13. kolo
19.11.2005 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Köln - Schalke 04 2:2

Po dobrém prvním poločase se hráči Schalke nechali přehrát a vypětím všech sil zachránili alespoň bod.

Po několika málo minutách se před brankáře Wesselse prokličkoval Lincoln, k úspěchu mu chybělo důraznější zakončení. Lépe si počínal ve 23. minutě Kuranyi, když perfektně zpracoval vysoký míč, obhodil Schlickeho a nekompromisně propálil Wesselse. Schalke bylo lepší díky důrazné hře, po přestávce od ní ale ustoupilo a na koně se dostali domácí. Vydatně jim pomohla 47. minuta, kdy přímý kop v klubku těl lehce tečoval Benschneider. Hned po vyrovnání se sám před Wesselsem znovu ocitl Lincoln, jenže mířil nad. V 52. minutě se Kolín dostal do vedení. Brankář Heimeroth špatně vykopl, Streit rychle přihrál Epsteinovi, který gólem splnil úlohu žolíka. V závěru málem pukli zlostí hráči Kolína a hlavně trenér Rappolder. Domácí ve třech postupovali sami na brankáře Heimerotha, jenže Mokhtari se rozhodl sobecky střílel sám a netrefil branku. Rappolder ihned reagoval a Mokhtariho poslal do šatny. Po přečkání klinické smrti se hosté vydali znovu do útoku a podařilo se jim vyrovnat. Lincoln ještě s dalším svým sólem neuspěl, ale po Asamoahově centru se hlavou trefil Sand. V nastaveném čase ještě nebezpečně hlavičkoval domácí bek Alpay a Rafinha jeho pokus musel vykopnout na brankové čáře.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele