FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Reakce Sparty i pohárový zápas

01.04.2023, 08:54, aktualizováno 02.04.2023, 08:17
Previews

Slavia v poklidu zvládla svůj sobotní zápas a s reakcí je tedy na řadě Sparta, která hostí brněnskou Zbrojovku. Jablonec bude ve své stíhací jízdě pokračovat proti Pardubicím, Hradec se potřebuje zvednout v Teplicích. Program kola uzavře souboj o čtvrtou, teoreticky pohárovou příčku, mezi Bohemians a Slováckem...

FK Teplice - FC Hradec Králové

neděle 16:00

Teplice hazardují se svou příslušností k tuzemské elitě a tabulkou se propadly až na předposlední místo. Do skoku není ani fanouškům Hradce Králové, Východočeši jsou sice sedmí, jejich náskok na skupinu o záchranu se ovšem neustále zmenšuje.

Severočeši nevyhráli osmkrát za sebou a naposledy nezvládli důležitý duel v Pardubicích, přestože svoje šance měly. Na lavičce už šéfoval nový trenér Zdenko Frťala, který nahradil Jiřího Jarošíka.

"Lhal bych, kdybych řekl, že pro mě tenhle zápas nic neznamená. Strávil jsem v Hradci tři krásné roky, ke klubu jsem získal nadstandardní vztah. Chtěl bych ocenit trenéra Koubka a celý jeho realizační tým za způsob hry, kterým se prezentují, před všemi mám velký respekt. Hradec je tým, který je schopný svou týmovostí a vůli porážet i kvalitativně lepší týmy, než je on. To je jeho největší zbraň. Během pauzy jsme se zaměřili na kondiční složku a zanalyzovali jsme si poslední dvě utkání. Každý zápas teď pro nás bude zápasem sezony. Chci vycházet z toho, aby hráči 90 minut odjezdili po zadku," říká Frťala.

Hradci se na Teplice daří, porazil je čtyřikrát za sebou a v lize jim podlehl jenom v jednom z posledních dvanácti měření sil. Na tyto série by nyní potřeboval navázat, jelikož přestal vyhrávat a ve vyrovnané tabulce by se brzy mohl ocitnout v nejhorší šestce.

"Čeká nás klíčová fáze. Máme nějaký bodový polštář, ale plně si uvědomujeme, že ještě není vyhráno a sezona není zachráněna. Pořád máme stejný cíl - přivést ligu na nový Malšovický stadion. Teplice už pod novým trenérem odehrály dvě utkání. Vidíme, že k určitým personálním a systémovým změnám tam došlo. Z toho chceme nějak vycházet a budeme obezřetní. Mají zkušený a technický střed zálohy a rychlé křídelní hráče a hrotové útočníky," ví asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Utkání bude hodně pikantní pro řadu zúčastněných trenérů - Hejkal v minulosti vedl Teplice, jeho nadřízený Miroslav Koubek před sebou zase má 250. duel v nejvyšší soutěži. Angažmá Frťaly na lavičce Votroků zmíněno již bylo, jenom dodejme, že to byl právě on, kdo je dovedl zpět do nejvyšší soutěže.

Domácím budou chybět zranění Dramé, Knapík a Radosta, v sestavě Hradce se neobjeví Kučera (trest za ČK), Čihák (zranění) a Ševčík.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Urbanec, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Jukl, T. Kučera - Pleštil, Trubač, Gning - Žák.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Kodeš, Leibl - Gabriel, Rada, Smrž, Ryneš - Matěj Koubek, Kubala, Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.47 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - Zbrojovka Brno

neděle 16:00

Sparta se veze na vítězné vlně a v neděli odpoledne před sebou má na první pohled snadný terč. Do hlavního města dorazí Zbrojovka Brno, favorit je jasný a očekává se tříbodový zisk domácího celku.

Letenští na jaře ještě neprohráli a potvrzují mistrovské ambice, bodově se dokázali dotáhnout na Slavii a za rivalem v současné podobě tabulky zaostávají jenom vinou horšího skóre. Náskok dua na třetí Plzeň narostl na pět bodů.

"Brno je nevyzpytatelný soupeř. Má velmi dobrou útočnou čtveřici, tam jsou šikovní. Hlavní cíl bude uhlídat Řezníčka se Ševčíkem, kteří hrají v ohromné pohodě a dávají hodně gólů. Budeme chtít navázat na útočnou kvalitu, kterou jsme ukazovali v posledních zápasech, a být efektivní. Mohl by být vyprodaný stadion, což by byla paráda. Trochu jsme v to i doufali. Nevidím jediný důvod, proč bychom zápas neměli zvládnout," říká asistent trenéra Luboš Loučka.

Sparta se během uplynulého týdne a půl připravovala v okleštěné sestavě, jelikož řada jejích hráčů dostala pozvánky do národních týmů. Zraněný se domů vrátil Ladislav Krejčí mladší a jeho start je nejistý, otazník se vznáší rovněž nad účastí Mejdra a hrát určitě nebude zraněné duo Höjer, Pešek.

Brno má Jakuba Řezníčka, kanonýr letos nasázel už šestnáct ligových branek, přesto se Zbrojovka musí strachovat o přežití mezi elitou. Před reprezentační přestávkou doma nestačila na Jablonec a spadla už na dvanáctou pozici tabulky, náskok na čtrnácté Pardubice se zmenšil na pět bodů.

"Čeká nás výjimečný zápas. Sparta je aktuálně týmem s nejlepší sportovní formou, vyhrála sedm ligových duelů po sobě a vstřelila v nich 25 branek. V kádru má spoustu reprezentantů. Je něco jiného Spartu vidět u videa nebo v televizi a pak to zažít na hřišti. Bude klíčové, jak tu atmosféru kluci zvládnou. Někoho to motivuje, někomu to může ublížit. Chceme se prezentovat statečným, bojovným a dobrým výkonem, který by nám dodal sebevědomí do závěrečných kol," říká trenér Richard Dostálek.

Brno bude v neděli postrádat hned pětici hráčů - vykartovaný je Tijani, zranění vystavila stopku triu Endl, Koželuh, Pachlopník a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Souček.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Hlavica, Granečný - Texl, Blecha - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.52 - 16.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Jablonec - FK Pardubice

neděle 16:00

Pardubice byly po podzimu na posledním místě tabulky, jaro jim vychází mnohem lépe a už se posunuly na čtrnáctou příčku. Na další body si brousí zuby v neděli, Jablonec se ovšem dostal do formy.

Domácí vyhráli třikrát za sebou a rázem opustili poslední šestku, v tabulce jsou devátí a k dispozici mají dohrávku proti Slovácku. Během nadcházejících dní by se tak mohli reálně zapojit do bojů o skupinu o titul.

"Během reprezentační pauzy se nám dali hráči zdravotně dohromady po viróze. Je dobře, že se i hráčům v reprezentacích dařilo a pokračovali ve výkonech z Jablonce. Před námi jsou teď dva domácí zápasy, které chceme zvládnout herně a výsledkově, abychom potvrdili body z Brna a upevnili svou pozici v tabulce," prohlásil kouč David Horejš.

Velmi dobrá atmosféra panuje i v kabině Pardubic. Východočeši dávají zapomenout na špatný podzim, v tabulce předskočili Zlín a Teplice a mohou pomýšlet na přímou záchranu. Proti Jablonci se jim daří, bodovali s ním čtyřikrát za sebou.

"Jablonec vyhrál třikrát za sebou a má formu. Já jsem si myslel, že z bojů o záchranu vyjedou, protože mají kvalitu a hrají dobrý fotbal. Jablonec má gólové hráče. Chramosta je pořád vynikající střelec, který momentálně hraje ve skvělé formě. Jsou tam ale i další - Považanec, Sejk, Jovovič, Šulc. Nebezpečí zkrátka hrozí ze všech stran. Utkání asi ovlivní i terén, který bude těžký. My musíme z každého zápasu urvat body, a to platí i pro utkání v Jablonci. Respektujeme kvalitu soupeře, ale potřebujeme bodovat," ví trenér Radoslav Kováč.

Jablonec postrádá zraněné kvarteto Houska, Kratochvíl, Krob, Malínský. Pardubice nemají k dispozici Mareše se Solilem, nejisté jsou starty Hufa a Kostky.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Jovovič - Chramosta, Sejk.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Darmovzal, Janošek, Hlavatý, Helešic - Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.05 - 4.97

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko

neděle 19:00

Pětadvacáté kolo české nejvyšší soutěže zakončí souboj dvou týmů pomýšlejících na evropské poháry. Příjemným překvapením sezony jsou Bohemians 1905, na mezinárodní scénu se pak podruhé za sebou chce protlačit Slovácko.

Klokani jsou na tom v tabulce dokonce lépe než jejich nedělní soupeře, oba týmy mají 38 bodů a domácí disponují vynikající formou - vyhráli čtyři soutěžní zápasy za sebou, k tomu postoupili do semifinále MOL Cupu.

"Jsou před námi složité zápasy. Teď po pauze hrajeme doma s rozjetým Slováckem, které jsme už dvakrát zpražili a mají na nás pifku. Jak znám trenéra Svědíka, budou nám to chtít vrátit. Pak pohár na Slavii, kde je to vždy složité. Náročný týden zakončíme zápasem v Olomouci, což je také přímý konkurent v boji o šestku," říká Jaroslav Veselý, nejlepší trenér české ligy za měsíc březen.

Ještě náročnější program před sebou má Slovácko. Svěřenci Martina Svědíka příští týden sehrají dohrávku v Jablonci, o dalším víkendu pak budou měřit síly s Baníkem Ostrava. Tři zápasy během jednoho týdne jim zároveň dávají možnost posunout se na čtvrté místo.

"Reprezentační přestávka byla trochu specifická. Někteří hráči doléčovali šrámy, další pak více trénovali, byli jsme na hokeji, takže kluci si i odpočinuli před náročným závěrem sezony. S Bohemians jsme vypadli doma v poháru, z toho jsme se poučili, nesmíme dělat stejné chyby. Bohemians jsou nepříjemné mužstvo, zdobí je týmové pojetí, což je jejich největší devíza," ví Jan Baránek, asistent kouče Svědíka.

Slovácko má Bohemians 1905 co vracet, před měsícem s nimi doma prohrálo 1:2 a vypadlo z poháru. K lepšímu výsledku nepomůže zraněný Kohút a jedná se o jedinou absenci. Domácí jsou na tom v tomto ohledu hůře, hrát nemohou Kadlec (trest za ČK), Morávek, Petrák a Shejbal (všichni zranění), stoprocentně fit navíc nejsou Čermák a Puškáč.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Vondra, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Beran, Kovařík - Matoušek, Hála - Drchal.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Kim Sung-pin, Sinjavskij - Mihálik.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.43 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FC Trinity Zlín - Dynamo České Budějovice

sobota 16:00

Zlín se v průběhu jara propadl na poslední místo tabulky a zatím to je on, kdo tahá za nejkratší konec. Zcela opačná nálada panuje v Českých Budějovicích, trenérské duo Zápotočný, Nikl odvádí vynikající práci a sklízí plody.

Dynamo je v semifinále poháru a pravidelně sbírá body v ligové soutěži. Z posledních pěti duelů jich vytěžilo deset a odměnou je posun na desátou pozici, Jihočeši tak mají velmi dobře nakročeno a nemusel by se jich týkat boj o záchranu.

"Jdeme do zápasu ve Zlíně jako do každého utkání s tím, že se pokusíme zvítězit. V reprezentační přestávce jsme dobře potrénovali. Měli jsme také skvělý přípravný zápas s hodně kvalitním soupeřem LASK Linec, což nás prověřilo. Teď nás během nadcházejícího měsíce čeká hodně zápasů, což vítáme. Chceme raději hrát zápasy než trénovat. Myslím, že jsme dobře připraveni," věří Marek Nikl.

To v domácím táboře tak dobrá nálada nepanuje, trenér Pavel Vrba s týmem nevyhrává a hrozí mu přímý sestup. Trinity je na poslední příčce. na třináctý Baník Ostrava ztrácí šest bodů.

"Po reprezentační přestávce nás čeká zápas s Českými Budějovicemi, ve kterém budeme hrát čistě a slušně. Hlavně ale potřebujeme vítězně za tři body. Situace pro nás není dobrá, ale to nebyla už před mnoha týdny. Víme, že hrajeme o záchranu a o to, abychom nespadli přímo. Ale ještě se hraje dost zápasů," prohlásil Vrba.

V hostujícím táboře si disciplinární trest odpykává Čmelík a nejistý je start Haise. Domácí během reprezentační pauzy potrestali Filla, čtyři žluté karty posbíral Hrubý a nefotbalové starosti má Hloušek.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Hlinka, Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Čanturišvili - Kozák.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolič, Havel, Králik, Sladký - Adediran, Čermák, Hora, Hellebrand, Potočný - Zajíc.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.43 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Baník Ostrava - Slovan Liberec

sobota 16:00

Do nezáviděníhodné situace se dostal Baník Ostrava, ambiciózní celek se propadá tabulkou a v tuto chvíli je až třináctý. Spokojenost nepanuje ani v táboře Liberce, pro oba týmy platí, že všechny body nebraly už šestkrát za sebou.

Domácí naposledy padli v Českých Budějovicích a balancují na barážové hraně. Ze třináctého místa mají už jenom tři body k dobru na Pardubice, náskok na poslední Zlín je dvojnásobný.

"Celé dva týdny jsme pracovali na zlepšení fyzické připravenosti, soustředili jsme se na to, že výsledky nebyly dobré. Dávali jsme velký důraz na to, že zápas s Libercem je velice důležitý, a tomu jsme uzpůsobovali přípravu. První týden jsme tvrdě trénovali, druhý se už věnovali i taktickým věcem. Liberec je povzbuzený remízou se Slavií. My měli své problémy v našich řadách a snažili jsme se je odstranit. Doufám, že to bude vidět v sobotu na hřišti," věří trenér Pavel Hapal.

Drobnou výhodu by v sobotu odpoledne mohl mít hostující Liberec, na jehož lavičce šéfuje Luboš Kozel. Trenér kádr Ostravy a tamní prostředí dobře zná, ještě před 25 měsíci byl kormidelníkem Baníku.

"Jedeme do Ostravy, domácí také nejsou v lehké situaci. Mají možná ještě větší ambice než my a jsou na tom ještě o trošku hůř. Je to pro ně nesmírně důležitý zápas, čehož jsme si vědomi. Víme, že nic nepodcení. Nemůžeme koukat, kde jsou v tabulce, to mužstvo pořád má svou kvalitu. Hlavně ofenzivní hráči jsou velmi silní, mají Plavšiče, Cadua, Klímu, Almásiho. Těšíme se na dobré hřiště a chceme navázat na výkon, který jsme předvedli minule se Slavií," nechal se slyšet Kozel.

Oba týmy počítají řadu absencí a nenastoupí v nejsilnějších sestavách. Na marodce Ostravy jsou Frydrych, Lischka, Takács a Tetour, nejistý je pak start Tetoura. Ve výpravě Liberce pro změnu nebudou zranění Gebre Selassie, Mikula a Višinský, stoprocentně fit nejsou Frýdek, Fukala a Prebsl a kvůli dohodě mezi oběma kluby zůstane doma Ndefe.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Říha, Pojezný, Fleišman - Cadu, Kuzmanovič, Kaloč, Boula, Plavšič - Almási.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Mészáros, Červ, Doumbia, Valenta, Preisler - Tupta, Olatunji.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.61 - 3.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň

sobota 16:00

Plzeň vyklidila přední pozice tabulky a nabrala pětibodové manko na pražské konkurenty v boji o titul, po reprezentační pauze tak musí zabrat. Jako první na Západočechy čeká Mladá Boleslav.

Viktoria s Mladou Boleslaví neprohrála šestkrát za sebou a z toho hned pětkrát brala výhru. Tato bilance ovšem ostře kontrastuje v jejím jarem, z posledních pěti duelů uhrála čtyři body a propadla se na třetí místo tabulky.

"V reprezentační pauze jsme vstřebali neúspěšné výsledky, které za sebou máme. Řekli jsme si hodně věcí. Věříme, že jsme se připravili na to, abychom byli schopni hrát ve špičce ligy a pořád byli Viktorka Plzeň, ze které jde strach. Boleslav má silné mužstvo a dobré hráče, dlouhodobě patří k lepšímu průměru naší ligy. Zápasy u nich nejsou jednoduché. Ale v sezoně se zatím hodně věcí děje obráceně než doteď, tak budeme věřit, že to bude pokračovat i v tomhle směru a v Boleslavi vyhrajeme. Bodů jsme už poztráceli moc, a pokud se chceme udržet ve špičce ligy, musíme v Boleslavi vyhrát," ví asistent trenéra Pavel Horváth.

V sobotu odpoledne proti sobě nastoupí hned dva týmy, které mají co napravovat, za očekáváním totiž zaostávají i výsledky Mladé Boleslavi. FKMB je na osmé příčce a má mnohem blíže ke skupině o záchranu, náskok na jedenáctý Liberec činí pouhé tři body.

"Doma nám už uteklo hodně bodů, proto potřebujeme body bez ohledu na to, s jak silným soupeřem je vyválčíme. Pro úspěch se musíme vyvarovat individuálních chyb a nedostávat hloupé góly. To se nám podaří jen při maximální koncentraci v defenzivní činnosti na každý balon a v ofenzivní činnosti potrestáním soupeřových chyb s využitím předností našich útočníků," prohlásil trenér Pavel Hoftych.

V sestavě Plzně se neobjeví vykartovaný Hejda, k dispozici nebude ani zraněný Řezník. Na domácí straně si trest musí odpykat Jawo, po zranění se zotavuje Vojta a nejisté jsou starty dua Stránský, Šimek.

Jubilejní 250. zápas ve funkci hlavního trenéra v české nejvyšší soutěži před sebou má Michal Bílek. Dalším jubilantem je Mosquera, toho čeká 150. utkání.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Tomič, Dancák, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Pernica, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Bucha - Kopic, Vydra, Vlkanova - Chorý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.52 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slavia Praha - Sigma Olomouc

sobota 19:00

Slavia venku tápe a pravidelně ztrácí body, doma je to ovšem po výsledkové i herní stránce zcela jiná písnička. Další obětí se má stát Sigma Olomouc, která si na sešívané bude věřit.

Olomouc na podzim ukončila dlouhé čekání na výhru nad soupeřem z hlavního města, doma uspěla 2:0 a tři body brala po jedenácti vzájemných duelech. Do karet Hanákům hraje i velmi dobrá forma - vedle Sparty jsou jediným týmem, který na jaře nepoznal hořkost porážky, minimálně bod brali desetkrát po sobě a venku prohráli jediné z posledních 9 utkání.

"Slavia je pochopitelně jeden z nejlepších týmů v lize, ne-li vůbec nejlepší. Sice nějaké body poztrácela, ale především venku. Doma je neskutečně silná. My se ale pojedeme porvat o dobrý výsledek a třeba i prodloužení naší série bez porážky. Víme, že Slavii bude chybět Peter Olayinka, ale má tak silný a široký kádr, že určitě bude schopna ho nahradit. Sílu má ve všech řadách, teď naposledy třeba proti Polsku zazářil David Jurásek. Nebezpečí hrozí v podstatě odkudkoliv," ví asistent trenéra Milan Kerbr.

Slavia má nejproduktivnější ofenzívu i nejpevnější obranu v celé lize, tato fakta se ale nepromítají do projevu ve venkovních zápasech. Tři body si Pražané na jaře přivezli jen z Pardubic, poté následovaly ztráty v Teplicích (1:1), Českých Budějovicích (0:1) a naposledy Liberci (2:2).

"Olomouc prokazuje formu celou sezonu a na jaře to jen potvrzuje. Tým je dlouho pohromadě, hráči i trenéři jsou na sebe zvyklí, což se odráží na jejich výkonech. Nedávno odehráli velmi dobré zápasy proti Plzni i Spartě. Je to velmi komplexní tým, který nemá moc slabin, což dokázal i v našem prvním vzájemném zápase. Moc se na utkání těšíme, 14 dní se nehrálo. Doufejme, že vyjde počasí a kvalitní bude také hřiště. Výkonem budeme chtít navázat na poslední domácí utkání proti Plzni, které se nám povedlo," nechal se slyšet trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia bude chtít potvrdit suverenitu před vlastními fanoušky, v Edenu vyhrála všech dvanáct ligových utkání. Pro sobotní duel na soupisce již nebude figurovat David Hovorka, obránce dlouhodobě bojoval se zraněními a v pátek oznámil konec aktivní kariéry.

Jen na tribuně zůstane potrestaný Olayinka a drobné zdravotní problémy mají M. Jurásek, Provod a Santos, jejich starty jsou nejisté. Olomouci zase nepomohou Beneš, Přichystal a Spáčil, stoprocentně fit není Růsek.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Ševčík, Oscar - Douděra, Lingr, Schranz - Van Buren.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Vraštil, Sláma - Navrátil, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Pospíšil - Vodháněl, Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.63 - 14.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
24
17
3
4
67 : 20
54
2
Sparta Praha
24
16
6
2
56 : 22
54
3
Viktoria Plzeň
24
15
4
5
45 : 22
49
4
Bohemians Praha 1905
24
11
5
8
41 : 39
38
5
1. FC Slovácko
23
11
5
7
29 : 30
38
6
Sigma Olomouc
24
9
9
6
38 : 26
36
7
FC Hradec Králové
24
9
4
11
28 : 33
31
8
FK Mladá Boleslav
24
8
6
10
35 : 35
30
9
FK Jablonec
23
8
5
10
37 : 41
29
10
Dynamo České Budějovice
24
8
4
12
24 : 41
28
11
Slovan Liberec
24
7
6
11
30 : 36
27
12
Zbrojovka Brno
24
7
6
11
34 : 45
27
13
Baník Ostrava
24
6
7
11
36 : 37
25
14
FK Pardubice
24
6
4
14
23 : 49
22
15
FK Teplice
24
5
6
13
29 : 57
21
16
FC Trinity Zlín
24
3
10
11
26 : 45
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (356)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele