26. kolo
17.03.2007 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Hamburger SV 0:0

Severské derby málem začalo hned v úvodu pohromou pro hosty. Balitschův centr srážel obránce Reinhardt jen těsně vedle vlastní branky. Stejný hráč měl štěstí i podruhé, když fauloval Štajnera a rozhodčí nenařídil pokutový kop. Za hosty se ke dvěma pokusům dostal Van der Vart, ale ani jednou neuspěl. Domácí měli mnohem větší příležitosti. Hlavičku Zurawa skvěle vyrazil Rost a po nahrávce Štajnera netrefil Rosenthal z pěti metrů branku se zkoprnělým Rostem. Po pauze stříleli z podobných pozic vedle domácí Schröter a hostující Laas. Poté se plný stadion dočkal branky, ale ta nebyla pro útočný faul uznána. Jiří Štajner totiž před úspěšnou hlavičkou evidentně vrazil do Rosta. Vyrovnané, ale velice pohledné, utkání nedovedli k vítěznému konci ani hosté, přestože k tomu měli v závěru výbornou příležitost. Rychlou akci zakončoval Sanogo, Enke předvedl první skvělý zákrok, míč se dostal k Mahdavikiovi a Enke byl opět na místě. Do třetice pálil Trochowski a domácí brankář opět skvěle zasáhl a zajistil dělbu bodů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele