23. kolo
24.02.2007 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - VfL Wolfsburg 2:1

V Allianz Aréně se hrál svižný a pohledný fotbal. V úvodu byli lepší hosté a domácí podržel brankář Kahn. Poradil si jak s přímým kopem Marcelina, tak s hlavičkou Madlunga. Poté se už prosazovali domácí. Bommelovu bombu vyrazil Jentzsch, Pizarrovi se zase nevyvedla koncovka. Svou první perfektní přihrávku záhy předvedl Podolski, ale Bommel sám před Jentzschem mířil těsně vedle. Do vedení šel po necelé půlhodině hry Bayern. Madlung na kraji vápna nesmyslně stáhl Pizarra a následnou penaltu proměnil Podolski. Hosté málem ještě před přestávkou odpověděli, ale Hankeho ránu zastavila tyč a dorážejícího Klimowicze v poslední chvíli zneškodnil Görlitz. V poslední době je ve střelecké formě van Bommel a zadařilo se mu i dnes. Jeho dalekonosná rána přesně k tyči přinesla domácím pojistku náskoku. Definitivně mohl rozhodnout mohl Podolski, ale střílel těsně vedle. A tak zápas ještě nekompromisní dorážkou zdramatizoval Makiadi. Víc už Wolfsburg nedokázal a všechny body zůstaly v Mnichově.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*JáN macek

Reagovat
HOST*

BAYERN DOMA VYHRA ALE MOMENTALNE SA STRELECKY TRAPI CO JE OTAZKA CASU

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze proti Wolfsburgu sa Bayern chyti a potom to uz pojde..... .

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím doma je Bayern velice silný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele