5. kolo
23.09.2006 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 1:1

Vedoucí Herta přijela na půdu Mainzu, kterému se zatím daří vyhýbat sestupovým příčkám a svou kvalitu ukázal i v tomto duelu. Po celý zápas dokázali být domácí favorizované Hertě rovnocenným soupeřem. V první půli se napřed ukázal domácí brankář Dimo Wache, který skvělým reflexem vytěsnil střelu útočníka Gimeneze, a poté i Korejský obránce Mainzu Du-Ri Cha, jehož překrásný volej z hranice šestnáctky skončil jen těsně vedle. Hned v úvodu druhé půle se dostali domácí do vedení zásluhou Bakary Diakitého. Diakité se prosadil po centru Feulnera z levé strany levačkou k bližší tyči. Ovšem už v 56.minutě dokázali hosté vyrovnat. Po závaru v pokutovém území se nejrychleji zorientoval záložník Kevin Boateng a z osmi metrů uklidil míč do sítě. Boateng nastoupil v základní sestavě jen diky zranění Basturka, ale dokázal se za důvěru odvděčit. Zápas skončil zřejmě zaslouženou remízou 1:1.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele