1. kolo
11.08.2007 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 1:0

Albertu Streitovi patřila takřka výhradně první půle. Agilní křídelní hráč byl jasně nejaktivnějším mužem na hřišti a svým spoluhráčům připravil hned několik šancí. Kyrgiakos s Meierem své hlavičkové pokusy mezi tři tyče neumístili, v 31. minutě se to však povedlo Amanatidisovi a brankář Drobný neměl šanci. Po přestávce začala hrát i Hertha, v jejímž podání byla první půle skutečně hodně mizerná. Hosté začali dobře kombinovat ve středu hřiště, jenže ve finální fázi k úspěchu vždy kousek chyběl, a tak snaha nevyústila ani v žádnou vyloženou šanci. Po krátké odmlce navíc aktivitu přebral znovu Eintracht a mohl přidat několik branek. Po Mahdavikiově centru netrefil Meuer z úhlu odkrytou bránu, ještě větší šanci pak spálil v závěru Streit. Amanatidis mu důraznou hrou připravil ideální pozici, jenže Streit blízka jen nastřelil Drobného. Hertha tak málem vytěžila bod, Lucíův nepříjemný přímý kop však vyrazil Pröll.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele