Eredivisie - souhrn 7. kola: Alkmaar si zchladil žáhu na GA Eagles

25.09.2021, 18:29, aktualizováno 26.09.2021, 18:40
Komentáře a souhrny
Dani de Wit (© AFP)
Alkmaar dal zapomenout na rozpačitý start demolicí Go Ahead Eagles. Twente přestřílelo Heerenveen. Sparta doma na úvod nedělního programu dostala čtyřku od Cambuuru. Willem II potvrdil formu i proti PSV Eindhoven a zaznamenal další tři body. Na moment se dotáhl na Ajax, který ale i proti Groningenu potvrdil dominanci a připsal si třígólovou výhru. Feyenoord sehrál bláznivý zápas s Nijmegenem. Utrecht rozstřílel Zwolle.

Heracles Almelo - RKC Waalwijk 1:0

26.09.2021 16:45

Góly: 59. Delano Burgzorg

Heracles se na začátku tohoto ročníku spíše trápí, v dosavadních pěti duelech totiž dosáhlo jen na jedinou výhru a nyní tak potřebovalo uspět v souboji s konkurenčním Waalwijkem. V nedělním utkání bylo mírně aktivnější, nicméně s RKC spíše sehrálo vyrovnanou bitvu a s nejtěsnější výhrou v poměru 1:0 tak musí být spokojeno. V tabulce Eredivisie se vyhouplo na jedenáctou příčku se sedmi body, hosté naopak klesli až na patnácté místo s pěti body.

Úvodní poločas nebyl z diváckého pohledu nijak výrazně atraktivní, jediná větší šance byla k vidění krátce po odehrané půlhodině. Dostal se do ní pozdější hrdina Delano Burgzorg, který po parádním průniku do pokutového území soupeře vystřelil k levé tyči, ovšem s vynikajícím zákrokem na poslední chvíli přispěchal brankář Vaessen. Klub z Almela měl navrch i po změně stran a do vedení se mohl dostat ve 47. minutě.

Ze střední vzdálenosti vypálil Başacıkoğlu a jeho tvrdé ráně vskutku scházely pouze centimetry. Rozhodující okamžik utkání se zrodil přesně o dvanáct minut později. Na levé straně pokutového území převzal odražený míč Burgzorg, a i přesto, že se s ním po individuální akci ocitl až v příliš ostrém úhlu, tak s pomocí břevna přeci jen rozvlnil síť.

Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem podržel RKC Vaessen, jelikož si výtečně poradil s jedovatým pokusem Vloeta. Hosté hráli v samém závěru na obrovské riziko a domácí si díky tomu vypracovali další dvě gólové možnosti, ale výtečný Vaessen zlikvidoval rány Amissiho i Azzaouiho a výsledek se proto již nezměnil.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Go Ahead Eagles 5:0

26.09.2021 14:30

Góly: 4. Jesper Karlsson, 29. Dani De Wit, 83. Jesper Karlsson (pen.), 86. Zakaria Aboukhlal, 90+1. Tijjani Reijnders

Alkmaar se v tomto ročníku Eredivisie prozatím velmi trápil, ovšem nyní před důležitým zápasem v Konferenční lize s Jabloncem si spravil chuť a nováčka z Deventeru deklasoval vysoko o pět branek. Alespoň částečně tak napravil poslední dva neúspěchy s Heraclesem i Twente, na druhou stranu se v tabulce stále nachází až na dvanácté pozici s pouhými šesti body na kontě. Go Ahead má na kontě taktéž šest bodů a je čtrnácté.

Hosté utrpěli v tomto ligovém ročníku už svou pátou porážku, na svého nedělního protivníka nestačili ve všech ohledech. První dvě branky inkasovali již v úvodní půlhodině, další tři obdrželi v závěrečné desetiminutovce. AZ prožilo výtečný start do utkání a vedoucí gól vsítilo již po čtyřech odehraných minutách. Do listiny střelců se zapsal švédský forvard Jesper Karlsson, který obdržel přihrávku od Pavlidise a bez potíží překonal brankáře Hahna.

Svěřenci trenéra Pascala Jensena mohli navýšit svůj náskok po necelé čtvrthodině hry, jenže Gudmundsson trefil z hodně ostrého úhlu pouze bližší tyč. Domácí pojistili svůj náskok ve 29. minutě, kdy Dani De Wit využil parádního centru z levého křídla od Sugawary a nikým nehlídán rozvlnil síť svou hlavičkou z hranice brankového území. Poté tempo hry přeci jen výrazně opadlo a AZ se soustředilo hlavně na pozornou práci v defenzívě.

Obrázek se příliš neměnil ani ve druhé půli, zajímavých bylo až posledních deset minut. Nejprve se podruhé v utkání prosadil aktivní Karlsson, jenž s naprostým přehledem proměnil pokutový kop nařízený za podražení Hahna na střídajícího Evjena - 3:0. Neuběhly ani další tři minuty a čtvrtou trefu favorita přidal další střídající hráč Zakaria Aboukhlal, který se v tomto ročníku Eredivisie trefil vůbec poprvé.

Teprve jednadvacetiletý útočník s marockými kořeny obdržel dlouhou kolmici do volného prostoru od neúnavného Sugawary a z hranice šestnáctky překonal naprosto bezmocného Hahna. Gólový účet zápasu uzavřel v nastaveném čase Tijani Reijnders, jelikož se opřel do balónu z úctyhodných třiceti metrů a usměrnil ho přímo do levé šibenice kolem dívajícího se hostujícího strážce.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Twente 2:3

26.09.2021 14:30

Góly: 74. Robin Pröpper (vl.), 81. Henk Veerman - 10. Ricky van Wolfswinkel, 42. Daan Rots, 66. Sven van Beek (vl.)

Twente po špatném vstupu do sezóny prožívá hodně dobré časy, nyní v Eredivisii zvítězilo již počtvrté za sebou a rázem se vrátilo do hry o pohárové příčky. V tuto chvíli má na kontě velmi solidních třináct bodů a nachází se na šestém místě tabulky. V Heerenveenu dokonce vedlo i o tři branky, v závěru si ale situaci výrazně zkomplikovalo a nakonec mohlo být rádo, že zvítězilo nejtěsnějším rozdílem 3:2. SC patří osmá příčka s deseti body.

Tým vedený koučem Ronem Jansem začal aktivněji a už v úvodní desetiminutovce se dostal do vedení. Dreševič totiž nešťastně zasáhl loktem do obličeje za sebou stojícího Rickyho van Wolfswinkela a rozhodčí Manschot nařídil pokutový kop po přezkoumání videozáznamu. K němu se postavil právě faulovaný Van Wolfswinkel bez větších potíží uklidil balón k levé tyči, i když brankář Mulder vystihl směr střely a neměl příliš daleko k chycené penaltě.

FC se dokázalo podruhé prosadit krátce po odehrané půlhodině, jenomže nádherná rána Zerroukiho z uctivé vzdálenosti nakonec neplatila kvůli předchozímu ofsajdu. Hosté přeci jen navýšili své vedení těsně před přestávkou, neboť špatnou zpětnou přihrávku v podání Van Ewijka převzal před Mulderem pozorný Daan Rots a z bezprostřední blízkosti nemohl minout zcela odkrytý prostor tří tyčí.

Výběr z Enschede hrál po změně stran ve velké pohodě a třetí uklidňující trefu přidal v 66. minutě, kdy Sven van Beek vracel míč náhradnímu brankáři Mousovi až příliš prudce a ten k údivu všech skončil v síti. Neuběhlo ani dalších osm minut a Heerenveen tento duel zdramatizoval. Tentokráte zamířil do vlastní branky Robin Pröpper, který hodně smolně tečoval pokus Halilović ze střední distance za záda marně se natahujícího gólmana Unnerstalla.

V 81. minutě byl rozdíl ve skóre dokonce jen jednobrankový, jelikož domácí kanonýr Henk Veerman obdržel výtečný pas z pravého křídla od Haliloviće a akrobaticky překonal hostujícího strážce. Ve zbývajícím průběhu však k ničemu zajímavému nedošlo a výsledek se tedy neměnil.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Cambuur Leeuwarden 0:4

26.09.2021 12:15

Góly: 36. Alex Bangura, 63. Issa Kallon, 74. Issa Kallon, 90+4. Tom Boere

Nováček Eredivisie z Leeuwardenu je od konce srpna v pořádné ráži. V minulých pěti kolech uzmul hned čtyři výhry v řadě, tu poslední nyní v Rotterdamu, a najednou tak atakuje příčky zaručující aspoň play-off o evropské poháry. Sparta předvedla asi svůj nejhorší výkon sezóny, přišla o svou sérii tří klání bez prohry a stále ji od sestupového pásma dělí jen nepatrný rozdíl.

Moc gólových příležitostí první poločas nenabídl. První opravdu zajímavější momenty přišly na řadu vlastně až ve zhruba poslední desetiminutovce, ve 34. minutě se mohli ujmout vedení domácí zásluhou Emeghy, jenž tlačil svou střelu ke vzdálenější tyčce, nicméně míč poslal jen těsně vedle. Naopak na druhé straně poprvé zdárně úřadoval soupeř, a to zásluhou Bangury.

Výtečnou práci odvedl Kallon, který naznačil, že bude přihrávat dozadu, nakonec si ale chytře své podnikání rozmyslel, jemným obloučkem uvolnil svého spoluhráče, který i z úhlu propálil brankáře Okoyeho. V 63. minutě se na střeleckou listinu zapsal i sám Kallon, jehož dlouhým pasem našel Tol, hostující útočník si naběhl do šestnáctky a odtud zacílil za záda Okoyeho.

Kallon byl neustále hladový i nadále, v 74. minutě se přitom trefil podruhé, to když po centru Breije využil rychlý brejk. Zlomená Sparta dohrávala duel od 88. minuty v oslabení, Meijers z frustrace v přerušené hře srazil k zemi Boereho a vyfasoval červenou kartu, a Cambuur pak přesilovku ještě přetavil v jednu branku, o níž se postaral díky asistenci Mauluna právě Boere.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - NEC Nijmegen 5:3

25.09.2021 21:00

Góly: 14. Orkun Kökçü, 17. Luis Sinisterra, 80. Guus Til, 89. Guus Til, 90+2. Cyriel Dessers - 32. Magnus Mattsson, 44. Cas Odenthal, 74. Calvin Verdonk

Jako na houpačce probíhal sobotní duel na stadionu De Kuip, kde domácí výběr nejprve velmi brzy vedl o dvě branky, ovšem zhruba dvacet minut před koncem prohrával v poměru 2:3. V závěrečné čtvrthodině však dokázal otočit vývoj ve svůj prospěch a svého houževnatého rivala nakonec udolal divokým výsledkem 5:3. V tabulce Eredivisie je třetí s patnácti body, nováčkovi soutěže patří desátá pozice s osmi body.

Svěřenci trenéra Arneho Slota vstoupili do této sobotní bitvy naprosto fantasticky a během prvních sedmnácti minut se dvakrát radovali ze vstřelené branky. Do vedení je dostal teprve dvacetiletý turecký talent Orkun Kökçü, jenž se postavil k pokutovému kopu nařízeném za jasné podražení brankáře Branderhorsta na unikajícího Guuse Tila a bez větších potíží ho proměnil přízemní střelou doprostřed branky.

Neuběhly ani další tři minuty a přesnou mušku měl také kolumbijský univerzál Luis Fernando Sinisterra, který obdržel parádní dlouhý pas za obranu soupeře z vlastní poloviny od Senesiho a z mírného úhlu se náramně trefil k protější tyči. Feyenoord od tohoto momentu polevil a celek z Nijmegenu toho dokázal využít. O snížení se postaral krátce po odehrané půlhodině zásluhou Magnuse Mattssona.

Dánský záložník obdržel přesně načasovanou nahrávku do volného prostoru od Okity a pohlednou křižnou dělovkou překonal marně se natahujícího gólmana Bijlowa. Hostům se podařilo nečekaně vyrovnat těsně před koncem úvodního poločasu. Znovu v tom měl prsty Okita, neboť po pasu Barreta z levého křídla našel hlavou zcela osamoceného Case Odenthala a ten bez větších potíží rozvlnil síť poloprázdné branky.

Po změně stran se hrálo z obou stran přeci jen opatrněji. Rotterdamský klub měl herně navrch, zatímco NEC čekalo na šanci a ta přišla v 74. minutě. Do senzačního vedení ho poslal Calvin Verdonk, který do té doby strávil na trávníku jen několik desítek sekund a hned se prezentoval úchvatnou bombou z patnácti metrů k zadní tyči - 2:3. Domácí se ale v žádném případě nevzdali a v následujícím průběhu se prosadili dokonce třikrát.

Jejich hrdinou se stal třiadvacetiletý Til, když nejprve srovnal krok přesnou hlavičkou z hranice brankového území po rohovém kopu z levé strany a v 89. minutě rozhodl o vítězství Feyenoordu díky výborné střele z dvanácti metrů přímo pod břevno.

Nijmegen se následně snažil s výsledkem něco udělat a začal hrát na obrovské riziko, což se mu ale vymstilo a v nastaveném čase inkasoval popáté. Gólový účet uzavřel nigerijský forvard Cyriel Dessers, jelikož se zbavil dvou bránících protihráčů a zoufalého Branderhorsta překonal tvrdým přízemním pokusem.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PEC Zwolle 5:1

25.09.2021 21:00

Góly: 11. Anastasios Douvikas (pen.), 59. Moussa Sylla, 65. Bart Ramselaar (pen.), 66. Mimoun Mahi, 86. Willem Janssen - 75. Mustafa Saymak

Utrecht navázal na dosavadní dobré rozpoložení a nyní si s chutí zastřílel proti tápajícímu Zwolle, které nakonec udolal vysoko v poměru 5:1. Díky tomu zaznamenal v tomto ligovém ročníku již svou čtvrtou výhru a tabulkou se posunul na pátou pozici se čtrnácti body. PEC minule získalo svůj první bod s rotterdamskou Spartou (1:1), ale nyní zaostávalo za svým rivalem ve všech ohledech a zůstává beznadějně poslední s jediným bodem na kontě.

Domácí začali svižně a přesně po deseti odehraných minutách vybojovali svůj první pokutový kop v zápase, jelikož Voet ve vlastní šestnáctce velmi nešťastně podrazil Barta Ramselaara a rozhodčí Lindhout bez váhání nařídil penaltu. K ní se postavil řecký forvard Anastasios Douvikas a zkušeného brankáře Lamproua poslal na opačnou stranu. Domácí výběr měl navrch i v následujícím průběhu první půle, ale gólově se už neprosadil.

Krátce po změně stran chtěl srovnat stav velmi aktivní Huiberts, nicméně branku soupeře přeci jen těsně minul. Jasný favorit tohoto sobotního střetnutí si pojistil náskok po necelé hodině hry, kdy střídající Mimoun Mahi tečovanou přihrávkou po rychlém brejku našel rozběhnutého Moussu Syllau a ten pohotově zakončil do levého spodního rohu. O osudu tohoto střetnutí bylo definitivně rozhodnuto v 65. minutě.

Po rohovém kopu z pravé strany byl totiž stažen k zemi v šestnáctce Zwolle jeden z domácích hráčů a Lindhout po přezkoumání videozáznamu opět ukázal na penaltový puntík. Tíze okamžiku nepodlehl Ramselaar a naprosto bez nervů skóroval k levé konstrukci - 3:0. Utrecht pokračoval v aktivitě i nadále a ani ne o minutu později se prosadil počtvrté zásluhou Maročana Mahiho.

Ten se po ráně Van der Maarela a zákroku Lamproua vyhnul ofsajdové pasti a svou dorážkou zblízka rozvlnil síť. Hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem, neboť Mustafa Saymak dostal až příliš prostoru ke střele a z pětadvaceti metrů ukázkově zavěsil do pravé šibenice. V 86. minutě však pečetil výhru Utrechtu ostřílený obránce Willem Janssen, jenž ani ne z metru uklidil míč hlavou do zcela prázdné branky.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Groningen 3:0

25.09.2021 18:45

Góly: 40. Edson Álvarez, 56. Antony, 81. Noussair Mazraoui

Celkem devatenáct branek vsítili fotbalisté Ajaxu v posledních třech utkáních, v tom čtvrtém v pořadí zaznamenali další tři, kterými si došli pro očekávané vítězství nad Groningenem. I nadále tak domácí zůstávají na čele tabulky, doposud ze sedmi odehraných kol hned šestkrát slavili plný bodový zisk, přičemž jedinou ztrátu v podobě remízy si zapsali na půdě Twente.

Svěřenci trenéra Erika ten Haga zkrátka jasně ukázali, že aktuálně jsou ve velké pohodě, a byť na první přesný zásah si museli počkat až do závěrečných pasáží první půle a náskok následně navyšovali až v té druhé, fakticky měli duel s Trots van het Noorden pod kontrolou. Družina kouče Dannyho Buijse zaznamenala svou třetí prohru v řadě, v tomto ročníku již svou čtvrtou.

Amsterdamský výběr od začátku zápasu držel více míč na kopačkách, snažil se tlačit dopředu, změna skóre se ovšem nekonala, poněvadž Antony v 17. minutě minul hlavou bránu, ve 28. minutě Martínez z vyložené pozice z šestnáctky trefil pouze stojícího soupeře Dammerse a ve 35. minutě po Blindově pokusu a zákroku gólmana Leeuwenburgha selhal z dorážky Tadič.

Až o pět minut později Ajax přece úspěšně udeřil. Berghuisův centr ze standardky sice nebyl povedený, míč se nicméně dostal opětovně k němu, dalším pasem už vyhledal Álvareze, jenž svou hlavičku umístil přesně ke vzdálenější tyčce. Zkraje druhého dějství se snažil překonat Leeuwenburgha taktéž Haller, jenže při hlavičkování si prostě nepočínal nejlepším způsobem.

Tlak domácích sílil a sílil, bylo evidentní, že hodlají zlomit odpor svého soka co nejrychleji. A i když v 54. minutě nepřelstil Mazraoui z blízkosti Leeuwenburgha, o pár chvil později Berghuis ze středu hřiště našel na pravé straně Antonyho, ten si poté seběhl za vápno a zacílil parádně k tyčce. Konečný stav pak ještě upravil Mazraoui po přesném uvolnění od Martíneze.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Fortuna Sittard 1:1

25.09.2021 18:45

Góly: 49. Nikolai Baden Frederiksen - 2. Mats Seuntjens

Vitesse nenavázalo na minulou výhru v Groningenu (1:0) a nyní opět potvrdilo, že na začátku letošního ročníku předvádí nevyrovnané výkony. S podceňovanou Fortunou totiž pouze remizovalo v poměru 1:1, na konto si připsalo svůj vůbec první nerozhodný výsledek a v tabulce se nachází na devátém místě s deseti body. Celek ze Sittardu naopak přerušil šňůru tří proher v řadě, i přesto je v Eredivisii až šestnáctý s pouhými pěti body na kontě.

Hosté se dostali do vedení hned z první vážnější akce zápasu už po necelých dvou minutách hry, kdy se k rohovému kopu z levé strany postavil Mats Seuntjens a balón naprosto fantasticky zakroutil přímo ke vzdálenější tyči, překvapený brankář Schubert se natahoval marně. Stejný hráč dokázal podruhé v tomto utkání rozvlnit síť po necelých osmi odehraných minutách, ale jeho trefa tentokráte neplatila kvůli ani ne půlmetrovému ofsajdu.

Favorizovaní domácí od této chvíle přeci jen přidali a v závěrečné čtvrthodině si vytvořili dvě nadějné možnosti. Nejprve si po chytrém pasu Huismana z pravé strany nabíhal ke vzdálenější konstrukci pozdější hrdina Nikolai Baden Frederiksen, ale tentokráte před prázdnou brankou na míč těsně nedosáhl. O pár minut později hlavičkoval po přímém volném kopu aktivní Huisman, jenomže na vynikajícího brankáře Van Osche si nepřišel.

SBV vstoupilo do druhého dějství s velkou aktivitou a kýženého vyrovnání se dočkalo ve 49. minutě. Z levé strany odcentroval do šestnáctky soupeře Bazoer, volný Frederiksen prodlužoval balón hlavou za sebe a ze čtrnácti metrů ho nakonec usměrnil do zadního spodního růžku. Vitesse pak marně dobývalo pozornou defenzivu protivníka a až do samotného konce se neprosadilo, jedinou větší možnost si vypracovalo v 84. minutě díky nepřesné hlavičce Doekhiho.

Více informací k zápasu

Willem II - PSV Eindhoven 2:1

25.09.2021 16:30

Góly: 20. Eran Zahavi (vl.), 76. Ché Nunnely - 30. Eran Zahavi

Favorizované PSV se příliš dobře nenaladilo na čtvrteční duel Evropské ligy s rakouským Sturmem a tentokráte prohrálo na půdě Willemu II po výsledku 1:2. V tomto ročníku Eredivisie tak utrpělo svou druhou porážku, v tabulce kleslo na čtvrté místo a za vedoucím Ajaxem zaostává o čtyři body. Naopak celek z Tilburgu si na konto připsal nesmírně cenný skalp, letos bodoval naplno dokonce popáté a patří mu fantastická druhá pozice se šestnácti body.

Úvodní čtvrthodina toho příliš zajímavého nenabídla, krátce nato poprvé zahrozili hosté. Po parádním centru z křídla se probojoval k hlavičce izraelský kanonýr Eran Zahavi, ovšem s jeho razantním pokusem si dokázal poradit připravený brankář Wellenreuther. Domácí vyzyvatel z ničeho nic udeřil přesně po dvaceti odehraných minutách, kdy se po přímém volném kopu Sağlama snažil odvrátit míč do bezpečí hlavičkující Zahavi, ale nešťastně ho uklidil jen do protější šibenice vlastní branky.

Domácí forvard však dokázal tento smolný moment odčinit po půlhodině hry. Díky akci na levém křídle odcentroval před branku Max a důrazný Zahavi i přes srážku se spoluhráčem rozvlnil síť za marně se natahujícím Wellenreutherem. Ve zbytku úvodního dějství už k ničemu zásadnímu nedošlo, hosté se po změně stran snažili přidat na obrátkách. Nejprve dokázal hlavičkovat důrazný Van Ginkel, avšak Wellenreuther zkrotil balón v rukavicích.

O pár minut později předvedl slibnou individuální akci Max a z dvaceti metrů nebezpečně vypálil, nicméně jeho přízemní pokus proletěl o decimetry vedle pravé konstrukce. Rozhodující okamžik tohoto sobotního duelu byl k vidění zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Po pobídce Saddikiho napřáhl z hranice šestnáctky Ché Nunnely, gólman Drommel poté trestuhodně neudržel míč a ten k jeho překvapení zapadl do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax761030:119
2.Willem II751110:716
3.Feyenoord Rotterdam650119:715
4.PSV Eindhoven750217:1015
5.FC Utrecht742117:514
6.FC Twente741213:913
7.Cambuur Leeuwarden740315:1812
8.SC Heerenveen731310:1210
9.SBV Vitesse73136:1410
10.NEC Nijmegen72237:148
11.Heracles Almelo62136:87
12.AZ Alkmaar620411:116
13.Sparta Rotterdam71336:146
14.Go Ahead Eagles72056:156
15.RKC Waalwijk71249:125
16.Fortuna Sittard61236:135
 FC Groningen71246:135
18.PEC Zwolle70162:131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
AjaxFans

Jo,holt PSV si musí začít zvykat

Reagovat
smazaný uživatel

prečo vbráne nedáme šancu mladíkom však z paasvera ani steckelenburga uz prínos nebude (pokračoval by som Blind, Klasen, ...)

Reagovat
Keeper117

Lebo nemôžeš hrať len s mladými musíš tam mať aj starých aby to mal kto dirigovať a viesť

Reagovat
ladyboy arsenal

Tilburg dobře rozjetej

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Akinfeev

Jsem myslel, že PSV ta forma vydrží trochu dýl. Ajax skóre 30:1 po 7 zápasech

Reagovat
jáá

trochu mazec no, taky si říkám

Reagovat
AjaxFans

Jen houst

Reagovat
jáá

v LM na Ajax kur 1,15 proti Besiktasi ale když jsem viděl to šílenou marodku tak to chápu, ale i tak by to doma měla jasná výhra X X X

Reagovat
Vopi11

Hrozně se těším na měření sil s Dortmundem, to bude ofenzivní podívaná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele