5. kolo
17.09.2005 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hannover 96 1:0

Bez tří ofenzivních opor, Ballacka, Pizarra a Santa Cruze, se museli domácí obejít proti Hannoveru, alespoň Makaay byl už fit. Jejich neúčast byla na hře dopředu znát, bezchybná obrana ale ke třem bodům stačila.

O povinném zisku tří bodů v Allianz Aréně rozhodl už v deváté minutě Martin Demichelis. Argentinského obránce nechala při Sagnolově trestňáku hostující obrana bez dozoru, čehož Demichelis beze zbytku využil. Příliš se nedařilo domácím útočníkům. Makaay se prakticky nedostal do zakončení, jeho kolega Guerrero sice střílel, ale nepřesně. A tak ve druhé půli to byli hosté, kteří měli blíž ke vstřelení branky. Brdarič sprintoval proti Kahnovi, dokonce ho přehodil, jenže poté upadl a k zakončení ho už zadáci nepustili. Mnohem nebezpečnější byla jiná, zdánlivě nevinná situace. Štajnerova hlavička sice šla vedle, ovšem domácí brankář Kahn se nepříjemně srazil s tyčí. Naštěstí pro Bayern se dal po pětiminutovém ošetřování do kupy a zápas bezchybně dochytal.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele