19. kolo
04.02.2006 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 1:1

V základní sestavě začal za Herthu Václav Svěrkoš, ale během pětašedesáti minut příliš vidět nebyl. Hosté se po většinu zápasu spíš bránili a zisk bodu mohou považovat za úspěch.

Velikou příležitost promarnil v úvodu Rehmer, který hlavou nedokázal zblízka překonat Tremmela. Na druhé straně se snažil Marcelinho. Nejdříve na jeho přihrávku nedosáhl Svěrkoš, pak jeho střelu lapil Nikolov. Ve dvacáté minutě se Hertha šťastně dostala do vedení. Téměř neškodnou střelu Boatenga brankář Nikolov špatně vyrazil a chytil ji až za brankovou čárou. Frankfurt měl územní převahu, ale do větších šancí se začali domácí prosazovat až po přestávce. V 58. minutě napálil míč Jermaine Jones a i díky teči jednoho z obránců vyrovnal. Domácí se nadechli k velkému tlaku, který podpořil druhým žlutým faulem Madlung. Po střele Jonese dorážel do odkryté brány z bezprostřední blízkosti Rehmer, jenže trefil jen tyč. Další šanci měl tento hráč vzápětí, pro změnu mířil nad. Vítězství na stranu Eintrachtu nestrhl ani Amanatidis, jelikož hlavičkoval těsně vedle.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele