29. kolo
15.04.2007 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen 2:1

Bayern Mnichov ztratil v týdnu naději na vítězství v Champions League, a tak chtěl ve víkendovém duelu s Leverkusenem alespoň uchovat šanci na zisk titulu v domácí lize. To Leverkusen si na zisk titulu v letošním ročníku musí nechat zajít chuť, ovšem i on má stále šanci hrát o poháry. Do Mnichova ovšem přijel v roli outsidera, což umocnilo i zranění několika klíčových hráčů v čele se Schneiderem a Kiesslingem. Bayern vstoupil do utkání aktivně a už ve dvanácté minutě se mohl dostat do vedení, ovšem Podolski trefil z hranice šestnáctky pouze břevno Adlerovi brány. Ve třicáté minutě byl Bayern, jmenovitě Bommel, v koncovce úspěšnější. Dlouhý pas Lahma našel právě Bommela, který přelomoval vyběhnuvšího Adlera. Tým Otmara Hitzfelda pojistil vedení krátce po přestávce, když se po přihrávce Salihamidžiče z první přesně trefil Makaay. Hosté v 60.minutě ještě dokázali snížit po střele Voronina, který přesným volejem překonal Kahna. Hosté se v závěru nedostali do vážnějšího zakončení, i proto zůstaly tři body na půdě bavorského celku.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Tonda

1:2

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele