28. kolo
01.04.2006 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - 1. FSV Mainz 05 3:0

V minulém kole přerušil Róbert Vittek svoje brankové hody, tak se čekalo, jestli slovenský kanonýr naváže na přetrženou šňůru v den svých čtyřiadvacetin. Příležitostí k tomu měl dost, ale když nejprve trefil břevno, pak v jasné šanci přestřelil, už se zdálo, že se nebude radovat ani tentokrát. Jedenáct minut před koncem ale přeci zamířil do černého, respektive síťovaného a zařídil, že se počet vstřelených branek domácím mužstvem zastavil na čísle tři.

Ale pěkně hezky po pořádku. Hosté se nestačili ani rozkoukat a už lovili míč ze své sítě. Šťastným střelcem byl Saenko. Zakončoval nádhernou kombinaci, na jejímž začátku byl Polák. Reprezentační defenzivní záložník ukázal, že má v noze Nobelův vynález, opřel však svoji pumelice pouze do břevna. Na druhé brance měl podíl i střelec první Saenko. Zakombinoval s Vittekem a z jejich spolupráce profitoval Kiessling. Mainz je na hony vzdálen loňské formě. V Norimberku se nedostal ani k pořádnému zakončení a zdá se, že sestupové starosti tým neminou.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele