26. kolo
17.03.2007 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 1:0

Další senzace na účet úřadujícího mistra. Zdálo se, že se Bayern rozjíždí, jenže ve Frankfurtu tvrdě narazil. V úvodu se řítil na Nikolova van Bommel, jenže v souboji s Kyrgiakosem chtěl penaltu a uviděl za simulování žlutou kartu. Na opačné straně se probil do vápna Takahara, ale Thurk jeho nahrávku mezi tři tyče neumístil. Z první půle stojí za zmínku už jen neúspěšné hlavičky v podání Salihamidžiče a Makaaye. Krátce po změně stran připravil Köhler vynikající pozici Turkovi, ale ten potvrdil, že se mu v dresu Eintrachtu zkrátka střelecky nedaří. Pak byli v centru pozornosti rozhodčí, tentokrát se hosté rozčilovali po právu. Pizarro nevzdal souboj a na hranici vápna vybojoval balon. Vzápětí přišel jasný faul, ale píšťalka se neozvala. A když bodlo van Bommela skončilo vedle, dostali se ke slovu domácí způsobem, na který se bude dlouho vzpomínat. Akce začala nenápadným centrem zprava od Ochse. Na hranici vápna se však odpoutal Preuß od Lucia a předvedl nevídané zakončení. Položil se do vzduchu, vystřihl nůžky a co víc, trefil přesně levý horní růžek Kahnovy branky. Hosté byli v šoku. Už se ani nezmohli na větší tlak. Jen Makaayova střela nad vzbudila pozornost Nikolova.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*aless

banda lemplů z Bavor opět nezklamala, syčáci,tiket v prdeli.

Reagovat
HOST*

presne tak... vsechno vychazi a ja to pojistim 02 a oni stejne prohraji... bayern... dluzite mi 550...ach jo.....bavi me to pak

Reagovat
HOST*

M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele