LaLiga - preview 5. kola: Barcelona doma proti Granadě

17.09.2021, 10:11, aktualizováno 20.09.2021, 08:38
Previews
Ronald Koeman (© AFP)
Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže se odehraje na Camp Nou, kde Barcelona bude plnit roli favorita proti Granadě. Udrží Blaugranas neporazitelnost nebo se soupeř dočká první výhry v sezoně?
FC Barcelona - Granada CF  (pondělí 21:00)
Spravit chuť si bude chtít po nepovedeném zápase Ligy mistrů FC Barcelona. Katalánci přivítají v pondělní dohrávce nevyzpytatelnou Granadu, která jí v dubnu uštědřila na Camp Nou zcela nečekanou porážku. Zatím vypadá Granada neškodně, protože po čtyřech kolech nemá na svém kontě ani jedno vítězství a vstřelit dokázala jen dva góly.

Barcelona je zatím v LaLize bez porážky, i když body už dokázala ztratit. Ve druhém kole remizovala na San Mamés s Bilbaem 1:1. Minulé kolo Katalánci nehráli, protože duel se Sevillou byl odložen. Možná i proto pak barcelonští nedokázali čelit Bayernu Mnichov a znovu s ním prohráli poměrně velkým rozdílem. Nepovedený vstup v Lize mistrů chtějí zažehnat dobrým začátek v domácí soutěži.

Trenér Ronald Koeman však na prohře 0:3 s Bayernem viděl i pozitiva. Blaugranas mají velmi mladý tým a už v průběhu zápasu poslal nizozemský stratég na trávník talentované mladíky Gaviho, Demira nebo Baldého. Na soupisce pak figurují jména jako Ansu Fati nebo Padri, takže Barcelona má do budoucna obrovský potenciál! Samozřejmě v rámci LaLigy je Barca i přes všechny problémy pořád jeden z největších favoritů na zisk titulu.

Domácí mají Granadě co vracet. V minulé sezoně totiž hosté vyloupili Camp Nou a zvítězili překvapivě 2:1. Mimochodem oba celky spolu sehrály i čtvrtfinále Copa del Rey, které došlo do prodloužení a v něm Barcelona zvítězila 5:3. Každopádně pro Blaugranas jsou domácí zápasy s Granadou v poslední době hodně těžké. V roce 2020 i 2016 zvítězila Barcelona nejtěsnějším výsledkem, což není pro ní zrovna typické.

Granadě se vstup do nové sezony příliš nepovedl. Remíza ve Villarrealu a doma s Valencií možná nejsou špatnými výsledky, ovšem vysoká porážka od Vallecana byla ostudou. Z té se následně Nazaríes neoklepali a prohráli i další kolo doma s Betisem 1:2. S pouhými dvěma body se hosté pohybují na hranici sestupového pásma a záchrany.

Barcelonu trápí poměrně rozsáhlá marodka. Pedri, Jordi Alba, Martin Braithwaite, Ansu Fati, Sergio Agüero a Ousmane Dembélé, ti všichni do pondělní dohrávky nezasáhnou. Svalové problémy měl i Samuel Umtiti, takže i jeho start je v ohrožení. Co se týče Granady, ani tady není kompletní soupiska, i když jedinou absencí je Neyder Lozano.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Dest, Araujo, Pique, Balde - Roberto, Busquets, F de Jong - Coutinho, L de Jong, Depay
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Duarte, Sanchez, Abram - Arias, Gonalons, Montoro, Monchu, Neva - Suarez, Machis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.82 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Villarreal CF  (neděle 14:00)
Villarrealu se pohled na tabulku rozhodně líbit nemůže a hodlá s ním něco provést. Šanci dostane v neděli krátce po poledni, kdy jede na Baleárské ostrovy. Na Estadio Iberostar ho čeká Mallorca a kromě ní bude Villarreal válčit také s jednou nepříjemnou statistikou.

Mallorca si na rozdíl od Villarrealu úvod sezony nemůže vynachválit. Asi jen málokdo čekal, že nováček aktuálního ročníku bude po čtyřech odehraných duelech přepočítávat solidních sedm bodů! Ty uhrála Mallorca už za první tři kola a navíc ve dvou duelech udržela čisté konto. Až minulé kolo se jí nepovedlo tak, jak by si přála. Nad její síly byl baskický Athletic, jemuž ke třem bodům stačily trefy Morena s Williamsem.

Trenér Luis García byl přesto na své svěřence hrdý. "Bilbao je velmi silný soupeř, dlouhodobě se proti němu špatně sbírají body a dnes opět ukázal, proč tomu tak je. Když jsme začínali mít pocit, že bychom mohli remizovat, zasadil nám v rychlém sledu dvě rány. My se ale nemáme zač stydět. Hráli jsme svědomitě, bojovali a vím, že chlapci nechali na hřišti všechno. Bohužel to tentokrát nestačilo," posteskl si v pozápasovém hodnocení pro klubový web.

Villarreal nejezdí na největší španělský ostrov překvapivě moc rád. Herně ani výsledkově se mu totiž na Iberostaru nedaří. Tři body si za posledních deset návštěv odvezl jen čtyřikrát.

Tentokrát navíc budou svěřenci trenéra Emeryho bojovat také s únavou. Sice ještě neodehráli čtvrté kolo s Alavésem, ale mají za sebou náročné utkání Ligy mistrů. V něm si nakonec jen rozdělili body s italskou Atalantou, ačkoli herně byli mnohem nebezpečnější. "Žlutá ponorka" doposud v lize uhrála jen tři remízy a stále čeká na první výhru od slavného finále Evropské ligy s Manchesterem United.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Raillo, Olivan - Baba, Sevilla - Mboula, Kubo, Lee - Prats
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Torres, Albiol, Pedraza - Trigueros, Capoué, Parejo - Moreno, Dia, Danjuma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 3.33 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Dva pohároví aktéři se utkají na Anoetě v neděli od čtvrt na pět odpoledního času. V rámci LaLigy se oběma týmům celkem daří. Real Sociedad aktuálně okupuje páté místo, Sevilla zase zůstává po třech kolech neporažena. Jak dopadne Baskicko-andalusijská konfrontace?

Real Sociedad hrál ve čtvrtek utkání Evropské ligy a ze hřiště PSV Eindhovenu si odvezl cennou remízu 2:2. Nizozemci nejprve vedli, ale La Real dokázal výsledek otočit, aby nakonec měl poslední slovo domácí PSV.

V LaLize se Realu Sociedad nepovedlo jen první utkání na Camp Nou, protože následně porazil jak Vallecano, tak i Levante a Cádiz. V neděli před vlastními diváky bude usilovat už o čtvrté vítězství v řadě!

Sevillu nečeká na Anoetě lehká práce, ale kouč Julen Lopetegui doufá, že jeho tým udrží neporazitelnost i tam. Odehráno má zatím jen tři duely, protože zápas s Barcelonou se minulý týden nekonal. Absence herní praxe byla následně znát v úterním zápase Ligy mistrů proti Salzburku. Rakouský mistr odehrál v Andalusii dobré utkání a dokonce tam díky proměněné penaltě Luky Sušiće vedl. Sevilla ale dokázala ještě do přestávky srovnat rovněž prostřednictvím pokutového kopu Ivana Rakitiće. Konečný výsledek 1:1 je pro Rojiblancos ztrátou. V lize se Sevilla představila naposledy koncem srpna, když nedokázala vyhrát na Elche (1:1).

Očekává se vyrovnaný zápas, ve kterém bude chtít La Real oplatit dvě porážky z loňské sezony. Sevilla nejprve zvítězila doma 3:2 a posléze i na Anoetě 2:1. Real Sociedad pamatuje poslední vítězství nad Sevillou v roce 2017.

Marodka Realu Sociedad nadále přetrvává a ani tentokrát nemůže Imanol Alguacil využít všechny své hráče. Carlos Fernandez, Nacho Monreal, Diego Rico, Jon Guridi, Asier Illaramendi a Ander Barrentxea zůstávají mimo hru. V úplně opačné situaci je Sevilla, které nebude chybět nikdo. Na druhou stranu Lopeteguiho tým má v nohách náročné utkání Ligy mistrů a tak se dají předpokládat i změny v sestavě.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Normand, Munoz - Silva, Merino, Zubimendi - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Kounde, Carlos, Acuňa - Rakitić, Fernando, Jordan - Ocampos, En-Nesyri, Lamela
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Real Betis má za sebou naprosto úžasné utkání se skotským Celticem, ale výhru nemůže oslavovat moc dlouho. Už v neděli se totiž na jeho půdě objeví Espanyol, aby se v pátém kole pokusil o vůbec první výhru v sezoně.

Na to, jak se Realu Betis moc nepovedla první tři kola nového ročníku (0-2-1), mohou jeho fandové teď být naprosto spokojení. Po ligové výhře nad Granadou, kterou skolil minutu před koncem po skvělém sólu záložník Sergio Canales, totiž dostali další skvělý dárek. Že se věci opravdu otáčí k lepšímu, dokázal Real Betis v utkání Evropské ligy proti Celticu. V něm nebyl favoritem a s ostrovním týmem prohrával už o dvě branky, ale ani to ho nezlomilo.

Především díky skvělému úvodu do druhého poločasu se Betis prosadil dvakrát a i když Celtic ke konci dokázal snížit, tak tři body zůstaly v Seville. Další dobrou zprávou je pro Betis fakt, že s Espanyolem se mu doma mimořádně daří. Barcelonský tým si ze Sevilly odvezl výhru jen třikrát za posledních dvacet let!

A ani tentokrát to nevypadá, že by svou bilanci měli svěřenci trenéra Vicenteho Morena vylepšit. Aktuální ročník jim totiž rozhodně nefandí. Espanyol doposud ještě nevyhrál ani jednou a za čtyři odehrané duely nasbíral jen dva body. Naposledy doma nestačil na Atlético Madrid.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerin, Pezzella, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Canales - Tello, Sánchez, Fékir - Iglesias
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - Gil, Cabrera, Gómez, Pedrosa - Vidal, Morlanes, Darder, Embarba - Dimata, De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.52 - 4.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Již zítra ve 21:00 se na slavném stadionu Mestalla odehraje dlouho očekávané utkání španělské LaLigy mezi domácí Valencií a Realem Madrid. Valencie se oklepala z loňské nevydařené sezóny a na slovutný "bílý balet" si věří. To potvrzují i slova jejího trenéra José Bordaláse: "Soustředíme se na to, abychom odehráli dobrý zápas, předváděli naší hru a využili svých předností. Máme sebevědomí, ale samozřejmě také velký respekt vůči Realu Madrid."

Kdyby zněla tato slova z Valencie i minulou sezónu, působilo by to poněkud zvláštně. Valencii se totiž loňský ročník vůbec nepodařil. Celou sezonou se doslova protrápila a soutěž zakončila na 13. příčce, což znamenalo nejhorší umístění týmu za více jak 30 let. Tragický ročník odnesl vyhazovem tehdejší trenér Javi Gracia, který byl odvolán v květnu 2021 po porážce s Barcelonou.

Do současné sezony však "netopýři" pod vedením Bordaláse vstoupili ve velkém stylu a získali 10 z 12 možných bodů za tři výhry (Getafe, Alaves, Osasuna) a remízu s Granadou. Pravda síla Realu Madrid je trochu na jiné úrovni, nicméně skóre 9:2 budí respekt. Střelecky se obzvlášť daří Carlosi Solerovi, který ve čtyřech zápasech nasázel tři góly a přidal dvě asistence. Zdatně mu sekunduje také portugalský útočník Gonçalo Guedes se 2 vstřelenými brankami a asistencí.

V kádru "los blancos" ale najdeme hráče, jehož skvostná bilance je ještě impozantnější. Francouzský útočník Karim Benzema zraje jako víno a po odchodu Cristiana Ronalda se stal nepostradatelnou součástí útočné hrozby Realu Madrid. Již v loňské sezóně byl Benzema skutečným predátorem před brankou soupeře a ani letos tomu nebude jinak, neboť v dosavadním průběhu sezóny vstřelil ve čtyřech utkáních pět branek a navrch přidal hned čtyři asistence. Naposledy se Benzema předvedl v utkání se Celtou Vigo, kdy zaznamenal hattrick. Především díky němu tak Real Celtu porazil 5:2, přestože po prvním poločase prohrával 1:2.

Skvěle se také zatím prezentuje brazilský křídelník Vinicius se čtyřmi góly na kontě. Právě kooperace tvořivého Benzemy se zabijáckým instinktem a rychlonohého Vinicia znamená pro obranu "netopýrů" největší hrozbu.

Zatímco útok Realu je skvěle vyladěný, výkony obrany, podle očekávání, výrazně pokulhávají. "Bílý balet" totiž v létě opustily dva dlouhodobé defenzivní pilíře - stopeři Sergio Ramos a Raphael Varane. Na Bernabeu sice dorazil hvězdný David Alaba, který dokáže hrát jak krajního obránce, tak stopera, nicméně další špičkový stoper v kádru chybí. A při vším respektu, Nacho ani Éder Militão ještě do těchto kvalit nedorostli.

Defenziva Realu tak udržela čisté konto jen proti Betisu Sevilla a v ostatních zápasech vždy inkasovala minimálně dva góly. Celkově Real obdržel šet branek zatímco Valencia jen dvě. A právě to by mohla být cesta pro "netopýry", jež před sezonou přivedli na hostování útočníka Heldera Costu z Leeds United. Zároveň má většina hráčů Valencie v paměti poslední střetnutí s "bílým baletem" na svém stadionu Mestalla z listopadu 2020. Valencia tenkrát doma giganta zesměšnila výhrou 4:1. Obecně je však vzájemná bilance obou celků téměř vyrovnaná, kdy z posledních šesti utkání třikrát vyhrál Real, dvakrát Valencia a jednou se týmy rozešli smírně.

Na závěr ještě dodejme, že na straně Valencie do zápasu nemohou ze zdravotních důvodů nastoupit Cheryshev a Piccini. Královský klub z Madridu bude postrádat služby Kroose, Marcela, či Garetha Balea. Toho však možná najdeme na golfovém hřišti...
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.58 - 3.93 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Getafe CF  (sobota 14:00)
Už od 14 hodin je na programu "malé" madridské derby mezi Vallecanem a Getafe. Domácí už dokázali nasbírat čtyři body, ovšem hosté na první zisk teprve čekají. Po čtyřech porážkách chtějí zabrat ve Vallecanu, kde to ale nebude vůbec jednoduché.

Getafe sice na Estadio Teresa Rivero naposledy vyhrálo, ale předtím se mu to víc jak čtyři roky nepodařilo. Navíc v madridském derby nemáte nikdy nic jistého.

Rayo vstoupilo do nového ročníku slušně. První dva zápasy sice prohrálo, ale pak porazilo Granadu a uloupilo bod na hřišti Levante. Dvě utkání bez porážky v řadě dávají Rayu motivaci i do dalších kol a zvláště do utkání s městským rivalem Getafe. Na to už se těší i nová posila - kolumbijský kanonýr Radamel Falcao.

Azulones prožívají hrůzostrašný vstup do sezony. Prohráli všechny své dosavadní zápasy a dohromady přitom vstřelili jednu branku. Horší statistiku má už jen Deportivo Alavés, které inkasovalo ještě o tři góly víc.

Absence hlásí jen Getafe, které se bude muset obejít bez Maura Arambarriho a Sabita Abdulaiho. Velká pozornost je upřena na Radamela Falcaa, který nechybí v nominaci na utkání. Zdali ho trenér Iraola nasadí od začátku není jasné.

Vzhledem k aktuálním formám je mírnějším favoritem Vallecano. Podaří se mu bodovat i ve třetím zápase v řadě, nebo si Getafe konečně připíše dobrý výsledek?
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, Garcia - Ciss, Comesana - Merquelanz, Trejo, Alvaro - Falcao
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Dakonam, Cuenca, Olivera - Suarez, Maksimović, Timor, Alena, Jankto - Vitolo, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 2.93 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 16:15)
Atlético Madrid má za sebou nepříliš povedené utkání Ligy mistrů, v němž se nedokázalo střelecky prosadit ani jednou. Vylepšit si statistiky budou colchoneros chtít v sobotu odpoledne, kdy se na Wanda Metropolitano představí Bilbao. Baskický celek sice trochu zaspal úvod, ale poslední dny už mu patřily.

Atlético ještě ani jednou v sezoně neprohrálo soutěžní duel. Nás teď čeká páté kolo a do něj vstupuje madridský celek z pozice třetího týmu tabulky. Za čtyři zápasy si tým trenéra Diega Simeoneho připsal deset bodů a čeká na první porážku. Tentokrát se dá čekat jistá únava, protože Atlético má za sebou oproti Bilbau pohárový duel Ligy mistrů. V jejím rámci se utkalo s Portem a moc dobře to pro něj nedopadlo.

Nejvíc sice trpěl divák, ale Simeone nemohl být s výkonem svého týmu spokojen. Atlético doma nedalo ani jednu branku a Porto zůstalo střelecky na suchu jen proto, že v samém závěru po jeho gólu zasáhl VAR, který gól Taremího odvolal. Co by mohlo znamenat větší potíže než remíza v poháru, je především odstoupení záložníka Thomase Lemara. Ten musel ze zápasu odstoupit po půlhodince hry, pak ho zastoupil Rodrigo De Paul.

Podle posledních zpráv utrpěl Lemar svalový problém, který ho vyřadí ze hry minimálně pro nadcházející duel s Bilbaem. Jinak Simeone nemá žádné čerstvé absence a do kupy se už stihl dát i obránce Kieran Trippier. Atlético sice jednou čas s Bilbaem prohraje nebo jinak ztratí body, ale doma si je jisté. Bilbao totiž z Madrid odjíždělo jako vítěz naposledy v roce 2011!

Brankář Jan Oblak doufá, že se po nepříliš povedeném vystoupení v Lize mistrů Atlético doma vzchopí. "Zápas s Portem nám ukázal mnoho nových věcí. Neodehráli jsme povedené utkání a šancí jsme si nevytvořili tolik, kolik je u nás obvyklé. Musíme zapracovat i na naší obraně, která zvlášť ke konci nepůsobila koncentrovaně. Po zápase jsem si říkal, jak jsem rád, že existuje VAR."

Bilbao má tu velkou výhodu, že mělo volný program a jeho hráči budou moci být trochu odpočinutí. To se jim hodí zvlášť ve chvíli, kdy se baskický celek začíná dostávat do slušného herního tempa.

První dva duely nového ročníku se Baskům sice nepovedly a vydolovali z nich jen dva body, ale další dva už znamenaly pokaždé výhru. Gól jim nedala ani Celta Vigo a v minulém kole se to nepovedlo ani Mallorce. Bilbao i díky tomu tráví babí léto na solidním pátém místě a jeho hlavní pýchou je skvělá obrana. Doposud Bilbao kapitulovalo jen jednou a spolu se Sevillou má nejlepší obranu celé ligy.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Gimenez, Felipe, Hermoso - Trippier, Koke, Llorente, De Paul, Carrasco - Griezmann, Suárez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga - Berenguer, Vencedor, D. García, Muniaín - Williams, R. García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.62 - 6.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Levante UD  (sobota 18:30)
Elche prozatím překvapuje solidní hrou a především dobrými výsledky. Mírným favoritem bude také v sobotu navečer, kdy se na Estadio Manuel Martínez Valero popere o body s Levante. Mužstvo z Valencie naopak na první výhru nového ročníku stále čeká.

Na to, jak komplikovaný los Elche mělo, si vede velmi dobře. Když se v prvních třech kolech máte postavit proti Bilbau, Seville a Atléticu, tak se od vás moc bodů neočekává. Takže dva body spolu s jednou těsnou porážkou od aktuálního mistra jsou pro tým trenéra Frana Escriby velmi dobrou vizitkou.

Elche je týmem spoléhajícím na zkušenosti, což bylo vidět hned v úvodním klání s Bilbaem. Trenér Fran Escribá postavil nejstarší základní jedenáctku v aktuálním ročníku s věkovým průměrem 30,1 let. Trenér Paco López prožívá přesný opak - jeho týmu se vůbec nedaří.

Levante je až na 14. místě se ztrátou dvou bodů na svého sobotního soka. Doposud se mu nepovedlo vyhrát ani jednou a zatím si žádný klub nepřipsal víc remíz - 3. Ta poslední, s Vallecanem, ho mrzí nejvíc, protože o první výhru v ročníku Levante připravil Sergi Guardiola až ve druhé minutě nastavení.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Gonzalo, Gonzalez, Roco - Josan, Fidel, Guti, Mascarell, Mojica - Perez, Benedetto
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramón, Vezo, Duarte, Clerc - Melero, Radoja, Martinez - Cantero, Marti, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.02 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Bez bodu a úplně poslední. To je po třech zápasech nové sezony Deportivo Alavés. Domácím nevyšel začátek podle představ a v sobotu by to chtěli vylepšit, jenomže potkají tým, se kterým už pět let nevyhráli - Osasunu.

S Deportivem se na sestupové příčky před sezonou tak nějak počítalo, že ale bude mít po třech zápasech stále nula bodů, to už méně. Alavés je společně s Getafe posledním týmem LaLigy, který ještě nebodoval.

Nadějí pro domácí je nezvykle dlouhá herní pauza. El Glorioso nastoupili k poslednímu soutěžnímu zápasu 27. srpna ve Valencii a od té doby vinou reprezentační přestávky a odložených zápasů čtvrtého kola nehráli. Deportivo tak mělo dostatek času přeskupit síly a na neoblíbenou Osasunu se připravit. Takřka pět let už trvá neporazitelnost Osasuny v zápasech s Alavésem. Osasuna začala mnohem lépe a v prvních třech kolech dokonce nenašla přemožitele. Po dvou domácích remízách zvítězila v Cádizu 3:2 a s pěti body na kontě jí patří průběžné jedenácté místo. Jediný nezdar přišel před týdnem v zápase s Valencií (1:4).

Deportivu se do sestavy vrací obránce Rubén Duarte, avšak k dispozici zase nebudou jiní. Mluví se o Ponsovi, Lópezovi a Callejovi. Osasuně zase bude chybět Kike Barja a zřejmě ještě Ante Budimir. Chorvatský útočník už se blíží plnému uzdravení.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Miazga, Lejeune, Duarte - Pellistri, Pina, Garcia, Rioja - Joselu, Sylla
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Garcia, Hernandez, Sanchez; Brašanać, Moncayola, Torro - R Garcia, K Garcia, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 2.99 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Cádiz CF  (pátek 21:00)
Páteční večer se pro dva soupeře stane ideální příležitostí, jak poprvé okusit chuť vítězství. Doposud se to za čtyři odehraná kola nepovedlo Celtě Vigo ani Cádizu. A právě tyto dva týmy se do sebe na Estadio Balaídos pustí.

Jak Celta minulý ročník zakončila, tak také nastartovala ten nový. Porážkou. Respektive několika porážkami. Zatím Celta odehrála čtyři zápasy a z nich prohrála rovnou tři. Minulé kolo to sice chvíli vypadalo nadějně, protože po první půli Celta vedla nad Realem Madrid 2:1, jenže druhý poločas pro ni skončil katastrofou. Klub z Viga nedal ani jednu branku a sám dostal tři.

Tým trenéra Eduarda Coudeta se přesto na utkání pátečního večera těší, protože s Cádizem mu to dlouhodobě jde. Čtyři z předchozích pěti vzájemných duelů Celta vyhrála a Cádiz si tři body odvezl z Viga naposledy v roce 2005 ještě za působení obou mužstev v Segundě. To dává Coudetově ekipě naději na to, že konečně opustí sestupové vody.

Cádiz na tom navíc není o mnoho lépe. Patří mu průběžná šestnáctá příčka a na kontě má oproti Celtě jen o jeden bod navíc. První dva duely nového ročníku sice celku z přístavního města jihozápadu Španělska vyšly remízově, ale pak následovaly porážky od Osasuny a také Realu Sociedad. Tentokrát se tým trenéra Cervery po dvou domácích utkáních opět podívá na půdu soupeře v naději, že získá první výhru v sezoně.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Mallo, Araujo, Murillo, Galán - Tapia - Méndez, Suárez, Cervi - Aspas, Mina
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Gutierrez, Harojan, Espino - Salvi, Jonsson, Fali, Fernandez - Negredo, Sobrino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.52 - 8.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid431013:610
2.Valencia CF43109:210
3.Atlético Madrid43107:410
4.Real Sociedad43016:49
5.Athletic Bilbao42204:18
6.Sevilla FC32105:17
7.FC Barcelona32107:47
8.RCD Mallorca42113:37
9.Real Betis41214:45
10.Elche CF41212:25
11.CA Osasuna41214:65
12.Rayo Vallecano41125:54
13.Villarreal CF30302:23
14.Levante UD40315:63
15.Espanyol Barcelona40221:32
16.Cádiz CF40224:72
17.Granada CF40222:72
18.Celta Vigo40133:81
19.Getafe CF40041:50
20.Deportivo Alavés30031:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (265)

Přidat komentář
LAM

Pedri 10 až 14 dní mimo a Alba 4 týdny

Tak v tomhle případě je jediná možnost 4-3-3

Stegen-Balde,Pique,Araujo,Dest-Sergio,De jong,Coutinho-Depay,Luuk,Yusuf

Reagovat
roman1978

a kde máš dark lorda?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dřív se rozehraje Baldé, tím líp. Pomalu, ale jistě, totiž končí éra labyla Jordiho. A že bylo načase… Jinak Luuk snad nebude v základu na úkor mladších – to ať klidně hrajem bez devítky. Jeho role nemá být základ za každou cenu.

Reagovat
blaugrana

Na LB nadrbe nedotknutelneho Roberta...

Reagovat
rominhoFCB

BREAKING: Ansu Fati has received the medical green light, he is 100% fit. If everything goes as planned, Ansu’s return would be marked against Cadiz, on the 23rd or against Levante, on the 26th.

[Via: TV3]

Reagovat
smazaný uživatel

sláva

Reagovat
blaugrana

Kazdy den iny termin navratu.To uz nie je ani vtipme. Ale ostava len dufat, ze sa po par minutach na ihrisku zasa neodstreli, lebo ak hej, tak to koleno bude asi hotove, co by bol kua pech, kedze ma velky potencial.

Reagovat
Keeper117

Potenciál...nikto nevie ako na tom po 10 mesiacoch bude.. snáď mu to z toho talentu veľa nevzalo a bude schopný sa do tohto opäť dostať

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Jordi Alba

Ten Chema asi dobrej debil.

Reagovat
roman1978

Výborně Rayo

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Dneska se narodil nejgeniálnější hráč po konci kariéry Diega Maradony. Happy b.

Reagovat
smazaný uživatel

dedo, 24.cerven uz byl..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak to můžeš tvrdit, když se dneska teprve narodil a tudíž ještě nic nepředvedl?

Reagovat
Xavi

A co zítra? Není tam někdo?

Reagovat
valloire

Ne. Nikdo po něm už neni.

Reagovat
patas92

Mi se dneska narodilo nějaké dítě o kterém nevím?

Reagovat
CHONG

Že bys nějakou oplodnil skrze stalking na facebooku?

Reagovat
patas92

vtípek

Reagovat
CHONG

Na úrovni toho tvého, no

Reagovat
patas92

Já s blbyma vtipama v tomhle vlákně nezačal

Reagovat
misinho7

"Hazard? He didn't play the other day because of some discomfort in his knee, he's been improving since then. We're going to wait before making him play in back to back games. He's not 100%."

Zas a znova.

Reagovat
blaugrana

Cholo by sa mal fakt pobrat uz o dum dal.

Reagovat
Raul=Real

Uz to úplne vidim ze on s tym kadrom co ma k dispozicii nepostupi zo skupiny v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Felix, to je hlava skopová

Reagovat
blaugrana

Uz sa neviem dockat zajtrajsieho zapasu s nasim novym lavym obrancom.

Reagovat
blaugrana

Sergi Roberto možná nenastoupí za Barcelonu v pondělním utkání proti Granadě. Trenér Ronald Koeman jej prý chce ochránit před vypískáním od vlastních fanoušků. Sergi Roberto byl jedním z fotbalistů, na které se fanoušci zlobili za to, že nechtěl přistoupit na zásadní snížení smlouvy. O ano, ano, ano..Mingueza- Balde po stranach

Reagovat
LAM

Dest by už měl bejt na 100%

Reagovat
rominhoFCB

https://www.fichajes.net/noticias/el-exotico-ingles-sigue-barca-20210918.html

Podla tohto superzdroja je dalsim hracom na radare Barcelony Conor Gallagher z Crystal Palace(hostovacka z Chelsea). Pozna ho niekto ?

Reagovat
JackDaniels.

Niekto urcite

Reagovat
smazaný uživatel

superzdroj

Reagovat
O.Giroud

v PL sekcii urcite

Reagovat
zasranej malíř

Courtois - Carvajal - Militao - Nacho - Alaba - Casemiro - Modrič - Valverde - Hazard - Benzema - Vini Jr.

Reagovat
teenz

Hm Nacho.

Reagovat
Ed_Hazard

Zbytočné cpať stále Alabu na kraj, keď sa má zohrávať na stoperovi..

Reagovat
Raul=Real

Mal tam dat krajneho obrancu nie Nacha

Reagovat
teenz

Ale ja nechci menit stoperske duo, ja chci menit Nacha.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha tak on Alaba nehrá na bekovi? Nachov návrat na kraj som teda nečakal, ako jediné logické vysvetlenie jeho nasadenia som bral to, že pôjde na stopera. Teraz je to už teda riadne wtf hlavne k Miguelovej chuti do hry.

Reagovat
teenz

Ne, hraje se Militao - Alaba. Hlavne kdyz Miguel hral opravdu dobre.

Reagovat
teenz

Dneska hraje Eden nebo si nekdo vzal jeho dres na sebe?

Reagovat
vacin

To poznáš podle toho jestli bude muset střídat kvůli zranění...

Reagovat
teenz

Zatim hraje docela uvolnene. Konecne.

Reagovat
Mass

Ale ne, Soler zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

To braneni od Hazarda.

Reagovat
Mass

Taky sem se divil, kam až se to vrátil..

Reagovat
smazaný uživatel

To je komediant..

Reagovat
Raul=Real

Dani už je nejaky skleneny

Reagovat
Diskostu

Valencia to su prasatá simulantské ,len nátlak na rozhodcu aby im nezmyselne penalty pískal...

Reagovat
JakubOcko

Samá tlustá piča hraje za RM.. nechápu, že jích vůbec pustí na trávník

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vacin

Prášky došly?

Reagovat
Raul=Real

Edenik dnes pekne...mohlo by mu tam už nieco padnut

Reagovat
vilp

Proč to furt do piče musí přenášet ze strany na stranu? Kdo mi to vysvětlí?

Reagovat
Ed_Hazard

Casemiro troška dosť kixuje dneska..

Reagovat
teenz

Taky mi prijde lehce po party.

Reagovat
teenz

Jak jsem ho nesnasel (hlavne z duvodu odstreleni Keylora) tak je opravdu na nesmyslny urovni.

Reagovat
vilp

To je zas faul.

Reagovat
Ed_Hazard

Modričov či Casemirov?

Reagovat
vilp

Modrićův. Borci tam skáčou na všechny způsoby a on jim to píská.

Reagovat
vilp

Ta výstavba hry zezadu je fakt tragédie. Alabova přednost měla být rozehrávka a neumí nic navíc.

Reagovat
teenz

Hm nevim, daleko vetsi problem vidim v Lucasovi a Nachovi. S propojenim nam pomuze Toni. Ted tam beha Luka a Case.

Reagovat
Rothbard

Jak vypadal první poločas?

Reagovat
Woyta

No, Paulistova žlutá neměla být vůbec žlutá a naopak Prasemiro mohl mít už dvě. Na druhou stranu ale žádný jiný/velký kiks od sudího k vidění nebyl. Penaltový VAR rozhodl správně.

Ale zrovna Soler s Correiou budou v zápase ještě dost chybět.

Reagovat
Mass

Prasemiro

Reagovat
Phillipinho

Docela neskutecny, co dokazal udelat Bordalas s Valencii za tak kratkou dobu. Skoda tech zraneni, ale makaji fakt dobre.

Reagovat
Woyta

Tvl nevím co si tým Valencie v kabině šňupnul, ale chci to taky! Za 10 minut tři gólovky, jen to proměnit vemena

Reagovat
Mass

Škoda že to byly všechno takový šmudly, takový Courtois nepouští..

Reagovat
Ed_Hazard

Tomu rozhodcovi uz ozaj jebe? Vsak ten cernoch cely cas drzal Viniciusa a on to piskne opacne

Reagovat
Mass

Koukám na to ve španělštině a tam se komentátor smál, že Vini málem Foulquiera svlíkl z dresu.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si asi spatne pochopil. Skoro vyzliekol Viniho, ktory sa ho niekolko sekund snazil zbavit.

Reagovat
Mass

No to už musíš bejt hodně zaslepenej fanda, abys neviděl ten Foulquierův svlečenej dres. Jinak jo, nejdřív Foulquier držel Viniho, ale ten mu pak skoro svlíkl dres.

Reagovat
Ed_Hazard

Casemiro je tak teagicky dnes, ze urcite rozhodne hlavou po rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro uz nutne potrebuje odpocinek. Repre pauza, prelet pres ocean, 24 hodin po navratu 90 minut proti Celte, v tydnu 90 minut proti Interu a dneska opet pravdepodobne 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen co to dopisu, tak to stahne dolu..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Hlavne je absurdni, ze za ten zakrok na Gomeze nedostal cervenou, mel jsem za to, ze mel uz jednu zlutou, tak jsem bral, ze mu dava "jen" druhou zlutou, ale bylo pro me dost wtf, kdyz jsem zjistil, ze pokracuje..

Reagovat
Mateo16

Lucas

Reagovat
misinho7

Lucas na RB je proste des...ak Dani bude zas na dlhsie out tak to bude pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Mass

Zrovna sem si řikal, že ten Hugo Duro je tam úplně neviditelnej

Reagovat
Ed_Hazard

To je ten sniper co hostoval sezonu v Castille hej?

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko gólov musí ešte prejsť cez Lucasa V., aby Ancelotti pochopil, že on nie je obranca ?!

Reagovat
patas92

Duro Cervenak

Reagovat
boryland

Vale dorazte je,,,,,,sim....

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy píská Infantino španělskou ligu?

Reagovat
misinho7

Vini omg to je forma z trageda v zakonceni zrazu sniper.

Reagovat
Jordi Alba

Tak tohle by zrovna asi nebyl gól, nebejt to zblokovaný.

Reagovat
misinho7

nj teraz mal luck ale gol ako gol

Reagovat
Mass

Bylo to tečovaný, jinak by to asi nebyl problém chytit.

Reagovat
DelPiero137

Bol to tec vsak?

Reagovat
Ed_Hazard

Gol gol gol gol gooooooooool Viniii

Reagovat
smazaný uživatel

DOPICI

Reagovat
smazaný uživatel

DENZEMA A VINICIUS OBA ZLATEJ MIC

Reagovat
Ed_Hazard

Na podiu ho pilou rozrezat vejpul a dat obom!

Reagovat
misinho7

Vini a Karim to je sialen duo sranda ze este rok dozadu nanho Karim nadaval a teraz to trhaju. Blazni

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz Camavinga rozhodnut, nech je prdel.

Reagovat
zasranej malíř

VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
patas92

Hrát se fotbal 80 minut místo 90, tak Real hraje třetí ligu

Reagovat
Mishko

A vy máte o 2 ligy majstrov menej

Reagovat
CHONG

Být stalking považovaný za prcání, tak jsi Casanova.

Reagovat
patas92

Konat se mistrovství světa v hledání křivdy i tam, kde není, máš slušnou šanci skončit druhý za Babišem

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Misinha bys možná porazil, tak apsoň dílčí úspěch

Reagovat
CHONG

Tak snad taky někdy na FB uděláš aspoň dílčí úspěch...

Reagovat
patas92

Dík, až už budu moc zoufalý, začnu obcházet bordely jako to děláš ty.

Reagovat
CHONG

Myslím, že tvá loď zoufalství už vyplula, ostatně oproti leštění tága nad fotkama na FB jsou ty bordely zlaté Nehledě na to, že v bordelu jsem byl naposledy před sedmi lety

Reagovat
patas92

Už tě ani holky odtamtud nechcou, jo?

Reagovat
CHONG

Oženil jsem se

Reagovat
patas92

Najít si manželku v bordelu...to je jak z romantického filmu. Gratulki

Reagovat
CHONG

To by bylo kouzelné, ale bohužel to bylo o kus přízemnější, ženu jsem potkal v hospodě

Reagovat
patas92

Škoda. Už jsem chtěl napsat, že být o hodně hezčí a o hodně bohatší, byl by si úplně jako Richard Gere.

Reagovat
CHONG

* O hodně bohatší a o fous hezčí

Reagovat
DreamTeam

Ne no. To není o minutách,ale o tom že se blíží konec.

Jakmile nejsi schopný odehrát celý zápas,tak je jedno zda je 90 nebo 50 minut.

Reagovat
valloire

přesně

Reagovat
Kily8

Stačí vystriedať Hazarda a má to rovnaký efekt, akoby súperovi vylúčili hráča, zrazu sa obraz hry mení.

Reagovat
madridcan

Jaj, takže po novom už nebudeme dátovať históriu a roky, aby to Cules sedelo, ale už rovno minutáž Veď čo toľko ostychu...keby sa hralo o druhej, tak Benzemu oslepí slnko a neuvidí loptu.

Reagovat
patas92

Keby si nebral všechno vážně, žilo by se ti líp

Reagovat
ADM

Reagovat
madridcan

Čo dokazuješ vyššie v debate s Chongom

Reagovat
patas92

Vážně jsem v tom vláknu já ten, co nebere věci vážně?

Reagovat
patas92

*bere

Reagovat
madridcan

Týmto komentárom určite

Reagovat
Mishko

Toto je tak strašne krásna karma za to zdržiavanie a simulovanie

Reagovat
Mass

Btw Real dostal dvě žlutý za zdržování...

Reagovat
Diskostu

Teraz nech zdržujú prasatá nič iné si nezaslúžili ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže neviděl tu ruku xd

Reagovat
DelPiero137

Ak to pojde Benzemovi takto dalej, mal by byt v uzsej nominacii na zlatu loptu. Chlapec je borec, zeriem jeho genialitu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vinicius, proč to je jeho gol vždyť to byl obrovskej teč, uplne to zmenilo dráhu strely, to musí bejt vlastnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ta puvodni strela smerovala na branu (coz smerovala), tak je to Vinckuv gol.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vinicius, proč to je jeho gol vždyť to byl obrovskej teč, uplne to zmenilo dráhu strely, to musí bejt vlastnej

Reagovat
CR7RONALDO

Kvôli tomu, že by to aj tak išlo na bránu podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nešlo na bránu

Reagovat
Diskostu

pokiaľ ide strela na bránu neberie sa ako own...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nešlo na bránu

Reagovat
JakubOcko

Klasické štěstí Realu Ani neví jak a mají 3 body. Prasemiro měl už dávno být ve sprše a dělat dřepy aby zhubnul.

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak tam siel 20 minut dozadu

Reagovat
Jordi Alba

Aj tak tam ty dřepy určitě nedělá.

Reagovat
JakubOcko

Na Prasemira se nikdy nic nepíská, vždy fauluje jak jeblý a nic. Ale Real je slabý jak čaj

Reagovat
misinho7

Reagovat
Diskostu

nič iné si tie prasce za ten hnoj nezaslúžili krásne poníženie Valencie ....

Reagovat
CHONG

Mentalita šampionů

Reagovat
Ed_Hazard

A ocividne je to prudko nakazlive, aj mlade pusky su nakazene

Reagovat
valloire

Samozřejmě, přijdeš do klupu, vitrína prázdná, víš, že asi nic nevyhraješ, tak se zařadíš...přijdeš do Klubu, vitrín mají 20, všude trofeje z PMEZ nebo LM, žádnej Veletržní pohár nebo co a je z tebe šampion .

Reagovat
Jordi Alba

Pravděpodobně si dneska většina z nich hned po prohlídce vygooglí, co že je to ta trofej z PMEZ.

Reagovat
valloire

mladí ví hovno, to jo...

Reagovat
Woyta

Pro Valencii dost kruté :( Ale jinak výkon parádní. Když takhle budeme hrát celou sezónu, tak by to na TOP4 mohlo stačit. AMUNT VALENCIA!

Reagovat
smazaný uživatel

80 minut perfektni vykon Valencie a pak to trener tak dojebe tim trojitym stridanim.

Reagovat
Kily8

Nechápem, zas a znovu dokola . Keď Hazard odišiel z ihriska zo Celtou, hra sa veľmi zlepšila a chválil som Ancelottiho, že do nedal na Zidanea a s Interom nechal Hazarda na lavičke a boli z toho doležité 3 body. A dnes zase zahodí Real skoro 70 minút a po Hazardovom vystriedaní otočí zápas. Toto ale nebude stačiť celú sezónu!!! Za 20 minút sa nebude dať rozhodnúť všetky zápasy To už je nepochopiteľné, on musí mať v zmluve, že musí hrávať, nech sa deje čokoľvek. Keby chcel dať 5 gólov za Real, ako Vini v piatich kolách, musel ny podpísať ešte 15 ročnú zmluvu…. Beď každý príčetný človek musí uznať, že hra Realu sa aj so Celtou, aj s Valenciou o triedu dvihla po odchode Hazarda.

Reagovat
vilp

Zase jsi přepl účet?

Reagovat
valloire

Ser na Hazarda. Když zůstane zdravej, tak se budeš ještě divit, co předvede.

Reagovat
Kily8

Mne sa Hazard páčil v Chelsea. Sme v diskusii, kde hodnotíme hráčov, to akože Hazarda nemám hodnotiť, ostatných ano? Som zhovievavý k Messimu v PSG, lebo odohral 2 zápasy, budem zhovievavý aj po 8 zápasoch. Ale keď po 2 rokoch a 50 zápasoch bude hrať zle, tak to budem hodnotiť ako zlé. Len mi povedz, či si videl rozdiel v hre proti Celte a Valencii, keď bol Hazard na inrisku a po jeho vystriedaní. Ja nekritizujem Hazarda, ja kritizujem trénera, že ho tam stavia. Keď bude hrať Hazard dobre aspoň 3-4 zápasy po sebe a dá 5 gólov, udem tu spievať chválospevy….

Reagovat
valloire

Staví ho, aby se pořádně rozehrál. Nemůžeš nechat sedět hráče za 100 mega na lavici a nenechat ho rozehrát. Ty zranění mu uškodily, ale věřim, že když bude ok, na jaře v LM z toho bude profitovat i klub.

Reagovat
Kily8

Ja som veril prvých 12-15 zápasov. Nemožeš preboha v klube, ako Real, ktorý má ambície v lige, LM stavať donekonečna slabšieho hráča, iba preto, že bol drahý a pred 3 rokmi hral dobre. Nech sa ide rozohrať do Béčka, na hosťovanie, keď tam bude žiariť, možu ho za 2 mesiace stiahnuť naspať. Teraz ma zaujíma tvoja hranica trpezlivosti, 40 zápasov nestačilo, ešte 10, alebo 80?

Reagovat
valloire

Právě že v klubu jako Real se to dělá/ dělávalo vždycky. Stačí se juknout na Galacticos. Moje míra trpělivosti s hráčem jako je Eden je nekonečná. Naproti tomu s hráčem jako je Bale už dávno ne.

Reagovat
Mass

Velká škoda, Real byl lepší tak pět minut, ale dal dva góly. Po střídání to od Valencie nebylo dobrý, ale je jasný vzhledem k obrovskýmu rozdílu v rozpočtu, že ta lávka Realu je mnohem silnější.

Reagovat
Kily8

Veľká škoda Carvajala, Lucas tam je nie o triedu, ale o 2 slabší. Je záruka 2 šanci pre súpera

Reagovat
CHONG

Ta pravá strana obrany je tragédie, skleněný Dani a tragický Lucas mimo svou pozici.

Reagovat
Kenneth

Minulou sezonu byl Lucas dobrej. Určitě lepší než jako pravé křídlo.

Reagovat
garruklol

Reagovat
JM

Do toho zranění byl super

Reagovat
teenz

Letos ale děsnej a to samé Nacho na druhé straně. Děsně nám tam chybí kvalita.

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen, Dest, Araujo, Eric, Balde; Busquets, Roberto, Frenkie de Jong; Coutinho, Memphis y Demir.

Reagovat
LAM

Měli jsme někdy mladší sestavu? Obrana průměr snad 19 let

Škoda jen, že Coutinho není v záloze místo Roberta.

Reagovat
Majk91

Kebyže je namiesto Roberta v zálohe Pedri, tak priemerný vek celej zostavy by bol 23 rokov.

Reagovat
patas92

A zrovna dneska by nasazení Luuka dávalo trochu smysl, na rozdíl od toho zápasu s Bayernem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho umí ten člověk i něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je to zapas co zapas kdyz hraje

Reagovat
kaja900

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman chce 6 mega odstupného hodně rychle, to se mi na druhou stranu líbí

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, náš nejproduktivnější hráč Roberto mohl opět zaúřadovat

Reagovat
smazaný uživatel

My už opravdu hrajeme jenom na náhodné centry. Neuvěřitelné, kam nás to rudé pako dotáhlo.

Reagovat
Jordi Alba

Už teď by mohl nastavit tak 10.

Reagovat
Rattlesnake

vyhoďte to hovno. ať si jde sednout za čáru. tyve co je tohle za móresy v úvodu zápasu.

Reagovat
teenz

Ten De Jonga pohled neco mezi trapicim se Messim s Mesutem je takhle normalni?

Reagovat
smazaný uživatel

Zjištění, že ani společná národnost mu nepomáhá zapomenout, jaké hovado sedí na lavičce

Reagovat
Rattlesnake

když na euru musel hrát na štítu, tak nahazoval ještě horší grimasy.

Reagovat
teenz

Fuha. S nim bych fakt chtel hrat.

Reagovat
Rattlesnake

přitom on je mimo hřiště, v rozhovorech atd. docela sympaťák.

Reagovat
teenz

Jo, jen na tom hristi bych mu dal ranu byt jeho spoluhracem.

Reagovat
2miguel1

Dotiahnite toho Erika Ten Haga a nech zo sebou zoberie Gravenbercha

Reagovat
Gazdo

Ale ani jeden k nam nepojde

Reagovat
Raul=Real

Prave som len tak nahodne čekol kurzy na Barcu...a o tyzden na Benfice je kurz na Barcu 2.3

Reagovat
Jordi Alba

Po dnešku asi ještě vyroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Depay je taky kromě prvního zápasu strašný, neustále se otáčí zády k obránci a potom padá, asi tak dvacetkrát za zápas

Reagovat
Rothbard

Dejte Barce soupeře.

Reagovat
alcantara

Tak co, vytvorime si aspon jednu golovku za polcas proti zebrackej Granade?

Reagovat
Rattlesnake

jedem mačkáme boys

Reagovat
smazaný uživatel

poslední tři minuty už to vypadalo skoro jak fotbal

Reagovat
Jordi Alba

Zdržující Granada od 4. minuty, systém založenej na tom, že všechny míče se centrujou asi na 1.75m vysokýho Depaye. Tohle bude ještě sranda.

Reagovat
Messiáš

Jedinej, kdo muze dat gol je Araujo to tak vypada. Granada nechava ty kraje dost volne.

Kazdopadne to je sed a trapnost od vlastne skoro kazdeho. Granada vede zaslouzene

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik centrů jsem neviděl od napadení Kuvajtu. Mít na hrotu Kollera, tak už vedeme 6:1.

Reagovat
Kokesh

Nehraje náhodou pořád okres za Smetanovu Lhotu? Proč by chodil do horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Granado, dejte ještě jednoho góla těm dřevákům co hrajou na 80% držení míče

Reagovat
LAM

Ubohost sama.

Nechat si dát gól od Granady po minutě a pak hrát proti autobusu je skvělá taktika. Většina poločasu pak byla o nesmyslných kombinacích nikam Nové dno.

Pokuď s tímhle uděláme TOP 4 tak to beru za zázrak.

Když už nic tak sundat Sergia-na jeho místo De jong,Coutinho do zálohy a Luuk na hrot. Myslím si ale že stejně s tímhle nemůžeme vyhrát.

Reagovat
alcantara

Toto nema s profi futbalom nic, 11 ludi sa stretlo prvykrat a o nieco sa snazia. S tymto musi ist Koeman zajtra prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Náhradu máte? A můžeme jí vidět?

Reagovat
Rattlesnake

myslím, že xavi je úplně jasnej. tam by nebylo o čem.

Reagovat
Mishko

a čo by s týmto urobil Xavi? to fakt si chcete odpáliť človeka, ktorý môže byť kľudne dlhé roky obľúbeným a úspešným trénerom v aktuálnej situácii? čo by s tým kádrom a celou infraštruktúrou aktuálne dokázal? nie je lepšie ho nechať ešte rok-dva sa "pripraviť"?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by dokázal týmu vtisknout systém a to je to, o co tu běží. Se systémem přichází lepší hra a lepší výsledky.

Reagovat
Mishko

a má tento tím na niečo lepšie ako 3.-4. miesto? a ak nie, tak bude takéto umiestnenie a lepšia hra stačiť na to, aby presvedčil fanúšikov/manažment a dali mu 3-4 roky na vybudovanie niečoho?

Reagovat
Rattlesnake

připravit v kataru? vždyť už loni s tím mančaftem došel tuším do semifinále asijské ligy mistrů.

nikde jinde než do barcelony v evropě stejně nepůjde. hraje stejný systém na jaký je zvyklý, když ještě hrával v barce + je to pochopitelně obrovská osobnost.

.....

.....

.....

a hlavně nikdo jiný vhodnější zkrátka není.

Reagovat
Rattlesnake

momentálně.

Reagovat
Rothbard

Ale mohl by si nepodařeným trenérským angažmá zničit svou pověst legendy Barcelony. Pošpinit své jméno.Asi víte, jak to myslím. Nebylo by lepší začít v nižších kategoriích v Barce kdyžtak?

Reagovat
Rattlesnake

momentálně je situace tak zoufalá, že na tahání ho někde po béčkách není čas. nehledě na to, že by to proněj byl slušnej stepback.

Reagovat
Mishko

súhlasím, ale ako píšem vyššie, s týmto kádrom, manažmentom a infraštruktúrou nedá titul alebo viac ako osemfinále v LM ani hybrid Guardiolu/Mourinho, verzia rok 2010...

Reagovat
Rattlesnake

koeman má zatím rozjetou sezónu tzv. "na van Gaala", čili já beru cokoliv.

na druhou stranu trofej už má.

gamperův pohár.

Reagovat
Mishko

ja nerozporujem, že je nutná zmena, ale že je správny čas na Xaviho

Reagovat
DelPiero137

Bol by som opatrny s herny stylom akym pride. Ak bude trvat na systeme ktorym hral este on, nemusi to znamenat uspech. Doba ide dopredu a to naco on bol zvyknuty pred rokmi uz nemusi byt uspesne.

Reagovat
Salfovic

A můžou ji zaregistrovat ?

Reagovat
2miguel1

Toto je poučenie do buducna, žiadne vymyšlacky kto bude prezident, ako je v Reale Perez, u nas musi byt odskušany Laporta. Španielsko, to su este stale hlupi ludia ku sklonom ku korupcii. Rossell Bartomeu jedno horsie ako druhe, toto je vysledok neschopnosti vedenia. Zabili sme najlepsie roky Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Demir tohle byla zdaleka nejzábavnější a nejnebezpečnější věc za poslední dva zápasy

Reagovat
celeb

Couts zas straca loptu za loptou. Kua vsetci potrebujeme, aby sa uz konecne vzchopil a zacal byt uzitocny. Kedy inokedy ak nie dnes??

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho výkon na 1/10, ale od něho už nic jiného nečekám, takže vlastně v pořádku.

Reagovat
2miguel1

Kedysi som si myslel ze pod Valverdem hrame niekedy totalne dno ani vo sne ma nenapadlo ze to moze byt este na míle vzdialene horšej hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Demirovi konečně začali přihrávat, v té bídě je to nejlepší hráč zápasu, i když nedělá skoro nic zvláštního.

Reagovat
Messiáš

Panic mode, kdyz tam da Koeman uz i Puige, tak to uz tusi, ze zidle musi byt rozhoupana jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Raul=Real

De Jong

Reagovat
Messiáš

Ty vole Luuku, tohle je tezsi tou hlavou prestrelit nez to narvat do site

Reagovat
smazaný uživatel

DE JONG WOOOW

Reagovat
2miguel1

Naši utočnici Araujo Pique

Reagovat
smazaný uživatel

+ De Jong, trojice stožárů, z nichž dva jsou stopeři, Koeman je průkopník a génius

Reagovat
PP

zoufalí lidé dělají zoufalé věci..

Reagovat
Ranoth

ten poker face

Reagovat
Kejza

jsem si říkal, že jsme od něj nejdřív možná chtěli moc - vždyť je to hroťák do vápna, schopnej dát gól hlavou... no

Reagovat
smazaný uživatel

Ano...ale jenom čtyřikrát za sezonu

Reagovat
Kejza

nojo, ale takový to "jeho chvíle přijde" tam bylo.. už není

Reagovat
Kejza

takovej brawl a nečervenalo se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Araujooo

Náš nejnebezpečnější hráč dnes.

Reagovat
Rattlesnake

5 střel na bránu od stopera. wtf?

Reagovat
roman1978

Není na co čekat, sezónu lze ještě zachránit. Takže Kuman ven a kdokoli (třeba uklízečka z Camp nou) nástup.

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo je náš nejlepší útočník Ale Koemana zachraňovat teda nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

jak by rekl jeden neuspesny kandidat Nezvítězili jsme, ale neprohráli.

Reagovat
Jordi Alba

Nastav po tom všem 4 minuty a běž si minutu dávat karty na lavičku, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo to dobře hecl, takové hráče potřebujeme a ne mrtvé ryby jako LDJ.

Reagovat
celeb

Kto sa moze cudovat, ze Koeman dava prednost Gavimu pred Puigom? Alibisticke posuvanie lopty, 3 straty, zbytocny faul a 1 simulovanie. Dalsi 17 rocny chalan si ho dava o 2 triedy. O 5 rokov starsieho trpaslika.

Reagovat
Messiáš

Měl dát za těch 15 minut hattrick, jo ?

Btw, Gavi ve finále má dost možná ještě větší potenciál než Riqui, takže za jeho minutáž jsem rád, byť dneska tam za dvojnásobek minut nepředvedl také nic, takže tady Hate a Rapl off

Reagovat
celeb

kto tam nema vacsi potencial nez on?

Najvacsi rozdiel je v tom, ako sa ti chalani popasuju so sancou, ked ju dostanu. Ta agresivita Gaviho, snaha nieco vymysliet, odcentrovat, OKAMZITA reakcia po strate lopty, ked sa snazi napravit svoju chybu a aj sa mu ju viackrat podarilo vybojovat spat.

Ja na Puigovi nevidim nic vynimocne. Ann, syn znameho fotbalistu, nad ktorym bude Roy Hudson vzdy onanovat, kedze je to jeho dobry priatel. Ale realne na ihrisku? Moriba, Pedri, Gavi sa na plac nedostavaju preto, ze Koeman nenavidi Puiga a nevie docenit jeho super talent, ale preto, ze su/boli vyrazne lepsi.

BTW najviac ma na Puigovi serie to, ze ked mu nieco nevyjde, tak na rozdiel od hore spominanych neprepne na najvyssi prevod, ale zvesi hlavu a zacne kracat naspat. S takym nastavenim nech ide do riti. Coutinho 2

Reagovat
Messiáš

Ilaix rozhodne v nicem lepsi nez Puig nebyl a neni. Ten se akorat po kazdem zapase poklonil pred Koemanem a tomu to imponovalo, jinak me konkretne jeho ztrata absolutne nemrzi. Jen pripomenu, ze konec sezony pod Setienem vypadal Puig po Messim jako nejlepsi hrac v tymu. Hral naprosto neuveritelne i ve velkych zapasech (Atletico Madrid), ted hral 17 minut... 17! Vycitat mu neco za vcerejsi vykon dokaze akorat neuveritelne zaslepenej jedinec, ktery by jej kritizoval, i kdyz by se mu snad nedejboze neco povedlo. Gavi je generacni talent, Puig naprosto krasne mohl zazit stejne prulomovou sezonu jako Pedri nebyt na lavicce zakomplexovanej dement.

Doufam, ze normalni trener jej jeste dokaze nakopnout, Koeman opravdu ne, u nej naopak verim, ze mu za chvilku zakaze i trenovat, za to, ze si dovolil hloupe faulovat Monchua pred jeho zrakem.

Reagovat
celeb

Hmm, esteze to ti mamlasi z RB Lipsko nevedia a vysolili slusne peniaze za hraca horsieho od Puiga a tuto skvelu ikonu fotbalu 21. storocia nam nechali. SLAVA!

Mozno sa skus pozriet, ako sa za poslednych 5 rokov darilo klubom ako Barca a RB Lipsko. Ako fungovali nakupy a predaje, kto sa pomaly dostava na uroven velkoklubu a ako kto z toto oznacenie straca.

Ale asi to nema zmysel. Cely svet je zakomplexovany, ze Puiga nikto nechbce, vsetci treneri pred Koemanom, Lucho v repre - SPRISAHANIE, KONSPIRACIAAAA.

Alebo je to priemerny fotbalista, v ktorom okoli sa nachadzaju vyrazne lepsi, talentovanejsi a dravejsi mladasi a tato uplakana babika ostava na ocot.

Reagovat
Messiáš

Jakoze prestup do Lipska znaci, ze nejakej hrac je lepsi nez jiny? To je Lipsko meritko defaultniho uspechu ve fotbale? Puige nechce akorat Koeman, Lucho jej pochopitelne nechce v repre, kdyz ma pod Komanem asi 300 minut. Rychle zbicujme hrace, (ktereho trener naprosto verejne spini a ignoruje, coz na sebevedomi tezko prida) za to, ze nevyuzil tech par minut, co dostal..

Vyzobnout si po vcerejsim fiasku vykon Riquiho jako neco, co je potreba zkritizovat do aleluja uz zavani obsesi a nejakou dalsi poruchou

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, jak muze neco uhrat, kdyz za tech x kol dostal 18 minut?????????

Reagovat
celeb

a ako ich vyuzil? Preco ked sme potrebovali ist dopredu tak len 2x vracal loptu spat Frenkiemu? Ci jeho dlho avizovanu pomalu prihravku na Desta zachytil super a stratilil sme zbytocne dalsi cas branenim protiutoku?

Dobre, kazdy robi chyby, podme sa bavit, co spravil dobre. Cim presvedcil trenera, ze si zasluzi viac prilezitosti (na ukor Gaviho, kedze DJ, Pedri su jasne pred nim).

Protezovany mlady chalan, ktory sa nevie pobit o svoju buducnost, ked ine paky nestacia.

Reagovat
dextroza_m

Pokud ho tam Koe nechce davat, ale nic jine mu nezbylo, tak si myslim, ze RP blokovala hlava, hlavne neco nedosrat

Reagovat
celeb

s tym suhlasim

Reagovat
roman1978

Ke komentování je celý zápas a ty si zase vybereš Riquiho, který nastoupil na prvních pár minut v sezóně. To už je obsese. Přesně to alibisticke nahrávání mu může zajistit více minut, když vidí za co hraje Roberto. Chtěl jsem napsat, že jsi dement, ale kašlu na to.

Reagovat
smazaný uživatel

No druhý poločas aspoň zoufalství a tekoucí nervy, už to nebyla taková mrtvá nuda

Reagovat
dextroza_m

Zkusil bych Bordelase nebo Marcelina... Proste nekdo, kdo tomu da rad. Dnesni zapas my jednim slovem: impotentni...

Reagovat
Messiáš

Není na co čekat, jestli jediný plán je centrovat na vysunuté stopery, třeba se něco ujme (což ostatně i se štěstím ujalo) ,tak s tímhle prostě nemáme šanci na nic a rozhodně nic nevybudujeme. Jestli vyplatit 12/13 mega jako zlatej padák nebo 6 mega za neprodloužení smlouvy na konci roku je finančně skoro jedno a pokud budeme mít kurevsky dobrou roku při novém výběru, tak tohle nemusí být ztracená sezóna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele