9. kolo
15.10.2005 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Schalke 04 - Bayern Mnichov 1:1

Domácí urvali alespoň bod v poslední minutě, neporušili tak tradici dobrých domácích výsledků proti Bayernu Mnichov.

Na začátku byl jasně lepší Bayern. První dvě příležitosti připravil pro Zé Roberta Makaay. Brazilský záložník si poprvé sám před brankářem špatně zpracoval míč a podruhé mířil těsně vedle. V 19. minutě se Bayernu povedla rychlá akce po levé straně. Centroval aktivní Zé Roberto a nehlídaný Santa Cruz pohodlně skóroval. Bayern byl i dál lepší, Cruz střílel po samostatné akci vedle. Za chvilku hlavou uvolnil Makaaye, kterému však střela vůbec nesedla. Teprve v závěru poločasu ohrozili domácí Kahna. Po Larsenově přiťuknutí mířil příliš vysoko Kuranyi.

Po změně stran pálil nádherně z voleje Lincoln, ale obrana jeho dělovku zblokovala. Schalke se zmátořilo a obrana Bayernu měla hned víc práce. Po rychlém ťukesu na hranici vápna se před Kahna probíjel Lincoln, zastavil ho až Ismael evidentním šlapákem, jenže rozhodčí neposoudil zákrok jako nedovolený. Na druhé straně postupoval z boku na branku osamocený Makaay, Rost ho však vychytal a dorážka Santa Cruze skončila vedle. Penalty se domácí dočkali v poslední minutě, když Schweinsteiger naskočil do hlavičkujícího Larsena. Sám postižený si postavil míč a poslal Kahna na opačnou stranu. Chvíli po rozehrání se Schalke znovu valilo na Kahnovu branku, za záchrannou brzdu zatáhl faulem na Varelu Demichelis a rozhodčí Weiner ho vyloučil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Tak tady by to mohlo dopadnout na remízu 0:0 nebo 1:1,myslím si že Schalke neprohraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele