LaLiga - preview 6. kola: Barcelona potřebuje uspět v Cádizu

21.09.2021, 08:16, aktualizováno 23.09.2021, 08:47
Previews
Stadion Cádizu (© AFP)
Třemi zápasy bude dnes dohráno vložené kolo španělské nejvyšší soutěže a zabrat potřebuje Barcelona, ta musí uspět v Cádizu, jinak jí hned na úvod povážlivě ujede vlak. Real Sociedad jede potvrdit formu do Granady, Osasuna se střetne s Betisem...
Granada CF - Real Sociedad  (čtvrtek 19:30)
Ve španělské nejvyšší soutěži je ještě několik týmů, které ani jednou nevyhrály a mezi nimi je i Granada. Celek z Andalusie zapsal pouze tři remízy, avšak poslední z nich má velkou hodnotu. Na Camp Nou proti Barceloně hrál díky zásahu Domigose Duarteho 1:1.

A mohlo být ještě veseleji, protože Duarteho gól padl už ve druhé minutě utkání a Granada dlouho vedla. Barcelona se směrem dopředu trápila a na konečných 1:1 vyrovnala až v 90. minutě zásluhou Ronalda Araúja. Granada v prvních pěti kolech nevyhrála, ale nemá za sebou špatné výsledky. Remízy s Villarrealem, Valencií a Barcelonou mají svojí váhu.

Velké ambice má v letošní sezoně Real Sociedad a v posledních zápasech to ukazuje na hřišti. Po úvodní porážce s Barcelonou se vzchopil a vyhrál tři zápasy v řadě. Až o víkendu mu to nevyšlo a bral jen bod za remízu se Sevillou. "La Realu" patří v tabulce páté místo a je v těsném závěsu za absolutní špičkou. Trenér Imanol Alguacil může být se začátkem sezony spokojen a kdo ví, kam to "La Real" pod jeho vedení dotáhne. Loni například triumfoval v Copa del Rey poprvé od 60. let.

Granada dokázala letos v březnu Real Sociedad porazit brankou Germána Sáncheze a podobný výsledek by ráda zopakovala. Baskové zase byli úspěšnější v domácím prostředí, kde vyhráli 2:0. Mírnějším favoritem je Real Sociedad, ale obecně se očekává vyrovnané utkání. Granada koneckonců ukázala, že s velkými týmy umí hrát.

Granadě opět nepomůže Neyder Lozano i Yan Eteki. Více problémů se sestavou má Real Sociedad. Na marodce zůstávají Asier Illaramendi, David Silva, Jon Guridi, Sergio Rico, Nacho Monreal, Alexander Isak a Carlos Fernández.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Arias, Duarte, Sanchez, Quini - Rochina, Gonalons, Montoro - Suarez, Bacca, Soro
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Munoz, Elustondo, Normand, Zaldua - Guevara, Merino, Zubimendi - Oyarzabal, Sorloth, Januzaj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.24 - 3.33 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Real Betis  (čtvrtek 19:30)
Na El Sadaru dojde k dalšímu zajímavému střetnutí mezi domácím výběrem a Realem Betis. Osasuně patří v tabulce deváté místo, navzdory faktu, že doma ještě ani jednou nevyhrála. O premiérové vítězství na vlastním stadionu se pokusí v zápase s Betisem.

Pro svěřence trenéra Jagoby Arrasateho je to povedený začátek sezony. Osasuna v úvodních pěti kolech prohrála jen jednou a dohromady už posbírala slušných osm bodů. Dvakrát se z výhry radovala venku, kdežto na El Sadaru ani jednou. Celek z Pamplony má za sebou povedený víkend, během kterého vyhrál na Deportivu Alavés 2:0. Prosadili se David García a Roberto Torres.

Ve čtvrtek se Osasuna utká s neoblíbeným Betisem, který neporazila takřka sedm let. Los Rojillos se z poslední výhry nad Betisem radovali v listopadu 2014 a v minulé sezoně dokonce nedali v obou zápasech ani gól.

Betis zatím nijak neválí, byť ho dosud dokázal porazit jen Real Madrid. Tři remízy a jedna výhra je ovšem málo a trenér Manuel Pellegrini si představoval větší počet bodů. Andalusanům zatím chybí schopnost rozhodnout utkání definitivně ve svůj prospěch. Například o víkendu vedli ještě v nastaveném čase nad Espanyolem 2:1, ale tři body kvůli vyrovnávací trefě Leandra Cabrery nezískali.

Osasuně bude i nadále chybět Kike Barja a tím výčet zraněných nekončí. K dispozici nebudou ani Ante Budimir nebo Javier Ontiveros. Na straně Betisu zase budou chybět Ruiz, Bartra a Bellerín.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, D Garcia, Hernandez, Sanchez - Torro, Brašanać, Moncayola - R Garcia, K Garcia, Torres
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Montoya, Rodriguez, Gonzalez, Moreno - Carvalho, Canales - Juanmi, Fekir, Tello - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.23 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - FC Barcelona  (čtvrtek 22:00)
Závěrečné utkání 6. kola LaLigy dá Cádizu šanci pokračovat v dobrém výkonu proti Celtě Vigo, jenže tentokrát bude mít mnohem náročnějšího soupeře. Barcelona sice zažívá hodně nepovedený start do nového ročníku, ale přeci jen je jasným favoritem čtvrtečního mače.

Cádiz se po jednom utkání venku vrací domů na Estadio Ramón de Carranza, kde bude chtít vylepšit tristní domácí bilanci. Prozatím zde jednou remizoval a už dvakrát prohrál. Minule si ale náladu trochu vylepšil, když se mu povedlo přijet se třemi body z Viga. Proti Celtě mu k tomu stačily dvě branky a poměrně pevná obrana.

Což není rozhodně největší zbraň Cádizu, protože v celé lize jsou jen čtyři celky, které dostaly víc gólů. Tým trenéra Álvara Cervery dlouhodobě trpěl pod nadvládou Barcelony, ale v minulé sezoně se jí dokázal vzepřít. Jednou nad ní vyhrál a jednou si s katalánským gigantem rozdělil body. Na domácí půdě Barceloně tehdy ještě s Messim v sestavě nepovolil ani jednu vstřelenou branku, jediný zásah si připsal Cádiz sám vlastní brankou. Utkání ale rozhodl veterán Negredo po hodině hry v jeho prospěch.

Cervera může stále žehrat na množství absencí a je pravda, že do duelu s Blaugranas nezasáhnou Jon Ander Garrido, Jose Mari, Alberto Perea a Carlos Akapo. Po uplynutí karetního trestu je ale připraven zaujmout své místo v obraně aspoň stoper Cala, což je vítaná posila.

Barcelona má problémy s absencemi především v ofenzivě a také na beku. Chybí jí zranění útočníci Braithwaite, Agüero, Fati nebo Dembélé, zatímco zraněn je také obránce Jordi Alba. Jenže potíže měl v minulém kole také mladíček Alejandro Baldé, takže trenér Koeman nemá v tuhle chvíli ani jednoho levého beka.

Jako by těch problémů neměl málo. Po neslavném debaklu v Lize mistrů od Bayernu Mnichov totiž Koemanovi svěřenci jen remizovali s Granadou a to ještě mohli být rádi, že se v 90. minutě Araújo prosadil, jinak by z toho byla další blamáž. Pokud chce nizozemský trenér ukončit řeči o svém vyhazovu, musí s Cádizem bodovat naplno.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Cala, Harojan, Espino - Salvi, Fali, Alarcon, Jonsson, Lozano - Negredo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, Araujo, Garcia, Dest - Roberto, Busquets, De Jong - Coutinho, Depay, Demir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.80 - 4.27 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo Alavés  (středa 19:30)
Espanyol Barcelona dokázal nastřádat tři body a rozhodně si přál lepší start do sezony. Dosavadní tři vstřelené branky bude chtít rozšířit o další zásahy ve středu navečer, kdy se v rámci vloženého 6. kola představí doma proti Alavésu.

Tým trenéra Vicenteho Morena se zatím trápí a posbíral jen tři body. V minulém kole poslední z nich, když se mu povedlo v samém závěru vyrovnat duel s Realem Betis. Espanyol dlouho prohrával a až branka v sedmé minutě nastavení stanovila konečnou dělbu bodů. V utkání s Deporem se Espanyol opírá mimo jiné o dobrou domácí formu, neboť Depor so tři body odvezl z Katalánska naposledy v roce 2002!

Espanyol se potýká se třemi absencemi. Mimo hru jsou Javi Puado, Yangel Herrera a Oier Olazabal. Hosté postrádají Pereho Ponse a Javiho Lópeze.

Alavés zatím odehrál jen čtyři duely, takže jejich postavení v tabulce není úplně objektivní. Na druhou stranu, to, co zatím Alavés předvádí, stejně nenaznačuje nic pozitivního. Pořád bez bodu, skóre 1:10 a herně se Alavésu taky nedaří. Má nejhorší útok ligy a nejhorší obranu rovněž.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Gil, Gomez, Cabrera, Pedrosa - Morlanes, Darder, Melendo - Vidal, De Tomás, Embarba
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Navarro, Miazga, Laguardia, Duarte - Martin, Pina, Roya, Mioja - Joselu, Guidetti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.54 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (středa 19:30)
Na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána se uskuteční lákavý duel mezi Sevillou a Valencií. Hosté o víkendu poprvé prohráli, na což budou chtít rychle zapomenout. Favoritem ale budou Andalusané, kteří z posledních sedmi vzájemných zápasů jen jednou prohráli.

Už je to měsíc, co Sevilla slavila poslední ligové vítězství na hřišti Getafe. Od té doby nastoupila k zápasům v Elche, proti Salzburgu v Lize mistrů a na Realu Sociedad. Ve všech případech získala bod a i když udržela svoji neporazitelnost, jsou některé výsledky přeci jenom rozpačité. Dá se ale očekávat, že Sevilla bude znovu hrát o nejvyšší příčky, i když k hlavním favoritům na zisk titulu nepatří. Sevilla je také připravena popasovat se s náročným programem jak v lize, tak v Lize mistrů. "Jsme připraveni hrát každé tři dny a na zápasy se soustředíme jeden po druhém. Soustředíme se i na zítřek, Valencie je velmi dobrý tým, jsou ve formě a realizují myšlenky nového trenéra. Bezpochyby budou kandidátem na umístění na předních příčkách," vyjádřil se na adresu Los Che trenéra Sevilly Julen Lopetegui.

V minulé sezoně sehrála Sevilla s Valencií tři zápasy a všechny vyhrála. Na druhou stranu netopýři se potáceli ve výsledkové krizi a na začátku sezony 2021/2022 jsou ve zcela jiné formě. Valencia o víkendu poprvé prohrála, když doma na Mestalle nestačila na Real Madrid. Porážka to byla velice smolná, protože ještě čtyři minuty před koncem vedla. Dvě smrtící rány jí zasadili Vinícius Júnior a Karim Benzema. Los Che to samozřejmě může mrzet, nicméně v tabulce mají pořád solidní zisk deseti bodů a na Seville si mohou ztracený zápas vybojovat zpět. "Sevilla dělá věci velmi dobře, mají velký potenciál. Jsou silní, techničtí vybavení a hrají Ligu mistrů. V posledních letech bojují o nejvyšší pozice a jsou důležitým týmem. Bude to obtížný zápas, ale ohledně výkonu jsem optimistický," prohlásil na tiskovce trenér Valencie José Bordalás.

Los Che se chtějí vrátit do pohárové Evropy a fanoušci už vidí svůj celek v Lize mistrů. Skončit na prvních čtyřech příčkách bude pro Valencii náročný úkol, ale pod Bordalásem se to zatím daří naplňovat.

Absence hlásí jen hostující strana. Valencia zavítá na stadion Rámona Sáncheze Pizjuána bez Denise Cherycheva a Cristiana Picciniho. Kompletní kádr je velkou výhodou domácích, avšak hosté zase nefigurují v evropských pohárech a tak mají čerstvější síly.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Navas, Kounde, Carlos, Acuňa - Jordan, Fernando, Rakitić - Gomez, En-Nesyri, Ocampos
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Gabriel, Alderete, Foulquier - Soler, Wass, Guillamon, Duro - Guedes, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.96 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - RCD Mallorca  (středa 22:00)
Po výhře ve Valencii se dostal Real Madrid na první místo tabulky a tam bude chtít zůstat i po zápase s Mallorcou. Svěřenci Carla Ancelottiho ztratili body jen remízou v Levante, jinak všechny zápasy vyhráli. Mallorca zase o víkendu ubránila vítěze Evropské ligy a věří si i na zvučnější jméno.

Návrat Carla Ancelottiho zatím Realu Madrid prospívá. Španělský gigant pod jeho vedením ani jednou neprohrál a to už se představil na půdě italského mistra Interu v Lize mistrů, nebo ve Valencii, která prožívá povedenou obrodu pod trenérem Bordalásem.

Real Madrid sice v létě ztratil některé důležité tváře a ze známých jmen přivedl "jen" Davida Alabu či Eduarda Camavingu, ale jak se zdá, zatím mu to nemusí vadit. Pochopitelně sezona je teprve na svém začátku a další těžké zápasy ještě přijdou. "Bílý balet" se ve vloženém kole utká s Mallorcou a teprve po druhé se představí na zrekonstruovaném stadionu Santiaga Bernabéua. "Vítězství je na prvním místě. Pokud hrajete dobře, máte větší šanci vyhrát. Pak musíme přemýšlet o tom, co znamená hrát dobře. Když nemáme balón, musíme dobře bránit. Klíčovým slovem je rovnováha. Hrát dobře s balónem i bez něj," naznačil své priority v klubu Carlo Ancelotti.

Mallorca nebude mít v Madridu co ztratit, ale remíza s Villarrealem jí může dodat na sebevědomí. Ostrované si zatím vedou velice dobře, dvě utkání už vyhráli a v tabulce mají solidních osm bodů. Trápit je může jen nezdar na San Mamés v Bilbau, kde se nedokázali prosadit a dvakrát inkasovali.

Real Madrid určitě nebude mít k dispozici nejsilnější sestavu, protože kvůli zranění chybějí Kroos, Bale, Ceballos a Marcelo. Nejistý je i start obránce Mendyho.

Co se týče Mallorcy, tak se nedají očekávat velké změny. Po zápase s Villarrealem panovala obecná spokojenost a tak by měla vyběhnout i stejná jedenáctka. Do zápasu určitě nezasáhnou Antonio Sánchez a zřejmě i Russo, Raillo a Sedlar.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Alaba, Militao, Nacho - Valverde, Casemiro, Modrić - Vinicius, Benzema, Hazard
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Olivan, Costa - Kubo, Sevilla, Baba, Lee - Nino, Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.72 - 14.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Elche CF  (středa 22:00)
Villarreal stále čeká na svou první výhru v ročníku a dočkat by se chtěl na domácí půdě. Estadio de la Cerámica se ve středu večer stane dějištěm jeho duelu s Elche a v něm bude "Žlutá ponorka" přirozeně favoritem.

To čtrnácté místo, na kterém se Villarreal usadil, není úplně objektivní, protože má odehráno o jedno utkání méně než většina tabulky. Ale zatím to není zrovna povedená sezona. Tým trenéra Unaie Emeryho doposud získal jen čtyři body a pořád čeká na první vítězství. Hodně ho bude mrzet především minulé kolo, ve kterém nedokázal dát ani jednu branku Mallorce.

A trenér Emery po utkání rozhodně nebyl ve své kůži. "Neodehráli jsme vůbec dobré utkání. Měli jsme problémy se zakládáním vlastních akcí a chvílemi jsme nevěděli, co vlastně chceme hrát. Přitom taktika byla od začátku jasná. Nepovedla se nám finální fáze, působili jsme nesoustředěně a roztěkaně, takže pro obranu soupeře nebylo tak složité naše útoky pokrývat. Z toho si musíme vzít poučení a příště se zlepšit."

Villarreal se doma musí obejít bez Samuela Chukwuezeho a Daniho Raby, přičemž zdravotní potíže ještě stále neopustily ani útočníka Gerarda Morena, což je velká ztráta. Elche nemůže nasadit duo Lucas Boyé - Jony Alamo, zatímco Pedro Bigas je mimo hru na většinu sezony.

Do zálohy by se mohl podívat Javier Pastore, který už si připsal první minuty z lavičky. Elche má na rozdíl od Villarrealu už první vítězství za sebou, dočkalo se proti Getafe. Minule na výhru ale navázat nedokázalo, protože o body ho obralo Levante a Elche jen remizovalo. To ho dostalo na současnou dvanáctou příčku.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Torres, Albiol, Estupiñán - Capoué, Coquelin, Trigueros - Yeremi, Gómez, Dia
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Palacios, Roco, Gonzalo, Gonzalez, Mojica - Guti, Pastore, Morente - Pérez, Benedetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.28 - 7.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (úterý 19:30)
Getafe zatím prožívá hodně mizernou sezonu a už se kolem týmu množí spekulace o konci trenéra Míchela. Zarazit by je mohl dobrý výsledek z úterního utkání. Jenže v rámci 6. kola LaLigy se Getafe v malém městském derby postaví proti Atléticu.

Takže ho nečeká procházka růžovou zahradou. Getafe má zatím naprosto příšerný start do sezony. Doposud nevyhrálo ani jednou, připsalo si jen samé porážky a herně to také není nic příjemného. Jeho hráči se zatím zmohli na jedinou branku, zatímco jejich obrana pořádá prakticky neustále dny otevřených dveří. Osm inkasovaných gólů je prostě moc.

Minulé kolo ukázalo příznivcům Getafe nový rozměr potupy, když do sítě Getafe nasázelo tři branky i Rayo Vallecano. Getafe tak zatím navazuje tam, kde skončilo minulou sezonu - zachránilo se jen těsně o čtyři body. Getafe není poslední jen díky tomu, že Deportivo Alavés má horší skóre. A teď jej bude čekat obrovská výzva - překvapit úřadujícího šampiona Španělska.

S ním se Getafe sice naposledy rozešlo s bodem a smírně, ale jinak je to bída. Poslední duel, z nějž si Getafe nechalo všechny tři body, se hrál v roce 2011! Mimochodem, v tom utkání dával jednu branku také Falcao, který se do sítě Getafe prosadil v minulém kole jakožto čerstvý hráč Raya Vallecano.

Getafe do utkání půjde bez několika důležitých absencí. Mimo hru jsou dlouhodobě Mauro Arambarri a Sabit Abdulai, přičemž čerstvou absencí je Jakub Jankto, který má dle slov trenéra Míchela poraněnou lýtkovou a holenní kost. Vítolo zase nemůže nastoupit kvůli klauzuli ve smlouvě, která mu zakazuje nastupovat do zápasu proti jeho mateřskému klubu. Atlético postrádá jednadvacetiletého útočníka Joãa Félixe.

A taky postrádá dobrou formu. V posledních třech soutěžních zápasech dali colchoneros jen dvě branky a už podruhé za sebou vyšli minule střelecky na prázdno. Poslední remíza 0:0 s Bilbaem je vzhledem k několika vyloženým šancím bude ještě dlouho mrzet. Pořád jim to ale stačí na druhou příčku se ztrátou pouhých dvou bodů na Real.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Djene, Cuenca, Olivera - Aleñá, Maksimović, Luis, Chema, Timor - Ünal
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Hermoso - Trippier, Llorente, De Paul, Kondogbia, Carrasco - Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.90 - 3.65 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (úterý 22:00)
Úterní utkání mezi Athleticem a Rayem slibuje zajímavou podívanou. Když se totiž oba celky potkaly naposledy, byla z toho pětigólová přestřelka. Oba aktéři jsou ve formě, Athletic neprohrál, zatímco Rayo má z posledních tří kol sedm bodů a úžasné skóre 7:1.

O víkendu bylo co slavit. Athletic se popasoval s náročným zápasem na Wanda Metropolitano dobře a s úřadujícím mistrem Atléticem Madrid urval cennou remízu 0:0. Baskové v této sezoně zatím nedávají příliš gólů, což je oproti minulým sezonám poměrně velký rozdíl. Na druhou stranu Marcelinovi to nemůže tolik vadit, když klub pod jeho vedením neprohrává. Bilbao porazilo Celtu Vigo i Mallorcu a doma s Barcelonou remizovalo 1:1.

Ještě lepší výsledek si před pár dny připsalo Vallecano. V malém madridském derby hladce pokořilo Getafe 3:0 a bodovalo ve třetím utkání v řadě. Rayo je ve výtečné střelecké formě, vedle Getafe porazilo o čtyři góly i Granadu a celkově už má na kontě osm vstřelených branek. Mimochodem je to po Realu Madrid a Valencii třetí nejvyšší počet.

Ve vzájemných zápasech má Athletic navrch. Za posledních pět let se ale oba týmy potkaly jen třikrát, z toho dvakrát zvítězili Baskové. V dubnu 2019 zvítězil Athletic Club 3:2, když dva góly vstřelil Iňaki Williams a jeden přidal Raúl García. Oba hráči budou součástí týmu i v úterý.

Co se týče absencí, je to stále stejná písnička. Yuri Berchiche a Peru Nolaskoain zůstávají zranění a u trojice fotbalistů je start nejistý. Týká se to Oscara de Marcose, Iňiga Córdoby a Yeraye Alvareze. Na straně Vallecana chybí jen Martin Merquelanz.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga - Berenguer, Vencedor, Garcia, Muniain - Williams, Garcia
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, D Garcia - Comesana, Ciss - Palazon, Trejo, Bebe - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.51 - 5.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Celta Vigo  (úterý 22:00)
Levante pořád čeká na první výhru v této sezoně a dočkat by se mohlo už v úterý večer. V rámci vloženého šestého kola se totiž celek z Valencie představí proti Celtě, která je na tom bodově ještě mnohem hůř.

Celta měla od začátku ligy určitě daleko větší očekávání, jenže fatálně selhává. Toho se pokusí využít Levante, které doma svého soka uvidí moc rádo. Z posledních pěti duelů se mu totiž povedlo rovnou třikrát vyhrát, což by teď Levante určitě uvítalo. Tým trenéra Paca Lópeze sice ještě nevyhrál, ale posbíral už čtyři remízy. Z nich nejvíc zaujala remíza s Realem Madrid v tom divokém utkání o šesti gólech.

A trenér López doufá, že si na podobnou efektivitu jeho hráči vzpomenou právě s Celtou. "Ten zápas si budu pamatovat ještě hodně dlouho, protože abyste dali Realu Madrid tři branky, to se opravdu nestává moc často. Věřím, že máme dostatek kvality na to, abychom se proti Celtě prosadili několikrát. Minule nám v zakončení chybělo víc klidu, teď to snad bude lepší."

Levante si musí poradit bez hráčů jako Soldado, De Frutos nebo Bardhi. V tomhle má Celta trochu výhodu, protože ta je kompletní.

Jinak se ale nedá říct, že by měl trenér Coudet klidné spaní. Pronásleduje ho pohled na tabulku, který rozhodně není veselý. Celta nechytila začátek ročníku a pořád čeká na první výhru. Dosud získala jen bod, což jí stačí až na 18. místo.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cárdenas - Postigo, Duarte, Vezo - Son, Pepelu, Melero, Martinez, Clerc - Gomez, Morales
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Mallo, Murillo, Fontan, Galán - Tapia - Suárez, Cervi, Nolito - Aspas, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.32 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid541015:713
2.Atlético Madrid53207:411
3.Valencia CF531110:410
4.Real Sociedad53116:410
5.Athletic Bilbao52304:19
6.Sevilla FC42205:18
7.FC Barcelona42208:58
8.CA Osasuna52216:68
9.RCD Mallorca52213:38
10.Rayo Vallecano52128:57
11.Real Betis51316:66
12.Elche CF51313:36
13.Cádiz CF51226:85
14.Villarreal CF40402:24
15.Levante UD50416:74
16.Espanyol Barcelona50323:53
17.Granada CF50323:83
18.Celta Vigo50144:101
19.Getafe CF50051:80
20.Deportivo Alavés40041:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
blaugrana

Ty môj ....AM je fakt tragicke

Reagovat
Raul=Real

Cholo uz to zabal pre Boha ziveho ...pokial je este Conte volny

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva...

Reagovat
blaugrana

Luisiiitoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sua ničí

Reagovat
Raul=Real

Skoda, pri vacsej bodovej strate na lidra tabulky a nepostupe zo skupiny LM, by odvolanie Chola mohlo byt vcelku realne...Conte by z nich urobil masinu

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam robil, pojde do Barci.

Reagovat
dextroza_m

To snad ne...

Reagovat
CHONG

Reagovat
kaja900

Getafe pomatenci

Reagovat
misinho7

Inac ten tah s Camavingom bol naozaj paradny. Prve ma odchod Martina mrzel ale vidno ze nemal hlavu na top klub a hlavne ani moc chut bojovat. Miesto toho sme kupili mladsieho hraca, lacnejsie a este viac sediaceho do nasej hry kedze pre Martina tam miesto nebolo.

Este jedno dobre video o Camavingovi z maja: https://www.youtube.com/watch?v=L_2SwFyRIbs&t=292s&ab_channel=TifoFootball

Reagovat
patas92

Laporta prý chce Martíneze Od jednoho evertonského zoufalce k druhému

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snad to bude kachna, jinak je to definitivně club de amigos . Jeden kamarád Sergi do béčka a k tomu Martínez jako další kamarád, tentokrát Cruyffa .

Reagovat
2miguel1

Co maju proti tomu Erik Ten Hagovi? Ajax pekny utocny futbal, aj ked odisli De Ligt, De Jong tak idú. Neverim, ze by nechcel ist k nam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Gazdo

Hristo to pomenoval trefne… Amigos

Reagovat
patas92

No, já spoléhám na to, že od repre nebude chtít jít odejít rok před MS.

Kdyby se nepropustil Pimienta, tak mohla mít Barcelona naprosto ideálního interima pro tuhle sezónu a pro rozvoj dorostenců, co už jsou v áčku. Hodně štěstí Laportovi s hledáním trenéra měsíc, po začátku sezóny. Moc bych se nedivil, kdyby to nakonec dostal Cruyff

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cruyff by to už možná i měl, ale podle všeho o to nemá zájem.

Reagovat
Eichel

ja som dlhodobo presvedčený, že nakoniec u nás skončí... to bude epický fail

Reagovat
CHONG

Martínez prostě není špatný trenér, určitě o parník lepší než ta lopata, kterou tam máte teď, ale stejně vás samotná výměna trenéra nespasí, de Jong a Braithwaite, to je útok tak na úrovni Leganés.

Reagovat
2miguel1

Utok ber Depay, Fati, Dembele, Agüero

Reagovat
Mishko

fakt si niekto myslí, že Fati, Dembele a Aguero nastúpia spolu aspoň raz túto sezónu a nebude to úplné trápenie?

Reagovat
Majk91

Reagovat
CHONG

Depay dejme tomu, ale Kun, Fati a Dembele, to je jak exkurze ve sklárnách.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Foppy

Reagovat
andkoo

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Martin je naštěstí celou sezonu out. Teď ještě to druhé kopyto.

Reagovat
patas92

Nevím, no. Na klubové úrovni střídal lepší sezóny s horšíma, v průměrných a podprůměrných klubech, ale moc jsem ty týmy hrát neviděl, pravda. Belgie pod ním není žádná tragédie, výsledky mají tak nějak odpovídajíc jejich kvalitě, ale mě teda moc nebaví, přijdou mi "bez ksichtu". Koemanovo Nizozemsko byl zábavnější tým.

Vím, že ho máš rád a docela by mě zajímalo, čím si tě získal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronald Koeman: "Nikdo mě nemusí litovat. Ve Španělsku to odnese manažer. Tady je to velmi černobílé. Dostanete proti sobě penaltu, a přitom jste 90 minut lepší... budou vinit taktiku manažera."

Zdá se celkem smířenej..

Reagovat
Ed_Hazard

Dneska by som chcel vidieť túto zostavu:

Thibo - Lucas ( ), Alaba, Militao, Miguel - Asensio, Camavinga, Valverde - Hazard, Benzema, Rodrygo

Reagovat
misinho7

Ja dufam ze Viniho v tej forme nebude setrit. Ale snad bude dnes Rodrygo miesto Edena a zaloha, tam snad na DM posle Blanca a Asensio na lavicke.

Reagovat
Ed_Hazard

Neverím, že by poslal zálohu v tvare Camavinga-Blanco-Valverde. To by bol asi celkom risk.

Reagovat
misinho7

tak ja nechcem Camavingu na DM, musi hrat viac v predu, ten jeho dribling, drive a hlavne priamociara hra a nahravky su super a sancu by mohol dostat Blanco na DM, minulu sezonu tam odohral dobre zapasy

Reagovat
teenz

Vini musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky rotovani urcite bude no. Miguela, Camavingu, Rodryga a mozna i Jovice cekam v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Lucase a Hazarda si to trefil. Hezky.

Reagovat
Jordi Alba

Mamardashvili si už asi nezachytá.

Reagovat
Ed_Hazard

Nechaj ho, čo ty si nikdy nehral ožralý?

Reagovat
Ed_Hazard

RdT

Reagovat
Ed_Hazard

Real Madrid Starting XI:

Thibo - Nacho, Militao, Alaba, Miguel - Asensio, Valverde, Camavinga - Rodrygo, Benzema, Vinícius

Spokojnosť Uvidíme kto z tej zálohy bude hrať DM, resp. toho najstiahnutejšieho.

Reagovat
teenz

Určitě Camavinga.

Reagovat
misinho7

Podla mna to bude nejaka variacia na 4-4-2 cize nebude tam to uplne klasicke DM. Ale ked klasika tak asi Camavinga co mi pride celkom skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá už to jen chtělo Blanca místo Asensia a stáhnout ho na DM a měli bychom top složení pro dnešek.

Reagovat
Mateo16

Fascinujúce že si ten základ dnes Asensio vyplakal v mediach. Snad aspoň Kubo da 1 fika

Reagovat
vilp

Asensio.

Reagovat
Ed_Hazard

Úprimne, ja som naňho zvedavý. Nech sa ukáže. Myslím, že toto je jeho posledná sezóna, v ktorej sa rozhodne čo s ním ďalej. Ak to bude stále ten ťažký priemer, v lete odíde. Zmluvu má do 2023.

Reagovat
Mateo16

Nie je problem že hra ale za akych podmienok, V mediach sa povyhrazal že ak nebude hrat odchádza. Dobre si pametam ako to iste robil Bale cez svojho agenta počas Ancelottiho druhej sezony a Perez mu to udobroval

Reagovat
janinho

este nieco?

Reagovat
DelPiero137

Co Valencia, smolny zapas?

Reagovat
Jordi Alba

Smolný pro gólmana.

Reagovat
Kokesh

Kariiiim

Reagovat
teenz

King Benz

Reagovat
misinho7

To je zviera

Reagovat
Raul=Real

Ako musel Fede bezat len na 80% aby ho Karim dobehol

Reagovat
One-Real

4 góly na čtvrtýho Santillianu, 22 na třetího Di Stéfana, 37 na druhýho Raúla.

Reagovat
dextroza_m

a na Ronalda?

Reagovat
CHONG

163

Reagovat
dextroza_m

Jeste 8 sezon a ma ho ..

Reagovat
Switchback

Karim ty čísla v lize letos

Reagovat
vacin

Camavinga zatím

Reagovat
vilp

Zrovna tenhle mamrd.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz, že na ktorý gol si to myslel

Reagovat
teenz

Koukal na starý záběry Garetha.

Reagovat
JM

Ale no tak...

Reagovat
CHONG

Reagovat
janinho

uvedom sa co trepes chlapce

Reagovat
vilp

Zalez.

Reagovat
janinho

v pohode mojko. akurat ukazujes svoju uroven

Reagovat
vilp

Zrovna ty někoho poučuj.

Reagovat
janinho

pre istotu som pozrel ci dobre pamatam co si pisal a je to v poriadku ty mamrd

Reagovat
vilp

v pohode mojko. akurat ukazujes svoju uroven

Reagovat
vilp

Ta defenziva je fakt vtipná.

Reagovat
misinho7

s tym nemame sancu uhrat nejaku LM abo nieco take sice strielame vela golov ale ta obrana je derava nenormalne..to tak ked naraz odidu dve stalice..

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz, že na ktorý gol si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Melo byt k tomu mamrdovi.

Reagovat
vilp

Nakonec dá hattrick no.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
wyqinac

Tvl ten komentator uz asi 3x misto podivejte, podivte se a Asensio neslavil z respektu ke svemu byvalemu zamestnavateli a odchovanci.

Reagovat
misinho7

Kraaaasa. Kurva ten nas futbal ma bavi, brutalny rozdiel oproti ZZ. Sice dnes nedrzime az tolko loptu ale ked ju ziskame tak hned ideme protiutok a priamo dopredu. Neporovnatelna zmena s tym co bolo predtym... A hlavne tie rychle mlade pusky

Reagovat
Messiáš

V ofenzive Real hodne silnej. Benzema i Vincek maji slinu, ale v obrane mi prijdou dost zranitelni.

Kang In, Kubo, Hoppe, na lavicce Mboula a Fer Nino jsou zajimavi mladosi na strane Mallorky..

Nez to dopisu, tak Asensio na 3:1, hadam, ze tentokrat uz rozehravku nepodceni

Reagovat
misinho7

Lol Marco A Karim dalsia asistencia. Sialene cisla.

Reagovat
vilp

Ale stejně hraje Karimko slabší zápas, kazí až moc.

Reagovat
wyqinac

Slabší zápas 2+2, těším se moc až zahraje pořádně

Reagovat
vilp

Slabší to v mezihře na jeho poměry v prvním poločase bylo, ale má fakt fazec. To byl výkon na Cristiana.

Reagovat
vilp

Na podobnou přihrávku, co před tím gólem poslal Militão, jsem čekal 30 minut. Konečně někdo.

Reagovat
Kokesh

Nejlepší levačka v lize.

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi má niekto dobrý stream? Mňa ide z toho drhnúť už.

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Boh Vám žehnaj obom.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako od prvej minúty to Asensovy sedí. Po dlhšej dobe nemám z neho pocit, že je na ihrisku stratený a že je priposratý urobiť hocičo okrem prihrávky na 2 metre.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

Reagovat
Ed_Hazard

AsensiovY

Reagovat
vilp

Docela jasná penalta, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Však sa cinkli hlavami. To snad nemohlo byť ani posúdené ako faul.

Reagovat
JackBlack

Tohle není cinknutí hlavami útočník odehrál míč a Nacho ho pak trefil hlavou, sice omylem ale za mě jasná

Reagovat
vilp

Co jsem koukal na twitter, tak nejsem sám, co to tak viděl. Iturralde González taky říká, že je to penalta. Nacho tam byl pozdě a kdyby se podobný souboj odehrál na zemi nohama, tak se nad penaltou nepozastaví asi nikdo.

Reagovat
Kokesh

Cože?

Reagovat
vilp

Já jsem teda viděl, že hrál Hoppe balon a Nacho mu dal zezadu hlavu.

Reagovat
wyqinac

Já teda v životě neviděl písknout penaltu za kontakt hlavama..

Reagovat
misinho7

Karim uz ma zapis do statistik. Mohol by tam dat dnes trosku skor Jovica nech sa ukaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystridal bych ho uz ted o polocase no.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pole i kdokoliv za Rodryga, ten kluk je úplně mimo a měl by jít hostovat, ta nerozehranost je na něm strašně vidět. Pár momentů tam bylo ale s Karimem si vůbec nerozumí.

Reagovat
Raul=Real

Hakimi v 90+6 paradne rozhodol

Reagovat
Raul=Real

A samozrejme dal gol aj v 5.minute

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho je obrovská škoda, s Carvajalem mohli být dvojka na příštích pár let. S tím jak je nyní Dani skleněný, tak by se nám neskutečně hodil. Flo ho měl v létě přivézt nazpět

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska super. Militao je dobrej, ale obrana jinak bohuzel slabsi..Asensio si musel verejne zabrecet a pak mu bylo blby to odchodit, to je taky prdel.

Nicmene utok se mi libi. Camavingovi to nekdy odskoci, ale jinak technicky hodne zajimavej.

Vini dynamicky monstrum, Karim i pres nepresnosti klasicky kral.

Reagovat
Ed_Hazard

Je to dobré, bavím sa. Kvôli Camavingovi nás ešte pošlú pred súd. Kúpa toho chlapca za 30M musí byť zadefinované ako krádež. Asensio tiež teší. Miguel výborne.

Reagovat
vilp

Kubo slabý výkon mimochodem.

Reagovat
misinho7

Pici Vini polozi si ho a potom zakonci jak z minulej sezony

Reagovat
misinho7

Karim A Rodrygo paradna praca

Reagovat
Raul=Real

Zvieraaa Karim aj ked neplati

Reagovat
misinho7

akoze sak sa ho len dotkol a ten letel...tak toto je fail od rozhodcu..

Reagovat
CHONG

Vždyť to poleno zakoplo o vlastní nohu

Reagovat
Ed_Hazard

Hej ale predtým mu Karim do nej štuchol. Aspoň mi to tak pripadalo. V tej rýchlosti stačí málo no. Škoda.

Reagovat
CHONG

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Raul=Real

Mne prislo že ten obranca zakopol o vlastnú nohu

Reagovat
vilp

VAR zase nic.

Reagovat
misinho7

Akoze to ako nam sa nepouziva Var ked mame mat penaltu...

Reagovat
Raul=Real

Marko a jeho lavacka

Reagovat
CHONG

Marco ❤️

Reagovat
misinho7

Zeby nasiel Carleto Marcovi poziciu? Parada od neho dnes.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som to tušil odzačiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit kdyz das hattrick tymu proti kterymu nechces slavit.

Reagovat
Raul=Real

Jovic a Blanco na plac okamzite

Reagovat
HalaMadrid_Flx

PODIVME SE Krása pánové! Marcoooo

Reagovat
smazaný uživatel

A Benzema pokracuje v krasojizde. 7+7 za 6 zapasu..

Reagovat
Raul=Real

Hlavne nech sa mu vyhýbajú zranenia a moze to dotiahnut minimalne k zlatej kopacke

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

Sialene cisla dnes este da jeden

Reagovat
smazaný uživatel

karim pls

Reagovat
Raul=Real

Jovicovi dopraje Carlo kolko? 10min?

Reagovat
Raul=Real

Benzegooooool

Reagovat
vilp

Dobře zádama zalepil, ten je fakt v hrozným laufu.

Reagovat
kaja900

To je zvíře

Reagovat
misinho7

Karim To sa nejako spojil Ronaldo a Messi dokopy? Kazdopadne chcel by som ho vidiet tie roky co bol s Crisom kebyze hraje inde.

Reagovat
Raul=Real

iSCO captain a hned golik

Reagovat
Ángel di María 22

Wau. Vinicius ted ta prace telem a pak nahravka do lozenky, hodne velka parada.

Reagovat
Kily8

Reagovat
CHONG

Disco

Reagovat
Mishko

Na domáce zápasy proti tímom zo spodnej polovice tabuľky a vonkajšie proti tímom zo spodnej tretiny tabuľky sú Asensio, Isco či Lucas ako stvorení...

Reagovat
Ángel di María 22

Btw Mallorca do tyhle chvile dostala za 5 zapasu jen 3 goly

Reagovat
Raul=Real

Santos...Jovic...Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaj skoda tohle tam melo jovicovi spadnout

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
2miguel1

V čom máme plus je fakt, že BVB sa zaujima o navrat Dembeleho, kde by mohol byť zahrnutý do transferu.

Vraj sa zaujimame aj o Pogbu, ktory bude o rok zadarmo a je to vraj všetko spojené s Haalandom.

Raiola by chcel jeden klub pre Haalanda+ Pogbu.

Reagovat
CHONG

Tak toho Pogbu holt zkousneme, no.

Reagovat
2miguel1

Podľa mňa tam bude aj priama úmera toho, čim viac sa bude Realu dariť, tym viac pôjdeme po Haalandovi s Pogbom. Tie čisla je už teraz jasne, že sa zamerne ešte umelo zhoršovali, aby sme mali o rok lepšiu poziciu. Dufam, ze o rok kupi ten Real Mbappeho a my nejakym zazrakom Haalanda, nech su spať španielske tímy

Reagovat
Ed_Hazard

Mame Camavingu A Pogbu som nikdy nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

>V čom máme plus je fakt, že BVB sa zaujima o navrat Dembeleho, kde by mohol byť zahrnutý do transferu.

Nechapu v cem je to plus kdyz Haaland ma vykupku. To co Dortmund chce nebo nechce je uplne jedno, protoze kdo slozi 75 mega, tak se s Dortmundem ani nemusi bavit (a ze takovych klubu bude plne). Ve finale bude zalezet ciste jen a jen na Haalandovi kam bude chtit.

Reagovat
2miguel1

BvB je hlavne futbalovy klub, kde bude chciet nahradu za Haalanda. Momentalne hraca, ktoreho by mohli kupit plus odskusany v klube plus kvalita je pre BVB strasne malo

Reagovat
herbage

to je děsný plus, když Dembélé má půlrok do konce smlouvy a v lednu může začít jednat se všemi kluby

Reagovat
2miguel1

Predlži

Reagovat
Visca el barca

Těším se.

Reagovat
blaugrana

Akoze z dlhu 1,3 miliardy je po par mesiacoch velmi dobra financna situacia? Tak tu bud Laporta klamal, aby sa mohol zbavit Messiho, alebo sa stal zazrak.

Reagovat
rominhoFCB

Nevidim do toho, ale on ten dlh asi nie je potrebne splatit hned "zajtra". Asi tam je nejaky splatkovy kalendar na 30(?) rokov s rocnou splatkou 40-50(?), ktora nam umoznovala aj nejake prestupy. Ved prijmy boli vysoke. Bohuzial sa to "vdaka" korona krize naburalo. Ale uprava v platoch nas mozno vratila do optima, lebo opakujem, pri rozdeleni dlho na 30 rokov to az tak hrozivo nevyzera.

Snad to niekto vysvetli lepsie.

Reagovat
blaugrana

No pisalo sa, ze Laporta vzal uver 500 mega, aby spravil zo short term pohladavok long term, takze to bude zrejme tak, ako pises.

Reagovat
blaugrana

https://fb.watch/8cqs5dNhHx/ ten pocit, ked aj typci s amputovanymi koncatinami predvadzaju lepsi futbal nez Barca

Reagovat
Raul=Real
Reagovat
Ed_Hazard

Da sa to vybrat uz teraz? Ak hej s akym kurzom?

Reagovat
Raul=Real

350€ mi núkajú ...ale ja som hráč

Reagovat
Ed_Hazard

Ja ti neviem chlape. Keď vidím tú zostavu Barcelony (iba predpokladaná):

https://www.forcabarca.sk/clanok/42598/cadiz-barcelona-prepokladane-zostavy

Tak mám pocit, že dokážu rupnúť absolútne s každým. Na druhej strane by už bolo priam trapné ak by nevyhrali. Aj som mal rozpísané ako by som to vyriešil ja ale radšej som to zmazal. Nechcem ťa ovplyvňovať ani nič privolávať

Btw, pýtal si sa na odborný názor, odpovedal som ti ako vyslúžilý tipér, ktorý mal vždy veľkú dávku smoly

Reagovat
Raul=Real

Ako toto je strašne prekerna situacia Mal si zrejme na mysli vybrat 350 a nalozit napr. 200€ na Barcu?

Reagovat
Ed_Hazard

To mi napadlo tiež, ale skôr by som volil vybrať 350€ a následne to naložiť na 2-4 dobre vybrané zápasy na víkend s kurzom spolu max 2.5 až 3

Táto taktika mi nikdy ale nevyšla na viac ako 5-6 "otočov"..

Reagovat
Ed_Hazard

Real Madrid - Villarreal 1 1,53

FC Sevilla - Espanyol 1 1,65

Manchester United - Aston Villa 1 1,45

Kurz 3,53, za 350€ máš v sobotu večer 1235,50€ a ďalší mesiac nemusíš ísť do roboty

Reagovat
Raul=Real

zaujimavu taktiku si mal, to kazdopadne

Ja uz ked davam vyssie stavky (50-100€), tak to skor riesim max kurz 2-2.5...na spomínané zapasy by som sa 350€ neodvazil nalozit

Aj ked samozrejme teraz tie tri určite vyjdú

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

vyber to

Reagovat
Raul=Real

Ani nežartuj

Reagovat
blaugrana

bude max remiza

Reagovat
Raul=Real

Aku mas percentualnu uspesnost takychto predzapasovych prognóz?

Reagovat
blaugrana

No ono sa staci pozriet na aktualnu Barcu. Navyse posledny zapas s Cadizom 1:1 na CN a u nich rokonca prehra a to tam boli Messi a Griezmann.

Reagovat
blaugrana

Navyse tazko povedat, ako kader zareaguje na Koemanove zvasty v mediach. Mozno ho budu chciet odstrelit.

Reagovat
Raul=Real

Prave toto ma napadlo, ci ho hraci nepotopia a adios

Reagovat
blaugrana

takze to vyber

Reagovat
smazaný uživatel

si blázen, jestli to chceš nechat dojet ale jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pěti eur. Raději bych to poslal na útulky…

Ba ne, dneska drtivé vítězství… snad…

Reagovat
Jordi Alba

Nechat, i když to zní nemožně, tak Cádiz už porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mas jeste prachy, tak si to pojisti ne? Tohle nech a dej si tiket zvlast na neprohru Cadizu. Na Fortune je kurz 2,71.

Reagovat
Raul=Real

za 50€ poistene

Reagovat
chavi.27

Wtf, od kdy muzes mit vic sazkovejch prilezitosti na 1 zapas? Nebo to mate jako specialitu jen na slovensku?

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Eric Garcia, Dest, Busquets, De Jong, Gavi, Demir, Memphis y Luuk De Jong

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Erica Bude Ronald…

Reagovat
LAM

Sestava slušná na to co je k dispozici. Ve druhým poločase Coutinho za Sergia a De jong na DM

Reagovat
blaugrana

Coutinho je hotovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Zostavicka fajna. Na Gaviho a Demira sa tesim. Roberto lavica? Ou jeeeeee.

Reagovat
Raul=Real

VISCA EL BARCA

Reagovat
alcantara

Toto nie je faul

Reagovat
Jordi Alba

Z lavičky Sevilly do základu Barcelony..Nevím, co je lepší, jestli to, že Luuk de Jong hraje v základu nebo to, že kdyby byl zdravej Braithwaite, tak tam hraje s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Braith je mnohem lepší...

Reagovat
Jordi Alba

To asi i jo, ale vidět je spolu v základu nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, nikdo neupírá Depayovi snahu, ale končí u něj skoro každá akce

Reagovat
blaugrana

prispôsobil sa timu...hra hov...

Reagovat
blaugrana

davaj tam Roberta, bo to je des

Reagovat
roman1978

No konečně, Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

nedovedu si představit, že LDJ dá někdy gól

Reagovat
alcantara

Pokial nepojde Araujo na hrot, tak si golovku nevypracujeme. It is, what it is

Reagovat
Jordi Alba

Ale ideálně aby si to tam sám i nacentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué a Araujo na hrot, není na co čekat

Reagovat
blaugrana

toto je cisto zapas 1:0 pre Cadiz

Reagovat
patas92
Reagovat
dantetomas

Ty vole, ale to je strasna nuda.

Reagovat
2miguel1

Neviem si predstavit, ze by presli cez Benficu. Tuto sezonu musi byt ciel do top4, ale bude to boj.

Reagovat
LAM

Asi tak

Reagovat
vagneris

Je tam hromada zraněných. Aguero s Fatim to potahají.

Reagovat
dextroza_m

Tento rok je cíl nespadnout a na SB a WM nedostat bůra

Reagovat
LAM

Děsivá nuda.Pravá strana neexistuje(nejsou tam ani hráči kteří by tam měli bejt)a na hrotu děsivej Luuk

Coutinho za Sergia,kterej je už odrovnanej a Roberto za Minguezu(horší to nebude)

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná tragédie, tam prostě není vůbec nic, ani náznak čehokoliv zajímavého. A Luuk de Jong musí být největší poleno, jaké kdy nosilo dres Barcelony, ten se tam potácí jak po šesti pivech a hrajeme v deseti. Opravdu by mě zajímalo, co si od něho ten náš génius sliboval.

Reagovat
LAM

Tak zrovna Luuka bych neházel na něho.Griez přestoupil pár hodin přes koncem přestupáku a Luuk byl asi jediná možnost někoho na hrot za minimální náklady.

Na hrotě tragéd a na pravo hrajou hráči,kteří tam bejt správně nemají.Koho tam tedy dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl tam místo něho klidně být Manaj z béčka, horší by být ani nemohl.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

lenže toto vyzerá na fail od vedenia čo sa týka Manaja a Collada, oni ako keby vôbec nerátali s predajom Griezmana a ked sa predal tak Manaj je predany a Collada nikto nenapisal na supisku.

Reagovat
SunFells

Nohavica na stará kolena aj uvidí jak Baník poráží Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cádizu stačí na šanci 30 sekund tlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
smazaný uživatel

ale skvělá atmosféra na Cádizu, aspoň něco

Reagovat
Rattlesnake

tak do toho někdo plácněte

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

pápá Koemane

Reagovat
Messiáš

Za tohleto ???

Reagovat
smazaný uživatel

do skluzu takhle nemůže naskakovat, zbytečná zbrklost

Reagovat
patas92

Tak aspoň Koeman bude mít výmluvu, kterou letos ještě nepoužil

Reagovat
alcantara

Totalna sialenost, ten zmrd si robi prdel vacsinu zapasu, toto je ceresnicka na torte.

Reagovat
Raul=Real

Nemôže nastať situácia, že vylúčenie paradoxne Barcelone pomôže?

Reagovat
Kejza

koukám, že už je potřeba najít pozitivum i v úplný prdeli.. nojono

Reagovat
SunFells

Kdyby to byl druhý De Jong tam možná jo, takto asi těžko

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
vagneris

Jak ti pomůže vyloučení jedinýho top hráče v poli?

Reagovat
Kejza

to snad není možný vždyť to nebyl ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

nastupuje Lopatinho

Reagovat
.13

A ta 5ka z Cadizu nemala mat cervenu za to zatiahnutie?

Ale Frenkiemu ju hned utekal vytiahnut. O tom, ze ta prva zlta bola tiez na zvazenie.

Akoze hrame uplne dno, ale ten rozhodca je neskutocny sasek.

Reagovat
vagneris

Je těžký něco vymyslet, když je zraněná půlka sestavy a hned 4 útočníci. Obrana a záloha je slušná a až se vrátí Aguero, Fati a Dembelé, tak se to zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Kam přesně se vrátí Aguero?

Reagovat
celeb

Puig! Tomu vravim okamzity vplyv na hru

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
.13

Koeman musel byt priam vo vytrzeni

Reagovat
2miguel1

Kedy sa maju presne vratit

Dembele

Kun

Pedri

Alba

Reagovat
dextroza_m

Stejně jak Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

to je kopyto ten coutík

Reagovat
sylarko

hej jediny tam je ty piojebany kokot...pice hlavne ze ten tvoj oblubeny univerzal hral top ze???

Reagovat
mithro

tam museli mat vsadene na 0-0, aj barca, aj cadiz

Reagovat
.13

Nejak sa na splatky tych dlhov musi zarobit

Reagovat
Kejza

to snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
patas92

Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Bus zachránil zlatej bodík, MOTM

Reagovat
Kejza

Reagovat
Banikovec7

Ten rozpis zapasu se jak tvori? Jak je mozne, ze hraje Barcelona dvakrat po dvoudenni pauze a souper ma vzdy o 2 nebo 3 dny volna navic?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Barcelona hrala v ramci tohohle vlozenyho kola vylozene jako posledni. Kdy jindy by mela jako hrat?

Reagovat
Banikovec7

No ja taky nemluvim o tomhle jedine zapase ale o celkovem rozpisu, jsem myslel ze takove blbosti jako dat zapas na pondeli, kdyz nasleduje vlozene kolo, napadaji jen FM a Fifu. Jeste kdyz souper hral naopak uz v patek.

Reagovat
Phillipinho

Takhle to La Liga rozepisuje, ale uz nejaky ten patek. To ses probudil docela brzo

Reagovat
smazaný uživatel

KOEMAN BRAVOOOO

Reagovat
Raul=Real

Človek im raz fandí a oni si nevedia prihrať na 3 metre

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nevybral jo? tvoje hloupost, já ti radil dobře

Reagovat
blaugrana

vsetci sme ti pisali, nech to vyberies

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne cez vikend nesleduj vysledky tych zapasov, co som ti pisal hore

Reagovat
Raul=Real

To samozrejme všetko vyjde, o tom nepochybujem este k tym trom by som pridal aj Barcu ako sa poznám

Reagovat
Ed_Hazard

Ale tiket to bol dobry, chvalim Nabuduce to uz vyjde.

Reagovat
Messiáš

Zmar, muzeme dekovat Ter Stegenovi a Araujovi za bod. Ten tym nema tvar, snaha tam mnohdy videt i je, ale je smutny se koukat, jak si Cadiz vypracuje snadneji sanci jak my.

To nastaveni bylo ale zabavny

Reagovat
BBystr

a uspela ... uhrali sme bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele