10. kolo
22.10.2005 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Schalke 04 0:0

Ve Wolfsburgu oba týmy vsadily na pečlivou obranu, proto se příliš pohledných útočných akcí neurodilo. Jelikož obě obrany splnily úkol neinkasovat, neviděli jsme jediný gól.

Platonický tlak domácích z úvodu brankou neskončil. Pouze D'Alessandro dvakrát z dálky vystřelil a po kombinaci tří hráčů nedosáhl před bránou na centr Hanke. Do větší příležitosti se dostal až po dvaceti minutách Neziri, když se prodral až před Rosta, mířil však vedle. Schalke odpovědělo technickou střelou Kobiašviliho a Kuranyiho pokusem, který Jentsch kryl jen díky výbornému zákroku. Po změně stran vyslal Bordon na zteč Kuranyiho, vysoký útočník si odstavil dotírajícího obránce Quirogu, ale zamířil jen do vzdálenější tyče. Za pět minut měli velkou šanci i domácí. Po přímém kopu D'Alessandra se míč dostal k úplně volnému Klimowiczovi, který sice překonal Rosta, jenže jeho střela se od země odrazila nad branku. V závěru se hostujícímu mužstvu naskytla šance k brejku. Táhl ho Lincoln, přihrál Larsenovi, který uviděl volného Ernsta. U něj však akce skončila, protože pokazil střílený centr.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele