25. kolo
10.03.2007 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - Schalke 04 1:1

Zisk jediného bodu z posledních tří zápasů není statistika hodna vedoucího týmu Bundesligové tabulky. Přesně taková bilance ale nyní charakterizuje Schalke, které si čím dál více komplikuje situaci v boji o titul, ve kterém ještě před pár koly drželo všechny trumfy.

Utkání začalo velmi svižně, a pokud snad někteří diváci usedávali na svá místa v páté minutě zápasu, pak se po utkání museli čertit, že přišli o oba gólové momenty. Hned ve druhé minutě se totiž po přímém kopu Ozila dostal míč k Altintopovi, který hlavou poslal hosty do vedení. Radost z rychle nabytého vedení však trvala pouhé dvě minuty. Vyrovnání předcházela opět standardní situace. Tentokrát přesný roh našel Tarnata, který nezaváhal a ve čtvrté minutě vrátil úsměv domácím fans. Schalke v prvním poločase hrozilo především ze standardních situací, ať už po rohovém kopu hlavou Altintop, nebo z přímého kopu Boenisch. Po změně stran převzali iniciativu domácí hráči, ovšem hlavně díky Neuera v brance hostí nedokázali tlak využít. Především při šanci Tarnata v závěru zápasu rozhodl svým zákrokem o dělbě bodů, pro Schalke k milosrdnému výsledku, neboť za svůj výkon by si Hannover tři body zasloužil.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele