6. kolo
20.09.2005 20:00 CET
2 : 4
(1:4)

Reportáž

Hannover 96 - VfL Wolfsburg 2:4

Reprezentační obránce Per Mertesacker slavil v zápase proti Wolfsburgu svůj jubilejní padesátý zápas v nejvyšší soutěži. Oslava se mu ale proměnila v horor. Hannover především v první půli totálně vyhořel.

Za pouhých třiatřicet minut bylo k vidění pět branek. K nelibosti domácích fandů si čtyři z nich připsali na svůj účet hráči Wolfsburgu. Vše začalo v desáté minutě. Výborně hrající Karhan vybídl futsalovým obloučkem přes obranu ke skórování Hankeho. Ten ani na okamžik nezaváhal a propálil brankáře Enkeho mezi nohama. Za čtyři minuty si tito dva hráči hostí svoji kombinaci zopakovali. Jediný rozdíl spočíval v tom, že Karhanova přihrávka mířila tentokrát slovenskou uličkou mezi beky. Výsledný efekt byl ale naprosto stejný - 0:2. Třetí gól jde na vrub pomezního rozhodčího, protože Klimowicz přebíral přihrávku v postavení mimo hru. Jiskřičku naděje vyškrtal pro Hannover Brdarič, když proměnil v gólový Štajnerův centr. Jenže kuriózní odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. D’Alessandro rozehrával přímý kop mezi vápnem a rohovým praporkem. Nacentroval do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů se k míči nedostal, ale rozhodčí udělil D'Alessandrovi žlutou kartu za předčasné rozehrání. Podruhé se s tím tedy už Argentinec nepáral a zakroutil míč do branky. Enke se nestačil divit.

Po změně stran mohli hosté své vedení navýšit. Quirogův přímý volný kop, ale jen těsně prolétl kolem tyče domácí branky. Hannover se snažil tlačit do útoku, jenže atakům chyběl klid a štěstí v zakončení. Hosté proto chodili do častých přečíslení, ale už se jim nepovedlo skóre navýšit. Naopak podruhé se do zápisu o utkání dostal Brdarič. Minutu před koncem normální hrací doby neudržel Simon Jentzsch Baličovu střelu a domácí útočník pohodlně doklepl.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele