřit kundám z Ruska.

Reagovat
valloire

protože jsou řízený ze zahraničí, jestli si myslíš že ne...

Reagovat
valloire

jinak proč občan ČR nevěří našemu prezidentovi?

Reagovat
vagneris

Protože to je ruský agent.

Reagovat
valloire

nějakej důkaz by se našel?

Reagovat
kubys

Po 7 letech? Uvědomuješ si, že se ta munice odklízela do podzimu 2020 a pak začalo vyšetřování, že jo.

Reagovat
valloire

Jo, po 7 letech zjistili, že tam byl agent 008 a agent 009 ze strašně tajn jednotky a pak odfrčeli otrávit Skripala strašným novičokem, kterej v malým množství nikdo nemůže přežít, akorát tomu Skripalovi se to povedlo...asi vodka

Reagovat
valloire

Hele jinak ve Francii jsou nepokoje a zapalujou auta, neviděl jsi to náhodou na ČT? jestli ne, tak to chápu, mají plný ruce práce s útokem Ruska na náš stát.

Reagovat
Mercury

To je mozne (a jiste smutne), ale nechapu proc mi to pises, nijak to nesouvisi s moji otazkou.

Reagovat
valloire

trochu to souvisí s tvými názory na politiku, Vrbětice a Zemanův postoj

Reagovat
drussbarb

Je docela vtipné, že vlastnecké politické subjekty jako je Klaus, Zeman, SPD jsou orientováné na Rusko. To mi hlava nebere, ZLÁ EU

Reagovat
valloire

Zlá EU není podle týhle logiky orientovaná na Rusko?

Reagovat
vagneris

valloire se ozval zrovna, když ho doháněl a opět ukázal jasnou dominamci.

Reagovat
valloire

hele zobáku, už máš rajony?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Reggie

Ty se vyznáš

Reagovat
Kenneth

Takovy spatny trolling a stejne si jich dost nachytal.

Reagovat
drussbarb

Jo moment, ty tu vlastně obhajuješ Grieze. Jak se ti včera líbil?

Reagovat
kubys

Reagovat
pantondavo

Messi ma tezky trauma z nepromenenych penalt, ale dobrej pokus

Reagovat
ttopi

Jasně. A co by riskoval? Že by to Getafe ještě mohlo srovnat? Hezky trolíš

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si pořád neuvědomujete, že někdo musí na Messiho hrát. On sám by nebyl nic. A to mě na vás tady nejvíc sere. Jste naprosto nesoudní.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Mercury

Zatímco Griezmann to zvládá v pohodě sám navíc mu nikdo nenahrává a v šatně mu dělají naschvály!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. V jeho roli by se Leo nikdy neprosadil.

Reagovat
Mercury

znáš Vasconcelose? ten jediný se s Griezmannem může rovnat

Reagovat
valloire

Reagovat
2miguel1

Leo na lavicke by viac zahral ako Griezz na ktoromkolvek poste. Griezz by viac zahral ako podhrotovy utocnik ale pre neho bohuzial tam je Messi. Tak ale Messi je Ferrari, nebudeme to tam menit za VW. Griezz sa nehodi do Barcy. Nie je kridlo, nieje hrot a hra na pozicii kde je Messi. On uz poslednu sezonu mal slabu v Atletiku. Jeho peek bol 2014-2017

Reagovat
drussbarb

Griez je top hráč, ale ne k nám. Rádi prodáme

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Rox

Messi a jeho přenechání penalty místo hattricku . Ronaldo by si radši usekl obě nohy, ten se max dokáže vztek když mu na gol někdo nepřihraje .

Reagovat
Mercury

Reagovat
Gazdo

Boze ja vidim komentare pod clankom a tesim sa ze sa nieco zaujimave docitam a akurat zistim ze tu ludia stale reaguju ako uz mesiace na toho isteho trolla

Reagovat
drussbarb

Klasika, ale je těžké nereagovat

Reagovat
Gazdo

Neviem teda pre mna je to strasne jednoduche na to nereagovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele