2. kolo
18.08.2007 15:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Bayern Mnichov 0:4

Roli obrovského favorita Bundesligy znovu potvrdil Bayern. Na hřišti Brém předvedli hosté další výborný výkon a znovu zářily nové posily. Toni je na hrotu ohromně silný, největší star je však Ribéry, který domácí obranu doslova zesměšňoval.

Utkání předcházelo poděkování zástupců Werderu Miroslavu Klosemu za tři léta dobrých služeb. Fanoušci však svou bývalou modlu vypískali. Byl to předzvěst tvrdého a velice nervózního utkání. Hned v úvodu tvrdě sejmul právě Kloseho Naldo a mohl být rád, že uviděl jen žlutou kartu. Fotbalovější akci předvedl Ribéry a zakončil jí také první nebezpečnou střelou utkání. Do velké šance se pak na druhé straně dostal Sanogo, ale Vranjesovu přihrávku poslal jen do Kahnovy náruče. Na koně se dostal Bayern v 31. minutě. Ribéry zavezl míč na půlku soupeře, našel volného Toniho a ten po souboji s Pasanenem upadl. Přísnou penaltu sebevědomým dloubákem do středu branky proměnil Ribéry. Kromě tvrdé Pasanenovy střely byly k vidění v závěru poločasu i další ostré souboje. Naldo nejdřív podruhé v zápase sjel Kloseho a jen díky mírnosti rozhodčího unikl vyloučení. Svého spoluhráče pak pomstil Demichelis, když nabral zezadu za cenu žluté karty Almeidu.

Do druhé půle už pokopaný Klose nenastoupil, ulevil tím i své psychice, která musela snášet nenávist fanoušků Brém. Bayern se však i bez německého reprezentanta činil. Hosté odvrátili roh a dostali se do luxusního přečíslení čtyř proti jednomu obránci. Přes Ribéryho a Altintopa se míč dostal k Tonimu a ten přesnou ranou k tyči nekompromisně zavěsil. Domácí se poté snažili víc tlačit do útoku, ale byly z toho jen nůžky Diega, které Kahna nemohly ohrozit. Na druhé straně to bylo mnohem nebezpečnější. Po Ribéryho centru hlavičkoval těsně vedle Toni a Bommel z voleje přestřelil. V 79. minutě se zaskvěl Franck Ribéry. Před vlastní šestnáctkou! si šikovnými triky obehrál Schulze, předal míč Tonimu a na konci akce přesnou ranou skóroval Altintop. A povedenému odpoledni Bayernu ještě nebyl konec. Přestože se zápas víceméně dohrával, střídající Attl si našel pozici pro střelu a z pětadvaceti metrů zavěsil do růžku Wieseho brány.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

brémy vyhrajou 2:1 díky diegovi

Reagovat
HOST*

Bayern skvele bremy si ani neskrtly

Reagovat
HOST*

juhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Bayern jednoznačně nemá konkurenci...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle rozjebat Werder... ????

Reagovat
HOST*marv

mega je setřeli,

Bayern vyhraje ligu mistrů

Reagovat
HOST*

Vyhraje,ale až příští rok.Letos vyhrajem pohár UEFA

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele