1. kolo
05.08.2005 20:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Borussia Mönchengladbach 3:0

Allianz Aréna si odbyla premiéru v soutěžním zápase, domácí fotbalisté Bayernu proti Borussii Mönchengladbach neselhali. Zpočátku sice mohli žehrat na sudího Gräfeho, že nevyloučil Helvega za hraní rukou a naopak poslal Ismaela přísně do sprch, ale tři povedené gólové akce všechny negativní emoce utišily. Obzvlášť úvodní branka Hargreavese byla ukázková, po rychlém brejku následovala nekompromisní střela do vinglu. Gladbach sice občas domácí zatlačil, jenže když hosté v závěru ve snaze vyrovnat hru úplně otevřeli, dostal kanonýr Makaay tři přihrávky do sóla na Kellera a dvě dokázal proměnit.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

bayer no proste parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele