LaLiga - souhrn 22. kola: Real Madrid zaváhal s Elche

21.01.2022, 22:54, aktualizováno 23.01.2022, 22:50
Komentáře a souhrny
Lucas Boyé (© AFP)
Elche i ve druhém vzájemném zápase během týdne potrápilo Real Madrid, tentokrát jej obralo o bod. Sevilla nepotvrdila roli favorita proti Celtě Vigo a získala jenom bod. Dařilo se naopak Atléticu Madrid, které otočilo nepříznivě se vyvíjející utkání s Valencií a uspěla rovněž Barcelona. Villarreal si poradil s Mallorcou a drží se na pohárových příčkách.

Deportivo Alavés - FC Barcelona 0:1

23.01.2022 21:00

Góly: 87. Frenkie de Jong

Barcelona děkuje Frenkiemu de Jongovi, který jí tři minuty před koncem vystřelil vítězství nad Deportivem Alavés.

Barcelona měla ideální šanci na tři body, protože při vší úctě k jejímu soupeři, Depor patří k týmům, které by i oslabená Barcelona měla porážet. Před tímto zápasem mu patřilo až 18. místo, zatímco Blaugranas se usadili na šestém místě. A je pravda, že barcelonští hráči se snažili naladit se na vítěznou vlnu.

Po třinácti odehraných minutách si míč ve vápně našel hrot Luuk de Jong, jenže Pedriho centr nasměroval z voleje přeci jen dost mimo. Obranu Deporu taky hodně zlobil mladíček Ezzalzouli, na jehož dravost a rychlost nemohli domácí obránci dlouho najít úspěšný recept. Třetím hráčem v tridentu byl Ferrán Torres, u něhož obránci taky nenašli moc pochopení.

Skórovat naopak mohli domácí. Ve 45. minutě sehráli velmi rychlý protiútok, který dostal míč od Riojy na kopačky Pere Pons. Jenže i když běžel sám na gólmana a obrana barcelonského týmu ho nestíhala, napálil míč jen do středu brány, takže Ter Stegen neměl problémy schovat míč.

Pere Pons se stal příjemcem taky dalšího centru, jenže ani pas od Joselua na přední tyči nedokázal zakončit na bránu. Na opačné straně se krásným přímým kopem blýskl Pedri, který našel dva spoluhráče natahující se před bránou. Jenže Luuk de Jong usměrnil míč jen do náruče brankáře Pacheca. Deset minut před koncem mohl Barcelonu šokovat Joselu, jenže krásný centr ze strany zakončil hlavou jen těsně mimo!

Jenže i z toho zmaru, který Barcelona předváděla, dokázala vytěžit maximum. Pouhé tři minuty dělily Depor od bodu, když Jordi Alba našel krásným pasem Ferrána Torrese a ten sklepl míč pro Frenkieho de Jonga. Pro něj už nebyl problém prostřelit brankáře Pacheca.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 0:0

23.01.2022 18:30

Góly: -

Marně čekali na branku diváci v Baskicku. Na Anoetě hrál domácí "La Real" s Getafe a gól za devadesát minut nepadl. Místy až drtivou územní převahu vyjádřil Real Sociedad jen třemi střelami na branku, ze kterých se ale vítězný gól nepodařilo vstřelit.

Konečný výsledek je pro Getafe ziskem a určitě potvrzením zlepšené formy, i když Real Sociedad měl herní převahu a pokud by vyhrál, nejspíš by se tak stalo zaslouženě.

Getafe přečkalo první velkou gólovku ve 26. minutě, když Januzaj v dobré pozici rozvlnil jen boční síť. Na druhé straně zase protáhl Remira přízemní střelou ke vzdálenější tyči Óscar Rodríguez. Zahanbit se nenechal ani brankář Soria, který pro změnu vytěsnil skákavý pokus Oyarzabala a chvíli na to vyrazil i střelu Guevary. První poločas nabídl zajímavé příležitosti, ale skóre se neměnilo.

A to ani po změně stran. Soria fantastickým zákrokem vytěsnil na břevno střelu Le Normanda a Oliverovu hlavičku zase z malého vápna zneškodnil Remiro. Šance se tak střídaly na obou stranách a bezvýsledně.

Real Sociedad se nehodlal s remízou spokojit a ještě v nastaveném čase sahal po rozhodnutí. Ve druhé minutě nastavení už Isak překonal brankáře, ale toho na čáře zastoupil Olivera. Za další dvě minuty stáli u Getafe všichni svatí, když Isak svojí tvrdou ranou rozezvonil břevno.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 0:1

23.01.2022 18:30

Góly: 30. Nico Serrano

V Baskicku bude po víkendu veselo. Místní Athletic Club totiž dokázal vyhrát na půdě nebezpečného Vallecana a přiblížil se k pohárovým příčkám. Jedinou branku vyrovnaného zápasu obstaral po půlhodině hry Nico Serrano.

Rayo od nového roku ještě ligový zápas nevyhrálo a na tři body si bude muset minimálně dva týdny počkat. Minulý týden sice zvládlo zápas Copa del Rey proti Gironě, ale Athletic Club byl jiné sousto.

Šancí bylo v průběhu utkání poměrně dost. Poprvé zkusil střelecké štěstí Berenguer a branku naštěstí pro domácí netrefil. Co se nepovedlo Berenguerovi, to se podařilo ve 30. minutě Nico Serranovi. Jeho parádní levačka skončila v horním rohu branky a Athletic Club zaslouženě vedl.

Rayo mělo možnosti na vyrovnání. Nebezpečně střílel z otočky García a Simon schoval balón do rukavic. Na druhé straně nevyzrál na Zidaneho Williams a údajná ruka Viviana nebyla hodnocena jako penaltová.

Ve druhém poločase už to s gólovými příležitostmi tak slavné nebylo. Hra se ještě více vyrovnala a nejzajímavější moment asi předvedl střílející Serrano. Tentokrát neměl takovou mušku jako v první půli a balón poslal z první hodně nad.

Rayo si nedokázalo vytvořit soustavný tlak a nutno říci, že Athletic ho svojí hrou do ničeho nepustil. Poměrně vyhecovaný závěr zápasu už hosté zvládli a z hlavního města Španělska si odvážejí tři body. A velmi důležité, protože je vrací do hry o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Elche CF 2:2

23.01.2022 16:15

Góly: 82. Luka Modrić (pen.), 90+2. Éder Militão - 42. Lucas Boyé, 76. Pere Milla

Překvapivý výsledek se zrodil na Santiago Bernabéu v Madridu. Real Madrid v průběhu zápasu prohrával s Elche 0:2, ale výsledek ještě ve zbývající čtvrthodině dokázal srovnat na 2:2. Na čele LaLigy se tím pádem vůbec nic nemění, protože bodovou ztrátu zaznamenala i druhá Sevilla.

Od Realu Madrid se samozřejmě očekávaly tři body a navýšení náskoku na čele tabulky, ale Elche přicestovalo do španělské metropole s velkým sebevědomím. Jen před pár dny totiž jeho hráči trápili Real Madrid v Copa del Rey a nyní si to vlastně zopakovali.

V prvním poločase měl navrch královský celek. Vinícius Júnior se dobře uvolnil a střelou donutil ke skvělému zákroku brankáře Badíu. Ten se ocitl hned několikrát v ohni a pokaždé obstál. Z hranice penaltového puntíku zakončil jen do Badíi Benzema a chvíli na to se souboj obou hráčů opakoval při pokutovém kopu. Real Madrid ho zahrával poté, co fauloval Viníciuse Palacios, jenomže exekutor Benzema vůbec netrefil branku! Elche možnosti domácích přežilo a před koncem prvního poločasu se postaralo o šok. Fidel dostal na levé straně balón do běhu a přesným centrem našel hlavičkujícího Lucase Boyého, který se nemýlil. Real mohl ještě do poločasu vyrovnat, ale Mendy z vyložené pozice vůbec netrefil zařízení a Kroosovu ránu zneškodnil Badía.

Elche senzačně vedlo a po změně stran mohlo očekávat nápor svého hostitele. V 51. minutě odpískal sudí Bengoetxea druhou penaltu ve prospěch "Bílého baletu", jenomže následně si celý verdikt rozmyslel, protože celé akci předcházel Hazardův faul. Real se sice snažil, ale Elche bránilo velmi dobře a samozřejmě mělo i velkou porci štěstí. Fortunu si znovu vybralo v 71. minutě poté, co Vinícius už poněkolikáté v zápase trestuhodně netrefil branku z vyložené pozice. O pět minut později pak "Los Franjiverdes" vstřelili druhý gól a přiblížili se vítězství. Chybu v rozehrávce vystihl Boyé a Pere Milla přesným zakončením zvýšil na 2:0.

Real Madrid neházel flintu do žita a stále měl čas s výsledkem něco udělat. Deset minut před koncem hlavičkoval do břevna Casemiro a o dvě minuty později snížil Luka Modrić. Gonzalo Verdú zahrál ve vápně nešťastně rukou a sudí Bengoetxea pískal další pokutový kop. Modrić ho na rozdíl od Benzemy proměnil a zadělal na velké drama.

Je až neuvěřitelné, že se některé momenty v zápase opakovaly. Verdú zahrál o několik minut později po druhé v pokutovém území rukou, ale tentokrát zůstala píšťalka Bengoetxey němá. Elche to ale nezachránilo a v nastavení Real Madrid alespoň srovnal na 2:2. Na centr Viníciuse si naskočil Éder Militão a Badía byl tady bezmocný. Hosté se pak museli ještě zhruba tři minuty bránit, nicméně Real vítěznou branku vstřelit nestihl.

Více informací k zápasu

Granada CF - CA Osasuna 0:2

23.01.2022 14:00

Góly: 65. David García, 90. Kike

Tři body veze z hostující půdy Osasuna. Hosté zvítězili v Granadě 2:0, když se až po změně stran prosadili David García i jeho jmenovec Kike. Granada měla své šance, ale ani jednu nedokázala proměnit, což ji stálo body.

Všechno mohlo být jinak, kdyby Granada proměnila obrovskou šanci, která se jí naskytla ve 13. minutě. Jon Moncayola byl sám před Herrerou, ale balón poslal jen vedle branky. Ke slovu se pak dostali i hosté a po centru Rubéna Garcíi těsně nedosáhl na balón Ante Budimir.

Po půlhodině hry šlo do akce i video. Nejprve proti Suárezovi skvěle zasáhl Herrera, zakončující hráč pak rozvlnil síť, jenomže jeho gól kvůli ofsajdu neplatil.

Další příležitosti přišly na řadu až po změně stran. V 51. minutě Rubén García sklepl balón na Budimira a Chorvat nechal zblízka vyniknout Maximiana. V dobré příležitosti se ocitl i Puertas a tady skvěle zasáhl obraným zákrokem Cruz. Poprvé se měnilo skóre v 64. minutě, a to ve prospěch hostů. David García si naskočil na rohový kop a poslal Osasunu do vedení.

Vedoucí gól Osasunu nabudil a i další minuty patřily jí. Čtvrt hodiny před koncem postupoval sám na Herreru Ávila a brankář Granady skvělým zákrokem udržel domácí ve hře. Šancí bylo ve druhém poločase hodně, ale ujala se až ta v samotném závěru. Vidal našel před brankou úplně volného Kikeho Garcíu, kterému nedělalo problém trefit odkrytou branku. Osasuna tím zpečetila vítězství a domů si odváží všechny tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 3:2

22.01.2022 21:00

Góly: 64. Matheus Cunha, 90+1. Ángel Correa, 90+3. Mario Hermoso - 25. Yunus Musah, 44. Hugo Duro

Csaplárova past opět sklapla! Na Wanda Metropolitano v Madridu se do ní chytila Valencia. "Netopýři" vedli po výborné první půli 2:0, ale nakonec si díky famóznímu obratu Colchoneros neodvážejí ani bod. Atlético přitom vstřelilo dva góly až v nastaveném čase! Po hodině hry snížil Cunha a v nastavení dokonali obrat Correa s Hermosem.

Atlético se tak po nedávných čtyřech porážkách v řadě zvedlo a pojistilo si stávající čtvrté místo. Domácí byli na začátku zápasu o trochu aktivnějším týmem, tedy alespoň co se střeleckých pokusů týče, jinak se hrálo víceméně vyrovnaně.

Bezbrankový stav vydržel v Madridu do 25. minuty, než Yunus Musah z hranice šestnáctky vypálil přesně k tyči a Oblak na balón nedosáhl. Valencia vedla 1:0 a na tahu byli obhájci loňského prvenství. Po vstřeleném gólu se na trávníku přitvrdilo a Atlético se jen s obtížemi dostávalo do zakončení. Vyrovnávací gól do šaten se mu nepodařilo vstřelit a místo toho přišel ve 44. minutě šok. Hugo Duro se po kolmé přihrávce objevil za obranou "Atletů" a střelou podél Oblaka zvýšil na 2:0. Valencia měla utkání výborně rozehrané, ale čekal jí ještě dlouhý druhý poločas.

Diego Simeone podpořil ofenzivní snažení nasazením Ángela Correy a kýžený tlak se skutečně dostavil. Valencia se od 45. minuty jenom bránila a po hodině hry už to bylo jen o jeden gól. Carrascův centr do vápna propadl přesně na nohu Matheuse Cunhy a Doménech na to nestihl zareagovat. Obrana Los Che si měla počínat lépe a možná mohl i lépe zasáhnout brankář Doménech.

Domácí pokračovali v náporu a na případné vyrovnání měli ještě dostatek času. Deset minut před koncem vychytal Doménech ve velké příležitosti Correu a bylo zřejmé, že pokud se Valencii nepodaří vstřelit třetí gól, bude to obrovské drama až do konce. Los Che byli blízko cennému vítězství, ale nadějný výsledek se jim v nastaveném čase nepodařilo udržet. V první minutě nastavení nejprve vyrovnal z dorážky Ángel Correa a za další dvě minuty dokonal obrat Mario Hermoso. Obrana "Netopýrů" dvakrát fatálně zaspala a především u třetí branky to bylo hodně vidět. Osamocený Hermoso jen uklízel Cunhovu přihrávku před branku, s čímž Doménech nemohl nic dělat. Pro hosty to byl bezesporu krutý moment, protože od vítězství je dělilo jen pár minut.

Sudí Díaz de Mera ještě nechal nastavovat prakticky deset minut, ale Valencia už neměla psychické ani fyzické síly na vyrovnání. Atlético si po výhře 3:2 pojistilo čtvrté místo v tabulce, zatímco Valencia zůstává mimo pohárové příčky.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 2:2

22.01.2022 18:30

Góly: 71. Alejandro Gómez, 74. Óliver Torres - 37. Franco Emanuel Cervi, 40. Iago Aspas

Pouze remízu dokázala v sobotním utkání vydolovat Sevilla a nabídla tak šanci vedoucímu Realu Madrid odskočit na rozdíl šesti bodů. Los Rojiblancos si zkomplikovali utkání, když Celtě Vigo dovolili vytvořit si dvoubrankový náskok. Hosté ale nadějný výsledek neudrželi a nakonec byli rádi za bod.

Celta Vigo ukázala v Andalusii, že dokáže být hodně efektivní. Na branku Sevilly totiž vystřelila celkem čtyřikrát a rovná polovina pokusů skončila v síti.

Domácí začali dle očekávání aktivně, ale za třicet minut hry nedokázali vystřelit víc jak dvakrát. Hosté výborně bránili a když přišla příležitost, tak jí beze zbytku využili. Ve 36. minutě spálila Sevilla první vyloženou gólovku a následně za to draze zaplatila. Tvrdou ránu Ocampose Dituro vyrazil a dorážku Acuni zastavil na brankové čáře jeden z obránců. Hned vzápětí šla Celta do rychlého přečíslení 3 na 2 a Franco Emanuel Cervi propálil vše, co mu stálo v cestě!

Navíc za další dvě minuty se podařilo hostům zvýšit vedení. Iago Aspas si na hranici vápna srovnal mířidla a přízemní střelou zajistil Celtě dvoubrankový náskok. Pro Sevillu to byl pochopitelně šok, ale pořád se dalo s výsledkem něco dělat. Ve 42. minutě se pokusil o akrobatické nůžky Ocampos a branky přestřelil.

Julen Lopetegui na nic nečekal a na začátku druhého poločasu sáhl hned k trojímu střídání. Aktivita Sevilly sice pokračovala, ale byla stejně jako v prvním poločase bezúčelná. Santi Mina měl dokonce dobrou příležitost rozhodnout zápas třetí brankou, ale Diego Carlos ho stačil doběhnout a samostatný postup mu zmařit. Trojí střídání předvedla v 65. minutě i Celta Vigo, ale i tady to mělo nežádoucí účinek. Hosté totiž o dvoubrankové vedení nakonec přišli.

Nejprve v 71. minutě parádně vypálil Alejandro Gómez tak, že se brankář Dmitrović jen ohlédl a za další tři minuty prostřelil Ditura i Óliver Torres. Sevilla srovnala stav z 0:2 na 2:2 a dál měla čas na kompletní obrat. Devět minut před koncem byl blízko vítězné trefy Torres, jenomže Celtu zachránila tyčka. Vyhrát mohli i Celestes, kteří si v nastavení vytvořili ještě jednu gólovku. Aspase na poslední chvíli zablokoval na malém vápně Rekik. Sevilla sice dokázala smazat náskok soupeře, ale tři body nezískala a nabídla Realu Madrid odskočit na rozdíl šesti bodů.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RCD Mallorca 3:0

22.01.2022 16:15

Góly: 12. Franco Russo (vl.), 34. Manuel Trigueros, 87. Dani Parejo (pen.)

"Žlutá ponorka" je zpět na vítězné vlně. V domácím duelu s Mallorcou se její hráči prosadili třikrát a protože brankář Rulli udržel čistý štít, byly z toho tři body. Villarreal se tak dočasně posunul na šesté místo tabulky a bude čekat na výsledky nejbližších konkurentů.

Villarreal v uplynulých dvou kolech nezazářil a zatímco s Atléticem získal alespoň bod, v duelu s Elche prohrál. Mallorca dokonce od 4. prosince nevyhrála ligový zápas, ale před pár dny se posílila postupem v Copa del Rey.

Odpor Mallorcy netrval dlouho a Villarreal poprvé spustil ve 12. minutě. Z levé strany přišel prudký centr před branku, kde si Franco Russo hlavou vstřelil vlastní gól. Byl to nešťastný začátek pro hosty, nicméně ti okamžitě zvýšili aktivitu a snažili se o rychlou odpověď. Nepovedlo se to a místo toho přišel po půlhodině hry druhý zásah. Rychlý kontr do otevřené obrany podnikl Pedraza a svojí přihrávkou našel zakončujícího Manu Triguerose - 2:0.

Průběžný výsledek byl pro Bermellones až příliš krutý. Mallorca nehrála zle, ale své příležitosti v prvním poločase neproměnila a to bylo zásadní. V 59. minutě se dostal k nadějné hlavičce nový muž na trávníku Niňo a přestřelil.

Mallorce stačil na zdramatizování zápasu jeden gól, ale ten se jí stále nedařilo vstřelit. Čtyři minuty před koncem korunoval nepovedený zápas Federico Russo a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Navíc se zahrávala penalta, kterou Dani Parejo bez váhání proměnil. Villarreal zvítězil 3:0 a alespoň prozatím se natlačil na šesté místo tabulky. Mallorca po další porážce zůstává na sestupové hranici.

Více informací k zápasu

Levante UD - Cádiz CF 0:2

22.01.2022 14:00

Góly: 34. Álvaro Negredo, 73. Salva Sánchez

Cádiz ještě nevzdává boj o záchranu a dokázal to dnes odpoledne, kdy přetlačil domácí Levante. Celek z Valencie nedokázal soupeři dát ani jednu branku, zato hosté se díky trefám Negreda se Sánchezem prosadili dvakrát.

Tohle byl hodně důležitý boj pro oba týmy a lépe z něj vyšli hosté. Na nich bylo od začátku vidět, že hodně chtějí vyhrát a uvědomují si důležitost klíčového boje mezi dvěma celky bezprostředně namočenými v záchranářských pracích. Cádizu se po třiceti minutách povedl jeden rychlý brejk, který poslal míč na vápno. Tam si na něj naskočil veterán Álvaro Negredo a přesnou hlavičkou na zadní tyč nedal brankáři Fernándezovi šanci.

Ani druhá půle nenabídla lepší fotbal, pořád to bylo hodně nepřesné a větší šanci aby člověk pohledal. Právě, když to vypadalo, že se Levante dostane do tlaku, Cádiz udeřil. Patnáct minut před koncem si Salva Sánchez našel balon mířící do vápna, převzal ho a napálil do sítě. To byla pro Levante zdrcující rána, ze které se už nevzpamatovalo, i když v nastavení mohl Cantero snížit.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 1:4

21.01.2022 21:00

Góly: 14. Raúl de Tomás - 31. Borja Iglesias (pen.), 36. Guido Rodríguez, 53. Borja Iglesias, 76. Willian José

Páteční předehrávka 22. kola LaLigy nabídla pět branek a nakonec jednoznačnou záležitost. Espanyol sice dobře začal a na domácí půdě proti Realu Betis rychle vedl, jenže po vstřelení branky ze hřiště odešel a nechal si dát příděl čtyř gólů.

Real Betis trvale dokazuje, že jeho letošní ambice dostat se do pohárů, nejsou náhodné, ale mají reálné základy. Dlouhodobě se udržuje na špici a podává skvělé výkony. Dnešní večer toho byl dalším důkazem. Byť nezačal úplně podle představ. Po patnácti minutách se totiž vedení ujali domácí hráči. Zdánlivě zdlouhavou kombinaci narušil sprintující Gil, který ve vápně ostrým centrem našel Raúla de Tomáse, který překonal brankáře Brava.

Béticos ale zvýšili míru napadání a ihned se na soupeře vrhli s větším důrazem a větší silou. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Po třiceti minutách hry sudí Javier Alberola běžel k videu, protože ve vápně postřehl nedovolený zákrok rukou. VAR mu jeho závěry potvrdil a Betis kopal penaltu. K ní se postavil Borja Iglesias a nemýlil se - 1:1.

Během sedmi minut Betis úplně otočil výsledek utkání, neboť ve 38. minutě po rohovém kopu hlavičkoval přesně Guido Rodríguez a brankář López plachtil vzduchem zbytečně.

Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo, ale zajímavé bylo sledovat, jak Real Betis nepřestává ve své aktivitě. Jak neubírá nohu z plynu a dál demontuje domácí sen o bodech. Pokračoval v ofenzivě a to se mu vyplatilo. Deset minut uplynulo z druhé půle, když obrana Espanyolu nedokázala odvrátit míč do bezpečí. Ten se dostal do vápna k Borjovi Iglesiasovi a zkušený útočník krásnou ranou propálil Lópeze.

Ani to ale nebylo všechno. Domácí sice mohli v 76. minutě snížit, jenže rána Embarba prolétla těsně nad břevnem. Espanyol následně chyboval v obraně, míče se zmocnil Fékir a předložil míč nabíhajícímu Willianu Josému. Ten lobem překonal i Lópeze a stanovil konečnou podobu výsledku na 4:1. V samém závěru ještě neudržel nervy na uzdě De Tomás a byl vyloučen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22155247:2050
2.Sevilla FC22137234:1646
3.Real Betis22124641:2540
4.Atlético Madrid21106536:2636
5.FC Barcelona2198432:2335
6.Real Sociedad2197522:2134
7.Villarreal CF2288636:2332
8.Rayo Vallecano2194827:2231
9.Athletic Bilbao22710521:1731
10.Valencia CF2278735:3629
11.CA Osasuna2277822:2728
12.Celta Vigo2276926:2527
13.Espanyol Barcelona2276926:3027
14.Granada CF2259826:3324
15.Elche CF2258923:3023
16.Getafe CF22571017:2322
17.RCD Mallorca2148917:3320
18.Cádiz CF22391019:3618
19.Deportivo Alavés22451316:3517
20.Levante UD21181221:4311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (108)

Přidat komentář
madridcan

Človek by sa aj tešil, ale dojebať niečo takéto vedia iba dvaja ľudia- Carlo a Mourinho.

Takže zatiaľ som spokojný s istotou Ligy Majstrov, kde sa dostaneme aj keby za nás hrala Gombitová so svojimi desiatimi klonmi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,vedla Celta o 2 a ztratila to

Reagovat
Melisko

Po dlhom čase na Wande. Záver vynikajúci, Vale sa vrátilo naťahovanie času. Rozhodca patrí niekde na dedinu nie do La Ligy, vlastne Félix tiež

Reagovat
Phillipinho

Ten zaver byl naprosto brutalni. Nic vic nemuze vystihnout lepe sport jmenem fotbal nez to, ze rozhodujici gol zapasu da Hermoso. From zero to hero. Nesmirne dulezity 3 body v boji o LM a snad i obrovsky mentalni povzbuzeni

Reagovat
Phillipinho

Correa a Cunha mozna nemaji takovy jmena jako Suarez, Griezmann a Felix, ale vykonnostne i bojovnosti jsou momentalne vyse.

Reagovat
smazaný uživatel

..takto povedané to možno sedí, ale nemyslím si, ze je to povedané vhodne..Grizi vzdy dal do toho všetko, teraz je zranený a citeľne chyba..Luis proste tie góly nedáva, ale rovnako to neznamená, ze ho treba hneď znevažovať..titul vybojoval práve on a na to netreba zabúdať..takto klesnem na úroveň fans Bárky..Félix je obrovský, neskutočný talent..ktorý ale nepatrí ani srdcom ani hrou do atletica..a áno, correa a cunha hrajú a bojujú..ale akonáhle dostanú miesto v základe idu rovnako v štýle ostatných..

..ako si písal vyssie, dúfam, ze nám to pomôže po psychickej stránke..hlavne Cholovi..

..krásny večer, treba si ho užiť lebo tých sme v posledných mesiacoch naozaj veka nemali..

Auta atléti

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme Griez dava dulezite goly a az se vrati po pauze, tak bude dulezitym hracem. Chola dneska za to stridani Felixe pekne vypiskali. Za me je na nej extremne prisnej, urcite patril k lepsim hracum a mel na hristi zustat. Naopak Suarez odehraje 90 minut, pricemz jeho prinos pro hru neni vubec zadny. Samozrejme nechci a nebudu ho znevazovat, minulou sezonu nam zajistil titul, ale letos je to fakt zoufalstvi. Do konce sezony to musi uz byt pouze hrac na lavicku a po sezone odchod.

Jinak jeste musim vyzdvihnout Carrasca. Za me nejlepsi hrac Atletica v teto sezone. Ta jeho druha pule byla fakt brutalni.

Reagovat
smazaný uživatel

..úplne súhlasím..a hlavne s yannickom..ten si ide svoje: ..kľučka sem, kľučka tam..a obranca ide na párky..radosť ho sledovať, podobne ako to bolo v minule sezóne s llorentem (toho Cholo úplne ničí)

..verím, ze luis sa chytí najbližšie práve na camp nou..po sezóne mu poďakovať za titul a rozlúčiť.. sa

Reagovat
Eichel

vyzerá to, že Grieza predsa len odkúpia?

Reagovat
Phillipinho

Myslim si, ze Cholo ho bude na 100 procent chtit. Navic odejde Suarez, takze si myslim, ze Grieze vykoupi.

Reagovat
2miguel1

Chvalabohu

Reagovat
Kenneth

Pokud ma vedeni Atletica dost rozumu, tak Cholo pristi sezonu uz rozhodovat o nicem nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm jeho úchylka na útočníkov nad 30 a min 40 mega

Reagovat
Phillipinho

Tak to se rozhodne nestane.

Reagovat
Raul=Real

Tak to je dobre pre superov Atletika

Reagovat
Kenneth

Myslel sem to tak, ze se spis Cholo sam rozhodne zkusit neco noveho a nebo dojde ke vzajemne dohode o ukonceni, protoze mam pocit ze to nikam nevede.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Eichel

dík

Reagovat
Tony Stark

Atlético

Reagovat
Raul=Real

Takto ale toho Chola tak skoro nevyhodia

Reagovat
misinho7

Zbytocna strata bodov ale to je uz taka nasa klasika proti tymto timom..

Reagovat
Registrujisejenproto

Real další zcela zbytečná a nezasloužená ztráta

Reagovat
zasranej malíř

Klasika, zbytečná ztráta proti týmu, který bysme měli v klidu porážet no nic jedeme dál

Reagovat
Israha

Ale jo, jak jsem byl po většinu zápasu nasraný, tak ten konec mě bavil. Tohle je to, co ten tým skvěle uměl za Zidana, a jsem rád, že krom starých bardů á la Modrić se na té vlně vezou i Vincek, Éder a další mlaďoši. Každopádně toto byl druhý Tiraspol, chvílemi neskutečný Badía a zbytkově šílená finální fáze (+ pech, viz Casemirova spojnice).....nakonec bych se tu ztrátu nebál hodit na Karima, protože ten doslova odmítl vedení 2:0 po poločase. No, stane se, plno bodů letos sám vystřelil, teď nás o dva připravil, takové zápasy se někdy dějí. V boji o titul by to úplně průser být neměl, nakonec je opravdu nejhorší ten fakt, že ten výsledek napomůže k záchraně Elche.

Reagovat
Kokesh

Carlo je prostě idiot. Elche má venku bilanci 237 a on tam stejně narve to nejsilnější co může. Pořád dokola. Ani bych se nedivil, kdyby letos v té tragické konkurenci odešel bez titulu...

Reagovat
LAM

A kdo by ten titul asi vyhrál co? Jenom Sevilla má hodně bodů, ale ta na titul prostě nemá.

Reagovat
zidane78

Zas nehovor ze nema sancu,jasne ze ma

Reagovat
Gazdo

Kiezby. Strasne by som bol rad keby sa medzi tu spanielsku dvojku Barca-Real pridal aj dalsi tym k Atleticu. Nech pravidelne hraju LM a kludne aj obcas vyhraju ligu aj Copu. LaLiga take timy potrebuje. Len si bohuzial myslim ze to nedaju a aj keby dali tak to dlhodobo neudrzia kvoli tomu ze spravit velkoklub/udrzat sa v boji s velkoklubmi stoji aj peniaze a aj ked Sevilla nie je zrovna najchudobnejsim timom LaLigy zaroven neposobi dojmom ze by chceli a mali moc z coho pustat nejako vela penazi

Reagovat
Mateo16

Ancelotti je momentálne pre Real škodná.

Modric 37 r

Benzema 35 r

Kroos 32 r

On si aj tak vyberie svojich 13 hračov, ktorých točí a ostatok odpíše. To že nemá momentálne konkurenciu pocítime o 2 roky a celkom slušne zaplačeme

Reagovat
r3

Tvoj optimizmus tu chybal.

Reagovat
CHONG

Obecně samozřejmě ztráta, ale vzhledem k vývoji zápasu nakonec zlatý bod. Každopádně zatím opravdu zajímavá sezóna, silné týmy dáváme s prstem v nose a největší problémy máme s těmi největšími papírovými outsidery...

Reagovat
Kokesh

A co je na tom zajímavýho? Máme potenciál být opravdu ti nejlepší a přitom nás sráží každé kolo Carlova paličatost. On prostě postaví stejnou sestavu proti 2. a klidně 20. týmu tabulky. Trapně pochválí Hazarda a Cebu, přitom je evidentně celou sezónu úplně inlgnoruje.

Reagovat
CHONG

A to není zajímavé, že jedni a ti samí hráči přejedou Atlety a pak se trápí s Cádizem? Ceba byl většinu sezóny zraněný a Hazard úplně mimo, že je zcela účelově pochválí do médií, na tom moc nemění. Jinak Zidane je taky idiot?

Reagovat
Kokesh

Zizu je daleko modernější, uměl měnit taktiku, rozestavení a pracovat s daleko širším.kadrem (i když samozřejmě vždy si našel jednoho dva obětní beránky).

Carlo je stará generace a těžko bude něco měnit, ani jeho syn nepomůže. Tohle téma jsem už načnul s Hristem. Mohli jsme teď klidně pět sezón v kuse povinně sbírat tituly. A i když to tak na hřišti nevypadá, bojujeme sami se sebou...

Reagovat
CHONG

Zidane pracoval s širším kádrem až v momentě, kdy se mu vršila zranění, jinak rotoval úplně stejně jako Carlo (a střídal snad ještě hůř). Zatím hrajeme koukatelný fotbal, vyhráli jsme superpohár, vedeme ligu, pokračujeme v LM i CdR... Až začneme vypadávat z pohárů, ztratíme ligu, případně se nám začnou kupit zranění hráči, tak Carla nazývejme idiotem, ale nyní je to akorát kritika (možná spíš hate) za každou cenu.

Reagovat
Kenneth

Uvidime za mesic, jak Bilbao tak PSG budou docela orisek. Kazdopadne Carlo tezi hlavne z nejslabsi ligy za poslednich x let a mozna i tak bude mit problem udelat titul.

Reagovat
CHONG

PSG je jeden z nejtěžších soupeřů, které nám mohli vylosovat, takže je jasné, že to bude oříšek, Athletic doma to samé, těžší los jsme v rámci CdR asi mít nemohli, ale už jsme je letos s idiotem Carlem třikrát porazili. Řeči o slabší lize mě neberou, buď vyhraješ nebo ne, to jediné se počítá.

Reagovat
Tomik111

To že je Barca v háji a Atletům se nedaří, tak neznamená, že ta liga je nejslabší za x let. Plno týmů se strašně zvedlo. Hlavně po taktické stránce. Sevilla i Betis hrají parádně. Dokonce i Valencia se zvedla. Já jsem rád, že tu je Carlo. Jeho nestřídání mě hodně vytáčí, ale je to stejný jako za ZZ. Taky je Carlo jeho učitel. Rozdíl je v tom, že Carlův Real mě baví. Dneska to byl zápas blbec. Pěkné akce v první půlce trestuhodně zakončeny doprostřed brány a Benzínova penalta nás stály body. Ale to se prostě stane.

Reagovat
Kenneth

Je to nejslabsi liga za posledni roky, to je proste holy fakt.

Reagovat
Tomik111

Taky je to nejslabší Real za poslední roky. Fakt nevím, koho chcete za trenéra. Všichni už odepisovali CKM a Carlo je znova pozvedl. Odešli mu 2 stopeři a pravej bek a světe div se, obrana funguje. Vini je neporovnatelný s předchozími roky. Fakt mě nenapadá lepší trenér pro současný Real. Nedostane žádnou posilu, kromě Alaby zadara, odejdou mu oba stopeři a nebere se nic než výhra.

Reagovat
Kenneth

Chtel bych nekoho, kdo umi pracovat s vice nez 13ti hraci a umi se prizpusobit trosku souperi. Vzdyt jsme letos uz x krat ztratili s uplnym outsiderem jen z toho duvodu, ze hraci absolutne netusi co maji delat, kdyz si souper stoupne s 9ti hraci pred vapno. Rad bych i nekoho, kdo da aspon sanci mladym v kadru, abychom meli na cem stavet az odejde to hlavni jadro.

Reagovat
Kenneth

Jinak plus letosni sezony je kazdopadne na oko hezci hra oproti poslednim 3 sezonam a zvednuti Viniciuse, i kdyz me posledni zapasy jeho solovani docela sere.

Reagovat
Tomik111

To s tebou souhlasím, ale zajímalo by mě to jméno. Carlo není dokonalý ani omylem, ale jen tu obhajuji, že mě nenapadá nikdo jiný. A včera to nebylo o tom, že jsme nevěděli, co dělat, když si soupeř stoupne v 9 do vápna. Karim měl penaltu a jednu loženku doprostřed brány. Case detto + břevno. Vini trestuhodně zazdil ve druhé půli tutovku. Mendy tam měl minimálně dvě náhry přes malé vápno na neexistujícího hrota. Lucasova střela na tribunu. Hazard měl asi zakázaný střílet. Včera to byl pro mě zápas blbec. Šance jsme měli. Nebylo to o dobývání Elche, kde by to končilo před vápnem. Včera se zkrátka neproměňovalo, proto nerozumím tomu hejtu.

Reagovat
Kenneth

Ber v potaz, ze ta prvni penalta stejne nemela byt, jelikoz ji predchazel faul Toniho. Jinak jsme meli do inkasovani golu na 0:2 snad jen dve strely v druhem polocase.

Reagovat
Tomik111

Neměla být, ale byla. Vykompenzoval to neodpískáním jiné ruky, takže to je podle mě nesmysl řešit. Tutovku můžeš mít přeci i bez střely na bránu ve statistikách.

Reagovat
Kokesh

Což není pravda. První výherní ligovou sezónu měl snovou, kdy dokázal ke konci točit v lize béčkovou sestavu a bojovat o titul v lize i LM. Klidně sáhl do sestavy o poločase a dokázal změnit celý průběh hry. Hráli jsme 352 proti Seville, 442 proti Barce, 433 proti dalším, prostě co platilo na soupeře...

Nějak si to maluješ, ale je dost pravděpodobný, že zůstaneme v boji jen o ligu. A i ta s jeho bilancí bude možná o fous..

Reagovat
CHONG

Já se ale nebavím o jeho prvním angažmá, tam ještě celkem rotoval, ale v rámci toho druhého rotoval asi tak jak Carlo a střídal ještě hůř (taková ta jeho klasika, kdy měl k dispozici pět střídání, poslal tam v osmdesáté Lucase a tím to haslo)...

A nevím, kde jsi vzal, že si něco maluju, jednu trofej máme a o další tři hrajeme, to jsou fakta. Nedělám si nějaké iluze o výhře v LM, ale pokud bychom urvali ligu, CdR a superpohár, tak by to byla velmi úspěšná sezóna.

Reagovat
valloire

No Carlo to dělá stejně jako předtím, kdy ty hráče na jaře utavil. Zizou ne.

Reagovat
Kenneth

Pristi sezonu uz tu snad nebude.

Reagovat
CHONG

Dobrý nápad, můžeme ho třeba vyměnit za Beníteze jako posledně, je teď volný

Reagovat
Gazdo

A nasledne pride Zidane a da tri LM za sebou. Dobry deal nie?

Reagovat
Mateo16

Bude vyhrá ligu a dostane dalšiu sezonu

Reagovat
teenz

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
valloire

Dobrý je, že se vyrovnalo a že ten tým má vůli, což zdobilo v případě nepříznivýho vývoje zápase Real vždycky.

Reagovat
Kenneth

Pokud by to melo byt s Benzinou vazny, tak mame hodne velky problem. Jovic je snad nejzbytecnejsi hrac co kdy v Realu hral, to tu devitku klidne muze hrat radsi Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda trochu nechapu to nadavani na Carla. Koho jste tam jako dneska chteli videt? Camavingu? Valverdeho? Jovice? Ty ktery hrali proti tomu samymu souperi 3 dny zpatky a zrovna tak s nim meli velky problemy?

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Vždyť za posledních 5 zápasů kromě Copy nezměnil vůbec nic, tam je ta minutáž úplně všeříkající. Zase to zataví, přijdou zranění a jsme v prdeli jako pokaždé s ním...

Reagovat
m.iker007

Dnešní sestavu bych úplně nekritizoval, gór, když mají v týdnu volno. Spíš je problém, že hráče druhýho sledu často nenasazoval ani v zápasech, kdy se vedlo o několik gólu nebo je tam poslal úplně v závěru.

No a logicky, když ti borci nemaj minutáž, tak je těžší předvést svoje maximum ve chvíli, kdy je nasadí. Camavinga vypadal po příchodu do Realu skvěle, následně mu Carlo nedal nějakou dobu čuchnout a teď když nastoupí, tak najednou kupí laciný ztráty.

Takže opory pomalu zatavuje, zatímco ostatní borci nejsou v ideální formě.

Reagovat
m.iker007

protože nejsou rozehraný...

S Jovičem souhlas, ten člověk mi pije krev.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tomik111

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som si troska prial Ceballosa namiesto Luku Ale inak mas pravdu

Reagovat
r3

Reagovat
Petrinho17

Toto je teda extrémna s*áčka

S takýmto pomalým prechodom do útoku nie je šanca v dnešnom futbale uspieť. Toľko zbytočných prihrávok dozadu, ktoré absolútne nič neriešia sa len tak nevidí. Žiadny záujem hrať priamočiaro.

Reagovat
Kily8

Tušil som, že Hazardov gól, bude Real dosť stáť. Očakávalo sa, že niečo také výnimočné, bude na základnú zostavu a tým pádom nula na konte strelených gólov. Znie to ako irónia, ale toto sa minulú sezónu opakovalo veľmi veľa krát. Nastúpil Eden, Real nedal gól, často prehrával a výsledok sa zachraňoval posledných 10-15 minút a je neuveriteľné, že to opať vyšlo....aspoň na remízu teda. Odchádzal dole za stavu 0:2 a za 10 minút sa vyrovnalo. Ja som tu minulú sezónu písal, že Vini je o triedu lepší od Hazarda. Vačšina fans ma tu išla za to zožrať, že Vini nemá na Real a Eden len potrebuje čas a hrávať. Zatiaľ mám pravdu ja. Je možné, že Eden sa rozohrá a dá ešte túto sezónu viac gólov ako Vini, ale ja tomu neverím. Veríte tomu ešte vy, čo ste ma tu išli za to ukameňovať?

Reagovat
fRRR

Eden zrovna dneska hrál dobře spíš ho ignorovala půlka jeho spoluhráčů (ale ohledně toho jak to fungovalo v minulejch zápasech máš samozřejmě pravdu).

Reagovat
Kily8

Dnešok neviem ohodnotiť, videl som len časti zápasu a potom koniec. Ale to, čo som videl, zdalo sa mi, že Hazard hral v pohode. Nehral tak alibisticky, ako minulý rok, v podstate zapadol do priemeru. Akurát neviem, či to je až taká pochvala, lebo Real hral dobre až na konci...

Reagovat
Tomik111

Po dnešku už doufám, že na hřišti neuvidím Joviče. Radši ať tam jde někdo z béčka nebo falešná devítka Isco/Bale. Tak lenošnýho hráče jsem snad ještě neviděl. Totální nezájem hrát. Nevyhraje souboj, protože do souboje ani nejde.

Reagovat
Jordi Alba

Zas na druhou stranu ty souboje ani neprohrává.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Tomik111

Někdy se tam právě omylem dostane a prohraje ho

Reagovat
smazaný uživatel

Velice slabý výkon, ale zlaté tři body, vytažené doslova z prdele

Reagovat
LAM

Utrpěná výhra.Hrůza.

Tady to na žádný zlepšení nevypadá.

Reagovat
2miguel1

To bola katastrofa. Musia dat Dembeleho hrat. A teraz jeden fun fact - mame najviac bodov z celej ligy za poslednych 5 zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale krásný fun fact, díky

Reagovat
Gazdo

Wtf to je ako mozne?

Reagovat
Majk91

a to 4 z nich sme hráli na ihriskách súperov. Xavi

Reagovat
blaugrana

Tento rok to bude hlavne dostat sa do LM bez ohladu na hru. Le5o by mohlo naplnat optimizmom, ale proste ak ide Xavi stale stavat na Busovi a Albovi, tak sme v pici. Fyzicke timy nas zvalcuju a ns zmenu herneho stylu to nevyzera. Môzeme sice tvrdit, aku mame skvelu mladez ale ta tiez nie je moc atleticky ladena, ale skôr na tiki taka.

Reagovat
Petrinho17

Mňa len zaráža, že toto vie celý svet. Len v samotnej Barcelone tvrdia, že fyzická kondícia nie je až taká dôležitá.

Busquets, Alba v žiadnom prípade už nemôžu byť stavebným kameňom. Minimálne kraje obrany musia byť fyzický silní hráči v dnešnom futbale...

Reagovat
blaugrana

kridla a kraje obrany proste dnes hraju prim a Barca nema ani kridla i kraje...v zalohe proste musi byt aspon jeden pes urvaty z retaze, co to fyzicky rozdrti a to tiez Barca nema...nehovoriac o hrote

Reagovat
Petrinho17

Vedenie ostalo žiť v roku 2010 a silou mocou chce každého ( aj samych seba ) presvedčiť, že tiki-taka je správna cesta a nič na tom netreba meniť alebo aspoň inovovať..

Reagovat
Kily8

Aký celý svet to vie preboha??? Hrával za každého trénera v Barcelone, hráva za Španielsko. Nezachytil som žiadny ohlas nejakého odborníka na jeho hru. Zachytil som iba kritiku miestnych anonymných fejsbukových odborníkov, ktorí okrem toho tvrdia, že slabý je Griezman, Suarez, Coutinho, Emerson Royal, Coutinho, Dest, Pique, Dembele, De Jong....teda iba v drese Barcelony...pred pár mesiacmi tvrdili, že Vinicius, Militao, Rodrygo nemajú na to, aby obliekali dres Realu a že Perez vyhodil peniaze, keď nakúpil týchto brazílskych mladíkov... Nevidel som všetky zápasy Barcelony, ale tých pár, čo som videl hral dobre. Nie je to najlepšie brániaci obranca, to nikdy ani nebol, ale stále je dosť rýchly a je to stále jeden z najlepšie centrujúcich obrancov. Verte trošku trénerom, odborníkom, verte, že fejsbuk z vás nesparví odborníkov na vakcíny, alebo trénerstvo. Verte, že aj keď sa 50 tunajších anonymov zhodne na nejakej hovadine, má to menšiu váhu, ako to čo povie Xavi, Koeman, alebo Valverde.

Reagovat
Lemiux66

cenim, ze sis to nenechal pro sebe

Reagovat
blaugrana

a ty si tu dosiel so svojim prelomovym nazor a citis sa ako Boh

Reagovat
Petrinho17

Alba je kritizovaný najviac v Španielsku priamo v Katalánsku. Treba čítať viac článkov a nie iba otvoriť eurofotbal.cz

Reagovat
Kily8

Škoda, že to nečítali Setién, Xavi, Koeman, Enrique, Valverde....mohlo by všetko inak

Reagovat
patas92

To byl zase porod. Barca fakt není v pozici, kdy si může dovolit dělat uraženou a odstavit Dembeleho. Pokud je pořád součástí týmu a nebude to mít na parku, tak musí hrát.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Lemiux66

Houby. Konecne rozhodnuti, ktery ma pater. Tak zatni zuby, tes se na z patyho fleku, a sleduj jak lobotom pomalu ale jiste odchazi.

Reagovat
Eichel

myslíš toho, ktorý ani nedorazil na tréning lebo ho bolelo brucho? hej.. mali by mu dávať šancu byť plnohodnotným členom kádra, očividne o to javí veľký záujem a atmosfére v tíme takýto role model môže iba prospievať

Reagovat
patas92

Bych se nedivil, kdyby to bylo z hlavy jeho agenta. Blbí jsou na to oba dost.

Reagovat
Eichel

tiež si myslím, že to je z hlavy jeho agenta a on len robí, ćo sa mu povie... áno zišiel by sa v týchto zápasoch, ale pri takomto chovaní ku klubu plne chápem, prečo už nedostane priestor a schvaľujem to.. je to škoda v zmysle, že on talent má, tak ako Moriba, ale tí chlapci toto v hlave veľa nemajú a podľa toho k nim treba pristupovať

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tak s jakým vyjádřením dnes přijde tupohlav Xavi ?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
DonAndres

Kolik ti je, 12?

Vtipálku

Reagovat
Tony Stark

Historické víťazstvo

Reagovat
drussbarb

Mluvil o špatném výkonu Barcy.

Teď budeme čekat po každém zápasy Barcy na tvé hluboké myšlenky týkající se tupohlava Xaviho, správně?

Reagovat
blaugrana

FdJ v idealnej zostave LL? celkom lol

Reagovat
Cracker10

La liga ma momentalne hodne nizkou uroven.

Reagovat
Xavi

V těch sestavách je většinou hráč, co dál gól.

Reagovat
kajo66

Barca len len ale hlavne ze su 3 body.

Reagovat
rominhoFCB

“ Barça obdržela největší sponzorskou nabídku v historii fotbalu. Vydělali by € 80 milionů ročně. V současné době se studuje.” @sport

Reagovat
blaugrana

Azpi odklepnuty, cize Roberto pa pa...a Kessie blizko...ppci hracik, po Yayovi taky chybal, len snad nebude vymetat bary

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele