19. kolo
04.02.2006 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Borussia Dortmund 0:0

Pro domácí debut si trenér Mirko Slomka nemohl přát atraktivnějšího soupeře než nenáviděný Dortmund. Vyrovnaná partie však nenabídla bůhvíjakou podívanou a body se spravedlivě dělily.

Po úvodní Rafinhově střele nad odpověděli hosté o poznání nebezpečněji – Rosického přímý kop tečoval na tyč Krstajič. Na druhé straně si vedl podobně Lincoln, jehož standardku vytáhl na břevno brankář Weidenfeller. Při chytání odraženého míče ještě Weidenfeller dostal bodyček od Poulsena a dánský záložník se zbytečně vykartoval na příští zápas. Šance se dál přesně střídaly, domácí vždy zahrozili a Dortmund záhy odpověděl. Bordonovu dělovku vyrazil Weidenfeller, Sahin mířil nad. Proti Sandovi včas vyběhl Weidenfeller a Krstajič v poslední chvíli skolil Gambina. Drobnému hráči asi přitížila jeho pověst zdatného simulanta, takže rozhodčí upřel Dortmundu jasnou penaltu. Po přestávce byl gólu nejblíž Rosický, ale jedovatou střelu namířil jen těsně nad. V závěru už jen hostující brankář dostal žlutou za zdržování, bod si však Dortmund zaslouženě odváží.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Schalke udola Dortmund 2:1.

Reagovat
HOST*

Jasna remiza

Reagovat
HOST*1860

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele