5. kolo
17.09.2005 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart 1:2

Jako noc a den se nejspíš liší rozpoložení obou koučů. Svěřenci domácího Kloppa sice předvedli dobrý výkon a po většinu zápasu byli viditelně lepší, tři body však získala Trappattoniho družina.

Zápas odstartoval pohotovou střelou Ljuboja, hosté se ale potom už takřka výhradně bránili. V domácím dresu odehrál výborný zápas pohyblivý Thurk. Poprvé se předvedl po deseti minutách. Krásně oklamal dva soupeře, jenže zamířil vedle. Blízko vedení byli domácí těsně po přestávce, kdy Babatzovu obligátní bombu z přímého kopu vytáhl Hildebrand alespoň do břevna. I další domácí standardce scházelo k úspěchu málo - bombě Da Silvy pouhé centimetry. Jelikož fotbal nemá logiku, byli to hosté, kteří se ujali vedení. Poprvé zůstal Tomasson po přímém kopu chvilku nehlídaný a hned dokázal chybu hlavou potrestat, to se psala 76. minuta. Následující akce udělala radost všem, kteří si rádi hrají s čísly. Padl totiž další gól – po pouhých šestasedmdesáti vteřinách. Zařídil ho hlavou Noveski, tentokrát chybovala obrana Stuttgartu. To ale byla pro domácí poslední radost, naopak museli spolknout dvě hořké pilulky. Přehlédnutí druhého žlutého faulu Soda nic neřešilo, zato vítězná branka Stuttgartu hodně bolela. Tomasson přistrčil míč střídajícímu Gomezovi, který lehce přešel přes lajdácky bránící obránce a bombou pod víko zařídil tři body.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele