19. kolo
04.02.2006 15:30 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - Arminia Bielefeld 2:1

Horko těžko se domácí propracovali ke třem bodům. Víc než pohledným fotbalem však zaujali tvrdou hrou za hranicí pravidel. Boulahrouz zranil Vatu a Wichniarka, další velenebezpečné zákroky předvedli i de Jong a Barbarez. Všichni tři ale pohříchu zápas dohráli jen se žlutou kartou.

Hosté začali aktivně a Künzel s Vatou nebezpečně stříleli. V 26. minutě se Arminia dostala do zaslouženého vedení. Küntzel se uvolnil na pravé straně a v malém vápně našel připraveného Boakyeho. K vážnému ohrožení brankáře Haina se Hamburk dostal až 59. minutě a hned skóroval. De Jong přihrál na hranici velkého vápna Trochowskimu, který ze zdánlivě nególové pozice vyslal nadýchaný míč na vzdálenější tyč a vyrovnal. Bielefeld mohl do vedení znovu poslat Wichniarek, ale zakončoval příliš nedůrazně. Úplně opačně se svou příležitostí naložil domácí Barbarez. Po průniku Mahdavikii se dostal k balonu a v 73. minutě vyslal gólovou dělovku pod břevno. Domácí si hodně zahrávali, nebýt jalové koncovky hostí, tak dnes nevyhrají. Vyrovnat mohli Masmanidis, který se snažil obstřelit Wächtera, a Boakye, jehož pokus mířil těsně vedle.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele