3. kolo
27.08.2005 15:30 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - Hannover 96 1:1

Severoněmecké derby bylo pomyslným soubojem dvou íránských šutérů – domácího Mahdavikii a hannoverského Hašemiana. Oba se záhy podepsali pod brankové trefy.

Nejdřív v 18. minutě Hašemian uvolnil rozběhnutého Jiřího Štajnera, který stihl přechodit vyběhnuvšího brankáře Wächtera. Mahdavikia dokonce o čtyři minuty později vstřelil gól. Atouba od levé lajny centroval, hlavičku Van der Vaarta Enke ještě vyrazil, ale dorážka Mahdavikii mu už prolétla nad hlavou. O přestávce už domácí mohli vést, kdyby Van der Vaart nemířil po Lauthově přihrávce jen těsně vedle.

Na začátku druhé půle připravil další dobrou příležitost Hašemian, Yankov sice střílel přesně, ale moc slabě. Po zbytek utkání si domácí favorité vytvářeli tlak i šance, jenže branku už vstřelit nedokázali. Nejblíže k vítěznému gólu byl Mahdavikia, který hlavou trefil břevno. Všechno jinak mohlo být v poslední minutě. Trochowski se už radoval z branky, radost mu však zkazil rozhodčí, když správně odpískal ofsajd Van Buytenovi, který svým postavením ovlivnil soustředění brankáře Enkeho.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

mel jsem vsazeno 1.A ten zkurvisin Stejner co da 1 gol za celou sezonu mi posere cely tiket

Reagovat
HOST*Ali

Kdybys nebyl debil,dal bys O a byl bys v balíku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele