25. kolo
11.03.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Werder Brémy 1:1

Ottmar Hitzfeld i Thomas Schaaf se museli obejí bez svých elitních kanonýrů. Domácí kouč nechal jenom na lavičce Roye Makaaye, Miroslava Kloseho zase nepustilo na hřiště zranění, které si přivodil těsně před výkopem.

Bayern má v posledních dnech raketové starty do zápasů. V utkání Ligy mistrů se radoval už po deseti vteřinách, teď mu to sice trvalo o něco déle, přesto se fanoušci na první gól moc dlouho nenačekali. Už v sedmé minutě vysunul Schweinsteiger Van Bommela, ten dokázal pod sebe přihrát Podolskému a německý reprezentant zakončoval do prázdné brány - 1:0.

Bayern ani v následujících minutách nepovolil a na hřišti existovalo jenom jedno mužstvo. Se střelami Hargreavese a Podolského si Wiese poradil, proti Schweinsteogerovi mu pak dvakrát pomohla branková konstrukce. Domácí záložník nejprve hlavou orazítkoval tyč, o chvíli později se pak jeho hlavičce postavilo do cesty břevno.

Rovněž začátek druhého poločasu se nesl ve znamení převahy Bayernu a Podolského v další šanci opět vychytal Wiese. Mnichovský tým byl jasně lepší, ale stačila jedna nepozornost a rázem to bylo 1:1. V 66. minutě tísněný Almeida přehodil vybíhajícího Olivera Kahna a gólový pokus ještě na brankové čáře pojistil Rosenberg.

Ani po inkasované brance se obraz hry příliš nezměnil. Bayern i nadále diktoval tempo, jeho akcím však chybělo přesné zakončení. To platilo především pro Salihamidžiče, který se krásně uvolnil v pokutovém území a tváří v tvář Wiesemu poslal míč vedle pravé tyče. A protože gólem neskončila ani další příležitost Podolského, skončil šlágr 25. kola nerozhodně 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele