All-Stars Serie A 2017/18

22.05.2018, 20:50
Názory a komentáře
Sezona 2017/2018 v Itálii skončila a nyní je na čase bilancovat. Scudetto už po sedmé v řadě získal Juventus Turín, jehož do posledních kol marně stíhala druhá Neapol. Třetí místo obsadil AS Řím a po sedmi letech se do Ligy mistrů vrátí Inter Milán, který čtvrtou příčku vybojoval v přímém souboji s Laziem. Na římský klub zbyla stejně jako na AC Milán a Atalantu Bergamo Evropská liga. S nejvyšší soutěží se rozloučilo dle očekávání Benevento, Hellas a Crotone. Eurofotbal.cz rovněž přináší nejlepší jedenáctku, trenéra a některé doplňující kategorie...

Nejlepší liga na světě. Dnes je to možná těžko představitelné, ale tenhle titul náležel v osmdesátých a devadesátých letech dvacátého století právě italské Serii A. Nejvyšší italská fotbalová soutěž zažila od té doby hodně vzletů a pádů (těch ještě mnohem víc), ale pomalu se drápe nahoru a znovu se snaží dostat na klubový piedestal, kde se kdysi nacházela. V době, kdy jako celek její reprezentace naprosto propadla a poprvé od roku 1958 bude chybět na mistrovství světa, se naděje fanoušků upírají právě ke klubovému fotbalu. Jedním z důkazů zlepšování kvalit ligy mohou být větší investice ze zahraničí do klubů jako AC Milán nebo Inter, popřípadě fakt, že si Itálie vybojovala čtyři místa v Lize mistrů namísto současných tří.

Právě skončený ročník jen potvrdil, že i na Apeninském poloostrově je dostatek prostoru pro velká dramata a že se bojuje na obou koncích tabulky až do posledních minut. Pojďme si krátce shrnout, co sezona nabídla.

Na dominanci Juventusu se ani v této sezoně nic nemění. Stará dáma znovu získala titul a na rozdíl od minulých sezon si pro něho vykročila od samého začátku. K tomu navíc přidala i triumf v Coppa Italia. Svěřenci Massimiliana Allegriho prokázali konzistentní formu, s týmy z nižích pater tabulky zbytečně neztráceli a když už se dostali do čela peletonu, tak ho neopustili. Juventus za celou sezonu prohrál jen třikrát, ale na porážku vždycky odpověděl výhrami. Největším tahounem se stal s 22 brankami Paulo Dybala, jinak Allegri celkem často točil sestavou, vždyť přes třicet zápasů odehrál jen Gonzálo Higuaín.

Druhé místo obsadila Neapol, které na vysněný titul nestačilo ani ohromných 91 bodů. Parthenopei podobně jako Stará dáma prohráli v sezoně jen třikrát. Pod Vesuvem ještě teď litují zpackaného utkání ve Florencii a následné domácí ztráty s FC Turínem. Neapol se může utěšovat alespoň další účastí v základní skupině Ligy mistrů.

Stejně jako AS Řím, od kterého se v lize čekalo více. Vlci z bojů o Scudetto rychle odpadli, ale vše si vynahradili nezapomenutelným vyřazením Barcelony a semifinálovou účastní v Lize mistrů. V příští sezoně by už Římané měli Juventus prohánět, vždyť z posledního ligového titulu se naposledy radovali v sezoně 2000/2001.

Poslední příčku zaručující milionářskou soutěž vybojoval až v posledním kole, v dramatickém zápase na Stadio Olimpico, Inter Milán. V přímém souboji s Laziem dokázal otočit nepříznivý vývoj a vyhrát 3:2. Inter začal sezonu pod Lucianem Spalletim skvěle a v prvních šestnácti kolech neprohrál, ale pak měl výpadek a po porážce v předposledním kole se Sassuolem to s Ligou mistrů vypadalo velmi špatně. Nerazzurri se však nevzdali a v lize nakonec obsadili čtvrté místo.

Základní skupinu Evropské ligy si zahraje Lazio, pro které je to ale velké zklamání. Biancocelesti mohli a měli hrát Ligu mistrů, jenže porážky Interu se Sassuolem nevyužili a pak v posledním kole s milánským celkem prohráli. Simone Inzaghi i tak odvedl pořádný kus práce a jenom připomeňme, že Lazio na začátku sezony získalo italský Superpohár a na Juventus si vyšláplo i v průběhu sezony. Lazio bylo také nejproduktivnějším týmem celé soutěže, vstřelilo ještě o tři góly více, než mistrovská Stará dáma.

Zklamání jsou i v Miláně, tedy v té části, která fandí AC. Rossoneri se ani letos neprobojovali do Ligy mistrů, přestože se jim před sezonou dávali velké šance. Kdysi slavnému celku nepomohly ani velké čínské investice. AC Milán nakonec vypadl z bojů o čtvrtou příčku, což stálo místo Vincenza Montelly a poroučel se i v Evropské lize. Ve finále Coppa Itália pak dostal napráskáno od Juventusu a to už na lavičce seděl Gennaro Gattuso.

Kdo se upřímně raduje z Evropské ligy je sedmá Atalanta Bergamo. Po letním výprodeji i účasti v pohárech se s ní takto vysoko nepočítalo, ale kouč Gian Pier Gasperini opět odvedl skvělou práci a Bergamaschi dovedl na sedmé místo.

Těsně pod hranicí evropských pohárů skončila Fiorentina, která se zejména na jaře rozehrála k velmi zajímavým výkonům. Viola hodně omladila kádr a bude zajímavé jí sledovat v příští sezoně. Na dalších pozicích skončili FC Turín, Sampdoria, Sassuolo a Janov. Záchranu slaví Chievo Verona, nebo po dlouhém martýriu bez zisku bodů i Udinese Calcio. Velmi dobrou sezonu odehráli Jakub Jankto a Antonín Barák. Zachránila se Boloňa, Cagliari i nováček SPAL. Boj o záchranu byl i letos velmi napínavý a situaci nakonec nezvládlo Crotone a už s předstihem Hellas či Benevento. Poslední tým soutěže se alespoň postaral o jeden nezapomenutelný zážitek, to když svůj vůbec první bod v Serii A zařídil vyrovnávací brankou proti AC Milán brankář Alberto Brignoli.

All Star Team 2017/2018 v podání Ondřeje Linharta (4-3-1-2):

Pepe Reina (Neapol) - Aleksandar Kolarov (AS Řím) , Kalidou Koulibaly (Neapol), Milan Škriniar (Inter), Alex Sandro (Juventus) - Radja Nainggolan (AS Řím), Sergej Milinkovič-Savič (Lazio), Federico Chiesa (Fiorentina) - Paulo Dybala (Juventus), Ciro Immobile (Lazio), Mauro Icardi (Inter).

Pepe Reina (SSC Neapol) - V brance Parthenopei byl španělský brankář velkou jistotou a na své konto si připsal nejvíce čistých kont, celkem osmnáct, což je nejvíce v celé soutěži. Pětatřicetiletý brankář si za své výkony opět vysloužil nominaci na světový šampionát do Ruska. Reina však v příští sezoně v Neapoli pokračovat nebude, namířeno má do AC Milán.

Aleksandar Kolarov (AS Řím) - Dvaatřicetiletý rodák z Bělehradu přestoupil do věčného města před touto sezonou aby vyztužil kraj obrany. A povedlo se, Kolarov si své defenzivní činnosti plnil spolehlivě a navíc výborně podporoval ofenzívu a sám pak vstřelil dvě ligové branky.

Kalidou Koulibaly (SSC Neapol) - Defenzíva Neapole inkasovala jen dvacetdevět branek a velký podíl má na tom vedle Pepeho Reiny i stoper Kalidou Koulibaly. Senegalská hvězda nastoupila k pětatřiceti zápasům a jistými výkony upoutala pozornost evropských velkoklubů. Jeden z nejlepších stoperů na Apeninském poloostrově se nechal slyšet, že si u Parthenopei dovede představit i konec kariéry.

Milan Škriniar (Inter Milán) - Ještě před nedávnem jste možná o Milanu Škriniarovi ani neslyšeli. Nákup slovenského obránce byl pro slavný Inter něco jako bingo. Rodák ze Žiaru nad Hronom upoutal už v dresu Sampdorie a v černomodrých barvách se z něj stal jeden z nejlepších stoperů sezony. Škriniar odehrál všech 38 zápasů a byl hlavním stavebním kamenem celku, který po sedmi letech vybojoval účast v Lize mistrů.

Alex Sandro (Juventus) - Kvalitní levý obránce je nedostatečné zboží. V mistrovském Juventusu tuto roli plní Alex Sandro. Brazilec sice letos i vinou zranění odehrál jen 26 zápasů, ale v Serii A byste na jeho postu těžko hledali někoho lepšího. Stará dáma dokonce musela odhánět nápadníky, ale podle nejnovější zpráv nakonec Alex Sandro přeci jenom přestoupí za horentní sumu do Manchesteru United.

Radja Nainggolan (AS Řím) - Belgický tvrďák má nezpochybnitelné místo v záloze římských Vlků a na své pozici je jeden z nejlepších vůbec. Radja Nainggolan je v belgické reprezentaci opomíjen, v našem výběru ale nemůže chybět. Také on byl několikrát spojován s odchodem, ale římští Tifosi se mohou na jeho služby těšit i v příští sezoně.

Sergej Milinković-Savić (Lazio) - Další srbský fotbalista v našem výběru. O talentovaného Sergeje Milinkoviće-Saviće se zajímají velkokluby v čele s Realem Madrid nebo Manchesterem Uníted. Pro hru Lazia se stal doslova nepostradatelným, v lize skóroval dvanáctkrát a to je mu stále jen třiadvacet let.

Federico Chiesa (Fiorentina) - Pamatujete když na trávnících řádil Enrico Chiesa? Jeho dvacetiletý syn si nyní podmaňuje nejen Florencii. Mladičká ofenzivní hvězda táhla Fiorentinu, od které se toho letos zas tolik nečekalo. Chiesa vstřelil šest branek a odehrál více jak tři tisíce minut. Podaří se Fiorentině odolat všem nabídkám?

Paulo Dybala (Juventus) - Největší hvězda Serie A? Nejspíše ano. Argentinský klenot má z hráčů působících v Itálii největší tržní hodnotu a pokud se mu povede nadcházející Mundial, ještě poroste. "Dybalito", stále teprve čtyřiadvacetiletý, zaznamenal ve 33 zápasech 22 gólů, z toho třikrát skóroval z pokutového kopu.

Ciro Immobile (Lazio) - Hráč s instinktem zabijáka. Ciro Immobile po nepovedených angažmá v Dortmundu respektive Seville v Římě našel ztracenou tvář a společně s Maurem Icardim se stal nejlepším střelcem právě skončeného ročníku. Síť soupeřů rozvlnil 29krát a byl postrachem všech soupeřových obran.

Mauro Icardi (Inter Milán) - Opomenout devětadvacet přesných zásahů v nominaci na šampionát v Rusku? Takový luxus si může dovolit Argentina. Mauro Icardi se stal nejlepším střelcem Serie A už po druhé (v sezoně 2014/2015 vstřelil 22 branek) a byl hlavním strůjcem Nerazzurri na cestě za návratem do Ligy mistrů. Inter v něm má tolik potřebného střelce, kterého měl naposledy v Ibrahimovičovi nebo Militovi.

All Star Team 2017/2018 v podání Ondřeje Pražáka (4-3-1-2):

Alisson (AS Řím) - João Cancelo, Martin Škriniar (oba Inter Milán), Kalidou Koulibaly (Neapol), Aleksandar Kolarov (AS Řím) - Miralem Pjanić (Juventus Turín), Jorginho (Neapol), Josip Iličić - Bryan Cristante (oba Atalanta Bergamo) - Mauro Icardi (Inter Milán), Ciro Immobile (Lazio Řím)

Alisson Becker - Brazilská reprezentační jednička vystoupila ze stínu Wojciecha Szczesnyho a stala se klíčovým hráčem AS. Brankář s nejvyšším procentem úspěšných zásahů (79 %) z celé ligy u brankářů, kteří odehráli alespoň tři zápasy. V celé sezoně vychytal 17 čistých kont a předstihl ho těsně jen Pepe Reina z Neapole.

João Cancelo - Začátky měl portugalský obránce Interu Milán krušné, ale postupem času začal ukazovat svůj potenciál. Žádný hráč v lize nepřipravil pro své spoluhráče více šancí, než kolik jich v roce 2018 zvládl vytvořit mladý Portugalec (33).

Milan Škriniar - Na obránce se slovenský stoper pyšní skvělou bilancí, neboť odehrál všech 3 420 minut. Od sezony 2004/2005, kdy se Serie A vrátila k tradičnímu počtu dvaceti klubů, se těmto číslům přiblížil jen Javier Zanetti v sezoně 2008/2009 (3 375 minut).

Kalidou Koulibaly - Zkušený a stále žádanější obránce byl opravdovým pilířem zadní řady Neapole. Ta inkasovala jen 29 branek a velký podíl na tom měl právě robustní senegalský obránce. V počtu vyhraných balonů jej nepředstihl nikdo z ligy (285).

Aleksandar Kolarov - Veterán zadních řad AS Řím přestupoval před sezonou k Vlkům spíše z nouze, jako záplata, za kterou se nemusí platit příliš mnoho. Tento tah, i když vzhledem k obráncově minulosti v konkurenčním Laziu, Monchimu dokonale vyšel. Zkušeností na rozdávání, excelentní a často klíčová spolupráce s Edinem Džekem a těžko vyčerpatelný fyzický fond. Kolarov vytvořil pro spoluhráče 80 gólových šancí, k nimž přidal 14 asistencí.

Miralem Pjanić - Kreativní záložník znovu potvrdil stálost svých výkonů. Kombinacím Juventusu dodával klid, eleganci a přesnost. Jako jediný záložník v lize dokázal vstřelit více než pět branek a také vymyslet více než pět asistencí pro své spoluhráče.

Jorginho - Dalším zástupcem Sarriho týmu je defenzivní záložník Jorginho, který udával tempo hry a rozdával přesné rozehrávky. Na jeho počet přesných pasů (2 682) se nechytá nikdo další. Režisér hry byl klíčovou postavou pro ofenzivní fotbal, jaký Neapol předváděla.

Josip Iličić - Zkušený záložník byl jedním z hráčů, kteří před sezonou opustili obnovenou Fiorentinu. Potřeboval novou výzvu a našel ji v Bergamu. Tamní Atalanta hrála Evropskou ligu a k tomu zase potřebovala podobně zkušeného hráče. Střední záložník jí pomohl v obou soutěžích a zažil svou nejlepší sezonu v Itálii, neboť nasázel 11 branek a osmkrát se stal asistentem.

Bryan Cristante - A ještě jednou Orobici. Mezi středem záložní řady a útokem pendluje fyzicky velmi dobře vybavený záložník Bryan Cristante. Produkt mládežnické akademie AC Milán se po nepovedeném angažmá v Benfice ukázal jako velká opora Atalanty a opce, kterou italský tým na něj má, se zdá být směšná (4 miliony eur). Třiadvacetiletý Cristante vstřelil v sezoně 12 branek, zlepšil se po taktické i technické stránce a v létě o něj bude velký boj. Na rozdíl od třeba Paula Dybaly si navíc udržel stálou výkonnost.

Mauro Icardi - Argentinský kapitán Interu Milán opět několikrát tahal svůj celek z průměru a v sezoně dokázal nasázet 29 branek. Na hřišti i mimo něj se z Icardi stal opravdový vůdce, jehož případná absence se na výsledcích týmů okamžitě projevuje. Icardi znovu potvrdil, že jeho výkonnost neustále roste a že jeho čich na góly je brilantní.

Ciro Immobile - Italský kanonýr se po několika neúspěšných angažmá vrátil do Lazia a prakticky ihned se stal jeho vůdčí postavou. Podporován esy jako Milinković-Savić nebo Alberto s Andersonem, klestil si cestu obranami soupeřů, což vedlo až k devětadvaceti přesným zásahům. Rychle, snadno, elegantně i důrazně. Právě jeho souhra se záložní řadou hodně pomohla Laziu k pozici nejlepšího útoku v lize (89 gólů).

Hráči, kteří se nevešli do sestav:

Nícolas Andrade (Hellas Verona), Federico Fazio (AS Řím), Lucas Leiva, Luis Alberto ( oba Lazio), Douglas Costa (Juventus), Fabio Quagliarella (Sampdoria Janov).

Nejlepší trenér - Simone Inzaghi (Lazio)

Ondřej Pražák: "Filippo Inzaghi byl světoznámým útočníkem, zatímco jeho bratr nikdy takového věhlasu nedosáhl. Trenérská kariéra se ale vyvíjí zcela opačně, protože zatímco Pippo se coby trenér hledá ve druhé lize, Simone si získává respekt v soubojích s těžkými vahami. Laziu dokázal vtisknout jasnou tvář, organizovanost a především skvělou atmosféru do kabiny. Mimo jiné stojí za letošním obrozením Luise Alberta či Lucase Leivy."

Ondřej Linhart: "Simone Inzaghi se stal našim trenérem roku, přestože Lazio nakonec do Ligy mistrů nedovedl. Římský celek pod jeho vedením neostrouhal, už před sezonou získal na úkor Juventusu italský Superpohár a v lize se stal nejofenzivnějším mužstvem vůbec. A mimochodem Lazio porazilo Juventus i v lize."

Zklamání:

AC Milán a Leonardo Bonucci (AC Milán) - AC Milán byl před sezonou pasován na umístění v TOP 4 a to zejména díky masivnímu posilování. Rossoneri ale opět zklamali a v průběhu sezony odvolali trenéra Vincenza Montellu, kterého nahradil Gennaro Gattuso. Zpočátku to ani pod jeho vedením nešlo, AC mimochodem vybojovalo ve dvou zápasech s Beneventem jenom bod! Postupně si to ale sedlo a fanoušci červenočerných barev se snad dočkají příští rok. Společně s celým týmem zklamala vůbec nejhvězdnější posila Leonardo Bonucci. Nový kapitán přišel za velké slávy z Juventusu, ale obrana pod jeho vedení zdaleka nepůsobila tak skálopevně jako u jeho působení u Staré dámy. Stopera snad omlouvá jen fakt, že byl v Miláně první sezonu, tu druhou bude pod ještě větším drobnohledem.

Benevento - Čarodějky z Beneventa patřily od prvních kol k největším favoritům na opětovný sestup. Nadšené, ale nevýrazné a nepřipravené zázemí. Nepříliš kvalitní kádr, který přes mohutnou kampaň v lednu nedokázal najít správnou rovnováhu. Největším problémem byla obrana, která navíc přišla o diskvalifikovaného kapitána Lucioniho.

Patrik Schick - Tohle jméno zaručeně najdete v několika sestavách zklamání. Trochu nespravedlivě. Český reprezentant téměř neabsolvoval letní přípravu s týmem, jedno zranění střídalo druhé a aklimatizace taky netrvá týden. Největším zklamáním na celém "Schickově případu" je přitom částka, kterou za něj AS bylo ochotno dát. A právě v kombinaci s tím jsou jeho tři branky za 26 zápasů tím největším zklamáním.

Tvrdé jádro Lazia a Anne Frank - Emoce patří ke sportu a také skalní příznivci jsou jeho podstatnou součástí. Italský svaz možná schválil využití videorozhodčího, čímž se snaží přispět k pozvednutí fotbalu, ale Itálie má dosud v myslích mnoha fanoušků pověst ligy s nebezpečnými fanoušky. Kromě výtržností či "obvyklých" rasistických urážek směrem k hráčům tmavé pleti řešil fotbalový svět ještě Annu Frankovou. Mladá dívka a jedna z nejznámějších obětí holokaustu se stala terčem posměchu ze strany tvrdého jádra fanoušků Lazia. Ti v zápase s Cagliari vylepili na sedačkách upravené fotografie Anne Frankové v dresu rivala z AS, k nimž přidali protižidovské slogany. Tohle nemorální chování k fotbalu prostě nepatří.

Překvapení:

Atalanta Bergamo - Kdo by si pomyslel, že po letním výprodeji a v boji na dvou frontách obsadí Atalanta Bergamo opět pohárovou příčku. Gian Pier Gasperini však znovu zapracoval mládí a z Bergama vytvořil obávaný tým pro všechny soupeře. Sedmé místo je pro Bergamaschi velkým úspěchem.

Cengiz Ünder - Když sportovní ředitel AS Řím Monchi vysolil tureckému Basaksehiru 13,5 milionů eur za prakticky neznámého talentovaného mladíka, kdekdo se smál. Podzimní část sezony ještě Ünderovi neseděla, ale po aklimatizaci naplno ukázal své kvality. Svou technikou bavil diváky a svými góly často rozhodoval utkání. Konečný účet zní 8 branek a 2 asistence.

Patrick Cutrone - S označením "Nový Pippo Inzaghi" vlétl do sezony neznámý mladík Patrick Cutrone. Dvacetiletý hrot prošel milánskou akademií a především trenér Gennaro Gattuso v něm viděl velký potenciál. Podobnosti s Inzaghim můžeme vidět už nyní. Skvělý pohyb ve vápně, smrtící instinkt a dobrá práce bez míče. Hráč, který posadil na lavičku i Nikolu Kaliniće, zakončil sezonu s počtem 18 branek

Antonín Barák - Udinese se nakonec strachovalo až do posledního kola o vlastní krk a moc mu nepomohly ani změny na trenérské lavičce. Jedna jistota mu ale zůstala, a to dvojice českých opor v podání Jakuba Jankta s Antonínem Barákem. Druhý jmenovaný hráč zapůsobil o to víc, že v klíčových momentech dokázal zvednout svůj tým a to hned v premiérové sezoně za Zebry.

Nejdojemnější momenty ze Serie A 2017/2018:

Loučení Gianluigi Buffona (38.kolo Juventus - Hellas Verona)

Na Juventus Stadium běžela 63.minuta, když se trenér Allegri rozhodl vystřídat brankáře Gianluigiho Buffona. Legenda Staré dámy odchytala v turínském velkoklubu svůj poslední zápas a zaplněné tribuny daly průchod svým emocím. Plakal i samotný Gigi. V Juventusu odehrál od roku 2001 dlouhých sedmnáct sezón a na své konto si připsal 640 zápasů a 293 čistých kont.

Florentská renesance

Tento ročník bude spojen se dvěma jmény. Zatímco pro loučícího se Gianluigiho Buffona se ale jedná jen o změnu kariéry, Davide Astori přišel o mnohem víc. Ráno před zápasem s Udinese (4. března) se totiž kapitán Fiorentiny neprobudil ze spánku. Dojemný moment pro mě ani tak neznamenal famózní pohřeb v centru města nebo emocionální dopad na fotbalové osobnosti. Byla to reakce týmu, který najednou povstal z popela. Fiorentina v první části sezony nezářila, ale po smrti Astoriho neskutečně zabrala. Z hráčů byl najednou cítit život a obrovská touha uctít památku svého kapitána.

Klíčové zápasy:

Obrat Juventusu v Miláně (35.kolo Inter Milán - Juventus 2:3)

Kolaps Neapole ve Florencii (35.kolo Fiorentina - Neapol 3:0)

Obrat Interu na hřišti Lazia (38.kolo Lazio Řím - Inter Milán 2:3)

Nejfantastičtější okamžiky:

Ondřej Linhart: "Vyrovnávací gól brankáře Alberta Brignoliho v zápase proti AC Milán." (15.kolo Benevento - AC Milán)

Ondřej Pražák: "Těžko vybrat jeden. Ale celkově je to asi ten pocit, kdy se pohodlně usadíte, najdete kvalitní stream v HD, máte před sebou dobrý víno a dvě hodiny italskýho calcia."

Autor: Ondřej Pražák, Ondřej Linhart

Komentáře (217)

Přidat komentář
JeséRodriguez

skvělý souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Až na některý výběry v All star kde byli lepší ale pánové si dali své.

Skutečný AS Team

Alison-Koulibaly, Škriniar. De Vrij, Silvestri - Iličič, Cristante - Quagliarela, Icardi, Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Správnej all-star tým každýho smete i v deseti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mihal

Reagovat
stuff

Reagovat
andrew96

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
prazakj

Reagovat
Mariano13

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
jany kozak

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
prazakj

Vždycky to bude subjektivní. Ale All-stars podle redaktorů mi přijdou super.

Reagovat
smazaný uživatel

Subjektivni jsou redaktori.

Ot. De vrij od vcera oficialne v Interu

Reagovat
celeb

grazie

Reagovat
Panděvova ofina

Zklamání: Chievo Verona stále v Serii A

Reagovat
Lech

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký důvod? Za mě třeba fakt, že nešlo Cagliari místo Crotone ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
didosh

Radši Hellas

Reagovat
Feind

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar naozaj rastie v svetovú extratriedu.

Reagovat
Hokaido

Je výbornej. Má potenciál být v top 5 obráncích na světě.

Reagovat
Kang & Kodos

V top 7 max

Reagovat
Artaxerxes

To je sakra rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Top 6 kompromis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

5-7

Reagovat
Kang & Kodos

aspoň někdo

Reagovat
Pasha

Tieto rebríčky top 3, 8, 89, 201 sú úplne bezpredmetné. Aspoň pre mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď túto vysoko nastavenú latku už nebude podliezat a vo svojich výkonoch bude pokračovať.

Reagovat
didosh

certuzel v Interu

Reagovat
atlee

Kolárovo nemá 23 ale 32

Reagovat
atlee

*kolarov... A viem, už som to i nahlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov nemá 23 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to niekto napísal sorry

Reagovat
smazaný uživatel

překlep z dvaatřiceti na třiadvacet.

Reagovat
Rudnevs

Bude i All-Stars Bundesligy?

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco pod Serií C ??

Reagovat
Rudnevs

Jasné, fakt prepáčte, že to píšem sem - pod Seriu A... Ale proste keď som videl, že talianska liga má svoje All-Stars, tak ma napadlo spýtať sa, že či bude mať All-Stars i Bundesliga... Hádam som vám tu tú diskusiu tou jednou otázkou zas tak veľmi nezaniesol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: Kde je Miranda?

Reagovat
hematop

Teď jsem chtěl napsat kde je samozvolený král italské ligy

Reagovat
Walter_Sobchak

Ten nepotrebuje odcenenia na to aby bol najlepší Niečo ako Zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska..

Reagovat
GabrielBatistuta

Stačilo,aby tě fotr vychcal do kopřiv

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne? Domnievam sa, že podaktorí sú tu menej ako tá spomenutá expreska a futbal ich vôbec nezaujíma. Minimálne každá z top 5 líg si zaslúži takýto súhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla dlouhá expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mazec co, že Nainggolan a Icardi se nedostali do sestav na MS?

Jinak, ač fandím Juventusu, tak Sandra a Pjaniče bych rozhodně do letošního All star nedával

Reagovat
Y.N.W.A

no jo, jenže pak už by tam z mistrovského celku nebyl vůbec nikdo ...jde vidět, jaká byla očekávání - že vyhrál Juve prostě nikoho nebere

Reagovat
DelPiero137

Je to odraz nasich vykonov a celej sezony. O to smutnejsie ze sme to aj tak vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že Schick dostane Zlatou popelnici, jednoznačně nejhorší porovnání cena x výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tu už dostal Gabigol.

Reagovat
Artaxerxes

Loni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Schick je budoucnost (doufám)

Reagovat
adoxx

Reagovat
Rakoid

věřím, že nám ještě ukáže, naštěstí dostává docela dost prostoru,na to co předvádí...

Reagovat
Emmett Brown

Len v AS je tých favoritov viac

Reagovat
Inter Eterno Amore

Andre Silva

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja doufam, ze KaliNIC.

Reagovat
adoxx

Chybí mi tam Torreira, ten by si tam rozhodně zasloužil být

Reagovat
JeséRodriguez

Každopádně milánský klub v LM už chyběl, jen škoda, že to je na úkor Lazia, těch je mi trošku líto.

Reagovat
smazaný uživatel

chyběl, komu?

Reagovat
JeséRodriguez

Oba kluby jsou evropské velkokluby, Milán je pěkné, tradiční fotbalové město, maj úspěchy a i když jsou v současnosti trošku na ústupu ze slávy, tak maj potenciál se znovu dostat mezi nejlepší. Pro mě osobně tam díky renomé patří oba.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
olis

OT: ADL a Anceletti maju prave stretnutie v Rime, Sarri sa stale nerozhodol, ale vypada to tak ze dostane padaka ak to Ancelotti zobere... ponuka je vraj plat 6,5 mega , zmluva na dva roky + moznost predlzit este o rok

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tam by sa mali hlavne všetci ukludnit

Reagovat
smazaný uživatel

Sari > Ancelotti, ten už neposunie nikoho nikam

Reagovat
pantondavo

Dobry pocteni

Reagovat
JessePinkman

V neděli neznám lepší program, než Serii A.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, taky nesnáším neděle

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz Miranda v tom all stars chybi no..

Reagovat
tomasinho

Může mi tu někdo popsat někdo Torreiru? Přijde mi z videií a popisu jako trošku běhavější, ale zase s míčem méně šikovný Jorginho.

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
Largo

Pamatuješ Davida Pizarra z AS Řím? Malej, ale šikovnej. Podobně Torreira. Hlavičkový souboje nebudou nikdy jeho silnou stránkou, stejně jako fyzický souboje. Ale je neskutečnej bojovník a dříč. Na hřišti nechá všechno. Je pořád hodně mladej a jeho forma roste každým rokem. Užý teď má v klidu na základ lepšího týmu v Itálii. Jeho přehled na hřišti je neskutečnej, solidní kopací technika. Umí nejen boiurat protiútoky soupeře, ale především zakládat vlastní. Nemá moc zkušeností, což je ale k jeho věku i první sezoně v Serii A pochopitelný.

Reagovat
tomasinho

Díky moc. Právě jsem o něm včera četl, že by ho mohl chtít Liverpool, protože Jorginho půjdě spíš do City. A právě Neapol ho chtěla jako náhradu za Jorginha ne?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ano

Reagovat
Largo

Jo, chtěla. Ale podle některejch zdrojů do Neapole rozhodně nepůjde. Navíc myslím, že má výkupní klauzuli 25 mega, což mi přijde u něj jako za hubičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto a barak To uz nikto nemoze mat drblejsie mena ako cesi

Reagovat
smazaný uživatel

V hokeji mali lepsie zlozenie Mojžíš Tenkrát Nakládal Čáslava, Kašpar Koukal.

Reagovat
JuventusFC1897

Šulak

Reagovat
suldik

Čo aj ja sa tak volám

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Kun*adrátek

Reagovat
Pasha

Nejezchleb a Pulkrab je aj tak top

Reagovat
cetto

Vozihnoj

Reagovat
jany kozak

Bezpalec

Reagovat
Ferguson6

by ma zaujimalo, prečo len Pulkrab prečo nie celý krab

Reagovat
Pasha

lebo je napoly rak

Reagovat
smazaný uživatel

A co chorvatské trio Šuker - Prso - Srna

nebo ruská obrana Kozlov-Granat-Nababkin

Reagovat
smazaný uživatel

Objev sezony Ane Franková.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já bych taky rád viděl Italskou ligu zpět v topu, ale 4 místa v LM fakt nebyla vybojovaná, ale zíakaná úpravou pravidel.

Reagovat
Artaxerxes

Tak někdo tu úpravu vybojovat musel

Reagovat
andycek1

Vybojovala by lebo už sme v koeficiente pred Nemcama takže by sme boli v TOP 3

https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html

Reagovat
10

to právě není vůbec pravda, zrovna v době, kdy se Itálie dostala před Německo koeficientem (a srovnala se s Anglií), tak přišla ta změna...takže z ní v tomhle těží maximálně tak Němci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 4 tymy ve skupine nemel jasny ani treti. Ale fajn, ze se to pohlo. Tak snad sevk Juve nekdo prida. AS letos prekonali svuj stin.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
andycek1

Neechápem ako v doch zostavách boli iba 3 hráči Juve...

Kde je Chiellini,Gigi alebo Mandžu??

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem Dauglasa Costu, nejlepší hráč v lige, bez neho by juve titul nedal vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně je Costa nejtechničtější,nejrychlejší hráč ligy s výborným centrem.Za mě nejlepší křídlo Serie A.

Reagovat
Largo

Měl horší začátek ligy.

Reagovat
10

vždyť tam máš Chiesu

Reagovat
Largo

Jo, víc na mě zapůsobil. Možná je to horšíma spoluhráčema, ale víc vynikal. Costa je navíc v sestavě "Kdo se nevešli".

Reagovat
10

víc vynikal? v lize nebyl dominantnější hráč než Costa, bez něj by Juve Scudetto nemělo...

Reagovat
Largo

Napsaný dobře, ale jaký máš kritéria pro "nejdominantnějšího hráče"? První část sezony nevýrazná, druhou zlepšil, ale z velký části seděl na lavičce a nestartoval. Chiesa byl prostě víc vidět, především v rámci týmu.

Reagovat
cresposuper

Savic, Skriniar...

Reagovat
Largo

Alisson, Icardi, Jorginho,...

Reagovat
cresposuper

Allison ano, mozno aj Jorginho ano, ale Icardi mal v poslednej tretine obrovsky vypadok, to nas skoro stalo LM.

Reagovat
Largo

Možná i proto, že byl zraněnej.

Reagovat
10

Costa rozhodoval sám klíčový zápasy sezony, Savić měl těch poslední cca 10 kol o dost slabších

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku se nechytal, byl mimo. Měl skvělé jaro a to ještě z lavičky. Takový hráč nemůže být v sestavě sezóny ani omylem.

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Reagovat
10

a přesto tam třeba Cancelo je

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je taky pěkná blbost..

Reagovat
cresposuper

A kto by tam mal byt? Vsak bol o triedu najlepsi pravy bek.

Reagovat
Alberto Aquilani

Cacciatore

Reagovat
Largo

Chiellini ok. Ale Mandžukić nebo Douglas Costa zaplatili za rozestavení, především pak za dvojici hrotů, který prostě nešlo vynechat. A Gianluigi Buffon zkrátka nebyl nejlepším brankářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar, Chiellini, Koulibaly, Acerbi - za mě letos 4 nejlepší stopeři v lize. Ale nemůžeš tam mít všechny, ještě možná tři, kdyby se to trochu uzpůsobilo. Někdo musel z kola ven.

A nejlepším brankářem celkem s přehledem Allison. Bez něho by Řím ve svém špatném období ztratil mnohem víc a nemusel být dneska mezi TOP4.

A se vší úctou, Szczesny letos opět nebyl horší než Buffon, takže pokud bychom se bavili o Buffonovi, museli bychom se bavit i o Szczesnym.

Mandžukić tam nemůže být z pochopitelných důvodů, když tam máš Immobileho v životní formě a Icardiho, který i s prstem v nose dát takřka 30 gólů a ještě táhne absolutně marný Inter, tak není o čem. To pak nemáš Mandžukiće jak obhájit.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Nad Acerbim jsem taky dlouho přemýšlel.

Reagovat
Lech

Reagovat
DelPiero137

Pretoze takmer vsetci hrali pod svoje moznosti. Po pravde ani neviem kto by tam mal byt. Asi najlepsi bol Chiello, Costa mal dobry finish, Dybala pred zranenim tiez ale to boli pomerne kratke obdobia.

Skratka sme hrali humus futbal, s minimom sanci sa to odrazi aj na all stars nominacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Ondro (Largo). Jen bych udělal patrně asi jednu změnu. Pod ten útočný tandem Luise Alberta.

U Ondry L. bych měl víc výhrad, ta sestava mi celá nesedí, ať už Kolarov/Sandro nebo komplet záloha a on i ten Dybala tam nemá moc co dělat. Ale zajímavé volby, ke kterým jde určitě říct své.

Reagovat
Largo

Alberta jsem dal aspoň do těch náhradníků. Je výbornej. Prostě jsem ale dal přednost Cristantemu.

Reagovat
Votas

Jak může ve zklamání chybět Candreva?... viděl to někdy někdo, aby pravý ofenzivní křídlo za 36 zápasů (2500 min) nedalo za sezónu ani jeden gól z asi 19682 střel a od půlky prosince si nepřipsalo ani jednu asistenci? Prakticky vlastnoručně eliminoval jednu útočnou třetinu týmu z top 4. To přece zasluhuje uznání!

Reagovat
Largo

Candreva ale tohle předvádí poslední dva, tři roky. Takže tam to už není zklamání

Reagovat
Votas

Loni měl 6 gólů, předtím v Laziu dvakrát 10. Letos mi to přijde jako extrém, obzvlášť s ohledem na tu jeho pozici.

Reagovat
Largo

Od Candrevy snad kromě Spallettiho nebo předtím Pioly nikdo nic nečeká = nemůže zklamat.

Reagovat
Votas

0 gólů!

0 !!!

Reagovat
Largo

Já ho dlouhodobě nemusím, takže jeho výkony pro mě nejsou zklamáním

Reagovat
smazaný uživatel

naopak si drží svůj vysoký standard

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Tak prvu tretinu sezony hral vyborne Navyse po minulej sezone uz moc sklamat nemohol.

Reagovat
Pipo123

Co tam robi Radja? Ved mal slabšiu sezonu

Reagovat
Largo

Možná nejslabší, co u nás je no

Reagovat
David143

Skvělý článek super prace, snad bude takový souhrn z TOP soutěži + české . Jinak za mě sestava:

Alisson - Cancelo, Miranda, Koulibaly, Kolarov - Cristane, Jorginho. Milinkovic-Savic - Immob Icardi, Dybala

Reagovat
David143

*Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

(3-4-3) Alisson - Koulibaly, Škriniar, Chiellini - Savić, Luis Alberto, Allan, Douglas Costa - Callejon, Icardi, Dybala

Reagovat
Largo

Callejon???

Reagovat
10

10 gólů, 15 asistencí...podle mě nejstabilnější z té trojky Neapole, která byla zásadní pro těch 91 bodů

Reagovat
Pinturicchio

Buffon - Sandro, Chiellini, Benatia, De Sciglio - Marchisio, Pjanic, Khedira - Costa, Higuaín, Dybala

Szczęsny - Asamoah, Rugani, Barzagli, Lichtsteiner - Matuidi, Bentancur, Sturaro - Bernardeschi, Mandzukic, Cuadrado

Reagovat
Largo

Skoro žádnej hráč z průměrnějších týmů?

Reagovat
Pinturicchio

Snažil sem se, nepovedlo se, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam spousta průměrných hráčů z předního celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Allison,-Cancelo, Skriniar, Chiellini, Kolarov,- Milinkovic, Toreir (Crystante),- Dybala, Alberto, Costa,-Icardi

Sklamania:

???-Widmer, Bonucci, Rugani, Dalbert- Hamsik, Fofana (Borja), Matuidi- Defrel (Candreva) André Silva, Schick,

Reagovat
danko10

Ty vole, vás ten koniec sezóny, zdá sa, poriadne rozložil.

Dokonca by sa mohlo stať, že to Carletto bude musieť skladať v podstate z nuly. A to neviem, či je disciplína, v ktorej by zrovna on vynikal. Na druhú stranu ale asi nepodpísal bez garancií. Strašne som zvedavý. Aj na to, kde skončí Sarri.

Reagovat
olis

Sarri podla mna neskonci nikde a rok bude bez roboty, resp. stale mu pojde plat z Neapolu

tazko povedat kto kazdy odide, na 99% to bude Jorginho a zda sa ze aj Hamsik. ale napriklad Koulibaly ostane podla mna takmer urcite, Hysajov agent uz tiez vcera povedal ze ostava a asi aj predlzi zmluvu. Ghoulam asi tiez ostava, Zielinski ma predlzit zmluvu, Allan predlzil zmluvu pred par mesiacmi. Callejonov a Albiolov agent tiez povedal ze ostavaju. Mertens je neisty, Insigneho asi ADL nepusti aj keby prisla ponuka. Samozrejme to ze agent nieco povie dnes uz nic neznamena, vylucit sa neda odchod nikoho ale zase ze by mali vsetci odist to asi nie. Ja len dufam ze tie mena ktore sa zacali vcera objavovat: Benzema, Vidal ci David Luiz su blbost

Reagovat
Largo

Vidala bych tam ještě reálně viděl. Zbytek ne

Reagovat
danko10

Sarri sa mi nezdá byť typ, ktorý by chcel sedieť rok na zadku. Na druhú stranu sa nezdá, že by boli momentálne zaujímavé voľné stoličky. Navyše verím, že narozdiel od Mancia neni chuj, aby šiel do Petrohradu.

Podľa mňa už odchod trojice Jorginho - Marek - Mertens by bol pre vás v podstate reštart. Mená, ktoré vyliezajú v Máji sú väčšinou výplody znudených novinárov.

Reagovat
olis

tak ano bude to restart hlavne z toho pohladu ze pride dost odlisny trener takze ako zmeny urcite budu. Hlavne dufam ze este skusi presvedcit Mareka nech ostane...

Reagovat
10

Itálie bez MS, novináři se budou muset předhánět v píčovinách, aby vůbec prodali nějaký noviny...tohle bude hodně náročný léto

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledne dva mesiace urcite stoji za zmienku Brozovic, ale tak beriem, ze to je za celu sezonu.

Ale takuto premenu u hraca som snad este ani nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

inak som zvedavy, ci sa Interu podari nejaky masterpiece s Cancelom, aj ked je to asi dost nerealne, kedze Valencia zanho moze ziskat viac ako 35 mega co su s nami dohodnuti.

Na druhu stranu, oni nam daju 25 za K-Doga, ktoreho cena isla taktiez dost hore :)

Kebyze sa nejakym zazrakom podari predat Mario, Gabigol, Santon, Vecino, Borja, Candreva (ktoremu uz oznamili, ze nech si hlada novy klub) tak hadam by ten Rafinha a Cancelo nemuseli byt uplne nerealni

Reagovat
smazaný uživatel

lenze to treba stihnut do 31.5, takze beriem spat vsetko co som napisal :D

Reagovat
Panděvova ofina

Candreva má zatím nejblíže do Violy, od které by jsme chtěli Chiesu. Santon též a Perišiče chce údajně Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

no za Chiesu chcu nejak 60 mega sa mi zda.

Tottenham uz vraj poslali doprdele.

Reagovat
cresposuper

Santonovi uz konci zmluva, plus cakam este odchod Edera a Pinamontiho.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze Pinamonti len nejak na hostovanie na dve sezony. Eder je slaby aj ako nahradnik uz

Reagovat
10

toho Rafinhu opravdu tak chcete? i za těch 35m?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna hral dobre a ked hral bolo ho vidno, na tej pozicii nebol u nas lepsi hrac. 35 je vela, ale bohuzial to uz sa v tejto dobe neberie ako velka suma.

Reagovat
cresposuper

Ja by som bral oboch, to je presne ten typ hracov, ktory nam dlho chybal.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Rafinha je dobrý a hlavne sa mu strašne zapáčilo v Miláne a vidno, že sa v Interi našiel takých hráčov potrebujeme !

Reagovat
Votas

Ukázal, že v lize hrát s klidem může. Než to dát za nějakýho dalšího Maria nebo K-Doga, tak je to asi no-brainer. Prostě když víme, jak u nás i sebelepší fotbalista sotva plete nohama, tak je prověřenej hráč výhrou.

Reagovat
10

asi jsem na něj teda měl smůlu, ale přišel mi právě na ligu fyzicky slabej, aspoň teda uprostřed hřiště...na křídle bych si ho dokázal asi představit líp, ale asi ne před Cancelem

Reagovat
Votas

na křídlo nemá vůbec rychlost. A vždyť právě proti Juve zastoupil Vecina velmi obstojně i v té staženější pozici. A když ho člověk porovná s fyzicky dobře vybaveným Mariem, tak stejně Rafinha vede na plné čáře. On u toho přemýšlí, to dělá hodně.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Votas

Ten masterpiece se vyčerpá na Rafinhu. Už i tak to bude dost o koule, jestli se to podaří nějak zašolíchat. Nejvíc držím palce prodeji Maria. U něho se snad někdo v Anglii s penězma na dřevo musí najíct. Pak bude taky hodně záležet, kdy nám Valencia pošle ty prachy za K-Doga, jestli to nechají až na poslední chvíli nebo s tím ještě nějaký čárymáry stihneme.

Reagovat
Rip

Rafinhu bych poslal zpátky a co se týče Cancela, tak ať si oni nechají K-Doga a my jim poslem k tomu 10 mega a je to ne? Nebo si snad ani 10 mega nemůžeme dovolit utratit?

Reagovat
smazaný uživatel

tam je problem, ze musime do konca juna kvoli FFP este nahrabat nejak 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnite si kto vyhral crossbar challenge na facebooku Interu z Maura, Karamoha, Edera, Berniho a Santona. Budete prekvapený

Reagovat
Alberto Aquilani

Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Berni? :)

Inak Inter a AS mali najviac tyciek a brvn v tejto sezone. celkovo 33

Reagovat
smazaný uživatel

Áno Berni Na pána si to dával

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by ísť do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

inak je snad najoptimistickejsi clovek v celom Interi :)

Reagovat
danko10

Z toho nasho fotbalu muselo padnut daleko viac tyciek.

Reagovat
Lech

Reagovat
Yanek

No jestli Neapoli vyjde Ancelotti, což je velké jméno a pak pustí Hamšíka, tak fakt nebudu vědět, co si mám myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ti někdo řekne

Reagovat
Pipo123

Inzagji mal poziadat o dve skusene posily do obrany, na odchode ma byt Wallace, Bastos, Patric, Di Gennaro a Caicedo. Najviac sa spomina ze chceme Glika, to by bola super posila, obraba Radu, Glik, Caceres

Reagovat
jany kozak

myslis ze je Glik do Lazia realny? ja som rozmyslal ze by mohol do Neapolu aj to som si nebol isty ci by to bolo realne

Reagovat
Pipo123

Monaco bude hrat LM, ale Glik sa vraj chce vratit do Talianska, najnovšie sa pise aj o tom ze chceme Romagnoliho, co je moj sen, len neviem ci by ho AC pustilo.

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne už vidím, ako k vám obaja utekajú. Glik, čo je prvý stopér v Monacu, ktoré hrá LM a pred rokom vyhralo titul a Romagnoli, ktorý je ústrednou postavou nového AC. Vážne, kedy naposledy priviedlo Lazio hráča, povedzme na svojom vrchole, ktorý za sebou nemal vyhorenie v inom angažmán, a povedzme, ktorý by spravil krok späť?

Reagovat
Pipo123

A pisem niekde ze tomu verim? U Glika by bola jedina nadej ze by chcel spat do talianska, u Romagnoliho zeby AC muselo predavat do konca Juna kvoli FFP. Jeho cena by bola aj tak vysoka, Lazio tie prachy ma, moze si dovolit oboch, len ako pises, je to plan Lotita? Za minule mercato zarobil 80 milionov, investoval do Lazia obratom 10 mega. Ak by pdisiel SMS za 80+ tak mozu investovat, lenze u Lotita neviem ci by chcel natolko investovat do posil.

Reagovat
Alberto Aquilani

ved už len o Romagnolim píšeš po niekoľkýkrát

Reagovat
Pipo123

Lebo o tom pisu na Football Italia, jasne ze by som ho chcel, on ukazal viac x ze ma rad Lazio. Bol by to zázrak mat ho v Laziu.

Reagovat
smazaný uživatel

podla football italia uz tuto sezonu mali za AC hrat Morata, Sanchez, Draxler, Glik, Badejl, Valero a iny

Reagovat
Pipo123

Btw ked sme u toho, mne by sa pacil Acerbi, v ramci ligy realna a kvalitna posila, pekne by posadil Raduho na lavicku

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej článek.

Reagovat
johan14

Nejfantastičtější okamžiky:

U mňa jednoznačne - Postup Interu napriek tomu ako zápas s Laziom vyvíjal. To nemalo chybu. Zápas roka v SA.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem byl stastny, Inter na tiketu

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo zápas, ale ešte kolo predtým

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Mrvinho

AC a EL. Vypadá to že se budeme moc soustředit na ligu a konečně ji urvat

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to jako za experta ten Linhart? Dávát napravo Kolarova a nalevo (letos) slaboučkého Sandra? Když neumí poskládat sestavu na 4 obránce, tak ať to změní. Nalevo jasně nejlepší Kolarov a napravo mohl být Cancelo. A Naigo v sestavě sezóny? WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro ma druhe nejlepsi hodnoceni z Juventusu, mozna jsi ten pseudoexpert ty!!

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi zápassy? zeptej se korupčníků na jeho výkony

Reagovat
smazaný uživatel

prej slaboučkého Sandra :-D A Naingo tam patří, možná měl slabší sezonu, ale pořád tam patří. Lepší hráči tohodle ražení v Itálii nejsou. A co se týče Cancela, už tam mam Škriniara, někdo si stěžoval, že tu neni Miranda a teď ještě Cancelo. To bych musel dát celou obranu Nerazzurri a to vzhledem k faktu, že sotva prolezli do LM by byl nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak, jsou tam dva leví obránci, který z nich byl lepší? Každý ti tady odpoví Kolarov. Sami korupčníci ti řeknou, že byl slaboučký letos. Já se nebavím o Mirandovi a kolik kde je hráčů. Bavím se o tom, kdo byl nejlepší na RB, dej tam koho chceš, ale proč tam cpeš levého obránce? Nejsmutnější na tom je, že ani jeden z tvých argumentů není založen na výkonech. Samé jiné důvody, jen ne výkony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele