14. kolo
26.11.2005 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05 2:1

Jednoznačný zápas se měl odehrát na Olympijském stadionu v Mnichově. Suverén dosavadního průběhu Bundesligy, Bayern, přivítal podprůměrný Mainz. Avšak prognózy jsou jedna věc a fotbal věc druhá, a tak se Bayern musel bát o výsledek až do samotného konce.

Bayern začal první půlhodinu aktivně, avšak šance Makaaye po přihrávce Schweinsteigera gólem neskončila. Makaay si tak napravil chuť ve 28. minutě, kdy připravil pozici pro Pizzara a ten ze šesti metrů nedal Wachemu šanci. Vedení však domácím vydrželo pouhých šest minut. Petr Ruman vypracoval šanci Auerovi, který vyrovnal.

Druhý poločas opět začal lépe pro domácí, když v 55. minutě po perfektním centru Schweinsteigera neméně kvalitně hlavičkoval hrdina zápasu Pizzaro. Bayern se musel do poslední minuty o výsledek obávat a může jen děkovat hostujícímu Thurkovi, že těsně před koncem nevyrovnal.

Bayern si tak upevnil první místo v Bundeslize a stále je největším favoritem na zisk titulu. V čele tabulky má nyní šestibodový náskok.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele