28. kolo
01.04.2006 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - VfB Stuttgart 2:0

Mnohým se nelíbí ve fotbalových arénách atletická dráha. Ale ještě že ji Olympijský stadion v Berlíně má, chtělo by se říci. Pokusy většiny domácích hráčů razanci nepostrádaly, mířily však převážně nad bránu, kamsi do dvanácté řady. A díky atletické dráze neměl vyslaný projektil téměř žádnou šanci k nebohému divákovi doletět a způsobit mu na tváři tetování v podobě švů fotbalového míče.

Ale je také třeba poznamenat, že svůj den měli Marcelinho s Bastürkem. První branku zápasu si připsal blonďatý Brazilec. Protančil s míčem mezi třemi beky Stuttgartu a aby toho nebylo málo něžně profoukl pavučinku v pravém horním rohu branky, kterou místo zraněného Hildebranda hájil Dirk Heinen. Jediné dvě vážné příležitosti měl Stuttgart v podání Solda, jehož hlavičku brankář Fiedler zastavil několik centimetrů před brankovou čárou a Ljuboji, který pálil z velké dálky sice ostře, ale Fiedler zůstal pozorný. Gólovou tečku za utkáním obstaral opět Marcelinho, když se nemýlil z penalty, která nastala po Babellově faulu na Bastürka.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele