13. kolo
19.11.2005 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Hertha BSC 2:0

Fanoušci Dortmundu mají letos nového hrdinu. Je jím Ebi Smolarek, který důležitými góly drží žlutočerné na dohled pohárům.

Po zranění naskočil znovu do hry Buckley a hned se vrhal skluzem po centru Odonkora, chyběly mu centimetry. Na druhé straně začal své neúspěšné odpoledne Pantelič, když selhal sám před Weidenfellerem. Do vedení šli domácí v 39. minutě. Kringe poslal před bránu dlouhý centr a zdálo se, že skonči u brankáře. Jenže od hostujících obránců se utrhl Smolarek, centr doběhl a nadvakrát překonal Fiedlera. Ještě před přestávkou vstřelili domácí druhou branku - Rosický načechral přímý kop přesně na hlavu Smolarka. Hertha určitě nebyla horším týmem, jenže jejím útočníkům se nevedlo zakončení. Po změně stran se před Weidenfellera dvakrát dostal Pantelič, ale neuspěl. Poprvé mířil příliš vysoko, když se domácího brankáře snažil přehodit, podruhé hlavičkoval se stejným efektem. Reputaci Herthy už nezachránil ani Neuendorf, jehož hlavička branku jen těsně minula.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele