34. kolo
19.05.2007 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 1:2

Vítěz tohoto zápasu mohl pomýšlet na umístění v horní polovině tabulky, což by bylo hlavně pro domácí velice lichotivé. Nakonec Hertě ani tři body k výraznému posunu tabulkou nestačily a skončila celkově desátá.

Diváci v Commerzbank Aréně se dlouhou dobu nudili. Za silného svitu slunce se měli spíš opalovat, než sledovat nudný fotbal, o nic podstatného by stejně nepřišli. První poločas byl skutečně zoufalý. Jedinou šanci měli hosté, když Kyrgiakos špatně odvrátil míč a Gilberto poté tvrdí pálil, Nikolov byl na místě. Ze snažení Frankfurtu stojí za zmínění jen akce ze patnácté minuty. Köhler se probíjel vápnem a nakonec byl zastaven až skluzem brankáře Fiedlera. Domácí obránce však zůstal ležet s bolestivou grimasou. Nakonec nebyl schopen pokračovat a kvůli poranění kotníku musel být nahrazen Toskim. Domácí hráči se alespoň pokoušeli vyhádat pokutový kop, ale ani to se jim nepovedlo.

Až po změně stran se bylo na co dívat. Ve 47. minutě Boateng centroval z levé strany, pravděpodobně hledal ve vápně své spoluhráče, jenže míč nasměroval na branku a k překvapení všech se míč zatočil do horního růžku domácí branky. Už za chvilku mohl pojistil vedení Pantelič, jenže poté, co obešel brankáře, jeho střelu z brankové čáry vykopl. Byli to tak domácí, kdo skórovali. K přímému kopu se postavil Streit a trefil se parádně. Vyrovnání domácím pomohlo a byli najednou na hřišti lepším týmem. Po centru Streita zachránil situaci před Takaharou brankář Fiedler, když míč vytáhl na břevno. Další šanci měl Amanatidis, ale mířil vedle. A tak se ještě jednou osmělili hosté. Neuendorf skvěle uvolnil Panteliče a ten svůj druhý přímý souboj s Nikolovým vyřešil chytrým lobem.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele