5. kolo
22.09.2006 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 1:0

Nezáživných úvodních dvacet minut derby dvou Borussií odstartovalo 5.kolo Bundesligy. Jako první se osmělil domácí Gladbach až po necelé půlhodině hry, když Oliver Neuville připravil dobrou pozici pro útočníka Kahého, ten však mířil mimo bránu. Dortmund okamžitě odpověděl a mohl se dostat do vedení, ale s dobrou příležitostí z hranice šestnáctky naložil Alexander Frei nepovedenou střelou. Zápas rozhodla 39.minuta, kdy centr Kirche z pravé strany našel neobsazeného Kahého a ten z voleje skóroval. Druhý poločas domácí tým kontroloval a mohl vedení ještě zvýšit, ale branka Polanskeho nebyla uznána pro ofsajd a ani Kahe nedokázal z dalších příležítostí přidat gól. Nízké efektivity domácích ale Dortmund nedokázal využít a ve druhém poločase téměř nezahrozil, proto zůstaly tři body u domácích.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele