18. kolo
27.01.2007 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Hamburger SV 1:1

Typický zápas HSV letošní sezóny. Tak se dá charakterizovat vystoupení Hamburku v Bielefeldu. Tým kouče Dolla dřel, dokonce byl blízko vítězství, jenže v závěru o něj přišel. V 10. minutě bylo hostům veselo. Laas přihrál Ljubojovi, který perfektní technickou ranou poslal svůj tým do vedení. Poté se hrálo prakticky bez výskytu vyložené šance. Jen Ljuboja řešil přečíslení tři na dva střelou z dálky, která ani nemohla mít potřebný efekt. A tak se zápas dostal do poslední čtvrthodiny a ta bývá pro HSV kritická - hosté v ní inkasovali už poosmé v sezóně. Katem se dnes stal obránce Borges, který minutu před koncem hlavou umístil přímý kop Korzynietze mimo dosah brankáře Rosta.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele