26. kolo
18.03.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach 1:0

Překvapivě až devadesátá minuta rozhodla o duelu, který se před úvodním hvizdem jevil jako předem rozhodnutý. Letos tragický Monchengladbach trápil v současné době dobře hrající Leverkusen až do samotného závěru, kdy Voronin vstřelil vítěznou branku.

Právě Voronin mohl otevřít skóre daleko dřív, ovšem v 19.minutě ještě dokázal jeho ráně z 25 metrů zabránit v cestě do sítě brankář hostí Keller. Zejména první poločas byl svázán oboustranně defenzivní taktikou, proto šance na rozhodnutí přišli až po opětovném příchodu z kabin. V 59.minutě mohli jít do vedení hosté, ovšem hlavička Rafaela skončila mimo tři tyče Adlerovi brány. O pět minut později se v ještě slibnější příležitosti objevil domácí Kiessling. Keller vyrazil střelu Rolfse právě před útočníka Leverkusenu, ten však z dorážky minul odkrytou bránu hostí. Gladbach poté ve snaze urvat ve svůj prospěch všechny tři body otevřel obranu, což se mu stalo v samém závěru osudným. Voronin se opřel do střely, jejíž trajektorii ještě změnil svým zásahem hostující Svard, čímž rozhodl o šťastném vítězství domácího celku.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele