3. kolo
27.08.2005 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach 1:1

První ztrátu bodů dopustilo Schalke v domácím prostředí, jelikož Gladbach se hlavně v prvním poločase ukázal být vyrovnaným soupeřem.

Zápas ale začal tlakem domácích, ze kterého rezultoval mimo jiné i přímý kop Kobiašviliho. Po jeho zahrání hlavičkoval Bajramovič a brankář Keller musel předvést vynikající reflex. Ve zbytku půle si už vytvářeli šance jen hosté, v těch vyložených měl prsty Neuville. Nejdříve se probil obranou Schalke, situaci zachránil až brankář Rost, když se mu nebojácně vrhl pod nohy. V 41. minutě se už jeho tým radoval z gólu. Akce začala u Heinze, míč rychle putoval ke Kamphuisovi, který přihrál Neuvillovi. Jeho střelu Rost dobře vyrazil, ale dorážející Bögelund trefil naprosto precizně růžek brány.

Necelých deset minut po změně stran dokázali domácí skóre srovnat, když po Kobiašviliho centru prokázal ve vzduchu svou extratřídu Sand. Hráče Schalke vyrovnání samozřejmě povzbudilo a vítězná branka visela na vlásku. Kuranyiho ale i s pomocí faulu odzbrojila dvojice obránců a v poslední šanci mířila střídající brazilská naděje Rafinha ze sedmi metrů nad.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele