3. kolo
26.08.2007 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Schalke 04 1:1

Ani třiatřicet střel, z nichž jedenáct mířilo přímo na bránu domácího týmu, nepomohlo hráčům Schalke k plnému bodovému zisku. Gólovým zásahem z koncovky zápasu zachránil alespoň zisk bodu a prodloužení série bez prohry na tři zápasy Altintop. Do první vážnější šance se dostal ve 27.minutě hostující celek, když centr Jermaina Jonese našel v pokutovém území hlavu Rakitiče, který ovšem minul. Wolfsburg skóroval hned z první příležitosti v utkání. Po faulu zahrávali domácí přímý kop, který Krzynowek zakroutil přesně do levého rohu Neuerovi brány. O několik minut později mohl druhý gól domácích přidat střelou ze střední vzdálenosti Sergiu Radu, ale jeho pokus tentokrát Neuer vytěsnil. Schalke bylo po přestávce aktivnějším i početnějším týmem, když se v 51.minutě nechal vyloučit po druhé žluté kartě domácí Josué. Schalke toužilo po vyrovnání, ale do posledních minut se jim to nedařilo. Gólově se neprosadil ve velkých šancích Bajramovič ani Kuranyi. Mizérii v zakončení prolomil až střídající Altintop, když v 86. minutě využil chybu domácího obránce Madlunga a pravačkou rozhodl o konečné dělbě bodů.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele