3. kolo
25.08.2007 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hannover 96 3:0

Bayern potvrdil prognózy o tom, že je největším kandidátem na vítězství v lize i proti neškodnému Hannoveru. Hosté si proti výborně hrajicím domácím nedokázal vypracovat žádou větší brankovou příležitost a sami se museli od prvních minut bránit silnému tlaku domácích. Do velké šance se dostal obránce Demichelis, ovšem hlavičkou branku Enkeho těsně minul. V 24. minutě se dostal do slibné pozice i Toni, ovšem tentokrát ještě neskóroval. Vše si vynahradli o čtyři minuty později. Schweinsteiger přehodil obránce hostí a poslal do samostatného úniku Toniho, který propálil Enkeho. Ovšem poté musel italský kanonýr kvůli zranění střídat. Po půlhodině hry mohl zvýšit náskok Bayernu Ze Roberto, ovšem jeho střele po povedeném sólu chyběla přesnost. Krátce před koncem prvního poločasu se ještě nechal po druhé žluté kartě vyloučit hannoverský Lala. Domácí na hřišti jasně dominovali a po zásluze přidali další branky. V 51. minutě se naplněný stadion ještě neradoval, protože gól z kopačky Wagnera neplatil kvůli postavení mimo hru. V 69. minutě již stadion bouřil podruhé. Schweinsteiger narazil van Bommelovi, jenž tvrdou střelou překonal Enkeho. Na trávníku byl nadále pánem Bayern a definitvní tečku za povedeným výkonem udělali domácí čtyři minuty před koncem utkání. Respektive Altintop, který proběhl obranou hostí a střelou k tyči nedal Enkemu šanci.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*luke

minuly kolo jim vyslo,ale takhle to porad nejde...1:1

Reagovat
HOST*

Ja tipujem 2:0, alebo 3:1 pre Bayern.

Reagovat
HOST*

Bayern vyhraje sme nejlepsi

Reagovat
HOST*miro

bayern dopadne ako minuli rok tada 0:1, saso.

Reagovat
HOST*

Podla mna BAyern bude v tejto novej sezone hviezdit podla mna jednoznacne vyhra bundesligu.

Reagovat
HOST*inzaghi

podle mě taky, Luca Toni zatím gól v každém kole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele