17. kolo
17.12.2005 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Schalke 04 2:0

Teprve druhé domácí vítězství zaznamenali svěřenci Giovanni Trapattoniho. Lepší zvuk má série jedenácti zápasů bez prohry.

Na lavičku Schalke se místo odvolaného Ralfa Rangnicka postavil dlouholetý brankář 04 Oliver Reck a ze začátku mu dělali jeho svěřenci radost. Modří byli v první půli o kus lepší, jenže zklamali ve finální fázi. Kuranyi váhal se střelou, až ho Meira zablokoval. Ještě hůře si počínal Varela, který nevyužil hned dvě velmi slušné šance. Na straně Schalke byl před přestávkou i rozhodčí, který jim po faulu Bajramoviče na Gomeze odpustil penaltu. Hned po změně stran měli první velkou příležitost domácí. Po rohu u vlastní brány zazmatkoval Varela a odhlavičkoval míč k Ljubojovi, situaci však zachránil, když jeho pokus vykopl z brány.

Další chyba Schalke už ale byla potrestána. V 48. minutě Rodriguezovi trochu uskočil míč, napadající Gomez šel nemilosrdně do souboje, Rodrigueze odstavil od balónu a nakonec si vychutnal Hildebranda. Po z obou stran "hluché" čtvrthodince předvedli perfektní akci domácí. Ve středu hřiště několika rychlými pasy poslali míč na Gentnera, který zpětnou přihrávkou vyzval Ljuboju ke skórování do odkryté branky. Hosté byli po přestávce prakticky neškodní. Jedinou šanci měl Larsen, jenže v dobré pozici promáchl. Situaci ještě zkomplikoval faulem na Stranzla Bajramovič, jelikož viděl druhou žlutou kartu. Schalke tak opět ztratilo body na špici, Bayern má náskok třinácti bodů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele