24. kolo
03.03.2007 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 1:0

Trápení Mönchengladbachu nadále pokračuje. Série čtyř zápasů bez vítězství jej usadila na samém chvostu ligové tabulky. To Vlci se po tříbodovém zisku mohli radovat z proniknutí mezi deset nejlepších celků Bundesligy dosavadního průběhu sezony.

Wolfsburg do utkání vstoupil šancí v sedmé minutě hry, ovšem útočník Bokaye střílel mimo Kellerovu bránu. Stejně si po půlhodině hry počínal na druhé straně obránce Gohouri, jenž nepřesně hlavičkoval po rohovém kopu. Hosté měli i v tomto zápasu problém s efektivitou, s osmnácti vstřelenými góly jsou jasně nejhůře střílejícím týmem letošní Bundesligy. Střeleckou impotenci vystihla i úvodní šance druhé půle, kdy zbrklou koncovkou nevyužil vyložené pozice India. Trest za nevyužité šance na sebe nenechal dlouho čekat. První varovný signál poslal svým podařeným přímým kopem Marcelinho, tentokrát ještě dokázal brankář Keller zasáhnout a výborným zákrokem střelu lapit. V 65. minutě byl ale i on krátký na střelu Makiadiho. Gólová akce začala u Klimowicze, přes přihrávajícího Gohouriho se poté míč dostal k přesně zakončujícímu Makiadimu. Domácí mohli své vedení ještě zvýšit, Jacek Krzynowek svou střelou Kellera nepřekonal, i tak si ale domácí došli pohodlně pro zisk tří bodů.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Ludek

bez čechů přestali hrat!!, snad ještě nespadnou !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele