LaLiga - preview 35. kola: Betis nechce sedmou remízu v řadě

07.05.2021, 09:08, aktualizováno 10.05.2021, 08:54
Previews
Estadio Benito Villamarín (© AFP)
Betis má nakročeno do pohárů a v dohrávce 35. kola přivítá Granadu. Domácí jsou sedmí a tříbodovým ziskem hodlají ukončit remízovou sérii, smírně se se svými soupeři rozešli už šestkrát za sebou...
Real Betis - Granada CF  (pondělí 21:00)
O evropské poháry se bude hrát v pondělí večer na Estadio Benito Villamarín v Seville. Zatímco Betis chce hrát Evropskou ligu, Granada ještě může obsadit sedmou pozici zaručující Evropskou konferenční ligu. Domácí Verdiblancos už sedm kol nenašli přemožitele, na druhou stranu ale šestkrát v řadě remizovali.

Právě vysoký počet remíz zapříčinil pád na sedmé místo tabulky, jinak se Betis poměrně dlouho přetahoval o důležité páté místo. Z pozice Andalusanů ještě není nic ztraceno, ale triumfy drží v rukou Real Sociedad i Villarreal.

Verdiblancos potřebují v pondělní dohrávce nutně získat tři body, protože to by jim už prakticky zajistilo Evropskou konfederační ligu, tedy soutěž, na kterou si brousí zuby Granada. Betis je sice v posledních kolech k neporažení, ale šest remíz v řadě tento dojem trochu kazí. V minulém kole nedokázal udržet vedení nad Realem Valladolid, se kterým plichtil 1:1. Další remíza v řadě by sice udržela Granadu v bezpečné vzdálenosti, ale zároveň by výrazně zkomplikovala postup do Evropské ligy.

Tu si letos zahrála Granada a byla úspěšná, když dokráčela až do čtvrtfinále, kde nestačila na Manchester United. V příštím ročníku ale budou Nazaríes s velkou pravděpodobností chybět, nicméně pořád mohou proklouznout do nově vzniklé Evropské konferenční ligy. Tři body ze Sevilly se přitom jeví jako nutnost, protože sedmou příčku aktuálně drží Betis.

Ligová forma Granady je hodně kolísavá. V minulém kole si Nazaríes připsali nečekanou domácí porážku 0:1 od Cádizu, přičemž o kolo dříve porazili na Camp Nou Barcelonu. Béticos mají doma Granadě co oplácet. Porazit jí dokázali naposledy v roce 2016, tedy před pěti lety. V prosinci Granada zvítězila 2:0 brankami Roberta Soldada.

Betis bude muset oželet čtveřici hráčů Víctora Camarasu, Daniho Martina, Nabila Fékira a Aissu Mandiho. Podobné problémy má i Granada. Neyder Lozano a Luis Milla zůstávají na marodce zraněných, zatímco kanonýra Roberta Soldada do hry nepustí červená karta udělená v zápase s Cádizem. Navíc u několika hráčů je start nejistý, to se týká Carlose Nevy, Jesúse Valleja, Ruie Silvy nebo Kenedyho.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Bartra, Ruiz, Miranda - Guardado, Rodriguez - Ruibal, Canales, Joaquin - Iglesias
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Escandell - Foulquier, Duarte, Sanchez, Quini - Herrera, Montoro, Gonalons - Puertas, Suarez, Machis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - SD Eibar  (neděle 14:00)
Prvním utkáním nedělního programu 35. kola nejvyšší španělské ligy bude střet domácího Getafe s hosty z Eibaru. Ten jezdí na Coliseum Alfonso Perez jen s velkou nechutí, protože se mu zde vůbec nedaří bodovat. Změní to tentokrát?

Už je to hodně dlouho od doby, kdy se Eibar radoval z výhry právě na tomto stadionu. Ze hřiště Getafe si tři body odvezl naposledy v roce 1995! Od té doby se radují převážně domácí, popřípadě se stále častěji rodí remízový výsledek. Tentokrát budou mít oba soupeři obrovskou motivaci vyhrát. Domácí Getafe nasbíralo v sezoně zatím jen 34 bodů a stále balancuje na hraně udržení prvoligové příslušnosti.

To je pro Eibar naopak hodně vzdálená představa. Eibar je totiž pořád na posledním místě a jeho ztráta na záchranu činí už pět bodů. Samozřejmě je jeho udržení matematicky stále možné, ale to by Eibar musel zlepšit svou nedávnou výkonnost. Z posledních deseti ligových duelů se mu povedlo vyhrát jen jednou, když si v minulém kole poradil s Alavésem. Eibar s Getafe jsou stále nejméně střílející týmy, takže žádná přestřelka se asi čekat nedá.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Timor, Dakonam, Olivera - Aleñá, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Ünal
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Oliveira, Arbilla, Cote - Gil, Diop, Atienza, Exposito - Kike, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.12 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Valladolid  (neděle 16:15)
Jakkoli se Valencii nedaří po herní ani výsledkové stránce, tak v nedělním setkání s Realem Valladolid bude jasným favoritem. Kdyby pro nic jiného, tak minimálně z hlediska statistik. Zápasy s Realem totiž zvládá přesvědčivě.

Valencia zažívá hodně turbulentní rok. Aby těch změn nebylo málo, tak se vedení jen pár dní před tímto duelem rozhodlo pro další razantní krok. Odvolalo trenéra Javiho Graciu. Muže, který se s vedením několikrát neshodl a který možná svou tvrdohlavostí také nese určitý díl viny na tom, kde se Valencia nyní nachází. A není to hezké místo.

Chtělo by se říct tradiční trenér Voro přebírá mužstvo, jemuž patří až nelichotivá 14. příčka a které dokázalo ze 34 zápasů vybojovat jen 36 bodů! Hráčský materiál se sice často obměňuje a oslabuje, ale přesto by tento tradiční celek měl působit na mnohem důstojnějších příčkách. Jenže to se těžko dělá, když za deset posledních duelů vyhrajete jen dvakrát.

Brankář Jasper Cillessen si uvědomuje, že se situace musí zlepšit. V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Příští zápas musíme za každou cenu vyhrát. Nic jiného než vítězství nás nezajímá. Osobně se po zdravotní stránce cítím dobře a věřím, že svému týmu ještě hodně pomůžu. Tohle je klíčová část sezony."

Real Valladolid se ve Valencii trápí a naposledy si z Mestally odvezl body v roce 2009. Jeho aktuální forma navíc nevypovídá cokoli o tom, že by se teď mělo blýskat na lepší časy. Jediná výhra z předešlých deseti ligových střetnutí ho usadila až na šestnácté místo s tím, že oproti posledním třem sestupujícím týmům má k dobru jediný bod. Valladolid se stal králem remíz, na kontě jich má už 16 a v minulém kole si také dělil body s Realem Betis.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Correia, Paulista, Guillamon, Gayá - Soler, Račić, Wass - Kang-in, Gómez, Guedes
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Janko, Fernandez, El Yamiq, Olaza - Jota, Mesa, Alcaraz, Plano - Weissman, Maranhao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.36 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Villarreal CF se po postupu do finále EL musí zase koncentrovat na LaLigu, kde ještě nemá nic jistého. Žlutá ponorka bojuje o poháry na více frontách a stále není jasné, kterou z klubových soutěží bude v příštím roce hrát. Na poháry může ještě za určité konstelace dosáhnout i Celta Vigo, byť se s ní už příliš nepočítá.

Postup do finále Evropské ligy, to je v současnosti hlavní téma, které hýbe valencijským regionem. Villarreal ve čtvrtek zvládl odvetu na Emirates Stadium v Londýně a po remíze 0:0 s Arsenalem zamířil do vytouženého finále, kde se střetne s jiným anglickým mužstvem Manchesterem United.

Pro Villarreal je to možnost, jak si zajistit Ligu mistrů pro příští rok, ale ve hře jsou i Evropská liga popřípadě Evropská konferenční liga, nová soutěž pod záštitou UEFA. Pokud by totiž finále EL nevyšlo, záleželo by na umístění v tabulce LaLigy a tam zatím patří Villarrealu šestá příčka. Čtyři kola před koncem tak domácí potřebují vyhrávat, tím spíše, že Real Sociedad své páteční utkání zvládl za tři body a na Villarreal už má čtyřbodový náskok.

Svěřencům trenéra Emeryho se v posledních kolech moc nedařilo. Výjimku tvoří minulý víkend a zápas proti Getafe, který rozhodl jedinou brankou Yeremi. Jaké umístění nakonec Villarreal vybojuje?

Jisté je, že Celta Vigo mu bude nepříjemným soupeřem. Na konci dubna zvládla vyhrát dva zápasy v řadě, posunout se na desáté místo tabulky a ještě živit naději na pohárovou Evropu. Ale přiznejme si, že šance jsou spíše teoretické. Každopádně Celta odvedla od začátku sezony obrovský kus práce a z boje o záchranu se výrazně posunula.

Oba celky se potkaly naposledy v lednu a byla z toho drtivá výhra Žluté ponorky 4:0. Celestes tak budou mít na Estadio de la Cerámica co oplácet. Ve Villarrealu se jim podařilo zvítězit necelé dva roky zpátky.

Villarrealu nadále chybějí Iborra i Foyth a v utkání s Arsenalem si přivodil zranění i Chukwueze. Unai Emery zřejmě nechá některé opory odpočinout, ale výrazné změny se vzhledem k důležitosti zápasu očekávat nedají. Co se týče Celty Vigo, tam zůstávají zranění Alvarez, Blanco, Mor, Murillo, Tapia a Aidoo. Určité problémy měl i Aspas, ale ten by nakonec v zahajovací jedenáctce neměl chybět.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, A Moreno - Parejo, Capoue, Trigueros - G Moreno, Bacca, Gomez
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Araujo, Fontan, Martin - Beltran - Mendez, Suarez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.17 - 5.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Real má za sebou velké zklamání v Lize mistrů, ale nemá tak úplně čas dívat se do minulosti. Už v neděli večer totiž na svém stadionu přivítá Sevillu. A šlágr kola bude napínavý i proto, že oba týmy od sebe v tabulce dělí jen čtyři body, takže oba stále věří v titul.

Real Madrid se rozloučil s Ligou mistrů těsně před branami finále. Nestačil totiž na Chelsea, která v Londýně udeřila dvakrát, zatímco "Bílému baletu" došel dech. Byla to jeho první soutěžní porážka od konce ledna a znamenala velké zklamání této zvláštní sezony. O to víc se Real bude chtít soustředit na ligu. V ní totiž stále hraje o titul a za žádnou cenu ho nehodlá nechat ani Barceloně, ani Atléticu.

V rámci ligového kalendáře se gigantovi z Madridu celkem daří. "Bílý balet" v minulém kole napravil selhání z předchozího utkání proti Betisu, kdy kloptýl. Reputaci si napravil v duelu s Osasunou, kterou díky trefám Militãa s Casemirem v závěru utkání porazil. Díky tomu udržel krok s vedoucím Atléticem i druhou Barcelonou, takže od jeho městského rivala jej stále dělí pouhé dva body.

Nesmí ale do konce ligy ztratit, aby měl šanci na titul. Domácí celek se na duel se Sevillou připravuje bez Lucase Vázqueze, dále Carvajala a Varaneho. Trenér Julen Lopetegui naproti tomu nemá žádné čerstvé absence, takže může opět postavit to nejlepší.

Sevilla jede do Madridu s vědomím, že má rozhodně co napravovat. Tým, který slovy Lucase Ocampose ještě nedávno rozhlašoval, jak sní o titulu, totiž naposledy výrazně klopýtl. Čekal to málokdo, ale Sevilla ani přes množství svých šancí nedokázala dát Bilbau branku. A to horší teprve přišlo. V nastaveném čase totiž o osudu utkání a smůle Sevilly rozhodl Iñaki Williams, čímž odsoudil Sevillu ke ztrátě všech bodů.

Z výsledku byl veterán Jesús Navas pochopitelně hodně zklamaný. "Mrzí nás výsledek, ne předvedená hra. Myslím, že jsme odehráli dobré utkání. Bohužel jsme neproměnili ani jednu z mnoha šancí. Ale i takový je fotbal. Nám nezbývá, než se plně koncentrovat na zápas s Realem. Protože pokud chceme titul, musíme do konce sezony všechno vyhrát, včetně duelu v Madridu."

Sevilla měla pár světlých momentů i ve vzájemných duelech s Realem, ale to byly spíš ojedinělé záblesky, které navíc rozzářily oblohu často jen nad Sevillou. V Madridu se Seville tolik nedaří. Vlastně by se dalo spíš mluvit o vyloženém strašákovi. V roli hostujícího týmu se totiž Sevilla radovala ze tří bodů proti Realu naposledy v roce 2008! Tehdy domácí celek přestřílela 4:3, na což už ale navázat nedokázala.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Militão, Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Hazard, Benzema, Asensio
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Acuña - Rakitić, Fernando, Jordan - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.89 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Levante UD  (sobota 14:00)
Deportivo Alavés cítí velkou šanci dostat se trochu dál od pásma sestupu. Právě v Alavésu se dočkáme rozehrávky prvního sobotního utkání 35. kola LaLigy a dorazí sem Levante. Tomu se poslední dobou absolutně nedaří.

Na Estadio Mendizorrotza se ve dvě hodiny odpoledne rozehraje duel mezi domácím Deportivem a Levante, přičemž důležitý bude pro oba soupeře. Alavés je stále až na 17. příčce a nebezpečně blízko sestupu, takže jakékoli další ztráty by jej mohly uvrhnout do prostředí posledních tří míst. V minulém kole poprvé po čtyřech kolech prohrál, když se z Eibaru vrátil se třemi inkasovanými góly.

Jinak se mu ale v poslední době daří mnohem víc než jeho sobotnímu soupeři. Levante sice okupuje současnou 13. příčku s náskokem sedmi bodů právě na Alavés, ale jeho minulé výkony jsou dost tristní.

Fanoušci museli spolknout porážku od Elche nebo naposledy prohru s Celtou Vigo, které ještě protáhly současnou čtyřzápasovou sérii bez výhry. Z posledních deseti kol vyhrálo Levante jen dvakrát a proti Alavésu má rovněž negativní bilanci čtyř vzájemných utkání bez výhry.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Aguirregabiria - Edgar Mendez, Battaglia, Pina, Jota - Guidetti, Joselu
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Postigo, Duarte, Vezo - De Frutos, Melero, Rober, Bardhi, Clerc - Sanchez, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.35 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Trochu netradičně se obrovský šlágr kola odehraje už od čtyř hodin odpoledne, ale asi každému fanouškovi LaLigy se vyplatí věnovat tomuhle střetu svůj čas. Na Camp Nou se totiž chystá přímý boj o čelo, neboť do Barcelony jede první tým tabulky, Atlético. A kdo v tomto utkání ztratí, dost možná vypadne z boje o titul.

Ono to samozřejmě nebude tak dramatické, protože i když jeden tým prohraje, pořád mu bude zbývat dost času i bodů na to, aby se vrátil na ztracená místa. Psychicky by ale prohra mohla tým zdeptat a naopak vítěze posunout blízko k titulu. Tohle je zkrátka rozhodující kolo. A to se vším všudy, protože do sebe se o pár hodin pustí taky Real Madrid a čtvrtá Sevilla.

Pokud by se povedlo domácí Barceloně vyhrát, vyměnila by si s Atléticem místo a LaLiga by měla nového lídra. Pokud jde o porci zápasů všechny kluby jsou si konečně rovny a žádné další výhody plynoucí z utkání navíc už neexistují. Domácí mužstvo opanovalo LaLigu už šestadvacetkrát a asi jen máloco by dokázalo uklidnit (především mediálně náročnou) situaci kolem Lionela Messiho tak dobře jako další trofej.

Barcelona se zatím dívá svému soupeři na záda, protože jí na něj schází dva body. Minulé kolo se Barceloně povedlo dotáhnout do úspěšného konce, protože napravila zaváhání s Granadou výhrou nad Valencií. Opět to sice byly trochu nervy, ale nakonec se blaugranas díky dvojici střelců Messi - Griezmann dočkali tří bodů.

Defenziva by samozřejmě mohla pracovat o něco lépe, protože Barcelona udržela v lize čisté konto naposledy v duelu s Realem Valladolid, na začátku minulého měsíce. A záložník Frenkie de Jong ví, že v tomto ohledu mají Katalánci ještě určitá omezení.

"Je pravda, že v obraně to není tak jisté jako dřív. Ale nikdy to není jen vina obránců nebo brankáře. Na každé činnosti na hřišti se podílí celé mužstvo. Takže pokud něco nefunguje úplně ideálně, je odpovědností každého hráče na tom pracovat. Myslím, že jsme se dostali do velmi dobré formy a na zápas s Atléticem se moc těšíme. Musíme do něj dát všechno, protože v něm půjde o hodně."

Barcelona postrádá obvyklé zraněné, Waguého s Coutinhem, zatímco colchoneros přijedou bez Renana Lodiho. Atlético se spoléhá na dobrý trend posledních měsíců, neboť s Barcelonou už ve třech duelech neprohrálo.

Velkým tématem bude samozřejmě návrat kanonýra Luise Suáreze na světoznámý stadion, kde toho tolik prožil. Teď však přijíždí jako nepřítel. Když se na Camp Nou střetla Barcelona s Atléticem naposledy, figuroval Suárez ještě v domácích barvách a byl přítomen u atraktivní remízy 2:2. Od té doby se toho událo hodně a Suárez svými devatenácti brankami táhne Atlético za titulem. Na Messiho mu v tabulce střelců ale přeci jen chybí devět zásahů.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Piqué, Lenglet - Roberto, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Griezmann
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Hermoso - Trippier, Llorente, Koke, Lemar, Carrasco - Suárez, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.85 - 4.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cádiz CF - SD Huesca  (sobota 18:30)
Huesca se z Cádizu ještě nikdy v historii jejich soutěžních střetů nevracela domů jako vítěz. A právě teď potřebuje více než kdy jindy zabrat. Cádiz na ni shlíží z pohodlné 12. pozice, zatímco Huesca dlí až v pásmu sestupu.

Cádiz je samozřejmě favoritem utkání a to nejen proto, jak moc se mu daří ve vzájemných duelech. Pokud se týmy utkaly na Estadio Ramón de Carranza, tak Cádiz tři z pěti zápasů vyhrál a ve zbylých dvou si se soupeřem rozdělil body. Tyto zápasy se vyznačují taky tím, jak málo branek zde padá. Jen jednou za jedenáct zápasů se stalo, že bychom viděli víc jak dvě branky.

Tentokrát je ale Cádiz ve velmi dobré formě. Z posledních pěti duelů padl jen s Realem Madrid a minule přivezl tři body i z Granady, o což se jedinou trefou postaral Rubén Sobrino.

Huesca je na tom podstatně hůř, byť v minulém kole předvedla velmi dobré představení a dokázala porazit Real Sociedad. Celkově ale z posledních deseti duelů vyhrála jen třikrát. Huesce dlouhodobě chybí zraněný veterán Luisinho, jinak má trenér Pacheta kádr kompletní.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Fali, Cala, Akapo - Salvi, Jonsson, Mari, Alejo - Negredo, Sobrino
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vavro, Silva, Siovas - Maffeo, Ferreiro, Doumbia, Rico, Galan - Mir, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.23 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Sobotní program 35. kola LaLigy zakončí duel Bilbaa s Osasunou. Na stadionu San Mamés se potkají dva týmy, mezi nimiž je v tabulce rozdíl jen pouhých pěti bodů. Osasuna si sice poradila s Bilbaem už při dvou posledních kláních, ale současná forma ji rozhodně staví do pozice outsidera.

Baskický celek zvládl jedno velmi náročné utkání a dost možná tím zhatil jeden sen o mistrovském titulu. V pondělní dohrávce 34. kola LaLigy se mu totiž povedlo těsně porazit Sevillu, která kvůli tomu výrazně ztratila šance na první místo. Dlouhou bodu se Bilbao jen bránilo, balon se k němu prakticky nedostal, ale v závěru hosté vše otočili. Střídající Nico Williams sice v 90. minutě ještě gól kvůli ofsajdu neslavil, ale o pouhou minutu později se to jeho staršímu bratrovi už povedlo.

Tahle bratrská dvojice je dost ojedinělá a Bilbao tuší, že spolupráce bratrů Williamsových by mu mohla dlouhou dobu vynášet solidní úspěchy. Mladý útočník Jon Morcillo ke svým dvěma spoluhráčům prozradil pár informací.

"Iñaki je dlouhodobě náš tahoun a opíráme se o jeho výkony všichni. Ve správnou chvíli na sebe dokáže strhnout pozornost a díky jeho kvalitám se často dostáváme do dobrých pozic. Nico se mezi profesionály sice teprve rozkoukává, ale už je na něm vidět obrovská kvalita. Roste zápas od zápasu a zpravidla je to tak, že když jsou na hřišti oba, na našem herním schématu se to pozitivně projeví."

Bilbau bude v domácím utkání scházet mladý záložník Nolaskoain, zatímco hosté postrádají dva veterány. Brankáře Martíneze a záložníka Péreze.

Osasuně patří po zlepšené jarní fázi průběžné 11. místo, ale poslední dva duely se týmu z Pamplony vůbec nepovedly. Prohrála s Celtou Vigo a naposledy nestačila na Real Madrid, čímž se právě Vigo dostalo před Osasunu. Ta by měla pracovat zejména na útoku, který zaznamenal pouhých 31 branek.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - De Marcos, Nunez, Alvarez, Balenziaga - Alex Berenguer, Vencedor, Vesga, Morcillo - Villalibre, Williams
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Nacho Vidal, Aridane, D. Garcia, Sanchez - Torres, Moncayola, Lucas Torro, Martinez, R. Garcia - Avila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.65 - 5.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Elche CF  (pátek 21:00)
Poslední Elche stále zuby nehty bojuje o záchranu a naštěstí pro něj se mu soupeři zásadně nevzdalují. Problém je, že v pátek večer jede na půdu jasného favorita, který má sám dost velkou motivaci vyhrát.

Tím místem je stadion Anoeta v San Sebastiánu, tím týmem je domácí Real Sociedad. Baskický celek touží po třech bodech a předehrávka 35. kola, která se na jeho půdě odehraje tradičně už v pátek večer, je ideální šancí na vítězství. Pokud by domácí La Real dokázal bodovat naplno, tak by se alespoň na pár hodin odpoutal od trojice týmů, které jej pronásledují.

La Real usiluje o Evropskou ligu a prozatím mu patří páté místo. Výš už se v tabulce LaLigy stejně nedostane, ale i Evropská liga by byla pro Basky velkým úspěchem. Pochopitelně se za ním nehoní jen oni. Šestý Villarreal prozatím ztrácí jen bod, sedmý Betis (ten by si už zahrál předkolo Konferenční ligy) je vzdálen jen dva. Takže tým trenéra Imanola Alguacila potřebuje zabrat.

A mimo jiné napravit jeden velký neúspěch. V minulém kole totiž nestačil ani na Huescu, čímž dost nemile překvapil své fanoušky. Elche rovněž prohrálo, ale s Atléticem Madrid svedlo velmi dobrou bitvu.

Jinak se mu samozřejmě nedaří. Občas sice překvapí, jako třeba když si poradil se Sevillou nebo s Levante, ale celkově nováčkovi ligy stále patří až předposlední místo. Nic ještě není ztraceno, od šestnáctého Valladolidu jej dělí jen jeden bod. Takže Elche má pořád dobrou šanci na záchranu.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Guevara, Zubimendi, D. Silva - Oyarzabal, Isak, Januzaj
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Barragan, Calvo, Gonzalez, Josema - Morente, Guti, Marcone, Fidel - Boyé, Milla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.58 - 9.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid34237461:2276
2.FC Barcelona34235680:3374
3.Real Madrid34228458:2474
4.Sevilla FC34224849:2770
5.Real Sociedad341411951:3553
6.Villarreal CF341313851:3852
7.Real Betis341491143:4651
8.Athletic Bilbao3411121144:3645
9.Granada CF341361543:5545
10.Celta Vigo3411111246:5144
11.CA Osasuna3410101431:4140
12.Cádiz CF3410101429:4940
13.Levante UD349111438:4838
14.Valencia CF348121443:5136
15.Getafe CF348101626:4034
16.Real Valladolid345161332:4631
17.Deportivo Alavés347101728:5231
18.SD Huesca346121632:5030
19.Elche CF346121629:5030
20.SD Eibar345111826:4626

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (280)

Přidat komentář
berger321

Příchod Sergia Agüera do Barcelony vypadá zase o něco málo reálněji. Podle Sky Sports Katalánci zahájili jednání s agenty 32letého argentinského forvarda, který bude po konci smlouvy v Manchesteru City volným hráčem. (skysports.com)

Kdo by bral

Kdo ne

A proč?

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi přijde jako mírně zkreslené hlasování

Reagovat
drussbarb

Jsem spíše proti, Agüero není nejmladší a je často zraněný. Kvality má, ale jsem spíš pro mladšího hráče, klidně Depaye. Nebo vzít oba.

Každopádně se musíme zbavit aspoň Pjaniče a Umtitiho

Reagovat
Eichel

aj Braitha v tom prípade

Reagovat
smazaný uživatel

+ se zbavit coutse, roberta

Reagovat
drussbarb

Ježíš, jasně, Couts, Brathw, Roberto

Reagovat
valloire

Umtiti nechce Liverpool ani za 6 mega liber

Reagovat
Kluivert9

Psali na Marce?

Reagovat
valloire

ne, na Eurofotbalu

Reagovat
drussbarb

Je to jako včera, kdy měl našlápnuto na top3 stopera. Hrozný konec

Reagovat
valloire

27 let...

Reagovat
drussbarb

27 let a na odpis

Reagovat
pantondavo

Barca ho zničila

Reagovat
LAM

Pokuď kývne na velký snížení platů jak se psalo, tak na pozici Braitwaite ho úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě lepší než Depay, na druhou stranu mám obavy, že bude neustále zrakvený.

Reagovat
Gazdo

Tvl snad nie. Pustili sme Suareza lebo bol stary a zraneny a zoberieme stareho a este zranenejsieho Aguera ktory isto nebude hrat zadarmo a urcite nie len rok

Reagovat
2miguel1

Suarez by ale neprijal poziciu nahradnika s jeho histroriou v Barce plus Messi by ho stale cpal do zakladu. Aguero ako cisto v pozicii nahradnika plus zadarmo by bol snový. Viete dobre ze je par zapasov v roku kde proste potrebujeme takehoto hraca z lavičky.

Laporta chce kvôli platom jedneho z dvojice Alba Bus dat out. Ja dufam, ze Busquets odide po sezone smer niekde Japonsko za Iniestom a my privedieme svetoveho zaloznika k De Jongovi a Pedrimu, len nikto dostupny ma nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Můj vlhkej sen je Ndidi, ale stál by ranec...

Reagovat
valloire

buzno

Reagovat
2miguel1

Aj ten Gravenbech by nemusel byt zlý, sem tam som ho zaregistroval v Ajaxe. Mali by sme ale extremne mladu zalohu Pedri Moriba Gravenberch pre Messiho posledne 2-3 roky v Barce. Ndidi by bol dobrý veru. Hlavne uz nemozeme ist na buduci rok s Busom v zaklade na LM. On je extremne dobrý na La Ligu proti slabšim superom

Reagovat
Eichel

Reagovat
Salfovic

Souček

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Za těch 10 zápasů, co zvládne za sezónu odehrát, nestojí.

Reagovat
pantondavo

Remizu prosim

Reagovat
Kluivert9

Real - Sevilla

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kincl

Barca remíza a Sevilla 3 body

Reagovat
LAM

Velmi těžká záležitost. Prohra znamená konec nadějí na ligu, remíza dost pravděpodobně taky.

Jinak pokuď je šance na ztrátu Realu tak největší teď proti Seville po LM. S Granadou a Athleticem dle mě neztratí a Villarreal hraje pár dní po zápase s Realem finále, takže je jasný, že se budou šetřit.

Reagovat
Petrinho17

Podľa mňa naopak Real skôr stratí body v Bilbau ako so Sevillou, ktorá príde ako každý rok priposratá a už pred zápasom bude prehrávať. Navyše po tej prehre doma s Bilbaom možno už ani tá motivácia nebude až taká veľká, keďže titul by Sevilla mohla vyhrať už iba vďaka obrovskému šťastiu.

Reagovat
Phillipinho

Rozdil v televiznich pravech za 3. a 4. misto v lize je 7 milionu euro. Sevilla bude samozrejme chtit skoncit v tabulce co nejvyse.

Reagovat
Petrinho17

Tak samozrejme že každý chce skončiť vyššie. Ale to by každý rok tímy bojujúce o záchranu nemohli odrazu vyhrávať so silnými súpermi, čo sa deje pravidelne po celom svete. A tak si zarobia omnoho viac ako nejakých 7M

Reagovat
Artii96

Já mám takové blbé tušení že barca atlety porazí, čímž vlastně otevře dveře na zisk titulu pro Real...oba už budou ve zbytku 100% a Real získá titul díky vzájemným zápasům stalo se to někdy?

Reagovat
LAM

Myslím že ano

Reagovat
pantondavo

Nemám s tím problém

Reagovat
Jordi Alba

Sezóna 06/07.

Reagovat
drussbarb

Beru remízu Barcy, prohru Realu a pak už všechno vítězství a doufání ve ztrátu Atletů

Reagovat
Spalovač šancí

Oba prohra

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pantondavo

Samozrejme Brazilie 2002

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Nihilister

Reagovat
valloire

Brazílie 1970.

Reagovat
Salfovic

Kocáb

Reagovat
Rudnevs

Brazilie 2014

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nieuwendyk

Nejlepší tým a nejlepší výkon v SF.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Spalovač šancí

Uruguay 1930 bez diskuze. A Řecko 2004, to byl tým dle mého gusta.

Reagovat
pantondavo

Recko 2004

Reagovat
kubys

Brazílie 82

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Španělsko, Brazílie 2002, Maďarsko, wunderteam, Brazílie 1970.

Reagovat
dextroza_m

Nejzábavnější určitě Brazilci 02, nejlepší asi říct nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos zraneny. Rip in peace jeho kariera v Realu.

Reagovat
valloire

svalové zranění

Reagovat
Kenneth

Spekuluje se nejak o prichodu noveho lekarskeho tymu? Tohle prece neni mozny.

Reagovat
Salfovic

Barca vyhraje a vzápětí rupne v Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti výhra.

Reagovat
roman1978

Sestava jako vždy

Reagovat
2miguel1

Tyzden sme nehrali tazke uplna pohoda

Reagovat
Dr. Admess

Že dostává přednost Lenglet před Araujem mi prostě hlava nebere.

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
drussbarb

Reagovat
roman1978

Ale aspoň tam není Roberto.

Reagovat
Banikovec7

Tak Araujo hrává vpravo ne? Tak tam chce mít levonohého.

Reagovat
Mass

Araujo má nejvyšší % vyhraných zápasů ze všech hráčů top5 lig.

Reagovat
Salfovic

A proto dnes nehraje

Reagovat
Čenda

Kdo to spolukomentuje na LaLiga TV? Zní to jako Mourinho, protože to je Mourinho, nebo má týpek jen smůlu, že zní jak úplnej kokot?

Reagovat
Jordi Alba

Docela bych čekal, že těm hráčům někdo řekne, že když to skončí 0:0, tak to shrábne Real.

Reagovat
valloire

to si nejsem jistej

Reagovat
Jordi Alba

Plánujete hrát se Sevillou to samý ?

Reagovat
Kenneth

Real hraje sracku celý rok, se Sevillou to těžko bude jiný.

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
Jordi Alba

Ono to vyjde tak nějak nastejno, z titulu pro Atlético je mi jenom o něco málo míň blbě, než z titulu pro Real.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mass

Těm vašim, Atleti teď docela zabrali.

Reagovat
Jordi Alba

Jeden tým to pochopil.

Reagovat
roman1978

Strašný fotbal. Nuda šeď.

Reagovat
Rox

Jediná šance je, že dá Messi góla z jedny šance. Šíleně nudnej fotbal. Možná je to tím, že má Barcelona 7 defenzivních hráčů a mladýho Pedriho kterej ten přechod do útoku neutáhne.

Reagovat
Rox

Ty vole 7 defenzivních hráčů a stejně se tam Atlético dostává jak nic

Reagovat
celeb

Snad bude Busq v poriadku.

Inak hra nam pravdepodobny buduci zaklad zalohy, tak drzme palce, nech to zvladnu.

Reagovat
ratusek

Atletico už dvě nebo tři tutovky, Barcelona uplně zoufalá

Reagovat
celeb

MInqueza vyborne.

Reagovat
2miguel1

Sme slabši a hrave velke nič. Kde je De Jong?

Reagovat
Dr. Admess

Leo

Za měsíc 34 let? To běž do prdele.

GOAT. (A je úplně jedno, že to Oblak vyškrábl.)

Reagovat
2miguel1

Messi

Reagovat
ratusek

Další tutovka

takhle zoufale hraje Barca pořád?

Reagovat
celeb

Za gule do prievanu zavesit toho kkta, ktory rozhodol o tomto hraciom case. Hra sa o titul a polovica ihriska je v tieni!!

Zacalo to na tretine, polcas konci zhruba v polke a predpokladam, ze do konca zapasu to akurat trochu posunie.

Reagovat
Jordi Alba

Díky bohu za to, už takhle z toho bolí oči.

Reagovat
patas92

Jako ten fotbal není nic moc a hrací čas, jak když se hraje krajský přebor, tomu moc nepomáhá

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Barcelona je hrozná

Reagovat
Switchback

Atleti za poločas 10 šancí/plošancí ... pěkný

Reagovat
Switchback

Atleti za poločas 10 šancí/plošancí ... pěkný

Reagovat
2miguel1

Nema na to Koeman. S kazdym lepsim trenerom dostava na hubu. To uz nieje nahoda. Mali by sme sa s nim rozlučiť. Pedri strasne strasne slabučke

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nejhorší ale přijde, až rozjede svá zběsilá střídání.

Reagovat
blaugrana

Po odchode Busa sa ta zaloha totalne rozsypala.

Reagovat
Rattlesnake

cholo přijel hrát do barcelony fotbal

Reagovat
Mass

Pokud se něco nezmění, tak Barca ten gól dostane. Bez toho sóla Messiho tam neměli vůbec nic.

Reagovat
Jordi Alba

Když Messi obehraje celý tým Atlética, tak máme střelu.

Reagovat
vladis271

Čakal som, že ich Barcelona prejede, ale naopak po prvom polčase mi príde, že Atleti za tým idú viac.

Reagovat
LAM

Po odchodu Sergia jsme úplně mimo. Chybí tomu jak pohyb, tak i ochota hrát dopředu. Mladíci to vůbec nezvládají.

Je jasný že ten tým potřebuje přes léto posílit, ale tohle je jeden z nejhorších výkonů na jaře.

Ideál by asi byl stáhnout Desta, Mingueza na RB a Dembele do hry. Přejít na 4-3-3

Reagovat
2miguel1

Musime hrat na 4-3-3 ako proti Realu po polcase

Reagovat
Hristo Stoichkov

A Dembélé musí už v poločase do hry.

Reagovat
celeb

Ja by som moc kriticky nebol. Atleti su vyditelne namotivovani Cholom, hraju o titul, vedia to to, bolo to vidiet na Suarezovi, co sa tam valal potom, ako sa ho MaTS dotkol rukavicou.

Ako odisiel Busq a prisiel Moriba, mame na ihrisku velmi mlady tim. Spociatku boli utiahnuti, opatrni, ale vedia proti komu hraju a pride mi, ze sa to zlepsuje. Oblak s Messim famozni.

Zacina mi vadit cim dalej viac Alba. Jeho nahravky na obsadeneho Busqa aspon 2-3 krat volali po pruseri, navyse on je takmer neschopny vyslat dopredu Griezmanna, Pedriho, Ilaixa. Jedine si s nimi narazat a sprintovat po lajne - ako ano, byvaju z toho asistencie a obcas aj jeho goly, ale preco kua nevysle aj svojho spoluhraca po ciare, ved mu tam stale nabiehaju! Este na nho treba ponadavat, nech mi potom vytre zrak golom/asistenciou, sebecky chuj to je!

Reagovat
celeb

vyditelne

Reagovat
smazaný uživatel

přijely sy pro výtěstvý

Reagovat
Dr. Admess

Tyvole, proč si ten Araujo nezařval víc?? A nebo je Lenglet fakt takovej vocas?

Reagovat
Rattlesnake

langošiii...dávej tohle

Reagovat
Rox

Já bejt Messim tak se na ně vyseru a odejdu ze hřiště. Každej zápas dá aspoň jeden balon takhlze za obranu a dementi si nejsou schopný říct na prázdnym stadionu ani mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet dobře ubranil arauja..

Reagovat
Teoretik

Jestli tímhle zápasem přihrajem Realu titul, tak ať Koeman shnije v pekle.

Reagovat
Rox

I když je mi Koeman nesympatickej, tak ty hráči prostě navíc nemají. Jen by si některý zasloužili nakopat do prdele jako Lenglet a Griezmann aspoň.

Reagovat
Teoretik

ale mají

Reagovat
Rox

Důkaz? Zatím jsem si žádnej těžší zápas nevšiml.

Reagovat
Teoretik

Až přijde skutečný trenér, tak pak budeš mít důkaz. Nicméně Lenglet nikdy nebyl stoper do základu, ideální hráč na lávku.

Reagovat
Rox

Viděl jsem trenéry před Koemanem. Kdo má teda jmenovitě navíc?

Reagovat
Atlético de Madrid

mas pocit, za vsichni hrajou svuj strop, jo?

Reagovat
roman1978

Už to chce Roberta

Reagovat
Rox

Jako hřebíček do rakve? Souhlas

Reagovat
roman1978

Raději at prohrajeme, než remíza.

Reagovat
roman1978

Pedri, Lenglet, Griez dolů

Puig, Trincao, Dembs in.

Reagovat
roman1978

Už je to tu.

Reagovat
roman1978

Bez aroberta ani ránu.

Reagovat
2miguel1

Daj tam uz Dembeleho do psej matere

Reagovat
celeb

Ach jaj, Roberto namiesto Pedriho? Moriba snad najhorsi vykon za Barcu, uplne mimo, lopta ho neposlucha ... ale ostane

Reagovat
Dr. Admess

Dembele...

ten co nám pojebal Liverpool a letos titul?

Borec tyvole, si umí vybrat ty šance.

Reagovat
smazaný uživatel

je to traged mezi mnohymi dalsimi, jen prumerak nic vic

Reagovat
celeb

Za to Robertovo vracanie by som ho do na travnik uz dokonca sezony neposlal. On je uplne k nicomu, a hlavne smerom dozadu hrozny.

Reagovat
Rox

Messi se snažil. Bohužel většina hráčů pouze do počtu. Dembele a Griezmanna klasika.

Reagovat
valloire

bla bla

Reagovat
2miguel1

Toto bol dufam posledny zapas Dembeleho a Roberta v Barcelone

Reagovat
dextroza_m

Za Dembeleho bychom mohli alespoň něco dostat... 60?

Reagovat
drussbarb

Spis 6

Reagovat
dextroza_m

Lepší než se na něj dívat Poslední akce zápasu a on jde do dvou

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace realu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético titul..... fuuuuuck hrozny vemena

Reagovat
pantondavo

Spravedlivy vysledek, ted uz to ma Real ve svych rukou

Reagovat
Kenneth

A ctyri brutalne tezky zapasy pred sebou s tragickym utokem.

Reagovat
pantondavo

Na druhou stranu Karim ma zivotni formu.

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, ale bude to stacit na ctyri vyhry s takhle tezkymi souperi?

Reagovat
sensei25

Real este zakopne ale atletico uz nema s kym.Titul si uz postrazia.

Reagovat
dextroza_m

Přál bych jim to.

Reagovat
CHONG

Reagovat
ttopi

čas komentáře

Reagovat
Kenneth

Pristi kolo muzou doma rupnout se Sockama. Posledni kolo s Valladolidem, ktery bude hrat o udrzeni v lize taky nebude jednoduche utkani.

Reagovat
sensei25

Tip 3 vyhry Atletica 1:0:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakyho duvodu neni v nominaci Mendy? Trochu me desi, ze dneska teda pravdepodobne nastoupime s Odriozolou a Marcelem na krajich.

Reagovat
Ed_Hazard

Vraj nie je fyzicky pripravený. On bol myslím pred pár týždňami covid pozitívny, tak predpokladám, že velmi netrénoval a troška odišiel z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy covid nemel ale je mozny ze na Chelsea ho tam poslali jeste ne uplne zdravyho a dneska to dolecuje.

Reagovat
Hokaido

Pěknej coming out. Já jsem třeba na holky, ale ať si je v dnešní době každej na co chce, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Titulek

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

já mám holku z Madridu, když si sundá hadry, jdu

Reagovat
houdic

Koukáte někdo na Villarreal se Celtou? Takovýhle výkon rozhodčího jsem teda dlouho neviděl

Reagovat
fabec1222

Zrovna když mám vsazeno, že Celta bude mtí víc žlutých

Reagovat
fabec1222

Ten kripl si nechá dát žlutou v 89. minutě

Reagovat
houdic

Kdybys viděl za co to dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Vinicius Jr, Benzema

Reagovat
Phillipinho

Oba tymy evidentne (i podle potvrzenych sestav) budou chtit drzet balon. Sevilla v plny palbe, docela jim dneska verim.

Reagovat
smazaný uživatel

KING KARIM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Komentáři na Digi jsou opilí?

Reagovat
patas92

Kometátoři

Reagovat
roman1978

To jsou ale magoři. Celou dobu tam svítí 0:0. Ukážou, že měl nohu v ofsajdu. A oni si to všimnou za pět minut.

Reagovat
Jerichoo

Ja som si to všimol tak za 10

Reagovat
vladino10

Obrovská slabota.

Vcera v štúdiu po zápase Bayern gladbach 5 minút riešili, že Gladbach stratil všetku nádej na európske súťaže. Gladbach je aktuálne siedmy, do Európy ide prvých 6 tímov BL, Gladbach sa už na šieste asi nedostane. Ale im v tom štúdiu ani komentátorovi počas zápasu vôbec nedošlo, že jeden tím ide do Európy aj z pohára, v ktorom sú vo finále BVB a RBL, ktorí už majú istú LM, čiže to posledné miesto do Európy pripadne siedmemu v bundeslige...

Reagovat
blunted

Tvl celej den leju piva na slunku a vsiml jsem si, ze gol pet minut pred komentatorama na digi, kteri celou dobu resi jakej je karim kral, kdyz sviti 0-0

Reagovat
blunted

*gol neplati* (rikam ze leju celej den)

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

SEVILLA DUSÍ

Reagovat
gonzalesl_is_back

Casemiro dobře 2x fail. Klaun.

Reagovat
Alan_Shearer

Pri shode bodu rozhoduje skore nebo vzajemne zapasy?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vzájemné zápasy.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak to uz Atleti neproserou.

Reagovat
Jordi Alba

Zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa velice chytře

Reagovat
LeonardoUžoa

Morče Prasemiro se zas rozbrečí.

Reagovat
Diskostu

Sevilla grc klasika... proti Barcelone vypustia zápas a teraz hraju...

Reagovat
roman1978

Reagovat
fefo

I_love_real_madrid_CF?

Reagovat
Rothbard

Real: Je tam šance jít na první místo, pojďme to pos*at!

Reagovat
Diskostu

Real nemá útok čo si čakal...

Reagovat
Diskostu

komické pozerať na ofenzívu Realu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Case dnes totálně na přes držku.

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Brahim krasny golaso

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Kluivert9

Snad to AC udrží

Reagovat
Ed_Hazard

Juve v EL. To by bola riadna prča

Reagovat
Kluivert9

Ještě bych jim tam přidal Liverpool

Reagovat
vilp

To se dalo čekat.

Reagovat
Ranoth

V Spanielsku aj niekto chce ten titul ?

Reagovat
kaja900

Vini tyč

Reagovat
kaja900

Marco parádní střídání

Reagovat
CHONG

Hezká akce

Reagovat
Jordi Alba

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta !

Reagovat
N.Gin

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Carlos to líznul ještě rukou před Militaem.

Reagovat
Ed_Hazard

Z niektorých uhlov mi to tak tiež pripadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná až na měsíc

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gonzalesl_is_back

Trapný. To samý jak předtím na druhý straně. Ubohost.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to nech ide do piče. Normálne sa na rozhodcov nesťažujem ale okrem toho že tam borec Sevilly mal ruku, tak do piči prvý polčas to isté nezapískal.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
vilp

A pak že VAR nemůže vyvolat emoce.

Reagovat
Kluivert9

Konečně Rakitič není Barce úplně k hovnu

Reagovat
Rattlesnake

právě to jdu napsat

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ti jebe tak toto sa môže stať len nám. Na posraného aj hajze spadne

Reagovat
Messiáš

Rakitic!!

Reagovat
patas92

Vždycky jsem ho měl rád

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ttopi

Jak hraje Real Madrid se Sevillou? Prý je to zápas skoro o titul.

Reagovat
kaja900

borec to lízne před Militaem rukou ještě dřív a on pískne pecku pro Sevillu

Reagovat
Kluivert9

V GrandOptical mají zrovna akci měsíc zraku, doporučuji.

Reagovat
kaja900

si tam zajdi ale kouknu na oblíbený tým a je mi jasný že si to neviděl..

Reagovat
roman1978

a proč musíš koukat na oblíbený tým, když má nick Kluivert?

Reagovat
2miguel1

Ivankooo

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETA!!!

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Když pominu tuhle evidentní trapárnu, která když už, měla se pískat na obou stranách, tak Sevilla absolutně nulová. Hra se mi jinak líbí.

Reagovat
Rattlesnake

svět se zbláznil. tohle nepotahat pro real - to je historcká událost prostěže

Reagovat
2miguel1

Presne Ja to totalne nechapem!!!

Reagovat
valloire

skandál, vítr vane vod moře

Reagovat
Kluivert9

A smrad z Madridu...

Reagovat
valloire

z přístavu

Reagovat
roman1978

v madridu přístav není

Reagovat
valloire

to není, tam vane svěží vítr z hor

Reagovat
Jordi Alba

Andalusie taktéž jako Katalánsko skvělé počasí s mořem.

Reagovat
Rattlesnake

eden

Reagovat
CHONG

Zajímavá situace, ruka Militaa teda jasná, ale přišlo mi, že tomu teda předcházela ještě ruka hráče Sevilly

Reagovat
kaja900

Reagovat
Foppy

Já jsem si říkal, jestli to nešlo do ramene Edera, ale taky se mi to zdálo ještě tečovaný...

Reagovat
kaja900

neskutečná smůla dneska.. zrovna když se hraje o titul co se dá dělat no

Reagovat
gonzalesl_is_back

Úkol zněl jasně. Už se valí. Jinak Lopetegui je strašnej emotivní chudák.

Reagovat
CHONG

Lope je borec.

Reagovat
gonzalesl_is_back

V čem konkrétně? Po každý když ho vidím, chová se jak 7 letý vztekající se dítě. Sevilla si s tím, co předvádí, nezaslouží ani bod.

Reagovat
CHONG

Třeba v tom, že pod ním Sevilla do posledních kol bojuje o titul? A emoce k fotbalu patří, hrozně mě baví, jak se v Seville zase probral, ten pohled na zlomeného a odevzdaného muže na lavičce Realu, mě osobně bolel...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zidane mi nikdy odevzdaný nepřišel. Naopak si cením toho, jak se nenechá strhnout jakoukoliv okolností.Sevilla byla top tým i před Lopem.

Reagovat
CHONG

Já nemluvil o Zidanovi, celý ten text se vztahoval k Lopemu Sevilla byla před Lopem až takový top tým, že snad deset let nebyla ani v top čtyřce a pod Lopem hrají o titul...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Aha, přečetl jsem si to ještě jednou :) Promiň. Je otázka, jestli to letos není spíš nemohoucností ostatních týmů - Atleti, my, Barca. To, že je dobrý trenér - může být. Mě ale nikdy nijak neoslovil.

Reagovat
CHONG

Jasně, že na tom má svůj podíl i slabší sezóna první trojky, na druhou stranu na páté Socky má Sevilla náskok 15 bodů...

Reagovat
el Principito

takže bys mu přál i kdyby trénoval Barcelonu?

Reagovat
Ed_Hazard

Idem hodiť kilečko na redku. Dnes tam padne, očakávam nezvládanie v nastavenom čase

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazardu neskutečný pohled.

Reagovat
Rattlesnake

zizu time

Reagovat
gonzalesl_is_back

Oleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nene!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hazard zatím nejlepší příspěvek do hry za sezonu..

Reagovat
valloire

Jo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nevadí. Hra sympatická. Všechno je ještě otevřený. Zasloužili jsme si body 3.

Reagovat
valloire

len sa mihla, když podobnou střelu předvedl ke konci Messi, byl supergeniální, znamená to, že je i Casemiro takový?

Reagovat
smazaný uživatel

to sú iné infarkty

Reagovat
drussbarb

Ach jo

Reagovat
CHONG

Nejhorší možný výsledek, Real to v boji o titul nespasí a Sevilla z něj definitivně vypadla.

Reagovat
kaja900

dneska měli bejt 3 body a potom si pohlídat první místo.. bohužel štěstí nebylo na naší straně teď jen doufat že Atleti třeba ještě ztratí

Reagovat
Ed_Hazard

Nerealne aby sme posledne 3 zapasy naplno bodovali. Tam minimalne jedna strata este pride. Ja tipujem na titul Barcupodla mna s prehladom najlahsi los.

Reagovat
Phillipinho

Atleti by museli z tech 3 zapasu (Socky a Osasuna doma, Valladolid venku) dvakrat ztratit body a Barca vse vyhrat...

Reagovat
Rattlesnake

realu stačí, aby atleti jednou remizovali (mají lepší vzájemný zápasy)

barca potřebuje, aby atleti prohráli.

Reagovat
Phillipinho

Nebo tak no. Pro Real byl ten gol na 2:2 dost klicovej, protoze jinak by potrebovali, aby Atleti prohrali.

Reagovat
drussbarb

Nebuďte přizdisráči, momentálně má k titulu nejblíž Atletiko a Real, ale nezaslouží si jej nikdo. Ani Barca ne, radši ať tento ročník anulují

Reagovat
CHONG

Jinak Hazard zkušeně

Reagovat
vilp

Životní.

Reagovat
Foppy

Ten gól na 2:2 nás udržel ve hře, jinak bysme byli úplně v řiti. Doufám, že Atleti ztratí hned příští kolo a my to nepustíme. Ale reálně to je teda prakticky kdokoliv z těch prvních 3. Real má podle mě nejtěžší los, Barca nejlehčí a Atleti jsou zase schopní uhrát 0:0 s kýmkoliv

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sensei25

Real strati este body v poslednych 3 zapasoch.My vyhrame vsetky 3,ale to iste si myslim aj o Atleticu.Skoda.Vyhra s Granadou a titul by bol doma.Takto zostanu len oci pre plac.

Reagovat
drussbarb

Na druhou stranu, buďme rádi, že ještě matematicky máme šanci, na podzim se nám o takto napínavém finiši ani nezdálo.

Reagovat
Foppy

Tak to platí de facto i o nás. Trošku se zapomíná, že od atletů je to vlastně docela provar ta jarní část.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele