LaLiga - preview 15. kola: Na závěr souboj dvou týmů v krizi

26.11.2021, 11:07, aktualizováno 29.11.2021, 08:20
Previews
Osasuna měla skvělý start do sezony, rychle jí ale došly síly a v tuto chvíli prohrála třikrát za sebou, v tabulce tak přišel pád až na jedenácté místo. Ještě hůře je na tom Elche, které už stihlo vyměnit trenéra, to je třetí od konce...
CA Osasuna - Elche CF  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka nás tentokrát zavede na stadion El Sadar do Pamplony. Místní Osasuna se bude moci přiblížit evropským pohárům, pokud tedy zdolá o záchranu bojující Elche. Hosté jsou v tabulce předposlední a vyhrát nedokázali téměř dva měsíce.

Osasuna si v tomto směru také nemůže příliš vyskakovat. Naposledy zvítězila 17. října na půdě Villarrealu a od té doby na tři body stále čeká. V následujících pěti zápasech uhrála jen dva body a navíc jí takříkajíc zvlhnul střelný prach. Už čtyři zápasy v řadě nedokázala Osasuna vstřelit gól a kdy jindy ukončit tento půst, než před vlastními diváky proti předposlednímu týmu tabulky. Před týdnem domácí sehráli nečekaně vyrovnanou partii s Atléticem Madrid, nicméně obhájce prvenství nakonec vstřelil kýžený gól a zvítězil.

Jednoznačnější průběh mělo utkání Elche s Realem Betis. Andalusané zvítězili pohodlně 3:0 a ještě více prohloubili krizi Elche. Los Franjiverdes vyhráli v této sezoně jen dvakrát a mimochodem nad Osasunou nezvítězili od roku 2015! Všechny tyto faktory staví Osasunu do role papírového favorita. Letos v dubnu porazili Elche na vlastním stadionu 2:0 brankami Enriqueho Barjy a Diega Gonzáleze.

Domácímu týmu bude chybět trio Lucas Torro, Juan Pérez a Rober Ibaněz. Co se absencí týče, Elche je na tom lépe, protože mu schází jen Fidel.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U Garcia, D Garcia, Sanchez - Moncayola, Brasanac, Oier - Avila, Kike, R Garcia
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Palacios, Bigas, Roco, Mojica - Guti, Mascarell - Perez, Pastore, Fidel - Boye
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.46 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Levante UD  (neděle 14:00)
Real Betis letos usiluje o další postup do evropských pohárů a zatím se mu to daří. V 15. kole bude mít velkou příležitost posunout se na čtvrté místo tabulky, ale potřebuje k tomu zdolat poslední Levante a doufat v zaváhání Atlética.

Svěřenci trenéra Manuela Pellegriniho letos předvádějí dobré výkony a po týden staré výhře nad Elche si věří i na Levante. Betis se postupně vyšplhal už na šesté místo a přiblížil se i pozicím, které zaručují Ligu mistrů. Ve čtvrtek pak zvládl duel Evropské ligy proti maďarskému Ferencvárosi a po výhře 2:0 si zajistil postup do jarní fáze.

Úplně jiné starosti má Levante, které je beznadějně poslední. Valencijský celek zůstává jediným týmem v LaLize, který ještě nevyhrál a to by chtěl na Betisu změnit. Výsledková krize nebere konce, nicméně trenér Javier Pereira věří, že výhra může všechno změnit k dobrému. V minulém kole si Levante nedokázalo poradit s Bilbaem, s nímž remizovalo 0:0. Právě produktivita je v posledních zápasech žalostná a představuje jeden z hlavních problémů a důvodů, proč je Levante pořád poslední.

Forma je jednoznačně na straně Betisu, ale co se týče vzájemných zápasů, ty jsou vyrovnané. V minulé sezoně vyhrálo Levante domácí divokou přestřelku 4:3, ale na Betisu prohrálo 0:2. Betisu bude chybět obránce Bellerín a otazník visí nad trojicí hráčů, jmenovitě Camarasou, Carvalhem a Sabalym. Levante je na tom lépe a jeho jedinou absenci představuje Melero.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Montoya, Pezzella, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Canales - Rodri, Fekir, Juanmi - Jose
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Son, Mustafi, Vezo, Clerc - Bardhi, Campana, Radoja - Morales, Marti, De Frutos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.11 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Sociedad  (neděle 16:15)
Na stadionu Cornellá-El Prat v Barceloně se utká domácí Espanyol s favorizovaným Realem Sociedad. Baskové se přetahují o první místo a vrátit se na něj mohou v případě vítězství. Espanyol se chce fanouškům revanšovat za týden starou porážku v barcelonském derby, ale potká soupeře, který je třináct ligových zápasů neporažen.

Real Sociedad nečeká na katalánské půdě vůbec jednoduchý zápas a bude zajímavé sledovat jak se vypořádá s nepříjemnou porážkou od Monaka v Evropské lize. Baskický celek se díky ní propadl na třetí místo a zkomplikoval si postup do jarní fáze této soutěže. Situaci má ale stále ve svých rukou a pokud v přímém souboji doma porazí PSV, postup jej nemine.

Ve španělské lize stále bojuje o průběžné první místo a těší se vynikající formě. Za čtrnáct utkání našel přemožitele jen jednou a v současnosti drží už třináctizápasovou sérii neporazitelnosti. Před týdnem si svěřenci Imanola Alguacila připsali bod za remízu 0:0 s Valencií.

Espanyol je na tom v tabulce hůře, ale na nováčka soutěže si nevede špatně. Před týdnem sice prohrál barcelonské derby, ale v tabulce je na solidním jedenáctém místě.

Oba týmy se naposledy potkaly v sezoně 2019/2020 a pokaždé se radoval La Real. Dvakrát zvítězil v rámci ligy a triumf si připsal i v Copa del Rey. Katalánci porazili baskického soupeře naposledy v květnu roku 2019.

Espanyol hlásí jen jednu absenci a tou by měl být obránce Oscar Gil. Kompletní nebudou ani hosté, i když jejich početná marodka už se výrazně vyprázdnila. Imanol Alguacil ještě nebude moci využít služeb Aritze Elustonda, Carlose Fernándeze a Nacha Monreala.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa - Bare, Herrera - Embarba, Darder, Puado - De Tomas
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Rico - Silva, Merino, Zubimendi - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.20 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cádiz CF - Atlético Madrid  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer nás zavede do Cádizu, konkrétně na neveliký stadion Ramóna de Carranzy, kam se dostaví Atlético. Madridský gigant a vítěz posledního ročníku LaLigy se pokusí reagovat na pohárový neúspěch a trochu si vylepšit pozici.

Loňský nováček ve svém premiérovém ročníku rozhodně překvapil a zakončil sezonu na skvělém dvanáctém místě. Vedení si asi od této sezony slibovalo něco podobného, ale zatím to vypadá mnohem hůř. Cádiz se totiž usadil až na 16. příčce a na jeho kontě je pouhých 12 bodů. Když to srovnáme s minulou sezonou, tak ve stejnou chvíli měl Cádiz bodů 18 a patřila mu solidní desátá příčka.

Tým vedený koučem Cerverou zvládl za 14 zápasů vyhrát jen dvakrát a ani jeho čísla nejsou kdovíjaká. Pouhých 12 vstřelených branek tvoří třetí nejnižší číslo v lize a obrana to moc nezachrání. S třiadvaceti inkasovanými góly je Cádiz druhou nejhorší obranou ligy, což pro trenéra Cerveru není zrovna lichotivá skutečnost.

Zkušený kouč je ale přesvědčen, že jeho tým dokáže Atléticu přeci jen nějak zatopit. "Atlético obhajuje titul a to si myslím říká o jeho umění dost. Jedná se o jeden z nejlepších týmů na světě, což dokazuje každým rokem. A my moc dobře víme, jak tvrdá je jeho hra, jak jsou hráči skvěle organizovaní a motivovaní. Bude to náročné, ale neházíme flintu do žita. Jsem přesvědčen, že s pomocí kolektivu můžeme soupeři hru hodně znepříjemnit."

V jeho prospěch může hrát i jistá únava. Atlético má za sebou velmi náročný duel s AC Milán. Sice nikam necestovalo a hrálo doma, ale na celé jeho hře bylo vidět, že to jeho hráče stojí velké úsilí.

Úsilí, které se navíc nedočkalo zasloužené odměny, protože ke konci utkání rozhodl o výhře AC Milán jedinou trefou Junior Messias. Atlético se po nečekané ztrátě ocitá v hodně nepříjemné situaci, protože před posledním duelem základních skupin mu patří až poslední příčka! V LaLize to není o moc veselejší, neboť Colchoneros ztrácí na čelo čtyři body a z posledních deseti kol vyválčili tři body jen v polovině z nich.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Haroyan, Cala, Espino - Sanchez, Fernandez, Bastida, Lozano - Sobrino, Negredo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Savić, Felipe - Llorente, Koke, De Paul, Carrasco - Correa, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.97 - 4.34 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Z Realu Madrid se zase stává mašina na góly i úspěch, což bude chtít královský klub potvrdit také ve šlágru 15. kola LaLigy. Ten se odehraje v neděli večer na stadionu Santiago Bernabéu a pro body si přijede Sevilla. Ta dobře ví, že za jistých okolností by se po tomto kole mohla dostat do čela celé ligy, což je představa nadmíru příjemná.

Tohle bude hodně zajímavá podívaná. Stručně, na stadionu Santiago Bernabéu se do sebe pustí nejlepší útok ligy (Real Madrid) a druhá nejlepší ligová obrana ze Sevilly. A jako vrchol všeho, pokud by vyhrála Lopeteguiho obrana, tak by se za jistých okolností mohlo měnit pořadí. Své k tomu samozřejmě má co říct Real Sociedad, v tuto chvíli druhý tým tabulky, který své utkání hraje o dvě hodiny dřív než Real.

"Bílý balet" udělá cokoli, aby prodloužil úctyhodnou sérii. Soutěžní duel totiž tým trenéra prohrál naposledy 3. října, kdy nestačil na Espanyol. Od té doby už se ale zase vrátil do forma a představuje tým, který pod vedením trenéra Ancelottiho známe. Osm zápasů, sedm výher a skóre 20:5, to je solidní bilance. Především je to ale bilance, která Realu dovoluje úspěšně dosahovat jeho vytyčených cílů.

Jedním z nich byl i postup ze skupiny, který si vedení může odškrtnout jako splněný. "Bílý balet" toho dosáhl díky poslednímu vítězství na půdě Sheriffu Tiraspol. Žádné překvapení (jako v prvním zápase na San Bernabéu) se nekonalo, Real zvítězil přesvědčivě 3:0 a pokud zvládne i poslední kolo lépe než italský Inter, pak ho nemine první příčka ve skupině.

Druhým cílem, který má před sebou tým tra Ancelottiho, je určitě touha, aby se mistrovský titul vrátil do té "správné" části Madridu. I na tom se "Bílému baletu" daří úspěšně pracovat. V minulém kole LaLigy si Real poradil s Granadou sebevědomým výkonem a nasázel jí čtyři branky. I proto se před tímhle kolem ujal první příčky.

V rámci ligy nasázel Real už úctyhodných 32 branek. Teď však narazí na velmi silného soupeře, jehož dominantou je pro změnu obrana. Lopeteguiho realizační tým pracuje s obranou velmi dobře a vzhledem k pouhým devíti inkasovaným brankám se po Athleticu (osm) jedná o druhou nejlepší defenzivu. V minulém kole sice Sevilla nepříjemně zakopla, když remizovala 2:2 s Alavésem, ale i přesto je na třetím místě se ztrátou jen dvou bodů na Real.

Domácí celek postrádá duo Ceballos a Bale, zatímco otázkou je zdravotní stav Federica Valverdeho. Hosté se v Madridu ukáží bez střelce Youssefa En-Nesyriho s Jesusem Navasem a svalové obtíže trápí taky Susa. Poslední tréninky navíc vynechal klíčový stoper Diego Carlos. Hlavním arbitrem ligového šlágru byl pověřen zkušený sudí José María Sánchez Martínez.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinícius Jr.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Montiel, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Rakitić, Fernando, Jordán - Lamela, Mir, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.91 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Celta Vigo  (sobota 14:00)
Kolo číslo 15 ve Španělsku nabídne nejeden přímý souboj mezi týmy ze spodní či té úplně nejspodnější části ligové tabulky. Sobotní program začne na Estadio Mendizorrotza duelem domácího Alavésu s Celtou, jejím tabulkovým sousedem.

Alavés si v poslední době vůbec nevede špatně. Trenér Javier Calleja dokázal z týmu dostat maximum a na tabulce se to projevuje. Deportivo už je 14. místě i přesto, že odehrálo o jedno utkání méně než většina týmů kolem něj. Čím to? Z posledních pěti duelů Depor neprohrál jediný! Třikrát z téhle porce se mu dokonce povedlo vyhrát.

A že to není náhoda, dokázaly i dvě remízy. O dva body totiž Deportivo obralo i takové velikány jako Barcelonu nebo naposledy i Sevillu! S Celtou ale má Callejův tým co napravovat, protože s galicijským týmem se mu dlouhodobě moc nedaří.

Už ve třech posledních duelech totiž brala tři body právě Celta. A nikdy to s Deportivem nedopadlo dobře, jelikož mu Coudetův výběr nasázel dohromady 11 branek a povolil mu dát jen jedinou!

Celta se nyní musí trochu vzpamatovat, neboť za posledních pět ligových pokusů dokázala porazit jen Getafe. Už třikrát po sobě remizovala, naposledy s Villarrealem. K dobru jí ale slouží fakt, že venkovní duely Celtě jdou na jedničku. Jen sedm týmů v celé lize má ze hřišť soupeřů lepší výsledky než tým z Viga.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte - Moya, Loum - Mendez, Pons, Rioja - Joselu
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Vazquez, Murillo, Araujo, Galán - Tapia - Méndez, Suárez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.12 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Rayo Vallecano  (sobota 16:15)
Před Rayem Vallecano se otevírá nepříliš optimistická budoucnost. V sobotu odpoledne se zase jednou pokusí překonat dlouhodobé prokletí stadionu Mestalla, až vyběhne na jeho trávník proti domácím "Netopýrům". Vzhledem k jejich špatné formě by ale tentokrát mohlo odjíždět s větším počtem bodů.

Rayo na Mestallu jezdí jen hodně nerado, protože se mu daří získat body jen sporadicky. Výhru si Vallecano v roli hostujícího týmu připsalo ve Valencii naposledy v roce 2012 a za posledních čtyřicet dlouhých let se jednalo o jeho jedinou výhru na tomto populárním stadionu. Při poslední návštěvě Rayo dostalo tři branky a odjelo, aniž by bránu soupeře reálně ohrozilo.

Naštěstí pro něj by se teď tahle nepříznivá bilance mohla otočit k lepšímu. Valencia je totiž absolutně z formy. Tým vedený koučem Josém Bordalásem za posledních deset ligových klání dokázal vyhrát jedinkrát! Kromě výhry nad Villarrealem si ale připsal také čtyři porážky a pět remíz.

Čisté konto udrželi "Netopýři" jen třikrát v těchto zápasech a celkově dostali už dvacet branek. Mimochodem, jen tři týmy v celé lize inkasovaly víckrát. Valencia se po několika nepovedených duelech ocitla až na desátém místě a na svého dalšího soupeře ztrácí už pět bodů.

Kdo by to čekal, že při vzájemném duelu Raya s Valencií bude právě populární klub tahat za kratší konec, zatímco celek z předměstí Madridu se usadí na příčkách znamenající Konferenční ligu? Rayo tam ale není náhodou - sedm výher ve čtrnácti duelech je na tým jeho formátu velmi slušná bilance. Mužstvo někdejšího beka Andoniho Iraoly se těžko čte, protože na jedné straně dokáže prohrát s Osasunou a následně si umí poradit s Barcelonou. Kterou cestou se vydá proti Valencii?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Foulquier, Diakhaby, Alderete, Gayá - Soler, Wass, Guillamon, Duro - Guedes, Gómez
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrijevski - Balliu, Saveljich, Catena, F. Garcia - Ciss, Comesaña - Palazon, Trejo, A. Garcia - Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.36 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Getafe CF  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer v LaLize a jejím už 15. kole otevře brány Estadio Iberostar na Mallorce, kam se podívá zoufale bojující Getafe. A není tak úplně bez šance, protože zatímco domácímu celku se dařit přestává, Getafe se pokouší zvednout.

Mallorca ukončila v minulém kole sérii čtyř remíz, ale asi ne způsobem, jaký si představovala. Podlehla totiž Rayu Vallecano, od nějž na jeho půdě dostala tři branky a sama se zmohla jen na čestný zásah v závěru. Výsledek v kombinaci s dalšími čtyřmi porážkami, pěti remízami a jen třemi výhrami znamená, že trenér Luis García trénuje až třináctý celek tabulky.

Nicméně, osmačtyřicetiletý rodák z Madridu může být ještě rád, když se podívá na situaci svého sobotního soka. S ním má Mallorca nevyřízené účty a v posledních deseti vzájemných duelech dokázala vyhrát jen dvakrát.

Tentokrát by ale mohla mít šanci na zvrat, protože Getafe zažívá sezonu hrůzy. I kvůli četným absencím a zraněním se celek z předměstí Madridu ocitl až na samém dně tabulky. Minimální naději pro něj představují uplynulé týdny, protože z posledních čtyř duelů Getafe dvakrát vyhrálo a posunulo se na předposlední pozici.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Russo, Olivan - Galarreta, Baba - Kang-In, Sánchez, D. Rodriguez - A. Rodriguez
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Mitrović, Djene, Cuenca - Suárez, Maksimović, Arambarri, Aleñá, Olivera - Sandro, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 2.97 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Villarreal musel skousnout hodně hořkou pilulku, protože jeho očekávaný duel s Manchesterem United nedopadl dobře a "Žlutá ponorka" si tím zkomplikovala postup ze skupiny Ligy mistrů. A aby toho nebylo málo, tak tým trenéra Unaie Emeryho potká už v sobotu večer další gigant evropského fotbalu. Do Villarrealu přijede Xaviho Barcelona.

Villarreal se dlouhodobě pyšnil dobrou výkonností v pohárech a vedlo se mu v nich i letos, byť jeho prezentace v LaLize vypadá mnohem hůř. Dlouho se mu dařilo držet krok s prvním Manchesterem United i přesto, že o postup se rvala i Atalanta Bergamo, hodně nepříjemný soupeř. Poslední duel se ale Villarrealu vůbec nepovedl a španělský celek prohrál na domácí půdě o dvě branky.

Stále je sice na druhém místě, protože Atalanta předtím překvapivě remizovala s outsiderem skupiny Young Boys Bern, ale o postup se Villarreal bude muset ještě bít. A vzhledem k tomu, že ho čeká v přímém souboji právě celek z Bergama, ještě k tomu venku, tak to budou ještě nervy. Nervy, které si Villarreal mohl ušetřit, kdyby porazil United.

Villarrealu tak nezbývá, než se ještě před finálním soubojem o postup navnadit na domácí scéně. Kde mu to ale jde ještě hůř. "Žlutá ponorka" na čele s ambiciózním a kvalitním trenérem Unaiem Emerym totiž strádá jako málokdy. Za třináct odehraných utkání se jí povedlo zvítězit jen ve třech a místo toho se z ní zase stává přeborník na remízy. Spolu s Athleticem a Levante jich má na kontě už sedm.

Po těsné výhře nad Getafe si Villarreal jen rozdělil body s Celtou Vigo, což ho posunulo na aktuální dvanáctou příčku. Má sice odehráno jen třináct utkání, ale přesto je ztráta sedmi bodů na poháry už docela znát. K Lize mistrů by potřeboval ještě další tři.

Trenér Emery se navíc bude muset popasovat s tím, že jeho týmu se proti Barceloně vůbec nedaří. Čtyři z posledních pěti duelů ovládli právě Blaugranas a poslední výhra Villarrealu je datována do roku 2008. Villarreal tehdy na Camp Nou vyhrál 2:1 a paradoxně se jako jediný hráč domácích prosadil jistý Xavi.

Tedy muž, který od víkendu stojí na lavičce populárního klubu v roli hlavního kouče. Jeho angažmá zatím trvá příliš krátce na nějaké hodnocení, ale alespoň můžeme říct, že Xavi ještě neprohrál. Hned na úvod si jeho tým nejtěsnějším možným rozdílem poradil v derby s Espanyolem a ani v Lize mistrů Barcelona ostudu neudělala. Proti Benfice asi chtěla víc bodů, protože ty by jí pomohly k postupu, ale ve srovnání s prvním debaklem od portugalského celku je i remíza dobrým výsledkem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Coquelin, Capoué - Pino, Dia, Danjuma
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, Piqué, Garcia, Alba - Nico, Busquets, De Jong - Dembélé, Memphis, Gavi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.42 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (pátek 21:00)
Baskický Athletic se potřebuje znovu dostat na vítěznou vlnu, z níž se už před nějakou dobou svezl k porážkám a remízám. V tomhle ohledu by ho mohl potěšit páteční příděl prvoligového fotbalu, který mu do cesty postaví podobně se trápící Granadu.

Čtyři zápasy. Přesně tolik utkání už Athletic nedokázal vyhrát. Přesněji řečeno v nich jednou nečekaně prohrál (Cádiz) a třikrát si se svými soupeři rozdělil body. I naposledy, když se utkal s více než hratelným Levante. Jenže opět jeho střelcům vyschl prach, takže se diváci minule gólu nedočkali ani jednoho.

Baskický celek nikdy nebyl považován za ofenzivní velmoc, ale aby dal za 13 zápasů jen jedenáct branek, to je přeci jen už docela podprůměrný výsledek. Klub z Bilbaa se koncentruje jen na obranu a je to snaha chvályhodná, protože dostal jen osm branek. To je jen tak mimochodem úplně nejlepší výkon z celé ligy, což rozhodně není špatné.

Trenér Marcelino i díky tomu odvádí dobrou práci a na evropské poháry jeho tým v tuto chvíli ztrácí jen čtyři body. K dobru mu slouží i to, že historické statistiky jeho tým favorizují. Granada si totiž ze stadionu San Mamés odvezla tři body naposledy v roce 2014 a od té většinou vítězí domácí mužstvo.

Athletic jako domácí vyhrál už čtyři poslední duely, byť je tohle disciplína, která mu zrovna letos zas tak moc nejde. Ze šesti utkání odehraných před vlastními příznivci totiž baskický tým vyhrál jen třikrát a má až devátou nejlepší domácí formu v lize.

Do karet mu ale hraje forma jeho dalšího soka. Tedy kromě faktu, že jeho trenér, Robert Moreno, nebude smět dvakrát na lavičku kvůli příliš doslovné nespokojenosti s výkony rozhodčích. Moreno celkově nemůže být s výkony svého týmu spokojený, protože Granadě patří až sedmnáctí příčka s náskokem pouze lepšího skóre, než na jaký se zmohlo osmnácté Elche. Přesto je Granada v jednom aspektu lepší než Athletic, dala totiž o jednu branku víc.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Balenziaga, I. Martinez, Yeray, Lekue - Berenguer, D. García, Vencedor, Muniaín - Williams, R. García
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Quini, Torrente, Sanchez, Neva - Suárez, Gonalons, Eteki, Puertas - Soro, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 4.98 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1393132:1430
2.Real Sociedad1485119:1029
3.Sevilla FC1384123:928
4.Atlético Madrid1375122:1326
5.Real Betis1473422:1724
6.Rayo Vallecano1472522:1523
7.FC Barcelona1355320:1520
8.Athletic Bilbao1347211:819
9.CA Osasuna1454514:1819
10.Valencia CF1446421:2018
11.Espanyol Barcelona1445514:1417
12.Villarreal CF1337315:1316
13.RCD Mallorca1436514:2215
14.Deportivo Alavés1342710:1714
15.Celta Vigo1434714:1813
16.Cádiz CF1426612:2312
17.Granada CF1325612:2011
18.Elche CF1425711:2011
19.Getafe CF1423910:199
20.Levante UD1407712:257

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (299)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celkom náročné zápasy pre RM, Barcu aj Real Sociedad.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Indiani s ich sucasnou formou budu radi za remizu 0-0

Reagovat
rominhoFCB

Ferran Torres has asked Guardiola to leave for Barça!

Barça reaches an agreement in principle with Ferran Torres

Reagovat
Visca el barca

Jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teď už zbývá se jenom dohodnout se City no .

Reagovat
Kily

peníze jsou?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos určitě ne, ten přestup by papírově musel patřit až do letního okna, takže něco jako hostování s povinnou opcí.

Reagovat
Visca el barca

Tak snad se nějak rozumně domluví

Reagovat
Gazdo

Detail ak to podmienia tym ze im mame dat Frenkieho tak vobec. Jedine nejake hostovanie s povinnou opciou za rok ale inak si nemyslim ze pojde pod 50. A urobit s nimi nejaky deal ze nam zlacnia s Ferrana aby si mohli vyberat do buducna z nasej akademie tak to uz tiez vobec nie

Reagovat
patas92

Fati - Adeyemi - Ferran...one can only dream

Reagovat
sylarko

to by bolo nice

Reagovat
Agent z Melmacu

with rice

Reagovat
Gazdo

Myslim ze ta veta za tymi troma bodkami je na tom najrealnejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta prepustí polku zamestnancov klubu, aby si ho mohla Barca dovoliť ?

Reagovat
sylarko

dohodnut sa da vzdy. nemusia to podla mna zaplatit hned. alebo moze to byt nieco na styl hostovania s povinoou kupou. a peniaze sa do vtedy daju zohnat

Reagovat
celeb

to mas odkial??? Ako bolo by to super, ale chcelo by zdroj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přišel s tím Romero, ta informace pochází z toho, že Alemany s Revertierem dneska navštívili tréninkový centrum kvůli nějakýmu jednání.

Reagovat
Phillipinho

Pisou to vsechny dobry zdroje. Uz to pise i AS a Generaldepie (odbornik na Valencii), kterej se snad nikdy nezmylil.

Reagovat
Jordi Alba

Na to měli myslet už dřív, neměl odcházet vůbec do Anglie.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
Kluivert9

Místo Trincaa a ještě by se ušetřilo...

Reagovat
Nikikrew

Veď sa mu v Anglicku darí. Sleduješ to?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš to myslí negativně vůči Barceloně, že ho měla získat už před těmi dvěma lety.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Na co? Snad ne na hrot

Reagovat
rominhoFCB

Novinář Héctor Gómez, který se specializuje na Valencii také potvrzuje:

"Barça je velmi blízko dohodě se City ohledně Ferrana Torrese za 50 milionů eur. Valencia dostane 10% z přestupové částky."

Reagovat
Kluivert9

Snad se s ním neuvažuje na hrot...

Reagovat
patas92

Jako falešná devítka proč by ne. Může hrát kdekoliv v útoku

Reagovat
Kluivert9

A nebylo by lepší přivést konečně klasického útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Nevím, asi. Priorita by měla být pravé křídlo, což Ferran splňuje. Že dokáže hrát i jinde je bonus.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přivést Ferrana a Adeyemiho by bylo jak z říše snů. Když si na rovinu řekneme, že na posily typu Mbappého či Haalanda určitě nemáme finance, tak si myslím, že se ani nic moc lepšího nedá sehnat. Férový ceny, rozumný platy, velký potenciál - ideální cesta. Navíc i typologicky to jsou skvělý posily.

Ferrán Torres, Ansu Fati, Adeyemi, Dembélé, Memphis + Collado (?), Abde a Ilias (primárně v béčku) je skvělý složení .

Reagovat
rominhoFCB

Co ten Antony, nebola by to lepsia volba ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten se mi hodně líbí, ale přicházel by v úvahu spíš při odchodu Dembélého, pokud ho Newcastle nebo jiní Angličani zasypou prachama a neprodlouží smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Torrese nasledovaného nemám, ale nedal by se přirovnat k Villovi? Trochu mi přišel na mysl, když jsem sledoval jeden sestřih. Každopádně já bych si pořád představoval větší produktivitu, když už nákup hráče do základu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, Villu dost připomíná, hlavně zakončením, efektivitou a schopností neustále podnikat náběhy za obranu soupeře. Mně by se líbilo hlavně to složení, že Ferrán, Ansu a Adeyemi jsou skvělí zakončovatelé, zbytek spíš tvůrčí typy. Adeyemi je nejsilnější asi na “9” a čekal bych, že se tam časem může přesunout i Ansu, který nemá tak dobrý driblink a naopak má naprosto klinický zakončení prakticky z každý pozice. Například eventuálním příchodem Haalanda (nebo podobnýho typu devítky) se ostatní, zejména teda Ansu, nebudou dostávat do tolika zakončení, což by byla velká škoda.

Reagovat
Kluivert9

Pokud přijde i hrot, tak s tím nemám problém, ale pokud zase jen křídlo, tak nic moc neřeší...

Reagovat
.13

Collado uz davno mal dostat sancu

Reagovat
sylarko

skor si myslim, ze torres prichadza na kridlo a v lete adeyeni na hrot..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi kritizoval rozmer ihriska na šadióne Villarrealu, ktoré je mimochodom rovnako veľké ako na Camp Nou

Už to začína, onedlho to bude aj trávnik

Reagovat
Agent z Melmacu

ach kokot

Reagovat
EaP

Počúval si jeho tlačovku ??? Lebo táto informácia je totálny bulvár na rozduchanie vášni. On nekritizoval ihrisko. Povedal, že je ten štadión menší , tribúny sú bližšie k ploche a preto vyzerá stiesnenejšie. Vôbec neriešil samotný rozmer ihriska. To len komotske preklady spôsobujú , že každá tlačovka ihneď obsahuje senzáciu.

Reagovat
Agent z Melmacu

dávam like za komotske preklady

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny hriste se srovnaly na 105x68, pamatuju zapas real-auxere, kde real mel myslim 70 na sirku a auxere doma 62

Reagovat
LAM

Reagovat
Lemiux66

ne

Reagovat
vagneris

Xavi odkoučoval zatím jen 2 zápasy a už jsou tam vidět prvky Barcelony za Guardioly. Herně po většinu zápasu Barca dominuje a chybí tomu akorát útočník, který musí být v zimě absolutní prioritou, ideálně rovnou 2.

Jednoho zkušenýho formou hostování (Cavani) a na přestup někoho mladýho typu Rashford, Martinez, Jesus (všem končí smlouva 2023) a určitě zkusit Moukoka z BVB (smlouva 2022) do budoucna.

Reagovat
Kluivert9

A teď zkus vypnout to FMko...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a EF…

Reagovat
Wazza228

Reagovat
LAM

Očekávám dobrej fotbal z naší strany a 0 vstřelených gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Lee Kang-In je fakt talent jak kráva.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vynikne to o to víc, když se podíváš na jeho spoluhráče. Ta Valencia je fakt neuvěřitelná, zametali s ním a pak odešel zadarmo.

Reagovat
vilp

Ti mu tam nejsou schopni přihrávat mezi linie, i když si odskočí a vyloženě řekne o balon 3x za 10 vteřin. Strašný chaos ta hra Mallorcy ve druhým poločase. Akorát bych ho zkusil zatáhnout níž do pole, podle mě by mohl hrát CM a možná i líp, kontrolu míče a řešení situací pod tlakem na malým prostoru má na úžasné úrovni, navíc je to bojovný a běhavý typ. Nechápu Valencii.

Reagovat
JakubOcko

Kdyby se nechoval jak namyšlený debil.. ale očividně tak dobrý nebude, hrál pod mnoha trenéry a vždy dopadl stejně. Je to debilní sólista neubude.

Reagovat
vilp

Isco taky pořádnou šanci nedostal tehdy, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

A ešte má aj frajerské meno

Reagovat
Rattlesnake

ter stegen, piqué, araujo, sergio, memphis, alba, f. dejong, eric, nico, gavi, ez abde

Reagovat
LAM

Ať už jsou Dest,Dembele a Fati konečně 100% v pořádku ať už to může bejt klasika 4-3-3.

Reagovat
celeb

super vidiet Arauja spat v zostave

Reagovat
Banikovec7

bez karty

Reagovat
celeb

videl som dobre Pedriho sa rozcvicovat?

Reagovat
ADM

Návrat na ihriská v roku 2022

Reagovat
celeb

spominali mesiac k nedavnemu datumu, na 2022 mi to nevychadzalo, ale moze byt. Rad by som ho videl na ihrisku zdraveho co najskor.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá hlava

Reagovat
patas92

To měla být penalta, ne?

Reagovat
Murena

jasná

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Myslíš tu Piqueho ruku v sklze?

Reagovat
patas92

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Garcio tvle

Reagovat
.13

Nejaky stream na Barcu pls?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
.13

Diky ale nejde mi to, cely cas cierna obrazovka. Cim to moze byt?

Reagovat
Ed_Hazard

U mna tiež

Reagovat
smazaný uživatel

kua Depayu trefuj bránu

Reagovat
Rattlesnake

memphisu tohle dávej

Reagovat
pingla

Však to bylo rovnou na červenou, míč by šel do brány

Reagovat
smazaný uživatel

já to mrdám, tolik šancí

Reagovat
roman1978

Abde si dobře věří

Reagovat
roman1978

A penalta jasná. Nechápu, že se to neprezkoumavalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Abde výborně

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Omg

Reagovat
roman1978

Memphis

Reagovat
LAM

4 golovky a 0 golů.Takhle to prostě nejde

Reagovat
.13

Treba Halanda. Nech to stoji co to stoji

Reagovat
Banikovec7

super poučení se ze situace, do jaké se teď Barcelona dostala.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rattlesnake

už se jdi vysrat

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ten Depay už si dělá prdel ne? co chce víc?

Reagovat
Gazdo

Na nom je deka asi ako na Wernerovi minulu sezonu. Toto on normalne dava len to potrebuje zlomit. Na to jeden gol z penalty ani z hry nebude stacit. To musi zlomit on sam 4-5 golmi z hry v par zapasoch a pojde to

Reagovat
Gazdo

Ked si clovek pozrie nejaky bojovy sport ako napr MMA alebo box kde ti borci dostavaju rany ze by to zlozilo kona a stoja a este sa dokazu usmievat na supera a provokovat ho (uznam ze maju posunuty prah oproti beznym ludom ale vsetki ma svoje hranice) a potom sa pozrie na futbal tak je mu z toho zle. Ze sa ti hraci proste nehanbia sami pred detmi a zenami svojimi mi hlava neberie

Reagovat
ttopi

Týpek z MMA zase nedá 10 žonglů.

Reagovat
Gazdo

Tak to potom ano

Reagovat
LAM

Porovnávat s mentálama v MMA Ti mají mozek velikosti pinpogovýho míčku a ve 40 letech vyrachtáno v palici

Reagovat
teenz

Velice rozumnej nazor, ale podle nicku to neprekvapi.

Reagovat
Gazdo

Tak jak som nedokazal prist zo zaciatku Gavimu moc na chut tak ma chlapec bavi viac a viac. Len aby sme ho neutavili ako Pedriho. A Araujo je teda neskutocny beast tvl

Reagovat
Gazdo

To mrdam

Reagovat
boryland

....... s timhle kádrem neudělá ani Xavi nic.....bohužel....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

brutálně otevřený zápas dobré je, že máme na výhru

Reagovat
Gazdo

Villareal hra takto stale alebo sa vyhecovali zrovna na nas? Lebo poslednych 10 min nas teda pekne drzia za gule

Reagovat
2miguel1

Len zistili, kade mozu utocit, tam kde hra krajneho beka ten Abde

Reagovat
Banikovec7

Garcia je strašně slaboučký

Reagovat
LAM

nemá co dělat na RB

Reagovat
Banikovec7

No ne že by to bylo o moc lepší když hrával stopera

Reagovat
sylarko

je este mlady. na Rb ale hrat nemoze. jedine na CB. tam je dobry, akurat nema este tak konzistentne vykony, ale to pride vekom, o to sa nebojim...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ešte som nevidel na tejto úrovni také poleno. Neskutočne ma serie.

Reagovat
2miguel1

Dembele Dest za Abde Eric

Reagovat
LAM

prvních 20minut hodně dobrý,4 golovky, ale to co letos zahazujeme

Potom jsem se nějak divně zatáhli a nechali hrát Villareal což byla strašná blbost.Abde jinak hodně překvapuje.

Ve druhym poločaase snad Dembele a Dest do hry a ta pravá strany by mohla dobře zlobit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kokesh
Reagovat
DreamTeam

Tak nechtějí potopit Xaviho hned na startu.

Reagovat
Banikovec7

Taky mohl klidně chvilku předtím Parejo jít ven

Reagovat
misinho7

sialene toto neodpiskat..

Reagovat
sylarko

ked uz sme u rozhodcu, parejo kludne mohol dostat cervenu na faul na busquetsa a nedostal ani zltu..ked uz places plac na obe strany...

Reagovat
pingla

míč jde jasně do prázdné branky a hráč ho neúmyslně zastaví rukou

Reagovat
Ed_Hazard

Čumel som jak blázon.

Reagovat
ttopi

Mně to teda přijde že v době doteku s rukou už tato byla skoro u těla. Ale třeba sem si to jen blbě zastavil.

Reagovat
Banikovec7

Ve stoje by se ruka v takové vzdálenosti od těla určitě nepískala. Ale nevím, jestli to tak funguje i ve skluzu.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt "chytil" gol

resili to dneska u jinyho zapasu v jiny lize, tam ve skluzu ruku letos nepiskaj, jak je to ve spanelsku nevim

Reagovat
Banikovec7

Nemyslíš toho Japonce z Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze jo, ale jenom sem to poslouchal, z toho to "vypadalo" trochu jinak, ale o pravidlu o ruce ve skluzu to bylo :)

Reagovat
Banikovec7

Jo, ale to je ta zadní ruka, ta se ve skluzu už nějakou sezónu nepíská nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no tam rikal, ze loni by to jeste piskli... nevim, pisu ze sem to ani nevidel

jako tohle bych piskal jako technickej kos v basketu, zadna zluta, zadna penalta

Reagovat
ttopi

Tak na druhou stranu ve skluzu nejde moc mít ruce u těla. Schválně si to zkus. Když si sečtu že to bylo napálený zblízka, ruka skoro u těla a ani tam nevidím nějaký nepřirozený pohyb té ruky, dává mi to NO penalty. Smířil bych se s tim kdyby ji pískl, ale ani s druhou variantou nevidím problém.

Reagovat
Banikovec7

No tak já s tebou souhlasím, že v době kontaktu s míčem ji měl už u těla, jen říkám, že nevím jak jsou přesná pravidla ohledně skluzů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavý poločas. Mohlo to být 0:3 i 3:0, každopádně v obraně děláme šílené zmatky a po spálení největších šancí v prvních 20 minutách jsme podivně odpadli a znervózněli a nechali hrát Villareal. Pochvalu si zaslouží hlavně Abde, dostane míč a hned pálí dopředu jak raketa, obránce neobránce, moc dobře sa něho dívá

Reagovat
patas92

Nerozumím pozici Garcii. Vypadá to, jak kdyby hrál někde před Araujem a že je to taktický záměr. Na RB je pak díky tomu díra jak prase a Araujo to tam musí hasit last minute zakrokama, které akorát povedou k tomu, že se zraní. Docela jsem překvapený, že ten jeden souboj rozchodil.

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem si toho všiml, nechodí tam osobně s nějakým hráčem?

Reagovat
smazaný uživatel

z ty posledni kamery na zemi to vypadalo na ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna ne, ale proc to zastavili pred prihravkou

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooool god bless VAR

Reagovat
2miguel1

Ja toho Gaviho milujem. Ked sa da chytit španielsky stream, prezyvaju ho piraňa a to on presne je!

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony by si určitě měli všimnout a ocenit, že jste přestali dostávat góly. S tímhle složením útoku je naprosto nezbytný, aby dobře fungovala obrana, pokud máte uhrát nějaký výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

se od nastupu xaviho po dlouhy dobe koukam na zapasy barcy a je to spis zoufalstvim v zakonceni souperu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že štěstí je nějakej náhodnej faktor. Vem si třeba, kolik lidí má štěstí celej život a pak naproti tomu je spousta lidí, co má celej život smůlu. Podle mě je to nějakým způsobem ovlivnitelný, třebaže to vypadá, že ho ovlivňuje jenom náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate souhlasim, taky me napadlo ze si xavi pritahl nejakyho dervise

no ale asi to tam nekdy spadnout uz muselo

Reagovat
Mass

Jako třeba teď Trigueros, druhý nejlepší střelec Villareralu se třemi góly

Reagovat
smazaný uživatel

sem na ne dal proti united.... nestacil sem se divit

Reagovat
Mass

Tenhle rok je Villareal nějakej divnej, třeba právě ten Trigueros asi dostal do nohy obrnu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ona ta sazka byla spis proti united nez na ne, ale hrali tuzku oba

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zatím spíše štěstím, než dobře fungující obranou. Ale jo, fakta jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Teď se dala klidně pískat penalta, ale hlavně ten roh vůbec neměl být, jasný ofsajd předtím

Reagovat
ttopi

Takže v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ofsajd tvl

Reagovat
smazaný uživatel

klasický objímající García, skoro jsme to mohli kvůli neodpískanému ofsajdu odesrat

Reagovat
2miguel1

Bože nech uz je spat Dani

Reagovat
2miguel1

Tie outy hrame katastrofalne

Reagovat
smazaný uživatel

no koledovali jsme si dost dlouho

Reagovat
bartlu

neskutecny odpad se z me milovane barcelony stal

pulka hracu jsou totalni nuly, zebraci, co by nehrali zaklad ani v zaragoze

behem 6ti minut jsme ztratili 3 mice...mame odkop od brany a behem 3 sekund ma souper vzhazovani....

mame vhazovani a za 5 sekund souper slavi gol

SPINA HNUS

xavi nas z toho nedostane, ani klopp simeone guardiola - problem je, ze v barce hraje odpad a z hovna bic neupletes

Reagovat
Antalab

Asi v 60 minute Barca zvolnila, stratila sebavedomie a tlak smerom dopredu. Nedas, dostanes.

Reagovat
bartlu

aha 1-1 , my potrebujeme vyhrat a Xavi tam hodi Coutinha...

Reagovat
Mass

Nevim jak komentátor na Nova Sportu přišel na to, že se Chukwueze čte ča-qíz

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho komik, první dotyk s míčem a hned ztratí jak blb

Reagovat
bartlu

komik je ten, kdo tam posle zbytecneho Coutinha.....

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, ten hráč má hnít na tribuně.

Reagovat
bartlu

ten hrac mel byt uz davno v hajzlu i s tim, ze bychom dali 10 mega komukoliv, kdo si ho vezme

Uz ted je jasny, ze Xavi je spatny trener, pokud posle tak zbytecny hovno, jako je Coutinho na hriste, kdyz potrebujes neco udelat s vysledkem

Reagovat
sylarko

jedine hovno si tu ty kamo...

Reagovat
bartlu

prosim, zabij se a nereaguj na me, dik

Reagovat
sylarko

na hovna reagovat mozem kedy chcem.

Reagovat
sylarko

Ty mas hnit v...radsej sa zdrzim komentu

Reagovat
Lemiux66

Stačilo, tupci. Děláte ostudu. Ještě jste z jednoho tábora.

Reagovat
sylarko

ostudu tu robia oni ked tu kydaju na hracov barcelony a nadavaju im do hovien. a tu bartlu opica tu bude tvrdit ze xavi je zly trener lebo tam posle coutinha...ako nedalo mi to nereagovat

Reagovat
Mass

Buď je to nejhorší (a nejdražší) komik nebo nejlepší tragéd. Kolik ten dokáže rozplakat lidí

Reagovat
smazaný uživatel

zkuste podržet míč aspoň tři přihrávky tvl...tohle se mi vůbec nelíbí, v podstatě od 20.minuty nehrajeme

Reagovat
bartlu

cekalo se neco jineho, kdyz hraje tym na urovni proti amaterum?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné co tam vyvádíme

Reagovat
Antalab

Dost sa to po gole rozsypalo. Mal by striedat stred pola.

Reagovat
ttopi

Na Villarealu dokázal vyhrát i Manchester United. To jsme na tom fakt špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je naprostý meltdown v přímém přenosu

Reagovat
bartlu

vic random gol to byt nemohl

Reagovat
Banikovec7

zaslouženě

Reagovat
patas92

Memphiiiiiiis

Reagovat
ttopi

Depay si maže hejtry na chleba dneska.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Messiáš

Depay uzasne

Reagovat
Antalab

Never give up.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL XAVI JE OPRAVDU NOVÝ ZIDANE

Reagovat
2miguel1

Jj

Reagovat
bartlu

a Coutinho udela penaltu

Reagovat
sylarko

tu mas poser sa teraz z toho

Reagovat
bartlu

budu se opakovat, prosim, zabij se a nereaguj na me

Reagovat
sylarko

hahah a moze ta aj pojebat

Reagovat
bartlu

asi nema smysl to psat potreti, retardovanemu ovcomrdovi to stejne nedocvakne ;)

Reagovat
sylarko

retardovane hovno si tu jedine ty opicko :)

Reagovat
ttopi

Tak i Coutinho si maže hejtry :D

Reagovat
sylarko

klokanomet zjec mi Kkt

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool, neuvěřitelné!

Reagovat
Messiáš

Jeste Couts, no pekne. Kazdopadne jsme meli z prdele kliku. Po prichodu Chukwuezeho a Estupinana nam dost zacali zatapet. Hodne to smrdelo, obrana brutalne horela. Hlavne kraje defenzivne dost mimo..

Reagovat
SIRBRANIKE

Amen.

Reagovat
DrQQ

Však tam nehral už žiadny krajný obranca, ale štyria stopéri a ešte sa chystal Lenglet. :-)

Reagovat
Messiáš

Mingueza má alternovat na kraji, byt teda spise na druhe strane, ale nějaké zkušenosti má a musí to umět prodat. Na CB je veliká konkurence a tohle je jeho trumf, aby měl dostatečnou minutáž. Eric na RB hořel, ale u něj to i celkem chápu. Rychlostně na tuhle pozici není stavěnej a hrál to poprvé. Dest byl již na lavičce, ale nevím jestli ještě není úplně k dispozici. Dembouz se snažil pomáhat, což cením, ale občasně to vypadalo úsměvně. Takhle to každopádně vypadá, že si i Dani svoje odehraje, což je poněkud drsny

Reagovat
ttopi

Ten Xavi

Co se tam řeší?

Reagovat
drussbarb

Řekl bych, že neodpiskaná penalta proti Barce

Reagovat
ttopi

Jo tak. Tak ti bych taky nepískl. Podle mě byla ruka v době kontaktu už u těla a nastřelený to bylo celkem zblízka, bez šance na reakci.

Reagovat
drussbarb

Mám na mysli to držení, ne nastřelenou ruku (kterou jsem ani neviděl, k zápasu jsem se dostal později)

Reagovat
ttopi

Tak to zas nevím já co myslíš a to jsem to viděl celé

Reagovat
drussbarb

Obouručné držení v pokutovém území v poslední třetině hry. Když si vzpomenu na penaltu za držení Ramose Lengletem, nechápu, že to prošlo. Ale nevadí

A Messiho GB mě vyloženě zahřál

Reagovat
Phillipinho

Villarreal to je fakt banda to neni mozny v kazdym zapase to nekdo na konci totalne dojebena prohrajou

A teda moc nevim, co chtel Xavi dneska jako hrat. Ani nevi, jak se vyhralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nechápu, jak jsme tohle dokázali vyhrát o dva góly, ale je to tam. Viva la Xavi

Reagovat
Mass

Tak ten druhej gól byla nahrávka od soupeře a ten třetí hodně hloupej faul, nevim jestli se na to dá spolehnout. Ale nový koště dobře mete, máte štěstí.

Reagovat
Antalab

Keby dal Couts ten gol noznickami, tak asi prehltnem kefu.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
sylarko

v akej minute to bolo? mne sekol stream...

Reagovat
Antalab

Uplne na zaver, mozno 94 min.

Reagovat
sylarko

sakra, na youtube to najst neviem.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

zápasy Realu proti Bayernu revival, nic jiného se na to nedá říct

Reagovat
Kejza

Memphis dneska Suarez role a potom, jak nás ponorka v první půli nulovala, se ukazuje hlavně jedno - Xavi je štístko

Reagovat
Antalab

Mali sme aj stastie, ale problem bol v nedostatku tlaku a sebavedomia v druhej polovici prveho polcasu, a potom od 60 min. asi do 80. Tam sme sa uplne rozsypali a nebyt Depayovho stastneho golu, preletime to. Budeme musiet davat vela golov, byt efektivni a nepolavovat v nasadeni. Inak sa tento krehky tim rozsype. A obrana sa musi zlepsit. Na Bayerne bude takyto vykon debakel.

Reagovat
Kejza

měli dneska hlavně štěstí, ale tak nějak mám stejně radost, protože po těch posranejch měsících, kdy nevycházelo vůbec nic, je to příjemná změna. sázet se na to samozřejmě nedá, ale ten tým podle mě psychicky tak potřeboval podobně šťastnej konec..

Reagovat
sylarko

no bohuzial hrame bez utocnikov. depay nieje hrot a na kridlach musi hrat zaloznik gavi a neskuseny abde. my proste potrebujeme aspon jedno top kridlo a hrotaka...

Reagovat
Messiáš

Abde vypadá fakt dost zajímavě. Dobře jsme jej před sezonou pretahli z Herculesu. To byla pro tentokrat velmi dobrá práce Planase. Máme trochu přetlak na RW, kde klidně minuty mohl dostat i Ilias nebo Demir. Yusuf vypadal v LM hodně slušně a já osobně bych byl rád, kdyby se ta opce na něj aktivovala. Věřím, že jej minimálně dokážeme střelit za trojnásobek, když už nic..

Reagovat
sylarko

stale ale potrebujeme na RW hotoveho hraca.

Reagovat
dextroza_m

Ponorka slusna, kdyz jsem videl proti United, tak ty meli sance tri a az ke konci, my mohli dat tak sest golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid !!!

Reagovat
misinho7

Zostava dobra, treba vyhrat a odputat sa od Socieadadu a Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa zničí Real gólem z 28 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam je za nechutná plachta, to má být nějaké nepodařené choreo?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jackmaker1989

Proste klasika. Keby tam bol Ramos alebo Pepe, tak sa jebnú o zem a roh z toho nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ať MIR dál zůstááávááááá s touto krajinouuuu

Reagovat
Ed_Hazard

Do pice aj s tymi skurvenymi rozhodcami. Namiesto faulu im piskne roh a Mir to tam zavesi kladivom. Jak u kokotov uz ozaj toto.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

Ja nerozumem. Tí komentári na Digi. Proste on povie na Mendyho, že Vinicius. Proste z telky to vidí aj slepý, že to nie je Vini.

Reagovat
Ed_Hazard

Carvajal sialeny dneska. Takto by nepanikarip ani 14 rocny junior v prvom zapase za Real.

Reagovat
Jackmaker1989

Vieme čo je Rodrygovi?

Reagovat
vilp

Gastroenteritida.

Reagovat
smazaný uživatel

s Hazardom im nesadol ten burger asi.

Reagovat
misinho7

dnes mu to zatial nevychadza no..

Reagovat
Aldeano

Benzema!

Reagovat
Raul=Real

Hra zatial slabucka, Sevilla lepsia

Reagovat
misinho7

Jebe, Militao tam nadelil bombu a Kariiim

Reagovat
Jackmaker1989

Dpc, ten Mendy je skvelý...

Reagovat
teenz

Je naprosto brutalni.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik, Asensio, už dve dobre šance si zadrbal ako taký Depay

Reagovat
Raul=Real

60.minuta...co tak urobit nejaku zmenu Carlo? Neda sa na to pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

On a tie jeho žuvačky

Reagovat
Raul=Real

70.minuta a Carlo stale nic

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj už doprdele konečne !

Taký Vinícius s Asensiom dodrbú čo môžu.

Reagovat
misinho7

Dnes to Vinimu vobec ale vobec nejde...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Co prosim? Co prosiiiiiim?? Vini picoooooooooooooooo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Tako to ja lubim zakrionit bezne Posanujme si na nejake finale obaja

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Sa cudujem ze si pochopil co som napisal. Pisat z telefonu je smrt. Asi mi stucneli palce v poslednej dobe

Reagovat
misinho7

hele ja tu komolim casto ked pisem z mobilu cize nejako ked skomoli aj dakto dalsi tak uz mam prax

Reagovat
Ed_Hazard

(Inak bol dnes fakt dost jalovy )

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius

Reagovat
vacin

Tududumdum

Reagovat
Jackmaker1989

Klasika Eurofotbalu

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno hrá celý zápas a nakoniec bude z neho hrdina

Reagovat
Raul=Real

Vincooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jackmaker1989

To si robíš piču

Reagovat
zasranej malíř

Viniiiiiii král

Reagovat
misinho7

Ti jebe, to je borec

Reagovat
fRRR

Jak jednoduše to občas vypadá

Reagovat
Jackmaker1989

Kam sa teraz tie skurvené mrdky zo Sevilly zrazu tak ponáhľajú Snáď nevyrovnajú.

Reagovat
Xavi

Ban.

Reagovat
Jackmaker1989

Casemiro jebne ho jak kkt a čuduje sa, že dostane ZK

Reagovat
Ed_Hazard

To je sucastou jeho performance

Reagovat
Jackmaker1989

Ja viem, ale proste to divadlo okolo toho

Reagovat
Jackmaker1989

Kurva, to snáď nie je pravda. Čistý kokot ten rozhodca. Proste druhý gól a druhý by bol vymyslený. To je fakt v piči

Reagovat
Ed_Hazard

?

Mne stream skoncil s vyhrou 2:1

Reagovat
Jackmaker1989

By bol som písal. Už ako išiel kopať som z toho videl prúser.

Reagovat
Ed_Hazard

Vobec neviem o co slo, na konci mi sekol stream a videl som uz len akonThibo kope od brany. Tak teda vsetko v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vacin

Keylor byl sympaťák a super brankář, ale z Courtoise jde naprosto neskutečná jistota.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Proč vlastně za Sevillu nechytá Dmitrović?

Reagovat
Jordi Alba

Přes Gironskou zeď nejede vlak, Vaclík by mohl vyprávět.

A teda, když už Dmitro dostal šanci, tak jim Levante dalo 3 góly a minimálně jeden tam fainul nějakým výběhem myslím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele