LaLiga - souhrn 30. kola: El Clásico ovládl Real, Atlético opět nevyhrálo

09.04.2021, 22:54, aktualizováno 12.04.2021, 22:53
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Realu Madrid (© AFP)
Real Madrid porazil v ostře sledovaném El Clásicu Barcelonu a na Atlético, které remizovalo s Betisem, ztrácí jen jeden bod. Sevilla vyhrála ve Vigu, Bilbao se v baskickém derby rozešlo s Alavésem bez branek. Levante zvítězilo na hřišti Eibaru. Boj o poháry si zkomplikoval Villarreal domácí porážkou s Osasunou.

Celta Vigo - Sevilla FC 3:4

12.04.2021 21:00

Góly: 20. Iago Aspas (pen.), 23. Iago Aspas, 43. Brais Méndez - 7. Jules Koundé, 35. Fernando, 60. Ivan Rakitić, 76. Alejandro Gómez

Pondělní dohrávka španělské LaLigy přinesla hodně divokou přestřelku s vítězným koncem pro Sevillu. Andalusané na Balaídos vedli, ale domácí jim pak zasadili několik úderů, až se dostali do vedení 3:2. To ale nebyl výsledek, se kterým by byla Sevilla spokojená a následoval další obrat, tentokrát na 4:3 ve prospěch Rojiblancos.

Hostující trenér Julen Lopetegui před zápasem vysekl domácí Celtě velkou poklonu a varoval před její schopností hrát dobrý, technický fotbal. To se vzápětí potvrdilo a zatímco za Vigo obstaral dva góly Iago Aspas a jeden Denis Suárez, za Sevillu se prosadili čtyři různí střelci - Koundé, Fernando, Rakitić a "Papu" Gómez.

Seville stačilo na úvodní gól pouze sedm minut. Po výborně zahraném rohovém kopu si naskočil na centrovaný balón Jules Koundé a hlavou poslal hosty do rychlého vedení. Autor první trefy měl prsty i ve druhém gólu, který tentokrát padl na opačné straně. Rychlého Santiho Minu fauloval v pokutovém území a následovala penalta, kterou proměnil Iago Aspas.

A to zdaleka nebylo všechno. Iago Aspas se pouhé tři minuty po vyrovnávacím gólu dostal za obranu Rojiblancos a tváří v tvář Bounouovi v pohodě zakončil na 2:1. Celta Vigo velmi rychle otočila výsledek ve svůj prospěch, ale utkání se teprve dostávalo do patřičných obrátek. Jednu nepříjemnost museli Celestes řešit v úvodní půlhodině, to když se zranil Santi Mina, kterého na hrací ploše nahradil Facundo Ferreyra.

Přestřelka na Balaídos pokračovala ve 35. minutě. Fernando si vyměnil balón se Susem a ze střední vzdálenosti vypálil, naneštěstí pro Vigo ránu fatálně tečoval Aidoo a Villar nestihl zareagovat - 2:2. Poločasová plichta by byla nejspíše na obě strany spravedlivá, ale osud utkání tomu chtěl jinak. Dvě minuty před odchodem do šaten předvedli domácí další pohlednou akci a po průnikové přihrávce zakončil technickým obloučkem přes brankáře Brais Méndez.

Celta Vigo vedla, ovšem po přestávce jí čekala ještě náročná šichta. Po nezáživném vstupu do druhého poločasu se v 60. minutě opět roztrhl pytel s góly a po akci z levé strany zůstal na penaltě osamocený Ivan Rakitić, který tak srovnal na 3:3. Sevilla pak měla více ze hry a svojí převahu zužitkovala přesně čtvrthodinu před koncem. Alejandro "Papu" Gómez si dobře navedl balón na pravačku a zpoza vápna dokonal další obrat v utkání. Andalusané podruhé v zápase vedli a tentokrát už výsledek nepustili.

Sevilla si výhrou upevnila čtvrté místo a navíc se zapojila do závodů o titul. Na vedoucí Atlético Madrid ztrácí osm kol před koncem šest bodů. Celta Vigo zůstává ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 1:1

11.04.2021 21:00

Góly: 20. Cristian Tello - 5. Yannick Carrasco

Atlético Madrid se v nedělním zápase vrátilo na první místo LaLigy, nicméně konečná remíza 1:1 s Betisem je pro něho další citelnou ztrátou. Real Madrid už ztrácí pouze jeden bod, třetí Barcelona pak dva body. Atleti vstoupili do zápasu dobře, ale na rychlou branku Carrasca odpověděl po patnácti minutách Tello a další gól už nepadl.

Atlético před zápasem vědělo, že Real Madrid porazil v El Clásicu Barcelonu a posunul se na průběžnou první příčku o skóre před svého městského rivala. K návratu na první pozici tak Los Colchoneros potřebovali minimálně bodovat, spíše však zvítězit.

A začali dobře. Bezbrankový stav vydržel na stadionu Benita Villamarína pouhých pět minut, než se prosadil belgický záložník Yannick Carrasco. Společně s Correou neohroženě vlétli do pokutového území a ke Carrascovi se pak odrazil balón přímo před prázdnou branku. Rychlé vedení bylo přesně to, co Simeoneho svěřenci potřebovali. Betis se však nenechal zahanbit a už ve 20. minutě srovnal na 1:1. Moreno poslal do vápna střílený centr a Cristian Tello ho rovnou z první poslal do sítě. Sevillský celek byl pak o něco lepším týmem, ale další branku už stejně jako hosté nepřidal.

Aby toho nebylo na hostující straně málo, těsně po pauze musel kvůli zranění střídat Portugalec Félix. Betis byl nadále nepříjemným soupeřem a v 56. minutě vytěsnil Emersonovu hlavičku Oblak. Atlético tahalo za kratší konec a čtvrthodinu před koncem mělo znovu štěstí, když Lainezovo zakončení zlikvidoval výtečný Oblak.

Zdravotní potíže se vedle Félixe nevyhnuly ani Trippierovi a Simeone musel opět střídat. Hosté nakonec mohli v nastaveném čase tři body urvat, Correa ale zakončoval jen do Brava a k bezprostřední dorážce už se nedostal. Ještě v páté minutě nastavení selhal Correa a stav 1:1 se po závěrečném hvizdu stal skutečností.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Granada CF 1:2

11.04.2021 18:30

Góly: 41. Fabián Orellana (pen.) - 78. Jorge Molina, 86. Quini

Granada poprvé po čtyřech měsících vyhrála venkovní duel, byť se ani dnes nevyvíjel zrovna ideálně. Domácí Real Valladolid se totiž ujal vedení. Jenže Granada v závěru díky trefám Moliny s Quinim otočila utkání ve svůj prospěch.

Granada nezačala zrovna špatně. Už ve čtvrté minutě se Yan Eteki dostal k odraženému míči a zkoušel zaskočit Jordiho Masipa obloučkem na zadní tyč. Domácí brankář míč vyškrábl na rohový kop. O chvíli později se do šance probíjel taky Darwin Machís, jenže jeho rána minula vzdálenější tyč.

Ani brankář Silva nebyl bez práce. Jeho pozornost si vyžádalo zakončení Sergiho Guardioly, jehož pokus musel Silva vrážet jen s vypětím všech sil. A byl to právě Valladolid, kdo se dostal do vedení. Jesús Vallejo fauloval ve vápně Kodra a sudí pískal penaltu. K ní se postavil Fabián Orellana a bez potíží proměnil.

Granada se ale nevzdala a dál se snažila, seč jí síly stačily. Darwin Machís si po nahrávce Maxima Gonalonse navedl míč na střelu pravačkou, kousek za hranicí šestnáctky ale mířil půl metru nad břevno. Real mohl zvýšit vedení dvacet minut před koncem, když Kodro pálil z první, jenže mířil do břevna.

O pouhé tři minuty později Puertas srovnal na 1:1, ale sudí mu správně odpískal ofsajd. Granadu to ale nesrazilo a v 78. minutě už se regulérně prosadila. Dimitri Foulquier přihrával zprava po zemi před malé vápno, odkud střílel přesně k pravé tyči Jorge Molina. Mnohem aktivnější Granada se hnala za výhrou a došla si pro ni v 86. minutě. Quini dostal krásnou nahrávku před vápno, připravil si míč na střelu a napálil míč krásně mimo Masipův dosah!

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 2:2

11.04.2021 16:15

Góly: 60. Daniel Wass (pen.), 73. Gabriel Paulista - 33. Ander Guevara, 45. Alexander Isak

Valencia sice doma s Realem Sociedad brzy prohrávala o dvě branky a zdálo se, že hostující La Real má situaci pevně v rukou. Jenže po změně stran se Valencia dočkala hned dvou zásahů a kdyby proměnila i penaltu z první půle, možná by brala všechny tři body.

Valencia se toužila co nejdřív posunout do první poloviny tabulky, ale k tomu vedla ještě hodně dlouhá cesta. Začít mohla dnes odpoledne na Mestalle, kam zavítal Real Sociedad. Faktem ale je, že baskický celek se nachází v mnohem lepším rozpoložení a byl favoritem. Což potvrzoval od prvních momentů utkání.

V prvních fázích hry na něj sice Valencia vlétla, ale jednalo se spíš jen o zoufalý pokus zastrašit soupeře. Šance si totiž domácí nevytvářeli žádné a jejich tempo brzy opadlo. Velký podíl na tom samozřejmě měla neschopnost domácích hráčů. Ve 29. minutě se jim totiž naskytla parádní šance na první trefu, když sudí postřehl ruku ve vápně La Realu a poslal Solera na penaltu. Jenže mladý záložník fatálně minul bránu!

Netrvalo dlouho a Valencia za neproměnění penalty pykala. Po pěti minutách od té neslavné penalty nechali domácí soupeři příliš prostoru před vlastní šestnáctkou, nikdo nebránil dostatečně důsledně a Ander Guevara krásnou ranou skrytou za klubko hráčů překonal Doménecha!

Sotva se Netopýři stačili vzpamatovat, už dostali další tvrdý direkt. Ve 45. minutě, když už se domácí asi viděli v šatně, vlétl do vápna Alexander Isak, udržel na zádech jednoho obránce a druhému poslal míč mezi nohama až k tyči. Doménech se jen ohlédl, co že to jako znamená.

Přeci jen se ale Valencii ve druhé půli zablesklo na lepší časy. Po hodině hry totiž Fernández ve vápně fauloval a rozhodčí měl jasno o další penaltě. Tentokrát si míč postavil zkušený univerzál Daniel Wass a poslal brankáře Remira na druhou stranu. Valencia snížila a ani to jí nestačilo.

A to nebylo všechno. Protože patnáct minut před koncem nechal Real Valencii dostatek prostoru na rychlý brejk. Následoval kvalitní centr ze strany a do míče v klubku hráčů trkl ideálně obránce Gabriel Paulista - 2:2. V závěru se ještě úplně hloupě nechal vyloučit Maxi Gómez po dvou žlutých kartách. Ví už se ale na Mestalle nestalo a oba kluby si dělí body stejným dílem.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 1:2

11.04.2021 14:00

Góly: 70. David García (vl.) - 64. Moncayola, 74. Ante Budimir

Villarreal před odvetou čtvrtfinále Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb nečekaně prohrál s Osasunou 1:2 a minimálně z domácí ligy si komplikuje účast v evropských pohárech pro příští rok. Trenér Unai Emery udělal oproti zápasu v Chorvatsku hned osm změn včetně brankářského postu a dal tím najevo důležitost odvetného utkání Evropské ligy.

Osasuna chtěla změn v sestavě využít a na Estadio de la Cerámica začala aktivněji. V 17. minutě to ale byli domácí, kteří si vytvořili první velkou příležitost. Moisés Gómez v dobré příležitosti Herreru nepřekonal a vniveč vyšel i požadavek na pokutový kop po faulu Vidala ve vápně Pamplony. Villarreal měl možnost rozehrát "pouze" volný přímý kop a z něho k ohrožení branky nakonec nedošlo. Žlutá ponorka hrála s Osasunou v prvním dějství vyrovnanou partii, která nakonec žádnou branku nepřinesla i proto, že ve 45. minutě Pina trefil jen bránícího hráče.

Na druhý poločas poslal Emery do hry Gerarda Morena, který má v posledních týdnech skvělou formu a v 53. minutě to byl on, kdo vysunul do šance Alcácera, jehož střela šla přesně do středu branky a připraveného brankáře. Sám Moreno pak netrefil ideálně balón a Osasuna to následně potrestala vedoucí brankou. K odraženému balónu se na hranici pokutového území dostal Jon Moncayola a Asenjo se k tyči natahoval marně.

Překvapivý výsledek trval jen krátce. V 70. minutě si výborně pohlídal ofsajdovou past Gerard Moreno a jeho přihrávku před branku si srazil do vlastní sítě David García. Ani stav 1:1 neměl dlouhého trvání. O čtyři minuty později rozehrála Osasuna rohový kop a Ante Budimir vstřelil hlavou rozhodující branku.

Villarreal se v závěru hnal za vyrovnáním a vytvořil si tlak, ovšem kýženou branku vstřelit nedokázal. Niňovu střelu výborně vyrazil Herrera, stejně jako nebezpečný pokus Gómeze nebo technickou střelu Triguerose. Brankář Osasuny byl nakonec hlavním hrdinou utkání.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 2:1

10.04.2021 21:00

Góly: 10. Karim Benzema, 28. Toni Kroos - 60. Óscar Mingueza

Už po čtvrté v řadě Barcelona nedokázala porazit svého odvěkého rivala Real Madrid a ten se po vítězství 2:1 posunul na první místo LaLigy. El Clásico bylo tentokrát hodně ofenzivní, ale efektivnější se ukázal být Real. Svůj náskok si vypracoval v průběhu prvního poločasu brankami Benzemy a Kroose. Barcelonu vrátil do hry Mingueza, ale vyrovnat se jí nepodařilo. Porážkou v El Clásicu přišla Barca o devatenácti zápasovou neporazitelnost.

El Clásico se tentokrát muselo obejít bez dvou španělských stoperů - Sergia Ramose na jedné straně a Gerarda Piquého na druhé. Pouze na lavičce náhradníků zůstal například i Antoine Griezmann. Vítěz zápasu se mohl posunout do čela celé soutěže, tedy alespoň minimálně do nedělního večera a zápasu Atlética Madrid.

Jako první musel do akce Courtois, který se natáhl po přihrávce Alby směřující před prázdnou branku na Dembélého. Real byl efektivnější a udeřil hned ze své první vážnější akce. Rychlý protiútok zakončil Vázquez přihrávkou na Benzemu a francouzský útočník překvapil ter Stegena parádní patičkou!

Rychlý gól El Clásicu jenom prospěl a oba celky si vytvářely jednu šanci za druhou. Barcelona hledala skulinky uvnitř madridské defenzívy, ale nenašla je a Real opět vyučoval efektivitu. Po faulu Araúja na Viníciuse odpískal sudí Gil volný přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti a Toni Kroos za přispění zásadní teče Desta vsítil druhý gól. Bílý balet hrál přesně to co potřeboval, dobře bránil a okamžitě vyrážel do nebezpečných protiútoků. Ve 35. minutě byli domácí blízko třetímu gólu, Vinícius přenesl hru na Valverdeho a ten napálil balón do tyče. K dorážce se ještě dostal Vázquez, ale ter Stegen se stihl posunout a gólu zabránit. Na druhé straně si zkoušel vymodlit pokutový kop Dembélé, ale marně. Největší šance Katalánců v prvním poločase přišla až v nastavení a Lionel Messi ke vší smůle také orazítkoval brankovou konstrukci.

Ronald Koeman musel na nepříznivý vývoj zareagovat a po změně stran poslal na plac Griezmanna. Obraz hry se ale neměnil. Real stále hrozil z rychlých protiútoků, ovšem kombinaci mu kazilo výrazně zhoršené počasí. Trávník stadionu Alfréda di Stéfana bičoval nepříjemný déšť, ale Barceloně to kontaktnímu gólu nezabránilo. V 60. minutě pustil Albovu přihrávku Griezmann a Oscar Mingueza na malém vápně udeřil.

Clásico dostalo nový náboj a pochopitelně Barcelona ožila. O tři minuty později zazdil velkou příležitost Messi, když byl jeho pokus sražen. Utkání se opět dostalo do fáze, kdy akce střídala akci. Závar před ter Stegenem nikdo z dvojice Vinícius, Benzema nezakončil gólem a na druhé straně barikády z úhlu netrefil branku Mingueza. Krátce po něm hlavičkoval jen do Courtoise střídající Moriba a pak se hra zase rychle přestěhovala před ter Stegena, který měl co dělat, aby vytáhl pokus Odriozoly na rohový kop.

Příchodem Braithwaita a Trincaa chtěla Barca zvýšit obrátky a to se také podařilo. Po dalším závaru zkoušel neúspěšně přehodit Courtoise Alba a navrch si ještě vykoledoval žlutou kartu. S přibývajícím závěrem se do hry Katalánců vkrádala křeč a Real dokázal držet jeho ofenzivní snažení na uzdě.

Sudí Gil ještě nastavil čtyři minuty, ale ani během nich se Barcelona neprosadila. V úplně poslední šanci sice sahala po vyrovnání, ovšem střela Ilaixe Moriby skončila na brankové konstrukci a dorážející ter Stegen trefil jen obránce. Real Madrid měl v tomto momentě štěstí, nicméně v utkání vyhrál zaslouženě.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 0:1

10.04.2021 18:30

Góly: 45+2. Jorge de Frutos

Levante zvítězilo na hřišti posledního Eibaru 1:0 a upevnilo si stávající postavení ve středu tabulky. Eibar doma propásl jedinečnou příležitost bodově se dotáhnout na osmnácté Elche, takto zůstává se čtyřbodovou ztrátou na nesestupové pozice poslední.

Eibar bojuje o záchranu a tři body z domácího zápasu proti Levante potřeboval. Hosté však byli mírnějším favoritem a nakonec jim k úspěchu stačila jediná branka.

Domácí se snažili hrát od začátku aktivně a dostávat Levante pod tlak, což se také částečně dařilo, ale s gólovými příležitostmi to bylo horší. Teprve ve 28. minutě se do zajímavé gólovky dostal Enrich, jeho zablokovaná střela šla ale nad branku. Eibar ve své aktivitě pokračoval a nejspíše by si i zasloužil jít do vedení, jenomže všechno bylo jinak. V nastaveném čase prvního poločasu našel Clerc zpětnou přihrávkou Jorge de Frutose, který střelou z první poslal Levante do vedení.

Na začátku druhého poločasu mělo Levante možnost odskočit, po kolmé přihrávce pálil jen do boční sítě Dani Gómez. Byli to najednou hosté, kdo měl více ze hry. Eibar byl v koncovce bezradný, což potvrdila i 69. minuta a Pozova střela zpoza vápna, kterou Fernández bez problému lapil. Poslední šanci zápasu zahodili domácí minutu před koncem, když Cote z dobré pozice netrefil branku. Eibar na vyrovnání nedosáhl a i nadále zůstává poslední.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 0:0

10.04.2021 16:15

Góly: -

Trenér Javi Calleja může být se svým debutem na lavičce Deportiva Alavés celkově spokojen, protože z Bilbaa se jeho tým vrací s bodem. A jindy děravá obrana dnes dokázala vydržet domácí nápor, takže branka nepadla ani jedna.

Respektive dvě ano, ale VAR je nakonec neuznal. Ale k tomu se dostaneme. Bilbao se potřebovalo dostat jednak z mírné únavy, kterou zažívá kvůli vytížení ve finále Copa del Rey a jednak z trudomyslnosti, že tuhle trofej ukořistil jeho asi největší rival. A nezačal vůbec špatně.

Jako první se do šance dostal už po deseti minutách Asier Villalibre, jenže jeho tvrdou ránu z první brankář Pacheco nakonec se štěstím kryl. Po patnácti minutách se k ráně odhodlal také Jon Morcillo a tentokrát už byl Pacheco krátký. Místo něj ale zaskočilo břevno, které tvrdou ránu vydrželo a odrazilo! Úvod zápasu patřil jednoznačně Baskům a Sancet se po nádherné uličce od Vesgy dostal až před Pacheca. Jenže ho nedokázal prostřelit!

Klíčový moment utkání se udál přesně ve 45. minutě. Bilbao sice ubránilo rohový kop, jenže dlouhý nákop vrátil míč k Pérezovi. Ten jej vrátil Pinovi a Pina vymyslel krásný pas do vápna. Na něj si naskočilo několik mužů a z nich měl nejvíc štěstí Joselu. I když, jeho štěstí trvalo jen pár chvil, neboť VAR jeho gól kvůli ofsajdu Péreze neuznal!

A stejně se vedlo Deportivu také deset minut po změně stran. Joselu tentokrát vyběhl do vápna s míčem u nohy a našel Floriana Jeleuneho, který zasunul míč do prázdné brány. Jenže sudí jednak viděl hru rukou a jednak střelcův jasný ofsajd. Závěr sice patřil domácím, jenže ani Unai Núñez ani o chvíli později Berenguer nedokázali překonat skvělého Pacheca.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Cádiz CF 0:1

10.04.2021 14:00

Góly: 64. David Timor (vl.)

Cádiz se vrací domů jako jasný vítěz, byť proti domácímu Getafe nepředvedl nejlepší výkon. I ten mu ale na tři body stačil, protože Getafe se v podstatě porazilo samo. Rozhodující trefu si totiž dal domácí obránce Timor sám.

I když tomu výsledek nenasvědčuje, tohle bylo velmi atraktivní utkání. První šanci spálil už po šesti minutách Negredo, který se prezentoval skvělou střelou z dálky. Veterán Cádizu úřadoval taky na druhé straně, když v osmé minutě skvělým kopem zaskočil na čáře za svého brankáře a vykopl Matovu střelu pryč. Mata zakončoval v závěrečných vteřinách první půle ještě hlavou, ale Ledesma si poradil.

Druhá půle byla mnohem živější. Načal ho Fali důraznou hlavičkou, kterou poslal těsně vedle tyče Soriovy brány. Ledesmovu svatyni zase minul Dakonam a muselo ho to naštvat o to víc, že vzápětí se Cádiz dostal do vedení. Na začátku se Espino snažil najít někoho ze spoluhráčů. Nenašel, nicméně dezorientovaný obránce David Timor si míč srazil do vlastní brány!

Getafe zavelelo k útoku a Mata vymyslel krásnou přízemní nahrávku ze strany před prakticky prázdnou bránu. Jenže Cucurella s Ángelem se nedomluvili a nezakončil ani jeden. Mata se snažil, seč mohl, jenže ani jeho další vybídku Aramabarri nenapálil do skoro prázdné brány! A když v samém závěru napálil Alejo pouze břevno, hosté mohli odjíždět spokojení.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Elche CF 3:1

09.04.2021 21:00

Góly: 3. Rafael Mir, 30. Sandro Ramírez, 87. Rafael Mir (pen.) - 4. Denis Vavro (vl.)

Huesca zvládla dokonale zaskočit Elche a doma si pohlídala pohodovou výhru. Především díky dvěma brankám útočníka Rafaela Mira si připisuje tři body a alespoň na pár chvil uniká z pásma sestupu!

Úvod utkání musel hodně bavit i nezaujatého fanouška. Opravdu to vypadalo tak, že se tady o body střetávají dva týmy, pro něž je výhra v záchranářském duelu životně důležitá. Už ve třetí minutě se aktivita domácího týmu projevila i na skóre. Druhý zahraný rohový kop poslal díky perfektnímu centru Ferreira míč na hlavu Rafaela Mira, který zacílil přesně - 1:0.

Jenže Elche stačily pouhé dvě minuty k tomu, aby srovnalo krok. I když hlavní zásluhu na vyrovnávací brance má domácí obránce Denis Vavro. Barragán s míčem skvěle unikl svým pronásledovatelům a hledal před bránou nabíhajícího Fidela, jenže před ním Vavro neobratně poslal míč do vlastní brány!

Krátce poté sudí pískal penaltu po zákroku na Ramíreze, jenže pak ji díky VARu odvolal. Ramírez si ale spravil náladu ve 30. minutě. Obrana Elche si zahrávala s ohněm, ztratila míč u vlastního vápna a Sandro Ramírez okamžitě vypálil. Jeho skákavá střela překvapila brankáře Badíu a ten kapituloval - 2:1.

Po hodině hry Vavro málem odčinil svou minelu, když jeho rána z otočky mířila pouze do boční sítě. Definitivní punc vítězství dali domácí zápasu čtyři minuty před koncem. Po snadném průniku do vápna trefil Pedro López do ruky Mojicu a Rafael Mir nařízenou penaltu bez potíží proměnil!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid30207352:2067
2.Real Madrid30206453:2466
3.FC Barcelona30205569:2665
4.Sevilla FC30194744:2461
5.Real Sociedad301211747:3147
6.Real Betis301451140:4347
7.Villarreal CF301113643:3346
8.Granada CF301161336:5039
9.Levante UD309111037:3938
10.Athletic Bilbao309101139:3337
11.Celta Vigo309101141:4837
12.Cádiz CF30981327:4535
13.Valencia CF308101237:4234
14.CA Osasuna308101225:3634
15.Getafe CF30791422:3430
16.SD Huesca305121331:4527
17.Real Valladolid305121327:4127
18.Elche CF305111427:4626
19.Deportivo Alavés30591624:4724
20.SD Eibar304111522:3623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (364)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele