22. kolo
17.02.2007 15:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Schalke 04 2:2

Schalke odskočilo o další bod Brémám, přiblížil se však Stuttgart, který ztrácí bodů pět. Ve Wolfsburgu začali modří výborně. Lövenkrands zahrál zleva přímý kop a neobsazený Kuranyi bez problémů uklidil míč hlavou do sítě. Ještě lépe bylo hostům po půlhodině hry. Halil Altintop obtěžoval Möhrleho, ten v tísni odehrál míč jen ke Kuranyimu a nejlepší střelec jarních bojů se dělovkou zblízka nemýlil. Domácí sice prohrávali o dvě branky, tento stav však nevypovídal o dění na hřišti. Wolfsburg hrál pohledný fotbal a potvrzoval zlepšené výkony z posledních zápasů. Hanke na Marcelinhův přímý kop nedosáhl, nepochodil ještě ani Klimowicz. Stejný hráč však už skóroval v 56. minutě, když hlavou trefil přímý kop Marcelina. Zbytek zápasu byl vyrovnaný, oba týmy si vytvořily několik šancí. V závěru se pak štěstí přiklonilo na stranu domácích. Minutu před koncem opět centroval Marcelino, Klimowicz si naběhl za obranu a dnes podruhé hlavou skóroval.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Parker

Schalke se daří, chce titul a ve Volkswagen Areně vyhraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele