7. kolo
24.09.2005 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 1:0

Kádr Frankfurtu rozhodně neoplývá známými jmény. Další ranou bylo zranění brankáře Nikolova, které zařídilo nucenou změnu stráží. Do branky se dnes musel postavit ke svému debutu neznámý Jan Zimmermann.

Z předvedené hry diváci rozhodně radostí neskákali, ti domácí se alespoň radovali z jediného gólu, tudíž i z výhry. Hráči Wolfsburgu byli sice po celý zápas lepší, ale jejich výkon se rozhodně nepodobal těm, kterými dokázali po startu téměř na celý podzim odskočit všem soupeřům. Jediné nebezpečí dlouho znamenal jen D' Alessandro, jenže jeho standardky nikdo nedotáhl do vítězného konce. Vysvobozením pro domácí byla 35. minuta a individuální akce Klimowicze. Argentinský útočník tělem odstavil Rehmera, obtočil se kolem něj a jakmile se dostal do vápna, nekompromisně vystřelil bodlem těsně k tyči. Druhou branku mohl přidat v jediné vážné příležitosti druhé půle obránce Schnoor, ale po Hankeho přihrávce pohrdnul nebývalou možností vychutnat si a zakončit samostatný nájezd na brankáře v ligovém zápase.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele