LaLiga - preview 10. kola: Getafe potřebuje první výhru

22.10.2021, 09:35, aktualizováno 25.10.2021, 08:51
Previews
Coliseum Alfonso Perez (© AFP)
Getafe odstartovalo mizerně, z devíti zápasů vytěžilo jen dva body a právem se topí u dna tabulky, v pondělí večer pak dostane další šanci na první výhru. Do Madridu dorazí Celta Vigo, také ta si představovala lepší než aktuální patnácté místo...
Getafe CF - Celta Vigo  (pondělí 21:00)
Poslední Getafe se představí až v pondělí, v dohrávce kola proti Celtě Vigo a konečně bude chtít zvítězit. Domácím se to v letošní sezoně ještě ani jednou nepodařilo.

V minulých sezónách pod Pepem Bordalásem útočilo Getafe na evropské poháry. Po jeho odchodu ale klub paběrkuje a s pouhými dvěma body na kontě je poslední. I proto vedení před nedávnem odvolalo neúspěšného trenéra Míchela a nahradilo jej Quiquem Sánchezem Floresem, který už v Getafe působil.

Flores začal na lavičce madridského celku dobře a v Levante získal bod za remízu 0:0. V pondělí ho čeká domácí premiéra na Coliseum Alfonsa Péreze a nic jiného, než tři body z utkání nechce. Getafe bude mít výhodu domácího prostředí, navíc bude hrát proti soupeři, který také neoslňuje. A kdy jindy uspět, když ne teď.

Celta Vigo na konci září získala dvě výhry, ale na ty posléze nedokázala navázat a prohrála 0:1 jak s Elche, tak i se Sevillou. I patnácté místo je pro Celtu obrovským zklamáním a klub by se rád viděl jinde.

Hosté se v Madridu pokusí zvítězit poprvé od roku 2016. Přes pět let starou výhru tehdy vystřelil Nolito.

Jakub Jankto zůstává stále mezi zraněnými a společně s ním Getafe nepomůže ani Sabit Abdulaie. Ani to ale není konečná a nad trojicí Erick Cabaco, Vitolo a Jaime Mata se vznáší otazník. Ani Celta nebude kompletní a scházet jí budou Renato Tapia a José Fontán.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Dakonam, Cuenca, Olivera - Florentino, Timor - Arambarri, Maksimović, Alena - Sandro
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Mallo, Murillo, Araujo, Galan - Beltran - Mendez, Suárez, Nolito - Aspas, Mina
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (neděle 14:00)
První nedělní duel pošle do boje o tři body domácí Sevillu a Levante. Návštěva z Valencie se na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán ukazuje jen hodně nerada, protože si odsud body vozí jen zřídka. A aktuálně Levante rozhodně není v optimální formě, aby tuhle tendenci dokázalo zvrátit.

Boj o čelo bude tento rok taky hodně napjatý a první týdny LaLigy to jen potvrzují. Bodový rozdíl mezi prvním a pátým týmem tabulky totiž činí jen tři body! Jedním z těch, kdo se derou na záda prvnímu Realu Sociedad je především Sevilla. Ta zatím odehrála osm utkání, ale i z nich dokázala vytěžit 17 bodů.

Ačkoli by se to nemuselo zdát pravděpodobné, je to právě Sevilla, která se pyšní tou úplně nejvíc nejlepší obranou španělské elitní ligy. Tým trenéra Julena Lopeteguiho totiž inkasoval pouhé tři branky! Jednu z nich dostal předminule s Granadou, která si na favorita překvapivě vyšlápla a nedovolila mu ani jednu branku. Pak na Sevillu nestačila Celta Vigo a po nich se Sevilla ukázala na půdě Lille. Opět neinkasovala, leč v tomhle případě ji musí mrzet remíza 0:0.

Šancí měla dost a velkou šanci na tři body má také nyní. Levante totiž na její půdě nevyhrálo už od roku 2014 a celkově se radovalo ze tří bodů jen ve dvou případech za dvacet let. Sevilla stále postrádá En-Nesyriho, který už ale trénuje s míčem a zpátky bude dřív, než se původně plánovalo.

Levante nyní bojuje se střelbou, která se mu vůbec nedaří. Doposud dokázali jeho střelci dát jen 6 branek a v tomto směru jde o ligový podprůměr. Levante je navíc jedním ze dvou posledních týmů, které stále ještě nevyhrály ani jednou. Nevyšlo to ani minule, když k tomu Levante mělo největší šanci. S posledním Getafe jen remizovalo bez branek.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Acuña - Fernando, Jordán - Suso, Gómez, Ocampos - Mir
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramón, Vezo, Mustafi, Clerc - Frutos, Radoja, Melero, Martinez - Morales, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.29 - 7.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (neděle 16:15)
Další bitva gigantů v neděli odpoledne ochromí fotbalový svět a především pak nadšence LaLigy. Na populárním stadionu Camp Nou se totiž opět střetnou dva největší rivalové v lize, Barcelona a Real Madrid. Domácí tak budou mít šanci opět trochu vylepšit svou tristní bilanci, která je v této sezoně prozatím provází.

El Clásico. Dvě slova, ve kterých se schovávají desítky let nepřátelství na život a na smrt. Desítky let rivality, emocí, slavných osobností a taky památných zápasů. Doufejme, že v neděli odpoledne nám obě jedenáctky připraví podobně strhující koktejl. Zatím to ale především z pohledu domácích tak nevypadá. Barcelona totiž "pomessiovskou" éru nezvládá.

Respektive úměrně dopadu covidu na finanční pokladnu a odchodu takové megahvězdy by to možná mohlo být i horší. Trenér Ronald Koeman prozatím prakticky neustále bojuje s fanoušky a jejich představami, neboť ti se při pohledu na současnou Barcelonu stejně neubrání vzpomínkám na doby, kdy Messi, Xavi, Iniesta a spol. drtili ostatní světové protivníky. Odchod Messiho znamenal takový šok a otřes, že vzpamatovat se z něj po stránce finanční a především sportovní bude ještě dlouho trvat.

Takový proces si žádá čas, což je ale na tak vrcholové úrovni často nedostatkové zboží. Ještě nedávno byl Koeman coby muž dohlížející na fotbalový restart blaugranas vyhazován po každém nezdaru. Naštěstí pro něj se ale výsledky katalánského giganta přeci jen trochu zlepšují. Několik ofenzivních hráčů, kteří Barceloně hodně scházeli, se uzdravilo, a to s sebou neslo i větší produktivitu.

Barcelona se v lize oklepala z porážky od Atlética Madrid a naposledy stačila na Valencii. Ke gólům jí hodně pomohl vracející se Ansu Fati spolu s Memphisem Depayem, který chvílemi táhl ofenzivu Barcelony jen na svých zádech. Následovalo vykoupení v Lize mistrů, kde Barcelona notně zaostává a léčila se ze dvou debaklů. Dynamu Kyjev sice dala jen jednu branku, ale šancí si vytvořila mnohem víc.

Do hry se jí navíc naplno vrací Sergio Agüero, který ještě neměl tolik příležitostí se ukázat a doufá, že je dostane právě v El Clásicu. Největšími absencemi tak stále zůstávají Pedri s Dembélém, přičemž kromě nich se trenér Koeman musí obejít taky bez Moussy Waguého, Ronalda Araúja nebo Martina Braithwaita. Fit není ani Jordi Alba, který se zranil v pohárovém utkání a zřejmě nenastoupí.

Real rovněž nebude kompletní, i když je pravda, že z marodky přichází dobré zprávy. Italský veterán Carlo Ancelotti může opětovně počítat s Eden Hazardem a Danim Carvajalem. Mimo hru zůstávají Gareth Bale, Luka Jović a Dani Ceballos.

Real si zatím vede nepoměrně lépe, a to jak v lize, tak v pohárech. Naposled si zvýšil sebevědomí tím, že vypráskal Šachtar Doněch a na Ukrajině mu udělil debakl 5:0. Minulé kolo LaLigy se ho netýkalo, takže tohle byla ideální reakce na předchozí dva soutěžní nezdary. Kvůli nim je Real až druhý, byť má jednoznačně nejlepší ofenzivu (22 vstřelených gólů!) v lize.

Trenér Carlo Ancelotti ví, že tohle bude skvělé utkání a varuje: "Barcelona je tým, který zažil hrozně moc problémů, ale postupně se vrací zpět. Krůček po krůčku znovu objevuje svoji identitu a jeho výsledky i hra se zlepšují. Tenhle zápas navíc nikdy není o tom, v jaké formě do něj jdete, ale jedině o tom, co uděláte na hřišti. Takže šance jsou vyrovnané," dodal legendární kouč.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, García, Baldé - Gavi, Busquets, De Jong - Dest, Depay, Fati
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Nacho, Militao, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.73 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Rayo Vallecano  (neděle 18:30)
Na Estadio Benito Villamarin se potkají dva týmy s velmi dobrou formou. Betis i Rayo se pohybují kolem příček, které zaručují evropské poháry a jejich vzájemný duel proto nemá jasného favorita.

V minulé sezoně na sebe tyto týmy narazily celkem třikrát a ani z této bilance se nedá favorit zápasu odhadnout. Betis doma zvítězil 2:0 a v Madridu remizoval 1:1. Vallecanu ale nestačil v Copa del Rey, když o postupujícím rozhodly pokutové kopy.

Betis před touto sezonou vyhlásil boj o evropské poháry a k nim má zatím o trochu dále, než Vallecano. Z osmého místa ztrácí na svého nedělního soupeře jeden bod, přičemž právě Rayo je na klíčové šesté příčce, která už znamená místenku v Evropě. Svěřenci zkušeného trenéra Manuela Pellegriniho zvítězili v minulém kole na půdě Deportiva Alavés a celkově vyhráli už čtvrtý zápas za posledních šest kol.

Dobře rozehranou mají v Andalusii i Evropskou ligu. Po čtvrteční remíze 1:1 s Leverkusenem patří Betisu postupová druhá příčka. Mimochodem se shodným počtem získaných bodů jako vedoucí Leverkusen.

Z vítězství se v minulém kole radovalo i Rayo, které porazilo těsně Elche 2:1. Pro malý klub z Madridu to byla už pátá výhra v sezoně a takový začátek si představoval jen málokdo. Vallecanu se začínají vyplácet i letní příchody, především kolumbijský střelec Radamel Falcao, jenž po svém příchodu vsítil už tři branky.

Co se týče absencí, ztráty hlásí jen domácí strana. Verdiblancos se budou muset obejít bez Youssefa Salabyho, zatímco hostům neschází nikdo.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Bellerin, Pezzella, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Sánchez, Canales, Fékir - Willian José
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, Garcia - Ciss, Comesana - Palazon, Trejo, Garcia - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.82 - 4.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Obhájce trofeje Atlético Madrid čeká na Wanda Metropolitano šlágr proti Realu Sociedad. Baskové jsou v neúplné tabulce na prvním místě a v Madridu je čeká první opravdu ostrá zkouška. Oba soupeři mají také za sebou pohárová vystoupení. Atlético podlehlo Liverpoolu, zatímco "La Real" přivezl tři body z Grazu.

Atlético prohrálo s Liverpoolem poněkud nešťastně. Zatímco v Miláně se štěstím urvalo výhru, tak v domácím prostředí si vybralo smůlu. Do zápasu sice vstoupilo katastrofálně a brzy s Liverpoolem prohrávalo o dva góly, ale pak přepnulo na vyšší stupeň a anglického soupeře přehrávalo. Dokázalo vyrovnat a kdo ví, jestli by nakonec nevyhrálo, kdyby se nenechal vyloučit Antoine Griezmann. Oslabení Atleti pak inkasovali rozhodující úder.

Porážka sice není optimální, ale Simeoneho svěřenci předvedli velmi kvalitní výkon a Real Sociedad nečeká nic jednoduchého. Ve španělské LaLize Atlético minulý týden odpočívalo, a tak posledním zápasem, který v rámci domácí soutěže odehrálo, byl ten proti Barceloně (2:0). Los Colchoneros jsou v neúplné tabulce až na pátém místě, ale pochopitelně se na tom podepisuje odložený zápas.

Real Sociedad je na čele španělské soutěže překvapivě, nicméně nutno podotknout, že zaslouženě. Baskové prohráli jen v úvodním kole v Barceloně, jinak pravidelně bodují, přesněji řečeno vyhrávají. Před týdnem udolali jedinou brankou Julena Lobeteho v nastavení Mallorcu a v tabulce už mají dvacet bodů. Výhra byla o to cennější, že se jí podařilo získat v početní nevýhodě. Od druhého poločasu hrál "La Real" bez vyloučeného Aihena Muňoze.

Těsnou výhru se podařilo urvat i v Evropské lize na hřišti rakouského Sturm Graz. Hrdinou zápasu se tentokrát stal švédský útočník Alexander Isak. Po třech kolech patří Realu Sociedad druhé postupové místo, navíc v dalším kole hostí Sturm Graz na Anoetě. Trenér Imanol Alguacil tak navázal na loňskou povedenou sezonu, ve které se podařilo získat trofej Copa del Rey a to poprvé od roku 1987!

Real Sociedad nezvítězil na Wanda Metropolitano od roku 2013 a to by konečně rád změnil. V minulé sezoně se dvakrát radovali Colchoneros. V Baskicku vyhráli 2:0, doma potom těsně 2:1. Pokud Atleti zvítězí, bodově se na tým ze San Sebastianu dotáhnou. V opačném případě může mezi oběma týmy vzniknout už šestibodová mezera.

Trenér Diego Simeone bude postrádat pouze stopera Stefana Saviće a také Marcose Llorenteho. Na straně Basků je situace složitější. Je ale obdivuhodné, jak se Real Sociedad doposud dokázal s rozsáhlou marodkou vypořádat. Také ve španělské metropoli budou scházet Carlos Fernández, Diego Rico, Nacho Monreal a Mikel Oyarzabal. Dobrou zprávou je tak alespoň návrat Aritze Elustonda.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Hermoso, Felipe, Gimenez - Carrasco, Lemar, Koke, De Paul, Trippier - Griezmann, Suárez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Normand, Elustondo, Zaldúa - Zubimendi - Silva, Merino, Turrientes, Januzaj - Isak
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.82 - 5.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - RCD Mallorca  (sobota 14:00)
První sobotní duel 10. kola nás zavádí na Mestallu do města, které podle legendy tak udatně bránil El Cid. S ofenzivními choutky se sem na druhou hodinu přiřítí Mallorca, jež kromě své aktuální tragické formy bude bojovat i s historickými statistikami, které jí rozhodně nefandí.

Začátek sezony nezastihl Valencii ve vůbec špatné náladě, protože z prvních pěti duelů se Los Che radovali ze tří výher a jedné remízy. Pak ale týmu trochu došel dech. Tým trenéra Josého Bardaláse pěti duelů prohrál třikrát a připsal si kromě toho jen dvě remízy. Mrzet ho musí ztráta dvou bodů s Cádizem a dobrý výkon Valencia nepředvedla ani naposledy, když se utkala s Barcelonou. Dostala od ní tři branky a byla bez bodu.

Takže je z toho zatím až desáté místo. Trenér Bordalás by přirozeně rád v sobotu odpoledne tohle umístění vylepšil. "Posledních pár zápasů nám nevyšlo podle našich představ. Kazili jsme základní věci, které se nám dřív nestávaly. Byli jsme nekoncentrovaní a především v obraně působili chaoticky. Nicméně mám velkou víru v tento tým a vím, že se z naší situace můžeme dostat. Pokud budeme táhnout za jeden provaz, jsem si jist, že se výsledky dostaví."

Útěchou mu může být fakt, že Valencii se proti Mallorce enormně daří a to zvlášť na jejím hřišti. Když se Mallorca vydá do Valencie, jen zřídka kdy se vrací s body. Za posledních dvacet let se to ostrovnímu týmu povedlo jen dvakrát.

A teď to nevypadá, že by se věci měly hnout k lepšímu. V pěti posledních duelech se Mallorca radovala z výhry jen jednou. Jenže na vítězství nad Levante odpověděla v minulém kole jen další porážkou od Realu Sociedad.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Foulquier, Paulista, Diakhaby, Gayá - Wass, Guillamon, Soler - Čeryšev, Gómez, Guedes
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Russo, Olivan - Galarreta, Baba - Kang-in, Rodriguez, Amath - Angel
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cádiz CF - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Sobotní odpoledne nabídne lítý souboj dvou extrémně se trápících celků. Na Estadio Ramón de Carranza se krátce po čtvrté hodině střetnou týmy domácího Cádizu s hosty z Alavésu a oba by rády podruhé v sezoně vyhrály.

Cádizu se minulé kolo rozhodně nepovedlo podle představ, protože prohrál s Espanyolem, aniž by pro jeho brankáře Diega Lópeze znamenal nějaké konkrétní nebezpečí. Po tomto výsledku se propadl až na 16. místo s tím, že na kontě má po devíti odehraných kolech jen sedm bodů. Takže jen dva body ho chrání od sestupového pásma.

V něm by Cádiz rozhodně nechtěl být a trenér Álvaro Cervera doufá, že právě teď by se jeho hráči mohli probudit. Mají k tomu všechny předpoklady včetně historických statistik, které stojí jednoznačně na jejich straně. Alavés totiž v Cádizu naplno bodoval jen jednou z šesti pokusů.

A teď není zrovna v optimální formě. Naopak, jen jeden tým v celé lize získal doposud menší počet bodů. Alavés se usadil na předposlední příčce ligy a není divu, protože v lize nenajdete méně produktivní útok. Alavés se zatím v osmi duelech zmohl jen na dvě branky!
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Harojan, Fali, Espino - Sanchez, Jonsson, Alarcon, Fernandez - Negredo, Sobrino
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Miazga, Duarte - Pellistri, Moya, Loum, Rioja - Joselu, Sylla
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Espanyol Barcelona  (sobota 18:30)
V minulém století sice Espanyol jezdil do Elche rád a pravidelně si odtamtud odvážel všechny tři body, ale poslední dvě návštěvy vždy skončily jeho porážkou. Domácí Elche se tak v sobotu navečer pokusí o třetí výhru v řadě.

I když velké šance mu sázkové kanceláře nedávají. Elche jednak v této sezoně opět padá do podprůměru. Doposud se mu povedlo z devíti duelů vyhrát jen dvakrát a připsal si už čtyři porážky, navíc se "pyšní" negativním skóre 6:10. Především ale jeho forma poslední dobou rapidně klesá. Tým trenéra Frana Escriby totiž prohrál tři z posledních čtyř utkání.

V minulém kole se sice všechno vyvíjelo podle představ Elche, které v Madridu proti Rayu Vallecano vedlo, jenže po dvou chybách umožnilo domácím otočit skóre. Espanyol je v opačné pozici.

Tři z posledních čtyř utkání vyhrál a to včetně nečekaně povedeného utkání s Realem Madrid. Dvakrát se po něm trefil také do sítě Cádizu a posunul se v tabulce na solidní 11. místo.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Roco, Bigas, Barragán - Fernandez, Guti, Mascarell, Fidel, Mojica - Boyé, Benedetto
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Gil, Gómez, Cabrera, Pedrosa - Darder, David López - Loren, Melendo, Embarba - De Tomás
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (sobota 21:00)
Villarreal stále zaujímá až nedůstojné místo v tabulce LaLigy a k postupu výš bude chtít využít obrovskou dávku sebevědomí, které se mu nashromáždilo po vítězství v Lize mistrů. Jenže proti sobě bude mít domácí Bilbao, které body rozhodně nerozdává na potkání komukoli.

A navíc se domácí Baskové mohou spolehnout i na delší čas pro odpočinek. Nabrat nové síly mohli Lvi z Baskicka především proto, že se v minulém kole měli utkat s Realem Madrid. Vedení ligy ale tento duel odložilo na neurčito, takže hráči měli víc času na regeneraci, jež je zvlášť v covidových časech hrozně důležitá. V porovnání právě s Villarrealem je ten rozdíl markantní, protože Bilbao sehrálo soutěžní duel naposledy 1. října v rámci osmého kola, zatímco Villarreal od té doby hrál hned dvakrát.

A nesmíme zapomenout ani na reprezentační pauzu, která se Villarrealu rovněž dotkla. Bilbao nyní bude čerpat z nahromaděné energie za účelem postupu v tabulce. I s pouhými osmi odehranými duely totiž tým trenéra Marcelina dokázal urvat prozatímní devátou příčku a třináct bodů. Perfektní je pak především jeho obranná fáze. Bilbao totiž dostalo jen čtyři branky, což je po Seville se třemi góly druhé nejlepší číslo v lize.

Trenér Marcelino proto může být spokojený. "Je dobře, že se nám povedlo zpevnit naši obranu. Bilbao bylo vždycky známé tím, že se z jeho domova body nevozí a myslím, že obrana je k tomu klíč. Zároveň ale nezapomínáme na útok a to je fáze, kterou bychom rádi zlepšili. Myslím, že delší pauza od soutěžních zápasů nám vadit nebude a nijak se to neprojeví. Hodně jsme trénovali a já jsem rád, že si někteří hodně vytížení hráči mohli trochu odpočinout."

Bilbao snad jen trochu tíží marodka, která se týká především obránců. Mimo hru jsou stoper Unai Núñez, bek Yuri Berchiche a také defenzivní záložník Peru Nolaskoain. Villarreal na opačné straně může počítat s kompletním kádrem.

Kádrem, kterému se nebývalé povedlo utkání Ligy mistrů. V nesmírně náročné skupině F si totiž poradil s Young Boys Bern a udržel se v boji o postup, protože na první United ztrácí jen dva body. Po čtyřgólové nadílce se musí zaměřit znovu na LaLigu, kde už to tak veselé rozhodně není. Svěřenci trenéra Emeryho totiž z osmi odehraných utkání zvládli vyhrát jen dva a patří jim až dvanáctá příčka! Především střelecky už to není tak slavné jako kdysi, protože Villarreal skóroval jen devětkrát.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga - Berenguer, Vencedor, D. Garcia, Muniaín - Williams, R. Garcia
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Mandi, Torres, A. Moreno - Trigueros, Capoué, Parejo - Pino, G. Moreno, Danjuma
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Granada CF  (pátek 21:00)
Španělská Laliga nabídne v pátek večer jeden duel spadající do desátého kola. Odehraje se na stadionu El Sadar v Pamploně, kam se na devátou hodinu večerní dostaví Granada. Zatímco Osasuna předvádí naprosto fantastický start do sezony, Granada se nebývale trápí.

Domácí trenér Jagoba Arrasate může být s výkony svého týmu nadmíru spokojen. Asi ani ti nejoptimističtější fandové týmu z města populárního encierra nečekali, že by se po devíti odehraných kolech jejich tým mohl ucházet o evropské poháry! A přesto je to tak, Osasuna - klub nezřídka kdy bojující o holé přežití mezi elitou - zahájil sezonu skvěle a nyní mu patří pátá příčka! Co víc, pouhé tři body jej dělí od prvního místa.

A trenér Arrasate přirozeně doufá, že jeho týmu tato výkonnost vydrží co nejdéle. "Věřím, že máme na to, abychom se v první desítce usadili dlouhodobě. Máme tu skvělé podmínky na naši práci, vstřícné vedení s jasnou vizí, v kádru dobrý mix mezi mládím a zkušeností a každý tady je naplno zapojen do tohoto projektu. Musíme ale postupovat zápas od zápasu a nesmíme se nechat unést tím, že se nám teď zrovna daří."

Což by bylo enormně snadné vzhledem k tomu, že jeho tým vyhrál čtyři z posledních pěti duelů a poradil si například s Villarrealem. Granada zažívá přesný opak - z pohárového účastníka se stal tým, s nímž si ostatní vylepšují svá čísla. Překvapivě sice porazila Sevillu, ale to bylo taky její jediné vítězství v sezoně. Minulé kolo se jí ale netýkalo a tak měla dost času na sobě pracovat.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U. Garcia, D. García, Cruz, Sanchez - Moncayola, Torro, Brašanac - Ávila, R. García
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Quini, Diaz, Abram, Neva - Milla, Gonalons - Rochina, Puertas, Soro - Suárez
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad962112:720
2.Real Madrid852122:1017
3.Sevilla FC852111:317
4.Atlético Madrid852111:617
5.CA Osasuna952213:1217
6.Rayo Vallecano951315:916
7.FC Barcelona843114:815
8.Real Betis943212:915
9.Athletic Bilbao83417:413
10.Valencia CF933313:1112
11.Espanyol Barcelona93338:812
12.Villarreal CF82519:511
13.RCD Mallorca93247:1311
14.Elche CF92346:109
15.Celta Vigo92167:127
16.Cádiz CF91447:137
17.Granada CF81346:126
18.Levante UD90546:135
19.Deportivo Alavés81072:133
20.Getafe CF90273:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (294)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro hladkou vyhru Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

leda howno

Reagovat
Psy_cho

To hovno z Camp Nou rozmáznou.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Reagovat
Kokesh

Pique: "Ansu or Vinicius? Vinicius is faster, more powerful, more pure. Ansu has talent to score and can play as a striker. I would say that Ansu is a better scorer and Vinicius is very strong, and in a 1v1 situation, he is one of the best players in the world."

Konečně si neotírá hubu o cokoliv z RM a dá se s ním v klidu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Předzápasové mindgames. Chce mu namazat med kolem huby, aby ho potom v zápase nepustil ani k vápnu.

Reagovat
2miguel1

Namazat med kolem huby

Reagovat
Kokesh

Asi zkouší co může, protože ani Shakira ho nepoložila na prdelozáda tolikrát jako Vincek v jejich vzájemných EC.

Reagovat
Mass

prdelozáda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Ale hej mat Vinco Ansuho predatorsky instinkt alebo naopak Ansu to co ma Vinicius tak uz je to hotove kridlo svetoveho kalibru

Reagovat
roman1978

Zajímavá neděle zítra

West Ham Tottenham

El Clasico

Bitva o Anglii

Marseille PSG

Inter Juve

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rím - Neapol

Ajax Amsterdam - PSV Eidhoven

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta - Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Jablonec

Reagovat
aragorn

Můžete potvrdit nebo vyvrátit, že Someone doopravdy po každým zápase jde do šatny a neprodává ruku? Celkově se to dost řešilo po zápase v úterý a přijde mi divný, že by to opravdu dělal pokaždý a nikdo si toho nevšiml...

Reagovat
aragorn

*Simeone

Reagovat
Phillipinho

Neni nic jednodusiho nez si to najit. Simeone vzdycky ceka u tunelu na hvizd a pak rychle odbiha.

Reagovat
aragorn

Nechce se mi pouštět záznamy zápasů a hledat to předpokládám, že takovou věc budou lidi pravidelně sledující LL znát

Reagovat
Tromas

Dělá to tak ve všech zápasech od začátku korony ruce podává pouze před zápasem (jo tohle je dost nelogické) a pak rychle běží do šatny. Taky pak říkal, že podávat si ruce po zápase je nepřirozené vzhledem k tmu, že po zápase bude vždy jeden trenér spokojený a druhý nespokojený.

Reagovat
aragorn

Ok díky

Reagovat
ACSeRw!n

kdyby to tak delal, tak uz davno zadnou ruku nema

Reagovat
Phillipinho

RDT je borec. Neskutecny, ze se minulou sezonu placal v Segunde, kdyz ma momentalne kvalitativne v podstate na vsechny kluby hrajici Primeru. Pristi sezonu by mel jit rozhodne nekam vyse.

Reagovat
Ed_Hazard

On bol kvalitatívne velmi dobre na tom vždy. Ja s Chongom sme ho odzačiatku chceli v RM ako backup za Karima

Reagovat
CHONG

Reagovat
Phillipinho

Docela vtipny, ze se privadel Jovic a Mariano pritom, kdyby si nechal RDT, tak by to bylo nejlepsi reseni a jeste zadarmo.

Reagovat
Ed_Hazard

No práve. Pre toto mňa šlo z toho rohodnutia roztrhnúť Pre mňa nepochopiteľné.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Jovič měl super sezónu v Bundeslize, u něj bych si taky netipnul, že za 3 roky dá za Real 2 góly.

Reagovat
Gazdo

Ale ked som to tu vravel ze je to hype tak ma vsetci vysmievali. To iste som vravel aj u Piateka ked ho chceli vsetci k nam a vdakabohu to nedopadlo. Koho ale nesmieme nechat Bayernu je Adeyemi ten chalan bude poklad

Reagovat
Kyrill

Stejná úroveň jako Mariano, nijak zvlášť by nepomohl.

Reagovat
Phillipinho

Mariano je drevo.

Reagovat
Kyrill

To já nerozporuju. Jen si myslím, že jejich přínos pro Real by byl srovnatelně nulový. Ani jeden z nich nemá na to hrát v takovém týmu nějakou zásadnější roli.

Reagovat
LAM

Pedri stále mimo nominaci. To je docela na prd, jelikož si myslím, že Gavi má v 17 ještě na tyhle zápasy čas. Navíc to vypadá, že bez pořádnýho pravýho křídla tam bude hrát Dest a na RB tak bude muset zas hrát buď Mingueza nebo Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Roberto na někoho umí zahrát tak je to Real

Reagovat
Gazdo

Gavi ma v 17 cas a Pedri v 18 je ok ale nie sranda ja by som ich kludne nasadil oboch aj tak sa od nas neocakava vitazstvo a chalani aspon naberu skusenosti s takymi zapasmi a to je na nezaplatenie

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten souboj na vasi pravy strane bude imo dneska klicovy. Zapas se dost dobre muze odvijet podle toho jak se vam podari ubranit Viniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude Real zničen jak cigánské hračky.

Reagovat
ADM

*real betis

Reagovat
LAM

A nebo taky né

Reagovat
ACSeRw!n

uz dlouho nebyl Real v El Clasico takovym favoritem.. cokoliv mensiho, nez vyhra alespon o 3 goly bude velky zklamani

Reagovat
Kily

trochu mi to připomíná třeba zápasy naší repre s Walesem, hromada lidí brala výhry za jasnou věc a pak skutek utek, mě nepřekvapí výsledek 0:3, stejně jako třeba vedení Barcelony 2:0 po deseti minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klise ale v Clasicu se na formu nikdy nehledi. Hrajeme venku a fanousci jsou zpatky. Ja budu rad za obligatni priposrany bod.

Reagovat
Kenneth

Verim ze s ZZ bychom je dneska prejeli, s Ancelottim budeme radi za bod.

Reagovat
Gazdo

Pussy dnes vas rozmlatime

Reagovat
eleven11

fanousci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Raul=Real

Otazne su len dve pozicie, RB a ci nastupi Fede na ukor Rodryga Mozno ale Carlo prekvapi nejakym tahom...posadi Luku, nastupi Eden, Camavinga...

Reagovat
Kenneth

Edena se nejlepe uz v lednu nejakym zazrakem zbavit a ne ho nasazovat do Clasica.

Reagovat
Tromas

V článku psali že se Carvajal vrací z marodky, tak by vám tam mohl naskočit on.

Reagovat
Raul=Real

Po takej dlhej pauze urcite nie, skoda

Reagovat
patas92

Jednička za barák

Reagovat
smazaný uživatel

I s babičkou

Reagovat
Maximm9

Uz si hledej nove bydleni

Reagovat
patas92

Zápas Šachtar - Real jsem trefil i na gól přesně. Věřím si.

Reagovat
oli9

Tak něco jiného je napsat tip jen tak na diskuzi na EF a něco jiného naložit ten tip např za 20 k u sazkovky tak ukážeš jak moc tomu tipu věříš

Reagovat
patas92

Peníze nemám a baráky sazkovky neberou

Reagovat
oli9

Tak to potom jo, sázením stejně nikdo nezbohatne maximálně se jen dostane do hajzlu

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

A máš ten barák ?

Reagovat
valloire

Nemá, co tě bere? Ten prohrál už když Real vyhrál potřetí za sebou LM...

Reagovat
patas92

Baráků je všude kolem tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jsem myslel, že hrajem venku. Samozřejmě barák na Real

Reagovat
Gazdo

Dnes tie baletky rozmazlene rozmlatime a celkovo nech je tu vojna boha

Reagovat
valloire

Jaká vojna? Barcelona je krásný město a moc sympatickej klub. Doufám, že to bude na obou stranách velmi korektní. Nenávisti už bylo dost.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Ten sarkazmus si strc vies kam dedulo dnes k tebe vobec mily nebudem

Reagovat
valloire

Reagovat
Psy_cho

Proč sarkazmus? Barcelona je hezké město, Katalánsko super oblast a Barca s takovým dluhem a postavením je sypatické mužstvo. Ještě chvilku takto a předběhne je nejsympatičtější mužstvo Barcelony, Espanyol.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Baronne

Reagovat
Jordi Alba

ban

Reagovat
JM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Řeči o favoritech a hladkých výhrách mi přijdou mimo. EC, venku, s diváky... Čekám vyrovnaný (a bohužel ne moc pohledný) zápas, výhra by byla super, bod bych bral.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

Tak fotbal v Clásicu stojí poslední dobou totálně za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid y Puta Barca.

Reagovat
Gazdo

Phuc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
2miguel1

Messi Ronaldo Ramos Pique Neymar Suarez Benzema Bale Xavi Iniesta James Modric Kroos Dani Alves Guardiola Mourinho.

Ako pozrem si El Clasico, ale ako mi povedal kamoš včera, to ešte niekto aj pozera ked su už všetci preč?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu vsichni?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že milý Militao bude dnes až příliš militantní a dostane červenou už v prvním poločase.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois -Lucas-Militao-Alaba-Mendy-CKM-Vini-Benzema-Rodrygo

Vamos Madrid!!

Reagovat
zasranej malíř

FCB: Ter Stegen-Mingueza-Pique-Garcia-Alba-Busquets-De Jong-Gavi-Dest-Memphis-Fati

Reagovat
Raul=Real

Víťazná

Reagovat
Jordi Alba

Tohle bude asi docela prdel. Jedinej, kdo to tam tak nějak mohl stíhat a ještě u toho bránit je Araujo a ten spolu s Pedrim hrát nebudou. Snad se budu mýlit, ale z Garcíi si tam někdo bude dělat solidní trhací kalendář.

Reagovat
LAM

Araujo, Pedri a Dembele by byli v základu. O to těší to dnes bude, ale snad odpor za bojujeme.

Reagovat
Tombull

Alespoň už víme na co se Koeman vymluví.........

Reagovat
Hokaido

Garcia hraje jak? Je tak špatnej, jak čekal každej, kdo ho někdy viděl hrát?

Reagovat
Gazdo

Je to taky softik no

Reagovat
sylarko

hraje dobre dnes

Reagovat
Jordi Alba

Vyloženě tragéd to asi není, ale Araujo je tak nějak ve všem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

DO ÚTOKU! Bíle zlo bude smeteno jak halda plesnivého listí!

Reagovat
Gazdo

Tak podme na to Carlo este na Camp Nou nevyhral a dnes sa na tom nic nezmeni

Reagovat
alcantara

Stream pls? Diky moc.

Reagovat
2miguel1

pomohol by veru

Reagovat
Ed_Hazard

Nefunguje

Reagovat
Baronne
Reagovat
Kixi Syhimour

Ty dresy Barcelony jsou jako Levante

Reagovat
Salfovic

Strašně překombinovaný.

Reagovat
vilp

Barcelona má tak hnusný dresy letos?

Reagovat
Agent z Melmacu

je to humus

Reagovat
Gazdo

Nike co cakat ale tuto sezonu sa fakt akoze rozhodli Barcu sikanovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nike ma nejlepsi dresy ty vole.

Reagovat
Gazdo

Vymenime Adidas za Nike?

Reagovat
Agent z Melmacu

musí jebať

Reagovat
Gazdo

Carlo ma snad styri zuvacky tvl

Reagovat
vilp

To je fakt strašný fotbal.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hokaido

Koukám, že to video je ve Španělsku taky k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kontakt byl moc soft. Ja bych to nepiskal.

Reagovat
fRRR

Navíc Vini spíš naběhl do něj ne? Ale to upřímně nevím jak se posuzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlas.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

No neviem ja by som ju asi piskol

Reagovat
ttopi

Já teda ne. Nikdo tam Vinimu aktivně nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Neexistuje.

Reagovat
ACSeRw!n

Alba za to chyceni pod krkem nedostal ani zlutou ??

Reagovat
mistr129

Stejně jako Vinicius za ten skok

Reagovat
Kily8

Nebol to skok, evidentne si futbal nehrával. Vini bol v rýchlosti, tam stačí menší kontakt a strata rovnováhy a kontakt tam bol. Faul by som tiež nepískal, ale nebolo to jednoznačné, možno keby to rozhodca pískol, VAR by to možno nechal tak. Nie vždy keď padne hráč, musí to byť simulovanie a nemusí sa jednať o faul. Takže ako hovorím, penalta nie, kontakt ano, simulovanie nie.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Dest pls

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
valloire

Jasná penalta ala Iniesta kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Co víc chce

Reagovat
zasranej malíř

To co nedal

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Gazdo

Tvl Dest

Reagovat
valloire

Musime ty švorcový nazdárky vod moře smést do toho moře.

Reagovat
smazaný uživatel

Deste kurvaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnite už toto Lucasa niekam

Reagovat
Messiáš

To pískání a nepiskani offsidu je strašná debilita. Dohravani situací do extrémů

Reagovat
smazaný uživatel

jak to mohl netrefit tvl

Reagovat
zasranej malíř

Ti pomezní to je šílenost

Reagovat
ACSeRw!n

vaaaamooooo

Reagovat
Gazdo

Dnes ale aj tak za mna najhorsi vykon Jozef Havrilla… to sa fakt neda pocuvat tvl

Reagovat
zasranej malíř

Alabaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kaja900

Alabaa

Reagovat
Dayman

Reagovat
ratusek

Depay zkušeně založil

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Strasne hra pomaly. Ako keby nebol zvyknuty ze ho niekto brani. Neviem teda ako sa hra v L1 ale Real ho ani nijako specialne nebrani a predsa straca loptu za loptou

Reagovat
Selänne

Vinicius fantasticky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

to je kral dopici

Reagovat
misinho7

Omg masaker Alaba

Reagovat
Kixi Syhimour

Výborná amce od Alaby

Reagovat
ADM

Alaba

Depay

Reagovat
fRRR

Krásná akce!

Reagovat
Switchback

Luxusně trefeno

Reagovat
Ed_Hazard

Joooooooooo Daviiiid. Vini dobre, Rodrygo rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Pica ten Depay je uplne zbytecna lina mrdka. Lyon pro nej tak akorat.

Reagovat
smazaný uživatel

tragický Depay, okamžitě vystřídat

Reagovat
patas92

Depay to zajebe na startu a pak Alabu nakonec ještě vypustí, i když za ním sprintuje 30 metrů :facepalm::

Reagovat
Rattlesnake

memphisovy ztráty...

Reagovat
smazaný uživatel

říkám od začátku sezony, že ztrácí nesmyslné množství míčů, fakt mě už sere

Reagovat
valloire

Gol gol gol Real Madrid právě vstřelili gol. Alabaaaaaaa. Už se vezou.

Reagovat
Anacron

Loni by to Vincek nahrál zpátky na stopera. Pěkná akce

Reagovat
Gazdo

Boze ked ja vidim tych hracov jak sa zvalia na zem a zahucia akonahle vidia ze ich tim ma loptu tak vyskocia ako z gumy je mi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Garcia tvl

Reagovat
Kluivert9

De Jong ještě dneska neudělal nic dobře

Reagovat
Gazdo

Ja som asi fakt jediny ktory si mysli ze Fati mimo golov nehra nic extra.. ako okej na to ze ma kolko ma je dobry a je po tazkom zraneni ale dnes je teda mimo

Reagovat
Kluivert9

Jestli je Fati mimo, tak nevím, co je dneska Depay, De Jong, nebo Dest...

Reagovat
Gazdo

Ale ja netvrdim ze ostatni nie su. Ale na Depaya sa tu uz nadavat zacalo a Dest ma vyssie facepalmov az az. A s Frenkiem vela ludi zatial nie je uplne spokojnych ale podla mna tam dnes mal par pohybov ktore mohli zrychlit prechod hore ale Bus namiesto toho aby mu to narazil do behu to otocil na stoperov

Reagovat
Diskostu

Fati ma čuch na Goly ale nič viac....zbytočný hype okolo neho...

Reagovat
smazaný uživatel

když ho ten vůl postavil na devítku a nedostane se k míči...

Reagovat
Gazdo

Uplne zabity tam je. On na to proste nema postavu este. Je kridlo. Dalsia vec je ze my hrame tak pomaly ze nam v podstate kridla ktore by otvarali ihrisko su zbytocne lebo im to tam nikto neda (resp verim ze Frenkie by na to gule mal ale kym mu bus alebo Pique daju loptu tak uz je Real zformovany)

Reagovat
Kluivert9

Takové šance a klasicky hovno z toho

Reagovat
Kokesh

Reagovat
misinho7

Nic moc futbal ale svoje si nejako hrajeme. Stastie ze Dest tamto prestrelil, naopak Alaba krasny gol. Tak snad udrzime do konca.

Reagovat
fRRR

Carlo pragmatikem? naordinoval fakt hodně konzervativní přístup, kterej se s trochou štěstí zatím vyplácí. Fotbal je to ale zatím teda dost ošklivej...

Reagovat
Diskostu

Givi to je zas taký hype jak Pedri priemerný alibista ...

Reagovat
Diskostu

Gavi

Reagovat
LAM

Loni hrál v Juvenilu a co přesně by měl předvádět v 17 letech?

Reagovat
Diskostu

len hovorím že čisty hype hráč bez nejakých kvalít robí sa tu zneho modrič...

Reagovat
Kluivert9

Nekrm trolla...

Reagovat
patas92

Ono to samozřejmě nakonec skončí tak 0:4, protože tohle píšu, ale Real mi přijde teda hrozně slabý a na všechno jim stačí jeden Vinicius.

Hrozně smutné, jak z Barcelonské ofenzívy vůbec nejde strach tuhle sezónu.

Reagovat
Switchback

Vinicius je výbornej no

Reagovat
Switchback

(Memphis strašný zklamání, na to jak jsem mu věřil)

Reagovat
misinho7

strasne bavi, mohol by vam este golik dat..

Reagovat
LAM

válet sudy umí parádně

Reagovat
fRRR

Ty jeho pády jsou

Reagovat
Gazdo

To ano je to brazilec no

Reagovat
Gazdo

Genialny

Reagovat
valloire

ty nám teda hodně nakládáš

Reagovat
Gazdo

Zmiz ako ja Vincka mam rad a obhajoval som ho uz ked sami Madridisti ho vyhadzovali a vravel som ze ten chlapec je genialny. Akurat simulant no. Ale to nic nemeni na tom ze zmiz

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Nehrajeme špatně,ale klasika letošní sezony.Prostě když přijdou šance,tak je neproměníme Realu stačila jedna golovka a vedou 1:0.

Dokuď se ti naši hráči nenaučí střílet goly,tak to takhle bude pořád.Hlavně potřebujeme pořádnýho hroťáka,protože hrát bez devítky je

Reagovat
Ed_Hazard

"ale klasika letošní sezony.Prostě když přijdou šance,tak je neproměníme Realu stačila jedna golovka a vedou 1:0"

Však toto platilo o vás tak v polovici predošlej dekády

Reagovat
LAM

?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na slušný presink slabota, v útoku jsme úplně bez pohybu a bez nápadu. Navzdory tomu jsme měli tři slušné šance, bohužel Dest se asi zbláznil. A může mi někdo vysvětlit, co to zase Koeman vymyslel s Fatim? Proč proboha hraje v útoku, je naprosto odřezaný a nedostávají se k němu míče, další taktický master move tvl.

Reagovat
ADM

Aguero na plac a Fati na kridlo

Reagovat
2miguel1

Frenkie ale ako hraj niečo už chlapče

Reagovat
Anacron

Se slzou v oku budeme vzpomínat na El Clasica za časů Messiho, Xaviho, Iniesty, Puyola Ronalda, Ramose, Pepeho nebo Ikera. Nejenom že to bylo fotbalově úplně jinde, ale ta atmosféra a náboj to byla úplně jiná úroveň. To byla prostě bitva a událost číslo jedna fotbalového světa. Smutný jak ta úroveň ve všem naprosto klesla.

Reagovat
Reggie

Reagovat
patas92

Koeman samozřejmě nevymyslí nic lepšího, než je Coutinho za Minguezu Teď se tam zas s Fatim a Depayem budou motat na 10 metrech, protože to jsou všechno hráči na jeden post

Reagovat
Gazdo

Couts za Minguezu je cista samovrazda. Nie ze by sme dovtedy tahali nejako utoky ale takto priamo vyslal signal ze po pravej strane sa Real nema coho obavat a staci sa im stiahnut na lavo lebo jak Depay, tak Couts aj Fati budu hrat z lava

Reagovat
Antalab

Barcelona hra o nieco malo lepsie ako Madrid. Nieco ine je istota zakoncenia.

Reagovat
madridcan

Že Gavi na Barcelone vyrastal je úplne zjavne, kedže vychytal maniere ufňukaných skurvysynov z rokov 2009-2012

Reagovat
ADM

Ty si zvláštny prípad.

Reagovat
teenz

On je ale nazivo fajn typek.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
sokar

Tvl ved Mendy mu tam doskoci na nohu

Nevadi, pluvol si si, a netrafil, to sa stava

Reagovat
Antalab
Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ACSeRw!n

sudi

Reagovat
valloire

Pěkně dostal Pikáč žlutou.

Reagovat
Gazdo

Neviem cim to je ale mne vsetci hraci mozno s vynimkou Kroosa pridu strasne jednonohi

Reagovat
valloire

drtivý tlak Realu Madrid, Barca neví kde je

Reagovat
blaugrana

De Jong sa stava dalsim flopom za 75 milionov...

Reagovat
patas92

Ale hovno

Reagovat
Gazdo

Ale no zatial je to taky dynamickejsi Rakitic bez koncovky. Ano ocividne to v sebe ma ale z nejakeho dovodu to zo seba nevie dostat

Reagovat
patas92

Koemanball

Reagovat
Antalab

Trt barani. Nedari sa mu v jednom zapase a uz je to flop. Spocitaj tie, v ktorych sa mu darilo.

Reagovat
blaugrana

tak mi ich teda spocitaj...ja unho nevidim ziaden progres...snad sa pod normalnym trenerom nejak zobudi

Reagovat
smazaný uživatel

centry, centry, centry....hrajte po zemi kua!

Reagovat
ADM

Fati, Depay a Couts na 5 metroch a vpravo nikto.

Reagovat
patas92

Koemanball

Reagovat
Mass

Minulou sezonu se zase tlačili Messi s Griezmannem na opačný straně

Reagovat
Jordi Alba

Courtois a Alba dobrá souhra.

Reagovat
ADM

ano ano, PODME CENTROVAŤ na 170cm hráčov

Reagovat
Gazdo

Tvl ale na to aky je Militao dobry hrac tak je to neuveritelne uhucana pica tvl

Reagovat
Jordi Alba

Tak dej od 1. minuty na hrot Piqueho, když už chceš celej zápas hrát na vysoký centry, ty debile.

Reagovat
Antalab

Lepsi by bol deJong a Braithwaith zo stredu by zbiehal Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong je strašlivý

Reagovat
ADM

Ktorý

Reagovat
blaugrana

obaja su

Reagovat
Gazdo

Po tomto zapase som chcel ist este pozerat Pool s Utd ale ja uz som dnes rezignoval na futbal tvl

Reagovat
valloire

vždyť je to hezkej večer

Reagovat
Kincl

10 minut se tak nehraje už ne? :D

Reagovat
patas92

Že ty všechny kolena nikdy nezačnou bolet hráče co prohrávají

Reagovat
ACSeRw!n

golasooooooooo

Reagovat
Murena

Reagovat
Dayman

Reagovat
patas92

Lol Garcia se nechá přetlačit takovým trpaslíkem

Reagovat
penepi

Nič iné sa proti priemernému tímu ani nedalo čakať

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Baronne

Reagovat
teenz

Reagovat
DreamTeam

Pique

Reagovat
Gazdo

Tvl Garcia to musi Vasquez odletiet 10 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia je uplne katastrofalni.

Reagovat
ADM

Vážne, kolkýkrat uz Coutinho takto zluftoval? To sa uz neda spocitat

Reagovat
Kenneth

Pique ty chcanko

Reagovat
Gazdo

No nic sup do kanalu

Reagovat
Kokesh

Dobrý trénink

Reagovat
Psy_cho

S prstem v nose a vzadu s nulou.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Psy_cho

Tak ne, ja vím, proč nikdy nesázím.

Reagovat
Kincl

Ty jsi vůl to Svět neviděl

Reagovat
Psy_cho

Tak jsem to zakřiknul, no bože. Tři body jsou tři body, s prstem v nose. Kdyby neměli jména na zádech, tak bych si myslel, že to hraje Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

proč musíme mít tak vyjebaného trenéra s imunitou...proč

Reagovat
Psy_cho

Máte trenéra, jakého si zasloužíte. Svůj k svému.

Reagovat
valloire

golasoooo

Reagovat
zasranej malíř

Může být

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid. Soupeř pláče v koutku.

Reagovat
smazaný uživatel

z nastavení se hrálo tak tři minuty

Reagovat
LAM

Hlavně padli dva goly a on píská ještě před koncem

Reagovat
Mass

Ono vůbec posledních 20 minut se hrálo tak 5.

Reagovat
Messiáš

Depay alibista jak prase, dneska šílený zápas. Agüero fajn, že dal gola. To nastavení je fraška, vzhledem k tomu, že tam Courtois 2 minuty leží.

Koeman out, game plan jsou akorat centry na vysoké hráče. Což si tam bez problémů pohlidaji

Reagovat
Psy_cho

Škoda Agüera,tak sympatický hráč a vleze do takové bídy. To měl radši přestoupit do Plzně.

Reagovat
Messiáš

Jde ti o něco konkrétního?

Reagovat
Psy_cho

Jde mi konkrétně o Agüera, je mi ho líto.

Reagovat
Mass

A pak že Alaba bude špatnej...

Reagovat
Psy_cho

Půlka hráčů na bídné úrovni, takový hráč jako je Alaba, musí vynikat. V Barce by se neztratil ani Krmenčík.

Reagovat
2miguel1

Vyhodte uz toho neschopaka drba Koemana. Pozri ako hra Ajax aktualne

Reagovat
Gazdo

My nemame za co ho vyhodit asi

Reagovat
sensei25

Na to vsetko co sa u nas deje to vidim celkom pozitivne.Premenit sance a do polcasu mohlo byt 3-1.Ale na keby sa nehra.Tim ma buducnost.Chce to len cas.

Reagovat
Antalab

Reagovat
smazaný uživatel

Velice slabé. Otřesný fotbal s přihrávkami do kroku, v útoku všichni stojí a čumí a jediné řešení s míčem u vápna je samozřejmě centr na nikoho. Proč tohle ten magor týmu ordinuje?

Reagovat
blaugrana

dnes to uz getafe da

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele