13. kolo
19.11.2005 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen 1:1

Pro Leverkusen ztráta dvou bodů. Druhý poločas byl jasně v režii Bayeru, jenže druhou branku nikdo nevstřelil.

Brankář Keller se na své obránce hodně zlobil za nedůraz v páté minutě. Hostující Rolfes na nich vybojoval míč, protáhl se před Kellera a úspěšně zakončil. Za deset minut domácí šťastně vyrovnali. Z dálky napřáhl Polanski, Butt přes ustupujícího Juniora neviděl, takže hostující brankář míč jen tečoval. Po vyrovnání předváděl Gladbach slušný fotbal, ale vydrželo mu to jen do přestávky. Slušně vystřelit stihli Neuville a Polanski, jenže z kabiny do druhé půle vyběhl jiný Leverkusen. Leverkusen, který Gladbach téměř vymazal ze hřiště. Mělo to však malý háček – jeho hráči nedávali góly. Voronin stál dvakrát tváří v tvář Kellerovi, v obou případech fatálně selhal. O chvíli později se už Voronin trefil z přímého kopu, tentokrát branka neplatila pro útočný faul Berbatova. Dalšího omylu se rozhodčí dopustil vzápětí, jelikož po Fukalově zákroku na Berbatova měla následovat penalta. Výhru na stranu Leverkusenu ještě mohl strhnout Freier, jenže trefil jen tyč.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele