10. kolo
22.10.2005 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Hertha BSC - 1. FSV Mainz 05 3:1

Domácí měli po jasné porážce v Bielefeldu co napravovat. Naopak fotbalisté Mohuče v devátém kole převálcovali Leverkusen. V Berlíně však opět střelecky selhali a na body mohli zapomenout.

Už v páté minutě otevřel skóre špílmachr Marcelinho. Jeho přímý kop z levé strany nebyl z nejlepších, ale trochu zaskočil brankáře Wacheho, který se ani nepohnul. Hosté dnes nepodali špatný výkon, dobrých příležitostí si vytvořili hned několik. Rumanovi pokazil sólo včasným vyběhnutím Fiedler, takřka zázračný zákrok předvedl domácí brankář o chvilku později. Po rohu Da Silvy a hlavičce Pekoviče jen reflexivně vymrštil ruku a asi ještě teď nevěří, že dokázal zabránit gólu. Naopak se prosadili znovu domácí. Pantelič patičkou předal míč rozběhnutému Marcelinhovi, který mazácky obhodil bezmocného Wacheho. Hosté se ne a ne trefit, po Rumanově nahrávce bombil Auer jen do tyče. Český záložník v dresu Mohuče opět předváděl velmi dobrý výkon. Chvilku po přestávce vyzval přesným centrem ke skórování Thurka, jenže jeho hlavičku fantasticky zneškodnil Fiedler. Znovu se však radovali domácí. Po centru Fathiho měl kus štěstí Pantelič, Wachemu hlavou nasadil jesle. Až v 71. minutě dokázali hosté přesně zamířit. Po rohovém kopu Da Silvy hlavičkoval přesně do růžku Manuel Friedrich.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele